HABERLER>POLİTİKA
7 Temmuz 2021 Çarşamba - 09:09

'Kılıçdaroğlu İzmir'e kolay kolay gelemez' demişti, yanıt geldi: Kemalpaşa'da sokağa çık da görelim!

AK Partili Yaşar Kırkpınar'ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylemlerine yanıt veren CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, "Sevgili Yaşar Kırkpınar vekilimiz önce Kemalpaşa'da sokağa çıksın da göreyim. Önce orada çıksın! Bıraksın Genel Başkanımızı. Onun muhatapları biziz, gerektiği noktada her zaman hep beraber yol alabiliriz ve artı karşı karşıya gelebiliriz. Siyaseti kendi mecrası dahilinde yapmaya kalksın öyle çok büyük sözler söylemesi ne hakkıdır ne de haddidir" dedi.

 Kılıçdaroğlu İzmir e kolay kolay gelemez  demişti, yanıt geldi: Kemalpaşa da sokağa çık da görelim!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Muhalefet partilerinin 'erken seçim' çağrıları sonrası partiler saha çalışmalarına hız verirken, özellikle muhalefet partileri tarafından son 3-4 ay içerisinde Genel Başkan ziyaretleri art arda gelmişti.

Olası seçim çalışmaları kapsamında en fazla İzmir'e gelen liderlerin arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu yer almıştı.

Özellikle İzmir'de meydana gelen selden sonra vatandaşlar ile buluşmasında yaşanan olaylar üzerine hükümet temsilciler tarafından eleştirilerin odağına CHP Lideri getirilirken, son olarak AK Parti Milletvekili Yaşar Kırkpınar'da Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı.

Kırkpınar katıldığı bir televizyon programında, "Sanırım Kılıçdaroğlu İzmir'e bir daha kolay kolay gelemez çünkü her geldiğinde CHP'li olduğunu söyleyen vatandaşlar Kılıçdaroğlu'nu azarlıyorlar" ifadelerini kullanırken, AK Partili vekile CHP'den yanıt gecikmedi.

Konuyla ilgili Egedesonsöz'e konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, AK Partili Kırkpınar'a sert sözlerle yüklendi.

GENEL BAŞKANIMIZIN GELEMEYECEĞİ HİÇBİR NOKTA YOKTUR
Eleştirilere yanıt veren CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na hiçbir vekilin, hiçbir muhalefet veya iktidar vekilinin söz söyleme hakkı yoktur. Çünkü genel başkanımız şu anda yol haritasını oluşturmakta ve Türkiye'nin geleceğini belirlemektedir. Tabii ki Genel Başkanımızın söyledikleri AKP'yi acıtıyor ve izlediği yol onları acıtıyor, ancak gerçekler konuşulmakta… Genel Başkanımız İzmir Milletvekilidir ve CHP olarak her daim, 7/24 İzmir'in her noktasında varız. Hem kendisi hem bizler varız… Hem de İzmir Büyükşehir Belediye başkanımız ve 24 tane CHP bayrağını sallandıran ilçe başkanlarımız vardır. Gelemeyeceği hiçbir nokta yoktur. Onlar sahaya çıkısında görelim.  Onlar sokakta yoklar" dedi.

NE HAKKIDIR NE HADİDİDİR!
AK Partili Kırkpınar'a çağrıda da bulunan Serter, "Sevgili Yaşar Kırkpınar vekilimiz önce Kemalpaşa'da sokağa çıksın da göreyim. Önce orada çıksın! Bıraksın Genel Başkanımızı. Onun muhatapları biziz, gerektiği noktada her zaman hep beraber yol alabiliriz ve artı karşı karşıya gelebiliriz. Siyaseti kendi mecrası dahilinde yapmaya kalksın öyle çok büyük sözler söylemesi ne hakkıdır ne haddidir" diye konuştu.

 
Dikili’de pilates ve aerobik zamanı
 
Rusya, Estonya'nın konsolosunu gözaltına aldı!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tehdit eder gibi! 7 Temmuz 2021 Çarşamba 16:12

Ne demek gelemez!

Yorumu oyla      4      3  
“İzmir’de tek - çift plaka “ 7 Temmuz 2021 Çarşamba 12:41

İzmir’de trafik yoğun tek - çift plaka uygula . İzmir’de çevre ilçelere İzmir BB olarak toplu taşıma hizmetinden kaçın , toplu ulaşımı İZTAŞıIT ( özel halk otobüsü- 2019 Aralık ayında Seferihisar ilçesinde başladı ) uygulaması ile özelleştir . Merkez ilçelerde 90 dk . aktarma hakkı devam ederken ( merkez ilçelerde Eylül 2020 den itibaren 120 dk ) Çevre ilçe otobüslerindeki 90. dk. aktarma hakkını 10.02.2016 tarihinde İzmir BB meclisinde iptal ederek . İZTAŞT ( özel halk otobüsü ) uygulamasına geçiş için zemin hazırla . Sonra çıkın deyin ki “ Eşit yurttaşlık mümkün “ Biz de inanalım .

Yorumu oyla      2      8  
Vatandaş 7 Temmuz 2021 Çarşamba 10:46

Bütün siyasî parti temsilcileri seçim zamanı halkın arasına girerler oy istemek için seçim bittikten sonra bir daha halk arasına girmezler,çok az vekil ve belediye başkanı halk arasında oluyor,düşünün bir belediye başkanı kendi bölgelerinde halk arasında korumaları olmadan dolaşamıyor,ayrıca milletvekili yöresine kırmızı plakalı lüks aracı ve korumaları ile güya sorun dinliyor,hepsi göstermelik...

Yorumu oyla      5      4  
7 Temmuz 2021 Çarşamba 10:41

Akşener'e "tepki" gösterenlerin kim olduğu ortaya çıkmıştı. Dikkat etmek lazım.

Yorumu oyla      6      4  
SOKAK 7 Temmuz 2021 Çarşamba 10:19

Sokaklar halkındır ve halk bu sokaklarda kavga etmeden yaşıyor zaten. Siz siyasetçilerin derdi nedir anlamdık gitti... Sokaktaki insanların tek bir kavgası vardır oda, EKMEK KAVGASI... NOKTA

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Müsilaj Komisyonu'na İzmir'den milletvekili
Başta Marmara Denizi Olmak Üzere Denizlerimizdeki Müsilaj Sorununun Sebeplerini ...
Erdoğan'dan Papa'ya geçmiş olsun mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ameliyat olan Papa Fransuva'ya geçmiş olsun mesajı gönderdi.
AK Partili Sürekli’den Başkan Soyer’e: Paçalarından şaibe ve borç akıyor!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, katıldığı bir televizyon ...
 
Gergerlioğlu için tahliye kararı
Anayasa Mahkemesi'nin Gergerlioğlu hakkında verdiği 'hak ihlali' kararı ...
AK Partili Artcı’dan Kayalar’a ‘çöp’ tepkisi… Vatandaşlara ‘itiraz’ daveti!
Menderes’te yapılması planlanan çöp tesisi ile ilgili olarak vatandaşlara ...
'Özgürlüğe müdahale' dedi... Bedri iki araba alabilir!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel trafik yoğunluğuna önlem için şehir ...
 
Muhtar 'adıma konuştular' dedi... MHP'yi yalanladı!
Bornova Belediyesi ile MHP arasında tartışmalara neden olan taş ocakları ...
AK Partili belediye CHP'ye geçti
Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın Beldesi'nin AK Partili başkanı ...
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın tasarruf genelgesi işte bu!
Tasarruf Genbelgesi üzerinden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva