YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Seydiköylü 10 Ocak 2019 Perşembe 10:12

İnişte kartını okutmadığı için paralarının akıbetini sormuş biri. İşte durum tam da bu, ne zaman ki kartınızı okutmayı akıl edeceksiniz, o zaman bu memleket kurtulur. Aylar olmuş bu sistem başlayalı ve siz hala öğrenemediyseniz biz ne yapalım kardeşim. Hem kendinizi, hem de bizi yakıyorsunuz, memleket de yangın var kardeşim, hadi biraz değişin gari.

Yorumu oyla      9      5  
Gürbüz 10 Ocak 2019 Perşembe 10:06

Akp Karşıyaka Adayı, Karşıyaka barlarında bira içiyor, öte taraftan Cumhurbaşkanı bunlara faşist diyor. Bu ne yaman çelişki !

Yorumu oyla      9      5  
Işık Dikicigil 10 Ocak 2019 Perşembe 09:27

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLAN OKEYE MERAK SARIYOR.. BİZ BU RESMİ HEP GÖRÜYORUZ.

Yorumu oyla      9      5  
Röfleliler 10 Ocak 2019 Perşembe 08:33

İzmire özel durum sanırım. Saçını boyatan fönünü çektiren her bayan adaya yanaşıyor. Diğer illerde neden böyle değil? Dikkat edin Nihat Zeybekçinin her gittiği yerde yanında mutlaka böyle bayanlar var.

Yorumu oyla      12      5  
sezo 10 Ocak 2019 Perşembe 04:33

İstanbul ve ankarayı beton dağlarından kurtardıktan sonra şimdi izmiri çöp dağlarından kurtaracaklar inşallah. ümmet sizinle gurur duyuyor.

Yorumu oyla      9      7  
Bilen var mı? 10 Ocak 2019 Perşembe 00:18

İzmir BB'nin arap saçına dönen uygulamaları sonucu izban metro vapur vs toplu taşım araçlarında kartını 2. defa okutmadığından dolayı kaç vatandaşımız parasını alamamıştır? BUparaların akibetini bilen varmı.. Bu paraların akıbeti nedir? Ve bu paranın toplam mikratı ne kadardır BİLEN VAR MI?.

Yorumu oyla      9      8  
Özel Araç 9 Ocak 2019 Çarşamba 19:17

İzmir BB Torbalı Ayrancılar mahallesinden Gaziemir’e ulaşım sorununu ( toplu ulaşım ) çözemediğinden belediye vatandaşları özel araçları ile trafiye çıkmaya teşvik ediyor. Otobüs yarı yolda bırakıyor ! 17 km mesafe 2 araç 2 bilet ( 6,00.-TL. )

Yorumu oyla      10      15  
ksk 9 Ocak 2019 Çarşamba 18:17

İzmirde hiçbir zaman çöp dağları oluşmadı bu bir.İzmirli seçmenin izmirim kartı vardır dolmuşa gelmez bu iki....

Yorumu oyla      21      7  
Bülent ışık 9 Ocak 2019 Çarşamba 16:04

Çevre yolu olmasaymış en çok cinnet geçirilen şehirlerden biri olurmuş. Keşke olmasaymış Türkiye'nin hiçbir yerinde, o zaman bu kadar otomobil ve dış borçta olmazdı. O kadar dış borç özel otomobil yerine toplu taşımaya giderdi .İran ve Venezüella petrol ihraç eden ülkeler olduğu halde kişi başına düşen araç sayısı bizden daha az.

Yorumu oyla      20      5  
neden 9 Ocak 2019 Çarşamba 15:06

Reis neden kazanamayacağınız baştan belli İzmirden aday gösterdi sizi Zeybekçi? Sakın, elinden hakkını almaya kalktığınız oto bayileri şikayet etmiş olmasın? Ya da arazisini ucuza kapatıp imara açtığınız köylüler şikayet etmiş olabilir mi? Farkındasınız değil mi, Reis sizi artık Denizli'de bile istemiyor! Hayır deme cesaretiniz olmadığını o da biliyor! İlk itirazda rektörün yanına gideceğinizi de siz biliyorsunuz, değil mi? Dostlar alışverişte görsün babında çalışın bakalım, ahmaklar da heyecanlanıp, umutlansınlar!

Yorumu oyla      19      5  
tcdd 9 Ocak 2019 Çarşamba 14:59

Bayım, siz önce tcdd'nin hat bakımlarını zamanında yapmasını sağlayın, bakın gene elektrik arızası nedeniyle seferler aksadı! Bekleyen izinler ne oldu? Fırtına çıkacakmış gene, gemilerimiz gene açığa mı alınacak Bostanlı balıkçı barınağı boş dururken?TCDD Bergama hattını ne zaman ihale ediyor? Kınık'a İzban sözünü kim verdi, unuttunuz mu yoksa onu da? Yatacak yeriniz yok, pinokyo gibi yalandan burnunuz olmuş 5 metre, daha konuşuyorsunuz utanmadan!

Yorumu oyla      21      5  
Atilla Kamar 9 Ocak 2019 Çarşamba 13:14

İzmir in çöpü sorun değildi. Büyükşehir Beld. Çöp için tesis adresi belirledi ve hatta pek çok yerde, her defasında partili bakan ve milletvekilleri önüne engeller çıkardılar. Konak tüneli projesiz yapıldığı için itiraz aldı. Çevre yolu zaten vardı. Sadece Bayraklı sırtlarındaki tünel de oyma işi bitmişti içinde kaplama ve betonlama işi yapıldı. Cumhurbaşkanı dahil hepiniz yeni yapılmış gibi öğünüyor.

Yorumu oyla      30      5  
Merkez 9 Ocak 2019 Çarşamba 13:02

İçimizden biri Ege li sempatik ve teşhisi doğru yolun açık olsun güzel insan....

Yorumu oyla      12      31  
Bir Röfleli daha bulmuş 9 Ocak 2019 Çarşamba 12:34

Nedense seçim yaklşınca İzmir AKP'de röflelilere rağbet arttı. Bakalım seçimden sonra ne olacak?

Yorumu oyla      26      6  
Gürkan 9 Ocak 2019 Çarşamba 12:18

AKP'li Rize Belediye Başkanı Hop'un çöp konusunu çözme biçimi : "çöp sorunu Rize’de en büyük sorunların başında geldiğini vurgulayarak, 'Günde 100 ton çöp toplanıyor ve bunları deniz dolgu maddesi olarak kullanıyoruz. Bu yüzden kötü koku çevreyi rahatsız ediyor. Şehir merkezi önündeki çöplük alanın üstünü toprakla kapatma yoluna gittik. Ancak bu da, kokunun tamamen yok edilmesinde etkili olmadı' diye konuştu. Ha ha ha ...

Yorumu oyla      27      5  
TC misafir 9 Ocak 2019 Çarşamba 12:05

2002 den bugüne, ordunun kumpaslarla itibarını zedelediniz, siyaseti hakaretlere varan söylemlerle itibarını zedelediniz, insanları bizden ve onlardan diye ayrıştırarak birbirlerine olan saygı ve hoşgörüyü öldürdünüz, cuma günleri camilerde kamera karşısına geçerek camileri ve ibadeti siyasallaştırdınız, ekonomiyi bitirdiniz, emekliyi bitirdiniz, gençlerin yarınlardan umudunu kesmesine neden oldunuz, doğayı katletmekte sakınca görmediniz yandaşlarınızın cebine para girsin diye, dün dediğiniz bugünü tutmuyor yarınların itibarını lekelediniz, satmadığınız fabrika kalmadı, yandaşlarınıza yol köprü yaptırıp bunları garantilerle zengin ediyorsunuz, batırmadığınız ne kaldı ki neyi düzelteceksiniz? Önce kendinizi düzeltin.

Yorumu oyla      28      6  
YİNE VAAT 9 Ocak 2019 Çarşamba 11:59

16 Yıldır İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız. Yine vaat. Kusura bakmayın karnımız vaatler tok.

Yorumu oyla      26      5  
murat 9 Ocak 2019 Çarşamba 11:51

Menemen adayınıza lütfen söyleyin Ulukent egekent-2 de köpekler sürüler halinde geziyor. Sabahları çocuklar okula giderken çok zorlanıyorlar ve kısırlaştırma olmadığı için sayıları her geçen gün artıyor. Büyükşehir Hemşehri iletişim hattını defalarca aradık ilçe belediyesi sorumlu diyor İlçeye yazıyoruz, arıyoruz cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar.Bu kadar basit bir sorunu bile çözemiyorlar, uğraşmak istemiyorlar.

Yorumu oyla      10      15  
fl 9 Ocak 2019 Çarşamba 11:50

ya ne kadar boş konuşma dağları doğayı düşünüyorsanız yazlık saray hakkında da beyanat bekliyoruz samimiyetinize inanalım

Yorumu oyla      20      5  
Gürkan 9 Ocak 2019 Çarşamba 11:45

Türkiye'de çöpünü derelere atan başka il yokmuş. Rize Türkiye'nin bir ili değil mi? Daha geçtiğimiz haftalarda çöp konusu defalarca haber oldu. Yalan söylememek lazım. İzmir'in çöp sorununu da sırf seçim dönemi kullanacağım diye engel olan da sizsiniz.

Yorumu oyla      20      5  
Nurizade 9 Ocak 2019 Çarşamba 11:24

Katı atık bertaraf tesislerini yıllarca niçin engellediniz o zaman?

Yorumu oyla      22      5  
İzmirli 9 Ocak 2019 Çarşamba 11:20

Zeybekçi İzmir''i daha tanımıyor.Yolların bozukluğuna,trafiğe ve ilçe belediyelerinin sadece maaş ödeyen hiçbir iş yapmayan kurumlar olmasına yüklenmeli ama ormana çöp dökülüyor filan diyor.Nerde dökülüyor.Doğru sorunlara değinirse Buca,Bayraklı ve Karabağlar gibi hiçbir iş yapmayan belediyeleri rahatlıkla alırlar.Bucada eski bir CHP''li delege olarak zaten bizimkilere ders olsun diye AKP''ye oy vereceğim.

Yorumu oyla      9      17  
volkan 9 Ocak 2019 Çarşamba 11:16

Zeybekci once bir izmiri ogren!! izmir 16 senedir ihmal ediliyor narsist komplex sahibi ezik biri yuzunden hemde!!! grev süresinde son anda ekmek cikar diye topa girdin olmadi otogar metro yapilsaydi servisler sehre girmezdi buca metroya izin verilseydi insaatina baslanmisti angaraya donus biletini erken al indirimli olur!!!!

Yorumu oyla      20      5