YORUMLAR
Toplam 29 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
çok 9 Ocak 2019 Çarşamba 03:20

Çok ve boş konuşuyorsun! Hem artık Kocaoğlu'nun adını anmadan önce besmele çekin sen ve arkadaşların! Sen, sizlere verilen dosyaların hesabını ver önce! Ha, izinler nerede? Ödemiş toki neden durdu? Bayraklı hastane neden durdu? Gemiler hala açıkta demirliyor, neden? Özhasekiden her yıl 4 milyon avro alacağımız var, kul hakkı diyordunuz, nerde hakkımız? Heyelan bölgesine itirazlara rağmen toki başlattınız, onu da mütahit iflasta, gene mi kandırıldınız? Yahu arkadaş, sizi kandırmamış birileri varsa onlar da size karşı olanlar, bunu bir anlasanız artık!

Yorumu oyla      11      6  
tuna 8 Ocak 2019 Salı 21:42

metin eriş kes sesini

Yorumu oyla      9      6  
Gündem 8 Ocak 2019 Salı 19:25

Şimdi, bir iki gün içinde izbanı gündemden çıkaracaklar seyredin. Çünkü izban konusunda yatacak yerleri yok, konuştukça batarlar. Konu gündem dışına çekilecek

Yorumu oyla      21      6  
İzban 8 Ocak 2019 Salı 18:51

Afferin grevi iptal edip ekmek derdindeki emekçileri açlığa mahkum ettiniz.Bu hareketiniz izmirliler tarafından takdire şayan bulundu bile hatta hem çalıştırın hemde kovun bu aç köpekleri nidaları hala havalarda uçuşuyor.Artık sizde izmirliden o çok istediğiniz oyu "alırsınız".

Yorumu oyla      16      6  
Metin Eriş 8 Ocak 2019 Salı 18:37

Sn.Hamza Dağ, İzmirli sizin palavralarınızı yutmaz, tehditlerinize pabuç bırakmaz. O nedenle yaptırdığınız kamuoyu yoklamalarında grev nedeniyle partinizin önemli kayıplar yaşadığını gördüğünüzden grev ertelemeye gitmekten başka çareniz olmadığını gördünüz. Gerisi lafı güzaf.

Yorumu oyla      23      6  
T.C Erol DURUKAN 8 Ocak 2019 Salı 17:37

BAKTILAR TERS TEPİYOR İZMİR İZBAN GREVİNİ ERTELEDİLER... AYDIN İZMİRLİ SİZE YEDİRİR Mİ? İZMİR'Lİ İKİ CİHAN BİR ARAYA GELSE O BIYIKLARA OY VERMEZ...

Yorumu oyla      29      7  
ELEŞTİRİ DEĞİL 8 Ocak 2019 Salı 17:15

Ben milletvekili olsam: diğer illere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para yardımı yapılırken benim temsil ettiğim ile para verilmezse, benim temsil ettiğim ile 1 metre bile bakanlık metro yapmazsa ki zamanın Ulaştırma Bakanı söz vermişti Halkapınar-Otogar metro hattını bakanlık olarak biz yapacağız demişti, benim temsil ettiğim ilde ilçe kongrelerinde isteyen aday olamıyorsa, bazı ilçe kongreleri yapılmıyorsa, il başkanı atama ile geliyorsa, belediye başkan adayı ithal geliyorsa ben adımın önünde İzmir milletvekili yazısından kurtulur ve acilen istifa ederdim. Dolgun maaş alıp meclis lokantasında ucuz yemek için Milletvekilliğine devam etmezdim. Adı üzerinde MİLLETVEKİLİ. Ben bunu yapardım kimse niye yapmıyor diye eleştirmedim.

Yorumu oyla      30      5  
boşa kürek sallamak 8 Ocak 2019 Salı 15:51

Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para veriliyor İzmir'in vekilleri İzmir'de sadece Chp'li yaşamıyor diye İzmir'in hakkını savunmuyor. Ülkenin hiç bir yerinde grev olmazken geçen yıl ve bu yıl İzmir'de grev oluyor Ak Parti milletvekilleri meydanda yok.İlçe kongrelerinde isteyen aday olamıyor, bazı ilçelerde hiç kongre yapılmıyor, İl kongresi zaten atama. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları yüzünden 10 yıldır Ak Parti seçmeni bile belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermiyor bunu niye milletvekilleri üstelik hergün sabah akşam belediyeyi eleştiren ve genel merkezde de görevli olan iki vekil ilgilenmiyor. Beğenirsin beğenmezsin Sayın Zeybekci belediye başkan adayı gösterilmiş, genel merkezde de görevli olan bu iki vekil ortada yok sadece Sayın Cumhurbaşkanı gelince protokolde görülüyorlar. Egede Sonsöz de Merkez diye bir yorumcu çıkmış yarardan çok partiye zarar veriyor. Sizlere kolay gelsin yokum artık

Yorumu oyla      31      6  
seviyesizlik 8 Ocak 2019 Salı 15:25

Merkez isimli yorumcu nasıl bir örnek o 'donunun ağında yaş görsen benden bileceksin' işte güya böyle kişiler Ak Partiyi savunuyorlar. Haydi ordan daha çok antipatik oluyorsunuz, Ak Partiye yarar değil zarar veriyorsunuz. Senin patronun kimse ona da söyle sizin Dava diye bir bilginiz yok siz dilinde dava gönlünde ve dilinde siyasetten nasıl nemalanırım olanlarsınız. Lütfen il yönetimi böyle insanlarla mı seçim alınacak? Lütfen biraz seviye.

