YORUMLAR
Toplam 33 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
İzmirli 14 Ocak 2019 Pazartesi 08:28

Amerika Baskanin mi açıklıyorsunuz alt tarafı İzmir bu ne kadar acı garanti diye mi ole olmayacağıni göreceksiniz emin olun açıklamayın gerek Yok bu saatten sonra böle rezillik olamaz aziz Başkanı sevmem ama adam En azından açık sözlü kıvırmıyor kimse gibi helal olsun adama

Yorumu oyla      11      5  
Oğuz 14 Ocak 2019 Pazartesi 08:27

Acele etme başkan. Nasıl olsa tabandan oy yok size bu yavaşlıkla

Yorumu oyla      10      6  
Orhan özkan 13 Ocak 2019 Pazar 21:24

Genel başkanım neyi bekliyorsunuz daha 16 tısında bitirin bu aday belirlemeyi sabır taştı artık vatandaş ın sesı

Yorumu oyla      11      5  
izmirim 13 Ocak 2019 Pazar 20:36

Bu zihniyetten hiç bişey olmaz kimse yorulmasın. insanların aklıyla partili olsun veaya olmasın alay ediyorlar izmir garanti ya izmir halkının aklı yok ya herkes sandığa varınca vicdanının sesini dinliyor aday açıklasanızda açıklamasanızda herkes in aklında bi parti var haaday da önemli ama aday bulunamazsa açıklanamazsa ne olacak.En garanti gördüğün yerde bu kadar düşünüyorsan bitmiştir bu iş geçmiş olsun.

Yorumu oyla      12      7  
kenarcılar 13 Ocak 2019 Pazar 20:17

Trollerin yeni oyunlarından biri kenar mahalleyle çevre ilçeler! yahu Ankara'nın İstanbul'un kenar mahallelerini gördünüz mü? Çevre ilçeleri gördünüz mü? O zaman boş konuştuğunuzu bilin! bebelerinize süt verildiğini biz biliyoruz, siz neden bilmiyorsunuz? Dolmuşlar, midibüsler zaten çalışıyor, bilet fiyatları eshot gibi olacak nesine itiraz ediyorsunuz? Ayrıca, kimse yazmamış ben yazayım, biz nankörleri sevmiyoruz, devleti kuranlara sarhoş diyenleri, andımızı kaldıranları, Türklükten ve Türkçe'den utanıp, arapçayı sokmaya çalışanları hele hiç sevmiyoruz! Ağzınızla kuş tutsanız, ki tutamazsınız, o yetenek olsaydı, fabrikalar yerinde duruyor olurdu, boşuna!

Yorumu oyla      12      5  
Ulaşım rakamı 13 Ocak 2019 Pazar 19:21

İzmir’de 17 km mesafe belediyeye ait toplu ulaşım ile 2 araç 2 bilet (6,00.-TL ) Bu ücret İzmir’de normal mi ? Felaket mi ?

Yorumu oyla      9      7  
gürkan 13 Ocak 2019 Pazar 19:10

Canım kardeşim AKP'li belediyelerin olduğu şehirlerde vatandaşların hepsi güvenlikli sitelerde mi oturuyor zannediyorsun? Gültepe ... demişsin. Senin Gültepe diye bahsettin yerden daha berbat İstanbul ve Ankara'da bir çok yer var. Bu şehirleri yıllardır kim yönetiyor? Niye düzeltmemişler?

