YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz 14 Ocak 2019 Pazartesi 08:21

Ahahahahahahah :))))) Çok güldüm :))))

Yorumu oyla      9      5  
Sayın ZEYBEKCİ 13 Ocak 2019 Pazar 13:19

İzmir'de sosyal medyada MERKEZ isimli ile yorum yapan kişi o kadar seviyesizleşti ki bırakın Chp'yi bütün zararı Ak Partiye veriyor. Bugün Sayın Meral Kılıçdaroğlu hakkında yorum yapmış. Hiç bir başka partilinin Sayın Emine Erdoğan hakkında yorum yaptığını görmedim. Herşeyden önce ana kutsaldır siyasete analar malzeme yapılmaz çünkü onu da doğuran bir anadır.

Yorumu oyla      9      5  
nasıl oy istenecek 13 Ocak 2019 Pazar 13:11

Kasketi önümüze koyalım seçmenden oy isteyelim: külliye bütçesi %233 artmış, vıp jumbo jet alınmış 500 milyon dolar rakam kesinleşmiş, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor, yap işlet devret yöntemi ile yapılan köprüler ve boğaz geçişi fiyatı astronomik, müteahhitlere hesapsızca devlet geçiş garantisi verilmiş hemde döviz cinsinden, İzmir'e 1 metre bile metro yapılmamış, israf ve şatafat almış başını gitmiş, pazar ve market fiyatları yüzünden milletin mutfağında yangın var.Ak Partili İzmir'de ki belediyelerin hali ortada. Bırakın diğer partililerden oy istemeyi Ak Partili seçmen ikna olmuyor. Belediye seçimi değil milletvekili seçimi olsa Ak Parti İzmir milletvekillerinin hepsi sınıfta kaldı. Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Hele birde Kanal İstanbul olayı varki tüm parti seçmenleri referandum istiyor çünkü orada bize ALLAH'ın bahşettiği güzelim boğaz var olmasaydı atalarımız kazma kürekle bugüne kadar oraya suyolu açarlardı. 16 yıldır verilen destek bitti diyenlerin sayısı evet diyenlerden çok fazla. Ortada gezenlerse dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde elde edilecek menfaati bekleyenler. Ben yaptım oldu artık bitti.

Yorumu oyla      9      5  
ah izmir vah izmir 13 Ocak 2019 Pazar 00:50

bırakın particiliği artık izmir hizmet alsın.Burda yapılan yorumlara bakıyorum da takmışlar bir at gözlüğü gidiyorlar.Hizmet ve kalite ne alakadar olsun ki verin izmir'e particilik ideolojisi gitsin.Bu çok sevdiğiniz verimsiz partinin bir ilçe belediye başkanı tunç soyer zamanın da röportaj da ne demişti izmir'e odun koysak seçtiririz dedi.Kısaca bunlar hizmet almasa da olur takmışlar kafayı futbol takımı tutar gibi parti tutuyorlar kimi aday yapsak kazanırız.Galiba adayları belli.PİNOKYO nasıl olsa o da bir nevi odun sayılır.Bu yorum yazıp öven zatı muhteremler belli ki crem de la crem kısmından.Bornova,Balçova,Alsancak,Kordon,Karşıyaka dan yazıyorlardır.Tuzları kuru ya.Gelsinler bir de Altındağ,Gültepe,Harmandalı,gibi yerler de bulunsunlar da o çok sevdikleri hizmeti buluyorlar mı

Yorumu oyla      10      11  
İzmirli 13 Ocak 2019 Pazar 00:08

Bir kere deneyipde bakılması gerekir bu yüzden yerel seçimlerde düşünülür

Yorumu oyla      10      11  
İzmirli 13 Ocak 2019 Pazar 00:08

Bir kere deneyipde bakılması gerekir bu yüzden yerel seçimlerde düşünülür

Yorumu oyla      10      10  
BAYRAKLI 12 Ocak 2019 Cumartesi 23:46

Sayın başkan Bayraklıda geçersiniz neden mi sizin ilçe başkanınız ve meclis üyeleriniz mevcut belediye başkanı hasan karabağla çok iyi bir ilişki içerisindeler zaten bu anlaşma 2014 seçimlerinde bir pazarlık yapmışlardı partinizin ilçe başkanı özgür bey meclis üyesi kemal büyükkesim bu konuyu çok iyi bilir nasıl bir pazarlık olduğunu.bu seçimde hasan başkan size çalışır hiç sıkıntı değil siyaset bu .