Yorumu oyla      25      6  
hala aynı tas 8 Ocak 2019 Salı 15:20

Sayın Dağ hala Sayın Kocaoğlu ile uğraşmayı bırakamadınız gitti. Siz ve Kaya niye meydanlarda Sayın Zeybekci'nin yanında değilsiniz. Cumhurbaşkanı gelince ön saflardaydınız. Geçen yıl İzdeniz bu yıl İzban da grev yapıldı. Kurban pazarında bile alıcı ile satıcı el ele tutuşunca üçüncü kişiler elini onların üzerine koyar pazarlık biran önce bitsin diye. Her iki grevde de neden böyle birşey yapmadınız? Oysa ki İzban'ın diğer ortağı devlet ve sizin bürokratınız başında. Kaç gündür niye sesiniz çıkmıyordu, grev bitince piyasaya çıktınız. Farkında olun Ak Parti seçmeni artık soru soruyor, konuşuyor ve eleştiriyor ilk eleştirilenlerde Ankara'da güya İzmir'i temsil edenler ve Ankara ile irtibatlı olan il yöneticileri. İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız İzmir'in hakkını savunmadınız seçim sonucu sizlerin eseri olacaktır.

Yorumu oyla      32      7  
izmirli 8 Ocak 2019 Salı 15:11

izbandaki işçilerle sözleşme masasına ibb değil tcddy bürakratları oturdu seçimde oy kopara bilirmiyiz dediniz ama geçen seferde olduğu gibi izmirliden destek görmeyince grevi bitirtiniz neyaparsanız yapın izmirden size ekmek yok

Yorumu oyla      29      6  
Bayraklı 8 Ocak 2019 Salı 14:56

2023 ye inşallah Hamza dağ dan kurtuluruz çok sığ siyasetçi .üç dönem kuralı var bakalım o zaman ne yapacak.

Yorumu oyla      30      6  
İzmirli 8 Ocak 2019 Salı 14:54

Bu Hamza dağ birgün güzel bir projenin bir müjdenin haberini vermemiştir izmire siyaset anlayışıda hep insanlarla uğraşmak üzerinedir.izban grevinden pay çıkaracağına vatandaş ne zamandır mağdur aklın nerdeydi.

Yorumu oyla      22      5  
vatandaş 8 Ocak 2019 Salı 14:08

Hamza Dağ benden söylemesi Gaziemir size feci kızıyor.!!!!!

Yorumu oyla      30      9  
enteresan 8 Ocak 2019 Salı 13:57

1. Yalan! 2. hemşehriniz mi? biz mi? gerçekten bizi şımartıyorsunuz... 3. 30 gündür kimin kaçak dövüştüğünü, kenarda öylece beklediğini gördük 4. Kamuoyu tepkisi beklediğiniz gibi olmayınca sonlandırmak zorunda kaldınız. 5. İzmir halkı kimin ne olduğunu biliyor fazla kasmayın!

Yorumu oyla      38      10  
GAZİEMİR ÇARŞI 8 Ocak 2019 Salı 13:41

Geldikleri gibi gideceklerdir...AKP ye ekmek yok GAVUR İZMİR den.

Yorumu oyla      34      11  
muhalif 8 Ocak 2019 Salı 13:39

sn.Sağ bence hiç konuşmayın susun, grevi ertemek için bu kadar niye bekleyip, İzmirliye çile çektirdiniz, CHP.ye oy vermesin diyemi? göz dağımı verdiniz. seçim sonrası yine CHP.kazandığında ratan indirip tekrar mı önümüze koyacaksınız???

Yorumu oyla      30      7  
Oğuz Kaan 8 Ocak 2019 Salı 13:22

İZBAN işçileri güvendiğiniz dağlara kar yağdı. Hep kandırılanlar bu sefer sizi kandırdı.

Yorumu oyla      31      9  
Gürkan 8 Ocak 2019 Salı 13:16

"30 gündür" devam eden grevi "yasaklayarak" çözmek gerçekten büyük başarı. Tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      40      7  
Merkez 8 Ocak 2019 Salı 13:02

Bunların işi gücü algı İzmirli herşeyi görüyor sayın Vekilim bir tabir vardır donunun ağında yaş görsen benden bileceksin diye onun misali bunlar da becerisizliklerini akp den biliyorlar HARMANDALI ÇÖP SAHASINI çözeceğiz diye oy istediniz iki dönemdir çözemediz KOCAOĞLU KÖRFEZDE YUZECEKTİ hani gerçi yüzmesini istemem kolera falan olur....