Yorumu oyla      11      5  
ideali 13 Ocak 2019 Pazar 19:00

Madem belediyler İçişleri Bakanlığına bağlı, bakanlığın müfettişleri belediyeyi denetliyor, çeşitli sebeplerle belediye başkanını görevden alabiliyor. O halde benim önerim önce tüm belediyelerde kadrolar aynı olsun, belediye başkanları ikide bir bu sendikalarla pazarlık ettiği boşa geçen zamanı yapacağı işlere ayırsın. Bazı belediye başkanları belediye kadrolarını siyasi oy arpalığı görmekten vazgeçerler. Nasıl memurların ve kamu işçilerinin alacağı zammı hükümet belirliyor hatta özel sektörün vereceği asgari ücreti bile hükümet belirliyor, belediye çalışanlarının önce bütün belediyelerde kadroları eşitlensin ardından toplu sözleşmeyi İçişleri Bakanlığı yapsın. Aynı işi yapan A belediyesindeki çalışan 5.000 tl alırken B belediyesindeki 2.000 tl almasın. Belediye konularını çok iyi bilen bir arkadaşıma bu önerimi önce anlattım verdiği cevap beni şaşırttı çünkü önerine ilk önce Ak Partili belediyeler karşı çıkar dedi.

Yorumu oyla      10      5  
vatandaş 13 Ocak 2019 Pazar 18:18

Kemal kılıçdaroğlu her halde kendisini aday yapacak bu saatten sonra

Yorumu oyla      13      9  
Doğru mu ? Yanlış mı ? 13 Ocak 2019 Pazar 18:03

İzmir’de Çevre ilçelerde ulaşım özelleşsin , sıranın merkeze gelmesi fazla uzun sürmez . Çevre ilçeler için zarar ediyoruz mazeretini öne sürüyorlar , merak etmeyin merkez için de bir mazeret bulunur . Ancak toplu ulaşım kamu hizmetidir ve kamu hizmetlerinde kar amacı güdülmez , ayrımcılık yapılmaz .

Yorumu oyla      13      7  
gürkan bey 13 Ocak 2019 Pazar 17:43

efendi işine gelen kısımları anlamışsın işine gelmeyeni es geçmişsin Herhalde izmir'in kaymak tabakasının oturduğu yerde oturursan bu belediye sana kıyak gelir gel kıyı köşe yerlerde otur görelim bakalım aziz beyi el üstünde mi tutarsın yoksa lanet mi okursun

Yorumu oyla      13      8  
İzmir’e geliyor 13 Ocak 2019 Pazar 17:38

İzmir BB çevre ilçelerden Eshot otobüslerini tamamen çekerek ulaşımı özelleştirecek ; insanlar balık istifi gibi dolmuşlara bindirilecek, yaşlılar, engelliler , çocuk arabalılar nasıl yolculuk yapacak düşünen yok ! İşte diğer şehirlerde olduğu yazılan manzaraların İzmir’de yaşanmasına az kaldı ! Sayın Aziz Kocaoğlu İzmir’de bu sistemi kurmak için 24 Haziran seçimlerinden önce milletvekillerine. mektup yazdı, hükümet belediye yasasına madde ekleyerek uygun duruma getirdi ! Ancak oy kaybı endişesiyle uygulama 31 Mart seçimlerinden sonrasına bırakıldı . Alın size İzmir’de belediye eliyle toplu ulaşım !

Yorumu oyla      12      5  
yeter 13 Ocak 2019 Pazar 17:15

KK, aynen başkan Kocaoğlu'nun dediği gibi, lütfen gidiniz! Koskoca kentin adaylarının nesine karar veremediniz? İlçelerde varolanları, olmayan ilçelerde gözde adayları merkezde Yüksel ya da Soyer'i ilan edin bitsin bu iş! Nerden çıkıyor bu susamdı özkendı muhabbetleri? Sevmiyoruz kardeşim biz onları! Burası İzmir, anlayamadınız mı hala?