Yorumu oyla      9      7  
Anıl 12 Ocak 2019 Cumartesi 23:21

İzmirli profil yazan eski CHP delegesi olduğunu söyleyen AKP oy isteyen zat. .hiçbir chp delegesi bırak AKP oy vermeyi pabucunu vermez ya düzgün yorum yaz yada trol olmaktan yada kendi söylemin olmadığı konuları yazma. .her afettee türkiye bu belediye elinden geleni yapıyor durduğum ilçe AKP de sular altında yaparsa onlar yapıyorsa gelsinler yapsınlar ..ilçe perişan sular altında ancak doğal afet çıkmış chp delege AKP verin buna chp izmirli inanmaz kardeşim

Yorumu oyla      12      5  
Merkez 12 Ocak 2019 Cumartesi 23:03

İzmir''li bir denesin bir daha asla bırakmaz....

Yorumu oyla      9      11  
kestirmeden 12 Ocak 2019 Cumartesi 22:51

Fesli sarayda ağırlanırken M.Gezen, M.Akpınar, D.Çakır neden savcıya gidiyor? Neden birileri savaş çığırtkanlığı yaparken dava açılmıyor da sanatçılara hemen dava açılıyor? Neden cumhuriyete saldırılırken sesiniz çıkmıyor?

Yorumu oyla      13      5  
İzmir'i ne sandın? 12 Ocak 2019 Cumartesi 22:50

AKP tarafından yıllardır İzmir'e ve İzmirlilere atılan bunca kazıktan sonra size oy mu verirler? Bu kadar saf ve enayiler mi?

Yorumu oyla      14      6  
biz salağız ya 12 Ocak 2019 Cumartesi 22:49

Bunların tamamı, yorumcu izmirli de dahil bizi salak zannediyorlar zahar :) Yahu, Denizli'de içki satılmıyor ki içki içilen mekan olsun! öbürü de neymiş, chpliymiş ama alevileri bile ikna etmişmiş! Trollüğü kabak gibi ortada haberi yok! Vaatlara karnımız tok, izinler nerede? gemiler neden açıkta? Otogar metro nerede? Kuş cennetine neden el koydunuz? Neden Manisaya teşvik var İzmire yok? Neden hibe krediler İzmire yok? Bunlara cevap verin, sonrasına bakalım!

Yorumu oyla      13      6  
izmirli 12 Ocak 2019 Cumartesi 22:28

hadi bırak metroyu çevreyolunu verilmeyen izinleri ..bornova opera bınası bitti 3 aydır tasarruf tedbirleri yuzunden personel kadrosu açılmadı onu bile açmayı beceremediniz.. 16 senedir cek cak dinlemekten bıktık artık!!! elini

Yorumu oyla      13      6  
Gülşen Yardımcıoğlı 12 Ocak 2019 Cumartesi 21:45

Samimiyetinize inanıyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      17      19  
Cengiz cansız 12 Ocak 2019 Cumartesi 21:40

Sn zeybekçi binali bey duymasın kızar boş ver geçmeyi yaklaşırsan kendini başarılı sayabilirsin

Yorumu oyla      20      10  
Karşıyaka''lı 12 Ocak 2019 Cumartesi 21:32

Zor dostum zor şarkısını dinlesin Sayın Zeybekçayırı...

Yorumu oyla      21      10  
bekle gör 12 Ocak 2019 Cumartesi 21:24

İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız neyin oyundan bahsediyorsunuz. 1 nisan sabahı hepimiz göreceğiz. Bugüne kadar olmayan birşey var or Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Birde İzmir'li farkı: konu İzmir olunca belediye seçimlerinde millet futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmuyor.

Yorumu oyla      24      11  
İzmirli 12 Ocak 2019 Cumartesi 20:59

Yakımlarım ''bir dönem Zeybekçi''ye oy verelim.CHP belediyeciliği çöktü.Zeybekçiye oy vermek AKP''yi desteklemek anlamına gelmez diyorum.''Şimdiye kadar 40'' dan fazla CHP seçmenini ki çoğu da Alevi ikna ettim.Ben de ilçemde tanınan bir CHP''liyim ama bu belediyeler CHP'' ye de zarar veriyor artık.

Yorumu oyla      16      20