Yorumu oyla      13      44  
dogrusoz 8 Ocak 2019 Salı 11:57

Grev den tırsdınız demi ?kortunuz ondan ertelediniz , bu grevin siyasi oldugu izmir belediyesini degil hukumeti yıprattıgından korktunuz de mi? sizi gidi uyanıklar sizi..

Yorumu oyla      39      10  
8 Ocak 2019 Salı 11:55

kim bu badem bıyıklı? ulan ülke perişan halde sizin konuştuğunuz konuya bakın. izban grevi sizin emrinizle yapıldı, sizin emrinizle grev durduruluyor. İzmirliler size tarihi bir şekilde cezalandıracak sandıkta gömüleceksiniz.

Yorumu oyla      43      9  
Everest 8 Ocak 2019 Salı 11:54

Madem öyle diyorsun Dağ kardeşim, madde madde geçelim, 1- Bunu söyledikten sonra, bir daha İZBAN bizimdir lafını sakın ağzınıza almayın 2- Bu özellikli grevin İzmirli’yi mağdur ettiğin 30 gün sonra mı anlaşıldı? 3- Kaçak güreşen dediğin Kocaoğlu’ndan başka bu krizle uğraşan var mıydı? Hem sadece o uğraşıp hem de nasıl kaçtı? Anlaşılmaz bu sözün. Hiç biri anlaşılmaz da yazıyoruz işte. 4- Hadi onlar öyle ya da böyle çaba göstermiş, sen ve genel anlamda AKP grev süresince tek kelime ettiniz mi? Sesim geliyor mu?

Yorumu oyla      42      9  
Yorumcu 8 Ocak 2019 Salı 11:47

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır... Bu yaşanan gelişme bile grevin ne kadar politik olduğunu ortaya koymuştur. Akp'nin bu siyaset biçimi İzmir Halkı'nın zeka seviyesinin oldukça altında kalmaktadır...

Yorumu oyla      32      6  
TC misafir 8 Ocak 2019 Salı 11:39

1. İzban, TCDD ve Belediye ortaklığıdır ortada bir çözümsüzlük varsa bu iki tarafın da suçudur. Aziz Kocaoğlu çözmedi de siz neden çözüme adım atmadınız? Aziz Kocaoğlu'nun demeci var TCDD ile ortak hareket edeceğiz diye. Burada suç yerel ve genel yönetimdedir. 2. Grev bir mağduriyet aracı olarak gösterilip kötü algı yaratılmaktadır. Böylelikle asıl amaç kötü olarak gösterilen greve kimse başvurmamalı ve hakkını aramamalıdır khk de bunun kılıfıdır. Kanunlar artık güçlünün yanındadır. 3.TCDD olarak istenen talepleri karşılama gücünüz var mıydı tabi ki vardı. O zaman siz neden beklediniz? Her siyasi, siyasi rant peşinde olan çalışana ve halka oluyor. Resmen Hacivat Karagöz oyunu. 4. Grev kararı değil, politik olan ve bundan nemalanmak isteyen sizlersiniz sürekli birbirinizi suçlayarak hem çalışanların hakkını vermediniz, hem de halkın eziyetine neden oldunuz ve çalışanları da hedef göstermekten çekinmediniz. Siyaset hiçbir zaman bu kadar kirlenmemişti.

Yorumu oyla      32      5  
İzmirli 8 Ocak 2019 Salı 11:36

Hadi ordan !

Yorumu oyla      28      6  
Işık Dikicigil 8 Ocak 2019 Salı 11:09

1 AY NİYE BEKLEDİNİZ, ŞİŞECAM VE SEKA GREVLERİNDE MİLLİ GÜVENLİK TEHLİKEYE DÜŞER DİYE GREV HAKKINI ERTELEDİNİZ. İZMİRLİ BUNU YEMEZ. Tam 1 ay sonra İzban grevi Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 60 gün ertelendi,peki neden 1 ay beklendi çünkü plan ters tepti gerçekleri aklı başında olan tüm İzmirli’ler biliyor!!!!!

Yorumu oyla      31      8  
izmirli 8 Ocak 2019 Salı 11:09

grev sureci tcdd tarafindan yurutuldu neden simdi c baskani devreye girdi ? sureci yurutemeyen tcdd!!! israrla Aziz başkan sorumlu tutuluyor İZBAN ortak şirket!!!hamza bey izmirli bu numaralari yemez solim.. sendika baskanini bi ilçeye aday yapsaydiniz keşke sonuçta baya akp için cabaladi :)) olan isciye oldu

Yorumu oyla      29      8  
Oğuz 8 Ocak 2019 Salı 11:09

Kardeş İzban TCDD ile ortak. Haberin yok sanırsam. Bu işi belediye tek başına çözemez. Ortağıyla halletmesi lazım. Kapiş??

Yorumu oyla      26      5