YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Ahmetsezai 11 Ocak 2019 Cuma 19:22

PAZARLAMAK,NE KADAR İTİCİ..İZMİRLİNİN PAZARLAMACIYA GEREKSİNİMİ YOK.AZİZ KOCAOĞLU YÖNETİMİNDEKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE YARATILAN,HEM TÜRKİYE'DE HEMDE TÜM DÜNYADA İLGİ UYANDIRAN ADINA İZMİR MODELİ DENEN,TOPLUMSAL BELEDİYECİK,KIRSAL KALKINMA,KOOPERATİFÇİLİK ,ULAŞIMDA RAYLI SİSTEM,ÇEVREYE ÖNEM,DOĞAYA SAYGI VB..ANLAYIŞI SÜRDÜRECEK BİR BAŞKANA İHTİYACI OLUR.İZMİR HALKI BİLİNÇLİ İNSANLAR TOPLULUĞUDUR,KİMİN NİYETİ,SÖYLEMİ NEDİR İYİ BİLİR..

Yorumu oyla      11      6  
pazarlama 11 Ocak 2019 Cuma 17:07

Ak Parti ile dirsek teması olanlar başta olmak üzüre tüm müteahhitlere İzmir'i pazarlamayın yeter. Milletvekilleri ve il başkanı sürekli körfez geçişini gündeme getiriyorlar insanlarda soruyor acaba birilerine söz verildi de yapılmayınca mı bunlar huzursuzlanıyor. Hazine yardımıyla metro İzmir'e metro yapmaya niyetli müteahhitler kabulümüzdür.

Yorumu oyla      20      6  
Oğuz 11 Ocak 2019 Cuma 16:24

Hem hayallerinden bahset hem de İzmir buna hazır değil de. Merak etme biz de sana hazır değiliz

Yorumu oyla      19      6  
muhasebe 11 Ocak 2019 Cuma 16:20

Sayın Binali Yıldırım 2014 te İzmir'i bildiğini beyan etti doğrudur ona inanmak gerekir. Bence siz ilk önce 2009 seçimleri Ak Parti adayı ki kendisi İzmir'lidir Sayın Taha AKSOY'un seçim çalışmalarında neler yaşadığını bir öğrenseniz.

Yorumu oyla      15      6  
hafıza 11 Ocak 2019 Cuma 16:16

Aydın Şengül'ün bal gibi 'SEÇİMİ KAZANIRSAK ERTESİ GÜN TRAMVAYI SÖKECEĞİZ' ardından 'İZMİR'LİNİN YAŞAM TARZINA MÜDAHALE ETMEYECEĞİZ. İSTESEK KANUN ÇIKARTIR MÜDAHALE EDERİZ' sözlerini ve daha fazlasını internette bulabilirsiniz Sayın ZEYBEKCİ. İzmir'li metro istiyoruz dedikçe temcit pilavı gibi körfez geçişini kimlerin sürekli gündeme getirdiğini de görürsünüz.

Yorumu oyla      20      6  
tramvay 11 Ocak 2019 Cuma 16:07

Sayın Zeybekci lütfen son üç yılda Ak Parti il başkanı vede özellikle genel merkezde görevi olan 2 milletvekilinin beyanlarını bir zahmet okuyun. SEÇİMİ KAZANDIĞIMIZ GÜN TRAMVAYI SÖKECEĞİZ diye il başkanının çok yakın tarihte beyanatı var. Bunları bir inceleyin çünkü onlar başka siz başka şey söyleyince güvenilirlik kayboluyor

Yorumu oyla      16      6  
TC misafir 11 Ocak 2019 Cuma 16:04

Ne kadar iyi pazarlamacı olduğunuzu sattığınız fabrikalardan biliyoruz, en son tank palet fabrikasını katarlılara peşkeş çektiniz bu anlayıştaki bir yönetimi bırakın ili, mahallenin başına bile getirmek sakıncalıdır. Devlet olarak şimdiye kadar kaç üretim tesisi yapıp insanların evine ekmek götürmesini sağladınız?

Yorumu oyla      17      6  
İzmir li 11 Ocak 2019 Cuma 15:15

Pardon siz pazarlamacımısınız.!!!!

Yorumu oyla      22      7  
Şans ve şansızlık 11 Ocak 2019 Cuma 14:59

Ak Parti açısından en büyük şansızlık sosyal medyada 'Merkez' rumuzuyla yazı yazan kişidir. Ak Partiye yarar yerine zarar veriyor hiç kimsenin de dikkatini çekmiyor

Yorumu oyla      18      6  
ilk önce 11 Ocak 2019 Cuma 14:57

Aday olarak açıklanıp İzmir'e geldiğiniz gün il başkanı yaşam tarzını dile getirip 'Kimsenin yaşam tarzına müdahale etme isteğimiz yok, istesek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz' sözünü unutmadık. Bu sözden sonra İzmir'in heryerini altın kaplasanız ne olur? İzmir'e 1 metre metro yapıp gelseydiniz şimdi neyi oyu Sayın Zeybekci

Yorumu oyla      22      8  
ad 11 Ocak 2019 Cuma 14:06

nihat zeybeçi tramvay hakkında konuşmaya korkuyor, neyse ben nihat zeybekçi'nin baş danışmanı değilim ki, zeybekçi gerçekleri göremiyor yada çözüm proje üretemiyor ve izmir belediye başkanı kazanması bana göre çok zor, yanlışa yanlış demesi gerekiyor.