Yorumu oyla      12      6  
Toplu ulaşım 13 Ocak 2019 Pazar 16:01

GÜRKAN isimli kullanıcıya da cevaptır yazacaklarım. Her ayın enaz 10 gününü yaptığım iş gereği İzmir dışında diğer büyükşehirlerde geçirmekteyim ve toplu ulaşım kullanmaktayım. Hiçbir siyasi parti ile bağım yoktur. Diğer büyükşehirlerde adı Özel Halk Otobüsü olan ama sahipleri siyasetle içli dışlı olan 3-5 kişidir. İnsanlar balık istifi bindiriliyor, belirli saatten sonra belediye otobüsleri çekilip meydan tamamen bunlara kalıyor. Tatil günleri ve resmi bayram günleri zaten meydan bunların. Eskiden özel halk otobüsü ile belediye otobüslerinin renkleri farklıydı artık birçok ilde otobüslerin rengi aynı. Ayırımı ancak içine binince çalan müzikten ayırt edebilirisiniz. İstanbulda deniz otobüsleri daha iyi çalışsın diye özelleştirildi İDO zam üzerine zam yaptı yolcu azaldı, sefer sayılarını azalttı, bazı hatları kapattı şimdi tümden kapatacağını söylüyor. Ankara'nın toplu ulaşımı zaten özel halk otobüslerinin tekelinde. Belediye başkanlarının bunları düzene koyma gibi bir yetkileri sanırım yok. Kaldı ki Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden sürekli yardım yapılıyor. Elbette daha iyisi olur ama İzmir'in toplu ulaşımı ülkeden uzak ara lider. İzmir belediyesinin bütün işleri eleştirilebilir ama ne olursunuz sakın toplu ulaşımı eleştirmeyin. Özel halk otobüsü eşittir balık istifi ulaşım birde görevlilerin hakaretleri kimsenin buna müdahale etmemesi. Birde ulaşım rakamlarına değinmedim onlar felaket. Diğer büyükşehirde yaşayanlar kendi belediyelerine İzmir'i örnek gösterdiği için belediyeler İzmir belediyesini sevmiyor. Partimiz İzmir'i alsa da bu eleştirilerden kurtulsak diyorlar. Oturduğum yerden yazmadım yaşadıklarımı yazdım.

Yorumu oyla      15      8  
Gürkan 13 Ocak 2019 Pazar 15:32

Şu altta odun falan diyen arkadaşım. Odun da aday olsa oduna oy veririm ama size asla. Bakanlıkların İzmir'e örneğin metro yapması için illa ki halkın o partinin adayını belediye başkanı yapması mı gerekiyor ? Bu nasıl bir zihniyet? Nihat Zeybekçi Denizli 1 lira alıyorsa İzmir 3 lira alıyor diyor. İzmir ne veriyor, Denizli ne veriyor Sayın Zeybekçi? İzmir dediğin şehir sadece geçen yıl 66 milyar vergi vermiş. Karşılığı nerede?

Yorumu oyla      12      11  
bayraklılı 13 Ocak 2019 Pazar 15:28

Cemalettin Alper görevden alınmalıdır. Meşru bir seçimle gelmedi. Genel başkan ve il yönetimi duy sesimizi.

Yorumu oyla      10      5  
Gürkan 13 Ocak 2019 Pazar 14:37

Troller şimdi de oy dilenciliğine başlamışlar. Bir kerecik oy verin falan diye günlerdir kendilerini paraladılar. Bir kere oy verdin mi bir daha hep vermek isteyecekmişiz. 20 yıldır yönettiğiniz İstanbul'un, Ankara'nın hali ortada iken size niye oy vereyim ? Zaten bozuk olan yapıyı da daha da bozdunuz. Açık açık ihanet ettik dediniz. En sonunda da belediye başkanlarını görevden aldınız. Neden aldınız? Bunların belediyecilikten anladığı TOKİ konutları ile şehri doldurmak . Gecekonduyu yıkıp TOKİ konutu yaptın mı mükemmel oldu zannediyorlar :) Ankara'da gecekondular yıkıldı, yerlerine 10 katlı apartmanlar yapıldı. Yapıldı da ne oldu? Yollar yetersiz, altyapı yok, otopark yok, mahalle aralarında AVM'ler, gökdelenler dolmuş durumda. Toplu ulaşımı söylemiyor bile. Salatalık sever Nedim Atilla Ankara 'da toplu ulaşım kullansa İzmir'i mumla arar ama Mavişehir'de oturup, toplu ulaşımdan dert yanan birisi :)

Yorumu oyla      13      8  
TC misafir 13 Ocak 2019 Pazar 14:22

Aklımı kaçıracağım resmen, yetiştireceğiz ne demek yahu? Bir de yetiştiremezsek demiş neyi yetiştiremeyeceksin be kardeşim böyle saçmalık olur mu Allah aşkına? Yerel seçimin zamanı belli, genel seçimin zamanı belli bunun için planlarınızın olması gerekir daha hala belirsizlik hakimse bu da herhangi bir planınızın ve stratejinizin olmadığını gösterir. Güven veremiyorsunuz bu belirsizlikle. Chp'ye bu yakışmadı. Kendinize gelin ülke ve vatandaşlar çok çekti yeter artık. Ülke ve vatandaşlar umut ararken umut olması gerekenler biçare!

Yorumu oyla      16      5  
Mısafir 13 Ocak 2019 Pazar 13:52

bırakın particiliği artık izmir hizmet alsın.Burda yapılan yorumlara bakıyorum da takmışlar bir at gözlüğü gidiyorlar.Hizmet ve kalite ne alakadar olsun ki verin izmir''e particilik ideolojisi gitsin.Bu çok sevdiğiniz verimsiz partinin bir ilçe belediye başkanı tunç soyer zamanın da röportaj da ne demişti izmir''e odun koysak seçtiririz dedi.Kısaca bunlar hizmet almasa da olur takmışlar kafayı futbol takımı tutar gibi parti tutuyorlar kimi aday yapsak kazanırız.Galiba adayları belli.PİNOKYO nasıl olsa o da bir nevi odun sayılır.Bu yorum yazıp öven zatı muhteremler belli ki crem de la crem kısmından.Bornova,Balçova,Alsancak,Kordon,Karşıyaka dan yazıyorlardır.Tuzları kuru ya.Gelsinler bir de Altındağ,Gültepe,Harmandalı,gibi yerler de bulunsunlar da o çok sevdikleri hizmeti buluyorlar mı

Yorumu oyla      13      9  
KINAMA 13 Ocak 2019 Pazar 13:32

Merkez rumuzlu kullanıcı aklı selim tüm Ak Partililer olarak seni şiddetle kınıyoruz. Analar bizleri doğuran kutsal insanlardır. Siyasetçilerin eşleri hakkında bu şekilde yorum yapmak bir Ak Partiliye değil insan olan insana yakışmaz. Daha fazla yorum yapıp Ak Partiye zarar vermeye devam etme. En azından İzmir'de Sayın Emine Erdoğan hakkında hiç bir başka partili bu kadar seviyesiz yorum yapmamaktadır.

Yorumu oyla      13      5  
yakışır yakışmaz 13 Ocak 2019 Pazar 13:25

Merkez isimli yorumcu siyasetin bir adabı vardır, analar kutsaldır karıştırılmaz çünkü seni de doğuran bir anadır. Sen Ak Partili olamazsın eğer birileri seni kapıkulu olarak kullanıyorsa verdiğin zarar Chp'ye değil Ak Partiyedir. Açık ve net seviyesizleşme haddini bil her türlü yorumu yap ama eş ve çocukları karıştırma. Sayın Meral Kılıçdaroğlu nereye yakışır bilmiyorum ama sen Ak Partiye yakışmıyorsun.

Yorumu oyla      13      6  
ASLAN 13 Ocak 2019 Pazar 13:25

ne demek yetiştiği kadarıyla..yani bana ne izmirlilerden kimi göstersem oy verecekler..salla gitsin demek oluyor..artık o oylar kesin değil bunu bilsinler..oyum başkasına bu seçimde..

