HABERLER>POLİTİKA
13 Nisan 2021 Salı - 11:10

'Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz'

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından eminse aday olsun" ifadelerini kullanırken, İYİ Parti lideri Akşener içinse "104 emekli amirale 'zevzek' diyen bu iplikçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz" diye konuştu.

 Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

HDP TARTIŞMASI
Bölücü terör örgütünün sonu nihayet gelmiştir. PKK can çekişmekte, acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır. Şehitlerimizin hesabını sonuna kadar soracağız. HDP ile ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır.  HDP'ye müsaba ve merhamet analara hakaret babalara hıyanettir. Diyarbakır'da başlayan ardından Van'a uzanan haklı eylemlerle HDP il binalarının önünde evlatlarının peşine düşen, çocuklarını isteyen muhterem anaları selamlıyorum. 

104 EMEKLİ AMİRALİN BİLDİRİSİ
104 amiralin hazırlayıp, 4 Nisan gece yarısı servis ettiği darbe bildirisini haklı çıkarmaya, ifade ve düşünce özgürlüğü kisvesiyle maskelemeye çalışanlar milli iradeye içten içe tahammülsüz olan vesayetçi çevrelerdir. Bu bildirinin arkasında duranların kimler olduğu, bağımsız mahkemeler eliyle vuzuğa kavuşturulacaktır. Bildiriye imza atmayan ama imza sürecinde açılan Whatsapp grubuna üye olan emekli bir amiral, bildirinin yayınlanmadan önce değiştirildiği iddiasını gündeme getirmiştir. Madem öyleydi, 104 kişiden biri çıkıp da bu bildiriyi neden inkar edemedi? İmza attığım metin bu değildir itirazını neden yapamadı? Emekli amirallerin ifal edildiğini ileri sürenler boşa konuşuyor, boşa uğraşıyor, her şey gün gibi ortadadır. Eğer bildirinin son hali İP'in yönetiminde bulunan ve ilk imzacı olan Ergun Mengi tarafından hazırlanmışsa, bunun izahını yapması gerekenler bellidir, milletimiz açıklama beklemektedir.

"KILIÇDAROĞLU BUYURSUN ADAY OLSUN"
Talat Aydemir'in 1963'teki ikinci darbe teşebbüsü sadece emekli bir albay olduğunu Kılıçdaroğlu dışında bilmeyen var mıdır? CHP Genel Başkanı'na milletimiz nasıl güvenecek, nasıl inanacaktır? Kılıçdaroğlu'nun zihni melekeleri iyice laçkalaşmaktadır. İleri derecede su kaynatmaktadır. İP Başkanı'nı ters köşeye yatırıp, niyetini açık etmesi zamanlama itibariyle üzerinde durulması gereken beyanattır. Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından eminse aday olsun. Korkakça değil, mertçe huzura çıksın. Elinden tutan yok, önüne geçen yok, mani yok.

Kılıçdaroğlu geçen haftaki grup toplantısında milliyetçilik hakkında işkembeden sallamış. Diliyle omzunu kaşıyan CHP başkanı, sudaki balığa soğan doğruyor. Yıkık değirmende 6 ay bekleyen Kılıçdaroğlu, milliyetçiliği bana da gösterecekmiş. Milliyetçilik senin neyine? Alçak eşek binmeye kolaydır, senin milliyetçiliğin ise yalan üstüne yalan koymaktır. Kendisine tavsiyemiz nifak saçan diline hakim olsun, bizden de uzak kalsın.

Aynı üslup İP'in başkanında da vardır. Bize devamlı 'küçük ortak' diyor. 104 emekli amirale 'zevzek' diyen bu iplikçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah'a mahsus olduğu inancındayız. Küçük diye hafife aldığı partimizi FETÖ oyunlarıyla ele geçirme oyunlarını unutmuş değiliz. Biz küçüğüz ama rabbim kimsenin küsuratı yapmasın.

RUSYA-UKRAYNA GERİLİMİ
Rusya ve Ukrayna arasında aklı selimin öne çıkmasını selametle temenni ediyoruz. Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı esas olmalı. Barış ve huzur denizi olan Karadenizin egomanya mücadelelerine sahne olmaması hem çağrımız hem de beklentimizdir. Sayın Erdoğan'ın 9 nisan Putin ile telefon diplomasisi bölgesel gerilimin düşürülmesi için ciddi bir adımdır. 

AB ZİYARETİNDE PROTOKOL TARTIŞMASI
AB'nin Türkiye ziyareti sahte bir koltuk krizi ile gölgelenmiştir. Ülkemiz haksız biçimde suçlanmıştır. AB'nin içindeki koordinasyonsuzluk bu durumu ortaya çıkarılmıştır. Kimin nerede oturacağı belliyken çarpıtanlar hem kel hem foduldur. Kimse kusura bakmasın biz oturacağımız yeri de biliriz, buyur edip oturtacağımız yeri de biliriz. İtalya Başbakanı'nın diktatör suçlaması kindar bir söylemdir. Bizden çok şükür Führer, Firavun çıkmadı. İtalya Başbakanı çizmeyi aşmakla kalmadı, gizli Mussolini hayranlığı ortaya çıktı.

 
Manisa'da iki otomobil çarpıştı: 5 kişi yaralı
 
Karşıyaka'da yatırım hamlesi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Komedi 13 Nisan 2021 Salı 16:58

Tekeden süt ...

Yorumu oyla      2      3  
13 Nisan 2021 Salı 13:42

Naber minik ortak :)))) Sen niye aday olamıyorsun acaba?

Yorumu oyla      4      3  
Gürkan 13 Nisan 2021 Salı 11:19

Demek ki Bahçeli kendine güvenmiyor ki aday olmuyor.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP MYK'da parlamenter sistem ele alındı
CHP'nin parlamenter sistem çalışması ve Yerel Yönetim Strateji Belgesi ...
Erdoğan açıkladı: İki hafta kısmi kapanma! (İşte alınan önlemler)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz ...
CHP'li vekil koronavirüse yakalandı
CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, koronavirüse yakalandı.
 
AK Parti İzmir'den Girişimci Roman Kadınları buluşması
Girişimci Roman Kadınları İstişare toplantısında konuşan AK Parti İzmir ...
İzmir'de de HDP önünde 2 anne 'evlat nöbeti'ne başladı
HDP İzmir İl Başkanlığı binasının önüne gelen 2 anne, terör örgütü PKK ...
CHP İzmir, İstanbul Sözleşmesi için dava açtı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, İstanbul sözleşmesinden cumhurbaşkanlığı ...
 
AK Parti İzmir Yönetimi’nde korona vakası!
AK Parti İzmir İl Yönetimi’nde bulunan İsmail Çiftçioğlu, koronavirüse yakalandı.
AK Parti Buca'dan belediye raporu: 356 milyonluk borç eleştirisi!
Buca'da yerel seçimler sonrasında belediyenin 2 yıllık süreci değerlendirmek ...
CHP'li Sertel'den tapusu olmayan köy eleştirisi
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Kars’taki ziyaretleri kapsamında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva