YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
martaval 16 Ocak 2019 Çarşamba 02:40

Ankara, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Çorum ilk aklıma gelenler! Yandaşlar ve troller, bu şehirlerin başkanları hangi partidendi? Reis bunları görevden almakla hata mı etti? Yok hata etmediyse, ne diye bunları örnek gösterip duruyorsunuz? Sindirin artık, İzmir size haram! İzmir Atatürk ve cumhuriyet düşmanlarını, ota-.oka karışanları, rüşvetçileri, rantçıları, yalancıları, sözünü tutmayanları, çevre düşmanlarını, mizah düşmanlarını, sanat düşmanlarını velhasıl yaşam düşmanlarını istemiyor!

Yorumu oyla      9      5  
cekler caklar 15 Ocak 2019 Salı 21:35

Cekler ile caklar boşta kalınca AKP'nin İzmir adaylarına gidelim, en iyi onlar bilir bizim değerimizi demişler, önce gelenleri de Zeybekçiye yapışmış! Seçilemeyeceğini bilse de, vefa borcu diye Zeybekçi de başlamış bol keseden cek cak kullanmaya :) İzmir'li kendi hikayesini yazdı daha da yazacak ama sizinle değil!

Yorumu oyla      11      5  
su 15 Ocak 2019 Salı 19:38

Elbette birşeyde indirim olmasını hele şu ortamda herkes sevinir. Ancak son günlerde Ak Partili belediyeler peşpeşe 'SU FİYATLARINI' indirmeye başladılar. İstanbul-Ankara-Gaziantep diğer iller basına yansımadı. Belediye seçim sonucu garanti olmadığı için mi bu su fiyatları indiriliyor daha önce neden indirilmedi? Eğer bu indirim o belediyelere külfet getirecekse yazık değil mi? Eğer hükümet el altından bu zararı karşılayacaksa haksızlık değil mi? Seçim öncesi su da belediyelerin indirim yapmasının tek nedeni seçimi kazanma ihtimalinin azalmasıdır.

Yorumu oyla      10      5  
İzmirli 15 Ocak 2019 Salı 16:43

İzmir’in hikayesini İzmir’liler yazar, siz değil !

Yorumu oyla      17      6  
en büyük proje 15 Ocak 2019 Salı 16:15

Sayın Zeybekci iyilik yapmak istiyorsanız bırakın diğer projeleri, bugüne kadar çok proje duyduk hiçbirisi gerçekleşmedi. 2009 yılında milletin kabullenmemesine rağmen Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları şimdiki il başkanı tarafından çizildi. 10 yıldır her yetkiliye anlatıldı, milletvekilleri zaten biliyor. Her iki ilçedekiler başta Ak Parti seçmeni olmak üzere bu iki ilçenin sınırlarını bu haliyle kabul etmiyor. Bu yüzden de belediye seçimlerinde bu iki ilçeden Ak Parti seçmeninden oy alamıyor. Gelin bırakın seçimi bu iki ilçenin sınırlarını insanların istediği ve şehir plancılığına uygun hale getirin İzmir'e en büyük projeniz bu olur.

Yorumu oyla      18      5  
lafın özü 15 Ocak 2019 Salı 15:36

Sayın Zeybekci İzmir'li 24 saat kordonda içki içmiyor. Örneğin ben içmeyen kesimdenim hiçkimse bana neden içmiyorsun demiyor, bende kimseye neden içiyorsun demiyorum. Bu yaşam tarzı konusunu il başkanı gündeme getirdi 'Yaşam tarzına müdahale etmiyoruz, etmek istesek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz' 'Seçimi kazandığımızın ertesi günü tramvayı sökeceğiz' bunlar il başkanı Aydın Şengül'ün basın önünde söylediği sözlerdir. Bu sözlere diğer partililerden çok Ak Parti seçmeni tepki göstermektedir. Çıkıp bu konuda sizin yanınızda basının önünde İzmir'liden özür dilemelidir. Ak Partinin İzmir'deki sorun teşkil eden kişiler kimler bütün İzmir biliyor. İl başkanının yersiz yorumları, İzmir'e hiçbirşey yapmadığı halde sabah akşam Kocaoğlunu eleştiren genel merkezde de görevli 2 vekil. Ve Sayın Cumhurbaşkanı İzmir'e gelmediği sürece milletin arasında gözükmeyen diğer vekiller. Bunlar düzeltilmeden çabanız beyhude zira İzmir'de Ak Partiye gönülden dava diye destek verenleri uzaklaştırdılar.

