HABERLER>POLİTİKA
18 Ocak 2021 Pazartesi - 15:56

'Büyük Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız'

AK Parti'nin 9 il için yaptığı ortak konrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük ve güçlü Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız" dedi.

 Büyük Türkiye ye hiç olmadığı kadar yakınız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş İl Kongreleri'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"AK Parti milletin kurduğu ve bugüne kadar milletin getirdiği bir partidir. Milletimizle ne kadar sık hasbihal içine girersek görevimizi o kadar yerine getirmiş oluruz. AK Parti seçimden seçime insanlarımızın kapısını çalan bir parti olmadı, olmayacak. Biz yılın 365 gününü, günün 24 saatini milletimizin hizmetine adayan bir partiyiz.

AK Parti yöneticisi hergün her an milletimizle olan bir yöneticidir. Bu ülkede tatlı su demokratları vardır. Tatlı su siyasetçilerinin yüzü seçimden seçime görülür. Partimiz kapatma dahil pek çok tehditle yüzleşirken de vesayetle mücadele ederken de hep bu anlayışla hareket etmişlerdir. Kuru kuruya demokratlık yapmadık. Bu kutlu çatı altında yapılan vazifenin ödülü, insanımızın kalbinde gelerek söylediği 'Allah razı olsun' ifadesidir. 

Geçen yılı corona virüs gölgesinde kapattık. Vatandaşlarımızın kendisini sahipsiz hissetmemesi için ne gerekiyorsa yaptık. Ekonomide güçlü bir yükseliş için gerekli reformları yürüyüyoruz. Ülkemizin potansiyelini yatırım, büyüme, istihdam odaklı yaklaşımla harekete geçiriyoruz. Dışarda da tarihi bir dönüşümün altyapısını oluşturuyoruz. Türkiye'nin bölgesel ve küresel gücü yükseldikçe saldırıların arttığı bir gerçektir. 

Türkiye yaptığı hamlelerle zulüm üzerine kurulu düzeni kökünden sarsıyor. Artık masa başında çizilen haritalar hayata geçirilemiyor. Bizi insan hakları ve özgürlük konusunda eleştirenler en küçük sıkıntıyla karşılaştıklarında dünyanın en faşist uygulamalarına yöneliyorlar. Kendi topraklarında en küçük eyleme izin vermezler. İşin ucu kendilerine dokunduğunda yasakçılıkta sınır tanımazlar. 

Bu tarihi mücadelenin en zorlu kısımlarını geride bıraktık. Bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılatını toplama vaktidir. Büyük ve güçlü Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız. Buradan tüm illerimize sesleniyorum. Hep birlikte buna hazır mıyız? 2023'e bu duygu bu inanç ve bu şuurla hazırlanmak durumundayız. 

AK Parti bugüne kadar girdiği bütün seçimlerden birinci olarak çıkmayı başarmıştır. Önümüzde 2023 seçimleri var. Her seçim kritiktir ama 2023 seçimleri tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır. Hala eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşanlar var. Geçen 18 yılda Türkiye'nin demokratik ve ekonomik kalkınması yolunda elde ettiğimiz kazanımlarına göz dikenlerin pervasızlıkları artıyor. Bunların hiçbirine itibar etmiyoruz.

CHP'nin başındaki zat partisindeki taciz ve tecavüz iddialarına sessiz. Neden bunlarla ilgili işlem yapmıyor. Partimize yönelik saldırıların artmasının nedeni bu. Mermeri delen damlanın gücü değil sürekliliğidir. Milletimize sürekli yalan iftira ve çarpıtmalarla gelirken biz kendi işimize bakarsak o mermer delinir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için vizyonu olan tek parti biziz. Diğerleri 18 yılın sonunda bizim yaptıklarımızı tartışmanın ötesinde yeni bir şey söylemenin çok uzağındadır. Bu süreçte göstereceğiniz gayret, yapacağınız fedakarlık için her birinize şimdiden teşekkür ediyorum."

 
Kültürpark'ta dehşet! Göletten ceset çıktı
 
Tatil beldesine 6 yıl sonra kar yağdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saldırı açıklaması: MHP'nin sokakta işi yoktur
MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin sokakta işi olmadığını belirterek ...
MHP’den Büyükşehir’e Buca Tüneli eleştirisi!
MHP Konak Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yeniçırak, Büyükşehir Belediyesi'nin ...
İnce'nin yeni partisinde İzmir'den kimler yer alacak?
Memleket Hareketi İzmir temsilcisi Cüneyt Oğuz, yeni kurulacak partiye ...
 
Eski İl başkanı içini döktü: Beni AK Parti'nin casusu ilan ettiler!
Gelecek Partisi'nin görevden ayrılan üçüncü İl Başkanı Cüneyt İşçilik, ...
İzmir siyasetini karıştıran 'telegram' paylaşımı!
CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın Telegram grubunda,  ABD’de Donald Trump ...
Tayfun MARO yazdı... Menemen Vakası
Tayfun MARO yazdı... Menemen Vakası
 
CHP’li Nalbantoğlu’ndan AK Parti'ye metro çıkışı: İzmir’i cezalandırmaktan vazgeçin!
CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, hükümetin yapmayı taahhüt ...
Erdoğan'dan Selçuk Özdağ'a geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun ...
İşten çıkarmalar meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Pandeminin başlamasıyla birlikte ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva