HABERLER>POLİTİKA
12 Mayıs 2023 Cuma - 15:49

'Kılıçdaroğlu sen FETÖ'yle işbirliği yapıyorsun'

Bayrampaşa'da toptancı esnafını ziyaretinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu, sen FETÖ'yle işbirliği yapıyorsun, başka yerlerden montaj kasetler üzerinden insanların itibarıyla oynamaya çalışıyorsun. Bu millet bunu görmüyor mu?" dedi.

 Kılıçdaroğlu sen FETÖ yle işbirliği yapıyorsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa’da toptancı esnafını ziyaret etti. Burada konuşan Bakan Soylu "Bundan 1,5 yıl önce, Kemal Kılıçdaroğlu bir vasıtayla bana adam gönderdi. Dedi ki 'bir milletvekilim yanlış bir işe karıştı.' Ben içişleri bakanıyım, yanlış bir işe karışmış olabilir. Ailesi var, bilmem nesi var. Siyaset yaptırıp yaptırmamak görevi onlara ait ama benim görevim o işin deşifre edilmesini, ailesinin sıkıntıya girmesini engellemek. Ben bunu yaptım. Devlet olarak, gittim Kıbrıs’ta kasetlerini buldum, aldım, imha ettim. Ve bir daha da yayınlanmamasını temin ettim. Be edepsiz Kılıçdaroğlu, sen FETÖ’yle işbirliği yapıyorsun, başka yerlerden montaj kasetler üzerinden insanların itibarıyla oynamaya çalışıyorsun. Bu millet bunu görmüyor mu? Baykal kasetiyle genel başkan olmuşsun. Peki bizim yaptığımızı o gün haber gönderip, ‘İyi yaptınız, teşekkür ederim. Bir aileyi kurtardınız’ deyip, var olan bir şeyi biz bu millet böyle işlerle karşı karşıya kalmasın diye devletin mahremiyeti olan görevimizi yerine getiriyoruz. Hatta bir tane değil birkaç tane daha var. Ben bunu yapıyorum, sen olmayan kasetler üzerinden adamlarına, milletvekili adaylarına ve parayla tuttuğun trollerine bunları sosyal medya üzerinden paylaştırmaya çalışıyorsun. Şuraya yazıyorum, herkes bilsin. Kılıçdaroğlu, bu ahlaksızlığın bedelini ödeyecektir. Nasıl ödediğini de bu millet görecek. Amerika’nın oyuncağı olacaksın, Amerika seçimlere müdahale edecek, burada büyükelçilerle oturacaksın ondan sonra da döneceksin yaptığın beyannameyi bile onlara düzelttireceksiniz, talimatları onlardan alacaksınız, sonra da diyeceksin ki benim böyle bir şeyden haberim yok. 5 ay içerisinde siyasi ahlak kararı çıkartacağız diyor. Sen kendin siyasi ahlaktan yoksunsun neyin siyasi ahlak yasasını çıkaracaksın" dedi.

