YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Işık Dikicigil 10 Ocak 2019 Perşembe 09:23

çok yazık . ben sizin babanızım ben dersem o olur.

Yorumu oyla      9      5  
Vah izmir 9 Ocak 2019 Çarşamba 21:52

Ne yazık ki ceketimi koysam kazanırım nasıl olsa bunlar bana oy verir mantığını kendileri bile dile getiren (seferihisar belediye başkanı tunç soyer) partinin izmir için yapacağı birşey yok Bakın antalya böyle bir zihniyet ile yönetilirken köy gibi görünürken el değişince paris oldu

Yorumu oyla      11      9  
çağrı 9 Ocak 2019 Çarşamba 21:16

AKP yöneticileri artık cesaret edip İzmirle ilgili gerçeği cumhurbaşkanına söylemeliler. Evet ilk başta tepki verebilir belki ama hiç değilse bundan sonra yalan-yanlış bilgilerle İzmirlilerin karşısına çıkıp kendini 'zor' duruma sokup tepki duyurmaz! İşin ciddiyetinin farkında değiller, ödenen vergilerin karşılığında alınan yatırımların hesabını yapıyor İzmirliler! Manisaya verilen İzmire verilmeyen hibe kredilerini, teşvikleri konuşuyor. Okuyor, düşünüyor, araştırıyor ona göre karar veriyor İzmirli, biat etmiyor, tehdit edilmeye, şantaja hiç gelmiyor, İzmirin çıkarı dendiğinde parti ayrımı gözetmeden tek cephe oluyor İzmirli, bu avanakların anlamadığı da bu!

Yorumu oyla      10      5  
dikkat dağıtmak 9 Ocak 2019 Çarşamba 20:02

Ekonominin hali ortada, pazar ve market fiyatları ile millet baş edemiyor, mutfakta yangın var biz 25 kuruşluk poşetle uğraşıyoruz. Külliyenin bütçesi %233 arttı, vıp jumbo jet alındı, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor. Allahın bize bahşettiği güzelim suyolu İstanbul Boğazı varken yap işlet devret modeli denilen milleti döviz borcuna sokan Kanal İstanbul için referandum yapılsın. Vergiyi veren millet karar versin herkes karara razı olsun. Eğer orada İstanbul Boğazı olmasaydı atalarımız şimdiye kadar oraya kazma kürekle su yolu açarlardı. Yap işlet devret modeli ile yapılan köprüler ve otoyollar çok pahalı, rahmetlilerin yaptıkları (Demirel, Ecevit, Erbakan, Türkeş) köprü ve otoyollardan Dini Bayramlarda bedava geçiyoruz canlıların yaptığı yap işlet devret modelli köprü ve otoyollardan parayla geçiyoruz. Kanal İstanbul için millet referandum istiyor.

Yorumu oyla      24      6  
talimat 9 Ocak 2019 Çarşamba 19:38

Sayın Cumhurbaşkanım İzban'ın diğer ortağı TCDD onlarda sizin emrinizdeki bürokratlar. Talimat verseydiniz İzmir'de grev olmazdı.

Yorumu oyla      20      6  
Mustafa -Buca 9 Ocak 2019 Çarşamba 19:31

Merkez' in bir cümlesi doğru ona haksızlık etmeyin ne diyor 'Bilen de yorum yapıyor bilmeyen de' aslında kendini tarif ediyor, bu trollerin hiç birinde beyin olmadığını, sorgulama yetilerinin olmadığını, ülke uçuruma gitse de onlar için üç kuruşluk bir çıkar, menfaat varsa biat ettikleri gibi gerçeği bilseler de tam tersini söylediklerini aklı başında tüm yurttaşlar görmektedir.. evet bilen de yorum yapıyor bilmeyende aynen Merkez gibi...Evet muhtemelen 8 martta 2 aylık süre bitiyor, yeni oyunlarını bu tarihten sonra göreceğiz ancak ne yaparsanız yapın İZMİR asla teslim olmayacak, tüm tuzaklarınıza rağmen, tüm hilelerinize rağmen İZMİR direnecek..

Yorumu oyla      19      7  
sezarın hakkı sezara 9 Ocak 2019 Çarşamba 18:34

baktık ters tepti 2 ay ertelik demek istiyor sayın cumhurbaşkanı.

Yorumu oyla      18      7  
Karşıyaka''lı 9 Ocak 2019 Çarşamba 17:58

Merkez kof adlı arkadaş, sen ne biliyorsun da yazıyorsun, yoksa AKP sözcüsü müsün? İzmir''li hiç bir şeyi affetmez, görür ve gereğini yapar.

Yorumu oyla      24      7  
Melis 9 Ocak 2019 Çarşamba 17:22

"Merkez" Efendi, Allah sizlerden razı olsun. Grev ayaklarına işleri ayağınıza dolandırıp İzmir halkının dayanışmasını,gerçeklerin kabak gibi ortaya çıkmasını sağladınız. Baktınız kamuoyu yoklamalarında oylar bir acayip düşüyor grev erteleme çözümü aklınıza geldi.Pabuç işte bu kadar pahalı.

Yorumu oyla      26      6  
hürmüz 9 Ocak 2019 Çarşamba 17:19

merkez sen dünyalı değilsin herhalde.çok biliyosun da bi bok bidiğin yol.

Yorumu oyla      20      5  
Cengiz cansız 9 Ocak 2019 Çarşamba 17:18

Merkez adlı yorumcu tröl bu sözleşme döneminde sözleşmeyi tcdd yürüttü yürütmedi diyorsan demeye devam edebilirsin bu gerçeği değiştirmez bu konu sandığa yansırmı nasıl yansır 31 martta birlikde göreceğiz.

Yorumu oyla      22      6  
ALO 9 Ocak 2019 Çarşamba 16:17

vay vay

Yorumu oyla      12      6  
pEPEE 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:51

Grev yapan işçiyi Ohal var diye polis zoruyla dağıtmaya çözüm diyen zihniyet grevi kararname ile yasaklayıp ertelemeyi de çözüm sayar.Gücün varsa ertleme,çöz ki samimi olduğun belli olsun.Ama seçmene oynamak varken neden çözesin ki.Ve demiyolu sendika başkanı sen...Neredesin?Sesin çıkıyorsa yine konuş,grev kırıcılığı falan de...Ve İzban çalışanları.Hadi Kocaoğluna dediğiniz gibi ''Biz yokuz'' deyin...İşte samimiyet sınavınız...Bunu görün artık.Biri uzlaşmayla çözmeye çalışırken trip atarsınız.Biri yasaklar grevinizi ses çıkaramazsınız.Demokrasi bu...

Yorumu oyla      25      6  
izmirli 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:43

merkez adlı yorumcu izban genel müdürü kim bi bak TCDD den ogren biz biliyoz merak etme o yuzden oylar dip yapınca senin uzun tezgahları oyunu kendi bozdu isterseniz ulasim izmirde dursun akp ye izmirde gram oy yok sen git ona otogar metroyu hatırlat 10 sene oldu!!!

Yorumu oyla      22      6  
Merkez 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:33

Bilen de yorum yapıyor bilmeyende neymiş izban sözleşme sürecini TCDD yapmış hiç mi haberleri takip etmediniz işçilerle masaya tcdd mi yoksa Kocaoğlu mu oturdu birde akıllarınca algı yapmaya çalışıyorlar evet İzmir''li chp nin beceriksizlik demek olduğunu çok net öğrendi merak etmeyin....

Yorumu oyla      16      38  
TC misafir 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:21

Bunun böyle olacağını söyledik. Aziz Kocaoğlu grevi çözüme ulaştıran taraf olsaydı kimse mağdur olmaz seçime kadar da kafamız rahat ederdi. Seçime kadar ağızlarında sakız eder dururlar. Sorunu Tcdd de çözebilirdi ama çözmedi asıl amaçları işi bu noktaya getirmekti, şimdi istenen zammı verirlerse belediye ters köşeye düşmüş olacak muhtemelen de bunu seçime yakın bir zamanda yapacaklar metro çalışanları da aynı talepte bulunacaklar bu kez belediye daha da zor durumda kalacak biraz gözünüzü açın be kardeşim.

Yorumu oyla      27      10  
muhalif 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:21

niye 2 ay ertelediniz? de 3 ay değil??

Yorumu oyla      25      9  
izmirli 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:03

biri su adama izbanin ortak sirket oldugunu sureci tcdd nin yuruttugunu soylesin!!!baktilar anketlerde oy dip yapti oyun ters tepti kendi yaptı kendi bozdu yemiyoz bu numaraları recep Erdoğan

Yorumu oyla      26      8  
izmirli 9 Ocak 2019 Çarşamba 14:57

ha ha ha

Yorumu oyla      21      7  
İzmir li 9 Ocak 2019 Çarşamba 14:35

Baktık grev çözüldü,bizde tıpış tıpış oymu vereceğiz.!?

Yorumu oyla      31      8  
Niyazi 9 Ocak 2019 Çarşamba 14:12

Çözemeyen TCDD yönetimi ! Onu da diyeydin tam olurdu, ama amacınız farklı, neyse ki İzmirliler her şeyin farkında.

Yorumu oyla      35      9