Yorumu oyla      15      7  
Seçmen 11 Ocak 2019 Cuma 13:25

Fakültede İki sene matematik okumamış il başkanı sizi de mühendisim diye kandırmış. Mühendis olsa o beyanatlar verilmezdi. Kentte alıştırılmış AKP siyasetinin dışında anlayış ve yaklaşımınıza şahit oldum. Lansman merak uyandırdı.

Yorumu oyla      15      6  
İzmirli 11 Ocak 2019 Cuma 13:16

İzmir mal mı ki pazarlayacaksin, adamlarin mantık bu Türkiye yi pazarla, İstanbul''u inşaat yap sat, tüccar mantığı ile şehir mı yönetilir. Yazık umarım İzmir bu şekilde pazarlanmaz, biz sonuna kadar şehrimizi koruyacagiz.

Yorumu oyla      21      7  
boş laflar 11 Ocak 2019 Cuma 12:38

Sizler cek cak ları boşverin, bekleyen izinleri sonuçlandırın! Gemiler hala fırtınalarda açıkta demirliyor, iskeleler izin bekliyor, Buca metro izin bekliyor, teşvikler eşitsiz, hibe krediler neden İzmire yok? Anlatabildim mi? Körfez geçişini de unutun artık, biz geçmeyenin de ödeyeceği dolar garantili yatırım istemiyoruz!

Yorumu oyla      20      6  
Mustafa -Buca 11 Ocak 2019 Cuma 12:36

UYARI .... Bergama'da altın madeni için izin verilmesini, Soma'da kesilen Zeytin ağaçlarını, Buca Kaynaklar'da taş ocakları için izin verilmesi ve ısrar edilmesini, Körfez ile ilgili planlarınızı İzmir'li yaşadı gördü, sıkıntısını yüreğinde hissetti , tüm bunların üzerine bir de pazarlayacağız ifadesinin açık açık söylenmesi aslında İzmir' liler için bir UYARIDIR , teşekkür ediyorum.

Yorumu oyla      22      6  
Mustafa -Buca 11 Ocak 2019 Cuma 12:30

EYVAH İZMİR PAZARLAMAK !!! 'Elinde bir ürün varsa ,dünyaya satamıyorsan neye yarar' diyor sayın Zeybekçi klasik AKP politikası .. İstanbul'u araplara, katarlılara, İranlılara sata sata güzel bir alan bırakmadınız .. satacak yer kalmadı göz İzmir'imize dikildi, Başta Kültürpark (Basmanedeki eski fuar) olmak üzere Güzelyalı-Narlıdere boyunca Sahil yolundaki o güzelim yeşil alanlar, Narlıdere Askeriye EYVAH İZMİR' liler tehlikenin farkında mısınız ? burada parti ayırımı gözetmeksizin tüm İzmir'lileri Her yıl Dünyada yaşanılabilir kentler arasında ilk sıraları alan İZMİR' e sahip çıkmaya çağırıyorum .ayrıca İzmir'imizin reklamınıza ihtiyacı yok..Zaten her zaman olumlu referanslar Dünya örgütlerince açıklanıyor.. izmir tehlikeyi görecektir çünkü önünde İstanbul-Ankara-Bursa gibi mahvedilmiş kentler örneği var .Tüm bunlara rağmen Dışarıdan İzmir'e aday gösterilen Sayın Zeybekçi'ye gereken misafirperlik gösterilecektir, tebessümle, güler yüzle karşılanacaktır, Sandıkta da güle güle diyecektir.

Yorumu oyla      22      6  
Gürkan 11 Ocak 2019 Cuma 12:26

Her yıl yapılan açıklamada hızlı tren bir sonraki yıl bitiyor deniyor ama böyle diye diye yıllar geçti. 2020'de o hat nasıl bitecek? Daha İzmir'in hızlı tren garı bile yok. Tramvay meselesi de yanlış anlaşılmış. "Kaldıracağız" demek ne demek? Travmay hat sayısı uzamalıdır. İzmir'de tramvay yapılabilecek o kadar çok güzergah var ki! Ana hatlara metro yapılmalı; metroyu destekleyici, yolcunun kısmen daha az olduğu yerlere de tramvay hatları planlanıp kademe kademe hayata geçirilmelidir.

Yorumu oyla      18      5  
Tram vay vay 11 Ocak 2019 Cuma 12:25

Tramvayla ilgili yola geliyonuz aferim. Hadi bakalım, büyütçez de deyin.. :)

Yorumu oyla      14      5  
Merkez 11 Ocak 2019 Cuma 12:23

chp li trolleri rahatsız olacak ama Zeybekci İzmir için büyük şans....

Yorumu oyla      9      20  
Anıl 11 Ocak 2019 Cuma 12:19

Kardeşim İzmir chp dir ya isterseniz birebir daire verin oy vermem İzmir Atatürk İzmir Cumhuriyet kardeşim kadir mısralar ne haltsa gidenlere İzmir im oy değil baston verir baston

Yorumu oyla      13      5  
11 Ocak 2019 Cuma 12:11

Ama Aydın bey tramvayı kaldıracağım dedi http://www.egedesonsoz.com/haber/il-baskani-sengul-izmir-de-ak-parti-ye-mahalle-baskisi-var/987747

Yorumu oyla      15      5