"GIDA KRİZİNİ ÇÖZER MİSİN?' DİYEREK TAYYİP ERDOĞAN'IN AYAĞINA GELDİLER"
Bakan Soylu "14 Mayıs, nasıl bu Avrupalı ülkeler Rusya-Ukrayna savaşında ‘Gıda krizini Tayyip Erdoğan çözer misin?’ diyerek Tayyip Erdoğan’ın ayağına tıpış tıpış geldiler ya, bu Biden önce bir moraracak. 14 Mayıs akşamı seçim sonuçlarını görünce mosmor olacak. Sonra Tayyip Erdoğan’ın ayağına gelecek göreceksiniz. Tüm dünya Türkiye’nin ayağına gelecek Allah’ın izniyle. Sonra da Türkiye’ye diyecek ki, ‘Senin bende bir malın var, o malı geri alabilirsin’ diyecek. Amerika’nın generalleri, Suriye’nin kuzeyindeki, Irak’ın kuzeyindeki taziyelere ağlatarak göndermeyen namerttir. Tayyip Erdoğan diyor ki, 7 yılda 1 milyon TOGG arabasını milletimize vereceğim. Bay bay Kemal çıldırır buna. Diyor ki 'Bana neden TOGG arabası vermediniz? Ya sana TOGG arabası versek sen Selo’yla Apo’yu arkasına oturtursun. Selo ve Apo’yu arkasına oturtacak. Ardından dönecek Kuzey Irak’tan Suriye’den Mehmetçiği geri çekecek. Orayı PKK’ya PYD’ye bırakacakmış, ardından özerklik ilan ettirecekmiş. Ardından bizim aldığımız kayyum belediyelerini alacak ertesi gün 15 Mayıs’ta terör belediyelerine tekrar verecek, 9-10 yaşındaki çocuklar dağa gitsin diye. FETÖ’yü devletin başına getirecekmiş. Buna müsaade edecek misiniz? LGBT-İ’yi Türkiye’ye getirecek.  Belediyeleri vasıtasıyla getiriyor. Üzülüyor, Avrupa’da kadın kadınla, erkek erkekle evleniyor Türkiye’de neden evlenemiyorlar diye. Önce kendi evinden başla o zaman. Bizi neden karıştırıyorsun" diye konuştu. (DHA)

 
CHP’li Kılıç’tan Memleket Partililere mesaj: Yuvaya geri dönün!
 
Mazhar Zorlu kabri başında anıldı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
alo 12 Mayıs 2023 Cuma 17:14

FETO İLE KİMİN RESİMLERİ VAR,MEZARDAKİLERİNİ KALKIN KİME OY VERİN DİTEN KİMDİ,NE İSTEDİNİZDE VERMEDİK DİYEN KİMDİ,ÜLKENİN GENEL KURMAY BAŞKANINI KİMİN PLANLARİYLE 6 SENE CEZA EVİNDETUTTUNUZ DAHA NELER NELER KİMMİŞ FETOCU

Yorumu oyla      5      3  
Bucalı.. 12 Mayıs 2023 Cuma 16:18

Kişi Kendinden Bilir İşi. Sizin partililer bile söylüyor tek tek 15 Temmuz Projeydi diye. F.G.ye bağlı ve ona tapanlardınız. Şimdi çamur at izi kalsın ama o çamur sizin ellerinize yüreğinize bulaşmış herkes görüyor ama sizler farkında değilsiniz yada farkında olup çaktırmayanlardansınız. Her şeyiniz yalan o kadar o yalanlarınıza inanmışsınızki gerçek sanmaya başlamışsınız. Vah halinize psikolojik destek şart.

Yorumu oyla      5      3  
VATANDAŞ 12 Mayıs 2023 Cuma 16:07

Vatandaş öyle düşünmüyor Sayın SOYLU. Bunu 14.Mayıs'da daha net olarak göreceksiniz. NOKTA

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Kılıç’tan Memleket Partililere mesaj: Yuvaya geri dönün!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, partilerinden ayrılarak Memleket ...
CHP’li Taşkın'dan ortak akıl vurgusu: Projelerimizi Türkiye'ye yayacağız!
14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler için geri sayım devam ederken siyasetçilerin ...
İnce'nin adaylıktan çekilme dilekçesi YSK'ya sunuldu
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, cumhurbaşkanı adaylığından ...
 
'Kılıçdaroğlu'nun bazı gelişmeleri bildiği ortada'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı ...
'Türkiye'yi dizayn etme çalışmaları sürüyor'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu süreçte bu unsurların ...
Yurt dışında kullanılan oylar seçim sandıklarına konuldu
Yurt dışında kullanılarak Ankara'ya getirilen 1 milyon 817 bin oy, Ankara ...
 
AK Partili Çelebi’den ‘İnce’ değerlendirme: FETÖ seçimlere müdahale etti!
AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi Genel ...
'Atatürk'ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Özellikle CHP'nin mitinglerinde, 'Dişe ...
'Afet bölgesi ilan edilen iller için yeni başvuru dönemini başlatıyoruz'
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün itibarıyla AFAD tarafından ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva