YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz Kaan 12 Ocak 2019 Cumartesi 22:12

Aydın Şengül'ün ayrıştırıcı ve küçümseyici üslubundan bıktım. Bin oyun olsa birisini bile siyaseti kavga ve hakaret olarak algılayan zihniyete vermem. Bir sus lütfen.

Yorumu oyla      10      7  
Bucalı Mesude Akın 12 Ocak 2019 Cumartesi 22:03

İzmir'in onca sorunu varken CHP il Başkanının İzmirliye yine algı operasyonu çeken açıklamalarını okumaktan bıktım.. İzmir sizin babanızın çiftliği değil. Hizmet istiyoruz hizmet...

Yorumu oyla      12      5  
şansızlık 12 Ocak 2019 Cumartesi 21:29

İzmir'de Ak Partinin en büyük şansızlığı kim? Ak Partili seçmen kitlesini peşinden getiremeyen kim?

Yorumu oyla      10      7  
selçuktan çılgın 12 Ocak 2019 Cumartesi 20:43

sayın şengül boş konuşmayın selçugu 5 yıldır akp yönetiyor bir çivi bile çakmadılar selçuga daha çok kötü duruma geldi selçuk hani siz hizmet belediyesidiniz geçin bu işleri size oy yok

Yorumu oyla      12      7  
ne algıymış be! 12 Ocak 2019 Cumartesi 17:13

Sen İzmirlileri kendin gibi mi sandın Şengül? Algı yönlendiren sizin reisiniz, sizlerde o kapasite de yok, sadece emredileni yapmaya çalışıyorsunuz, ona da kapasiteniz yetmiyor! Kardeşim bırak proje laflarını, bekleyen izinlerimizi verin yeter! Sizden gelecek Allahtan gelsin derler bizde, biz bize yeteriz, siz gölge etmeyin ve lütfen düşün yakalarımızdan!

Yorumu oyla      12      7  
volkan 12 Ocak 2019 Cumartesi 15:42

aydın şengul her ne kadar ayrı görüşte olsakta sana yazık oldu .sen dururken zeybekçı ne yaw.. aziz beyle ankaraya dosya verdin noldu takıp ettinmi ? hayır noldu yenı gemilere sıgınak izni? otogar metro? buca metro izni? sadece izmiri kötüleme çabasındasınız ben olsam istifa ederdim..sokağa çıkıcak yuzun kaldımı acaba senın?

Yorumu oyla      12      7  
muhasebe 12 Ocak 2019 Cumartesi 14:07

16 yıldır Dava diye Ak Partiye oy verdim. 16 yılda İzmir'e Ak Partinin yaptığı yatırımlara baktım. İl yönetimine ve Ankara'da İzmir'i temsil eden Ak Parti milletvekillerinin ne yaptığına baktım.Sonuçta karar verdim: gönülden dava diyenlerin yerine dilinde dava gözünde ve gönlünde siyaset sayesinde gelecek nimetleri gözleyenler ortada dolaşıyor. Siyaseti kullanarak birileri normal ofislerden plazalara villalara gidiyor. Anlayacağınız kandırıldım. 16 yıllık destek bitti. Sizin İzmir'e yapacağınız birşey yok. Futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmam ben bu şehirde yaşıyorum. Hep vaat olmayan icraat.

Yorumu oyla      18      6  
Aydın Şengül 12 Ocak 2019 Cumartesi 13:56

Belediye seçimini kazanalım ertesi gün bu tramvayı sökeceğiz. Yaşam tarzına müdahale etmeyi düşünmüyoruz düşünmek istesek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz. Aydın Şengül bu sözlere bırakın diğer partileri Ak Parti seçmenini küplere bindirdiniz. 2009 da ki hezimeti de unutmadık. İlçe ve ilde isteyenin aday olamadığı bazı ilçelerin kongrelerinin yapılmadığı bir ortamda atama ile il başkanı olursa böyle oluyor. Bir şeyin farkına varın artık Ak Parti seçmeni konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor.

Yorumu oyla      18      7  
icraat 12 Ocak 2019 Cumartesi 13:52

Sayın Şengül'ün en büyük icraatı Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları. 10 yıldır bu iki ilçede belediye seçimlerinde Ak Partili seçmen Ak Partiye oy vermiyor. Çandarlı limanının arazi planlamasını kim yaptı? İzmir'deki kamu arazilerinin planlamasını kim yapıyor?

Yorumu oyla      19      7  
TC misafir 12 Ocak 2019 Cumartesi 13:20

Aydın Şengül, İzmir pis kokusu diye eleştiri yapmışsın ama senin proje diye adlandırdığın körfez geçiş projesi körfezi ne hale getirecek? Sizin beceremediğiniz okul sütü projesini bu belediye başardı. Seni birebir görmüş biri olarak seni nasıl siyasete soktular ve nasıl il başkanı yaptılar hayretler içerisindeyim sen tam bir siyasi faciasın halka zerre faydan olmaz zaten neye faydan dokundu ki şu vakte kadar. Umarım İl başkanlığı koltuğundan hiç kalkmazsın çünkü sen orada oldukça diğer partilerin efor sarfetmesine gerek yok.

Yorumu oyla      20      7  
Gürkan 12 Ocak 2019 Cumartesi 13:19

İstanbul AKP'den önce de en çok tanınan şehrimizdi. Hatta yabancılar başkenti İstanbul zannediyorlar. Ankara'yı da fazla bilen yoktur.

Yorumu oyla      17      6