Yorumu oyla      16      6  
İZMİRLİ 13 Ocak 2019 Pazar 13:23

İZMİRLİLER BİR KERELİĞİNE SADECE 5 YIL İÇİN AKP YE OY VERSİN AKP KAZANSIN Kİ BİR DAHA Kİ SEÇİMDE CHP İZMİR ADAYINI ERKEN AÇIKLAR İZMİR İÇİN ÇALIŞIR HERHALDE..İLLA DERS ALMAK İSTİYORLAR..BU SEÇİMDE BÖYLE BİR YÖNTEM DENEMEK LAZIM..İZMİRLİ HERŞEYİ HAKEDİYOR..

Yorumu oyla      14      8  
yeter ama 13 Ocak 2019 Pazar 13:15

Şu MERKEZ isimli yorumcuyu Ak Parti yönetiminden artık biri sustursun zira Chp'ye değil Ak Partiye verdiği zararın haddi hesabı yok. Emine Erdoğan'a laf söyleyen varmı da sen Meral Kılıçdaroğluna yakıştırma yapıyorsun. Elbette seni doğuran da bir anadır. Bu kadar seviyesiz bir Ak Partili olamaz, sende kabahat değil senin gibilere haddini bildirmeyen il yönetimi kabahatlidir. Gerekli yerlere bu ve bunun gibi yorumların bildirilecektir.

Yorumu oyla      13      6  
Resmiye 13 Ocak 2019 Pazar 12:47

İzmirli partili örgütü tanıyan olsun.Alaaddin Yüksel Kemal Karataş Kâmil Oktay Sindir dan biri olsun.

Yorumu oyla      10      12  
Merkez 13 Ocak 2019 Pazar 12:42

Temel MERAL Kılıçdaroğlu ve hdpkk yakışır....

Yorumu oyla      12      16  
Murat 13 Ocak 2019 Pazar 12:31

Yahu parti içi kavga çıkmasın diye uğraştığınız belli de bu kadar da değersiz hissettirmeyin bize. Nasılsa kim olsa seçilecek diye hala açıklamıyorsunuz. Baydı artık.

Yorumu oyla      15      5  
Misafir 13 Ocak 2019 Pazar 12:30

Tunç Soyer yakışır

Yorumu oyla      13      11  
İzmirli 13 Ocak 2019 Pazar 12:13

Bayraklı ilçemizde yönetim görenden alınmalıdır. Bu yönetimle bayraklıda başarılı bir sonuç almak mucizedir.Acilen yeni yönetim atanmalıdr.

Yorumu oyla      13      5  
İzmirli 13 Ocak 2019 Pazar 12:07

Adaylık ile ilgili haberleri okudukça sinirlerim bozuluyor. Bir açıklama yapmasanız daha az sinirlenicem. Hala yetişebildiği kadarıyla diyor ya. Kendisi referandumda oy kullanamadı, şimdide İzmirden aday çıkartmıcaklar herhalde. Muharrem İNCE'nin nefesini ensesinde hissetmek böyle bişey demek...

Yorumu oyla      12      6  
İZMİRLİ 13 Ocak 2019 Pazar 12:05

ARTIK AÇIKLAMANIZA GEREK YOK..OY VERMEKTEN VAZGEÇTİM..NEDENİ İSE İZMİRLİLERE DEĞER VERİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..PARTİYİ AYAKTA TUTAN BİR KENTE ADAY BULAMIYORSUNUZ..MANTIK NASILSA OY VERECEKLER MANTIĞI..BUDA BENİM OYUMU DEĞERSİZ KILIYOR..

Yorumu oyla      14      6  
erol gürgen 13 Ocak 2019 Pazar 11:54

izmire demokrat aydın tunç soyer yakışır. her konuda izmir şaha kalkacaktır.

Yorumu oyla      15      7  
Adayımız 13 Ocak 2019 Pazar 10:52

KAMîL OKYAY SINDIR başkan olsun

Yorumu oyla      9      13