Yorumu oyla      23      5  
Gürkan 15 Ocak 2019 Salı 13:44

Merkez, Ankara'yı yıllardır siz yönetiyorsunuz. Çağ mı atladı? X konuda Ankara çağ atladı diyebileceğin bir tane örnek yok. Her yer AVM, abuk sabuk kalitesiz, bücür gökdelen projeleri doldu. Şehrin göbeği hala daha minibüs çöplüğü. Güven parkın hali nedir? Onlarca minibüsün başkentin göbeğinde ne işi var? Bu mu çağ atlamış şehir? Altyapı desen zaten fiyasko. İzmir eleştirilir ama İzmir'deki kadar yağmur kanalı Ankara'da yok. Çalışma da yok. İzmir'e metrekareye 100 kg yağmur yağar sel basar, Ankara'ya 20 kg da ... Koskoca başkent belediyesi son 5 yıldır hiçbir raylı sistem yapamıyor. Fuar alanı yapacağız dediler yalan oldu. Sanat adına yapılmış da hiçbir proje yok. Son 10 yılda şu yapıldı da çok iyi oldu denebilecek hiçbir belediye projesi yok. Toplu ulaşım yapacağız diye teleferik diye saçma sapan bir proje yaptılar. Mahalle aralarında, binaların dibinde devasa direkler dikildi. Balkonda oturanların tepesinden teleferik geçiyor :)

Yorumu oyla      24      6  
izmirli 15 Ocak 2019 Salı 12:44

Evet izmirli yine taihe gömecek sizi

Yorumu oyla      24      5  
Gürkan 15 Ocak 2019 Salı 12:16

9 ayda İzmir bambaşka olacak dediği proje boya-badanaymış :) bu niye kimsenin aklına gelmedi ki!

Yorumu oyla      23      6  
Merkez 15 Ocak 2019 Salı 11:37

İzmir sayın Zeybekci yi nin başkanlığını görsün chp bir daha rüyasında görür başkanlığı İzmir çağ atlar çünkü....

Yorumu oyla      10      26  
İzmir hikayesini yazacak 15 Ocak 2019 Salı 11:04

İzmir hikayesini yazacak ama siz olmayacaksınız?

Yorumu oyla      32      7  
GAZİEMİR ÇARŞI 15 Ocak 2019 Salı 10:43

Sn.Zeybekçi; bizler İZMİR' in hikayesini yazdık bile.Bu şehirde Sn.Binali bey kazanamadıysa siz hiç kazanamazsınız. Açık seçik bunu kendiniz ve çevrenizde biliyor.Kimse kimseyi kandırmasın. Sizin için İzmir' liler olarak 31 Mart 2019 21.00 uçağına rezervasyonu yaptırırız.

Yorumu oyla      27      6  
biktik sizden 15 Ocak 2019 Salı 10:09

Atatürk stadını modernize etmeyen sizlersiniz difer şehirlere 40 bin izmire 12 bin stad yapıyorsunuz ve hala bitmiyo ..izmir azizle kaybetmedi ..recep Erdoğan yüzünden 16 sene kaybetti..19 senedir otogar metro diye yirtiniyoruz kenti ve yöneticileri hep karaliyosunuz ama 2 tunelden baska yaptığınız bişi yok bu sehir 60 milyar vergi veriyor SADAKA degil HAKKIMIZI İSTİYORUZ!!!

Yorumu oyla      30      6  
mantık 15 Ocak 2019 Salı 09:34

istifa etmek zorunda kalan 3 bakanınızın da en iyi arabaya binebilme (bu nasıl bir ölçütse) olanakları vardı ama yine de koltuklarına, ülkelerine ihanet ettiler...

Yorumu oyla      22      5  
İzmirli 15 Ocak 2019 Salı 09:11

Kazanırsanız söylediklerinizi yapacağınıza inancımız tam.

Yorumu oyla      10      28