YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Nesrin Avlunyalı 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:34

Başkanım her sözünüzün, her cümlenizin altına bu açıklamadan sonra ancak imza atılır. Saygılar sayın il başkanım

Yorumu oyla      9      5  
Levent 7 Ocak 2019 Pazartesi 14:46

Teşekkürler Başkanım Yolunuz yolumuz açık. Seçimde hakettiklerini Bulacaklar. ,Izmirli ve seçmenlerimiz onları sandığa gömeceğiz. Bizler ATATÜRK ün askerleriyiz. ????

Yorumu oyla      9      5  
Sinan yaman 7 Ocak 2019 Pazartesi 14:37

Başkanım sonuna kadar arkandayız örgütümüz ve genel merkezimizin verdiği kararı ne olursa olsun gece Gündüz alanlardayız Kişiler gelir geçer bizim için kurum önemli ve kalıcıdır 95 yıllık Çınar’ın yeni filizleri olarak köklerimizden gelen öz veriyi ve geleneği de bizden sonraki nesillere aktarmak bizim en büyük görevimizdir.

Yorumu oyla      9      5  
semih 7 Ocak 2019 Pazartesi 11:39

erdoğan belediyecilik tecrübesi ile nokta atışı eleştiriler yaptı. haklı mı. tartışılır. ama tartışabilmeniz için cevap veren il başkanının iş bilen bir il başkanı olması gerekir. bizimkisi ise konu mankeni. hasan karabağ sevin sevmeyin iki dönem izmirin en büyük ve en önemli ilçesinnin belediye başkanlığını yapmıştır. önemli bir isimdir. adaylıktan çekiliyor. il başkanı demeç veriyor. bende medyadan öğrendim. işte örgütün başkanı değilsen, genel nerkezin başkanı değilsen. yapacağın başkanlık da böyle olur.

Yorumu oyla      9      6  
izmirli 7 Ocak 2019 Pazartesi 08:56

inssalah murat bakan ..tuncay özkanı aday yapmasınız yoksa valla billa chp oy atmam..onlar oluncaya kadar sen aday sayın il baskanım

Yorumu oyla      9      5  
şaşkınlık 7 Ocak 2019 Pazartesi 04:39

Troller iyice şaşkınlaştı! TV'lerdeki abartılı yalanlara yorumlardaki iftiralar eklendi! Taş üstüne taş koymayan belediye diye yazana vicdansız denir! Abuk subuk gönlünden geçeni yazanlara ahmak deniyor! İnsanların yaşadığı yaşam güçlüklerini, kur artışını, rantçılığı, zenginden yana olmayı bir türlü görmek istemeyen köle ruhlu insanlar kenti terkedip kendileri gibi düşünüp yaşayanların çok olduğu yerlere gidebilirler! Bilsinler ki yokluklarıyla bizi mutlu edeceklerdir! Hele bazıları var, açıkça kötü sözü hakediyorlar, o da sansüre giriyor, yayınlanmıyor! Lütfen kendilerine hakettikleri gibi seslenilmiş kabul etsinler!

Yorumu oyla      13      5  
ahmet 6 Ocak 2019 Pazar 23:02

bu yakışıklı hala dizi yıldızı olmadı mı?

Yorumu oyla      10      10  
sakin 6 Ocak 2019 Pazar 22:46

sayın yücel önce adaylarımızı açıklayınız. bakalım atatürkçü kaç tane aday çıkacak

Yorumu oyla      9      10  
Ali erke 6 Ocak 2019 Pazar 22:13

31 Mart 2019 akşamı İzmir oy oranının açıklıyorum CHP. Yüzde 60 AKP 30 hdp 6 saadet 2 diğerleri 2 İzmir CHP İzmir Mustafa Kemal Atatürk tür. .İzmir''in dağlarında çiçekler açar atamıza Atatürk diyemeyenler bura oy alamazlar.

Yorumu oyla      12      5  
Ali bektasi 6 Ocak 2019 Pazar 21:08

Öncelikle AKP belediyesi ilçede oturuyorum ilçenin anasını AKP belledi bitirdi ilçeyi yol köstebek yuvası her yol çukur dizisi gibi oldu yandaş oldukları sokaklarda yapım oldu az oy çıkan yerlerde hizmet sıfır oldu 1 trilyon mal olacak yeri 3 trilyon yaptırdı yandaş medyası a haberle ilçe uçuyor ilçe öncü ilçe Paris diyorlar ilçeyi bok götürüyor bok. .AKP kendi yandaşları bakarken muhalifleri bitiriyor. .gelmiş demokrasi şehrinde demokrasi getireceğim diyor zaten İzmir''de yıllardır demokrasi var istemiyoruz anasını bellersiniz rant yeri yandaş medya a haber yaparsınız İzmiri. .neymiş PKK elele chp ulen sizin kapılarda kol kola vara vara şarkıları söyleyerek girdiğiniz günü unutma dik Esad fotoğraf atamıza hakaret edenleri ziyareti unutmadık onun içindir İzmir aziz İzmir chp İzmir Cumhuriyet kalacak.

Yorumu oyla      18      10  
EREN gül 6 Ocak 2019 Pazar 19:29

Yolun yolumuzdur güzel yürekli il Başkanım dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman yanındayız

Yorumu oyla      20      10  
Lombak 6 Ocak 2019 Pazar 19:23

Yıllardır söylerim. Cehape İzmir''i bıraksın, istanbulu ankarayı alsın. Başım üstüne. Gerçekten saygım artacak. Yok abi. İşleri güçleri goy goy. İki Atatürk bi Zübeyde Ana posteri trink oy sanıyorlar. Sömürünün böylesi, koltuğun bu kadar rahatı görülmedi başka yerde.

Yorumu oyla      18      19  
İzmirli 6 Ocak 2019 Pazar 19:16

Önce adayları açıklayın da ondan sonra çıkın artık karşımıza

Yorumu oyla      14      16  
yanında olmak 6 Ocak 2019 Pazar 19:13

Hakkın ve halkın yanına olacakmış Ak Parti. Hakkın ve halkın yanında olacak zihniyet Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para verilirken İzmir'e de verirdi. Halkın ve hakkın yanında olacak zihniyet: milletin pazar ve market fiyatları mutfağında yangın çıkartmışken külliye bütçesini %233 arttırmazdı, vıp jumbo jet almazdı, Marmaris'e yazlık külliye yaptırmazdı. Ne halkın yanındasınız nede hakkın. Yeter artık 16 yıldır destek verdik sonuç ortada, hatanın neresinden dönülürse kardır.

Yorumu oyla      20      8  
Mustafa MOROĞLU - Buca 6 Ocak 2019 Pazar 19:07

Bir önceki yoruma ismimi eklemeyi atlamışım birleştirirseniz sevinirim.

Yorumu oyla      12      7  
6 Ocak 2019 Pazar 19:06

Sayın İl başkanı İzmir'in gerçeklerini dile getirmiş, kendi yağıyla kavrulan ,ödediği vergiden adil bir şekilde pay alamayan, sözüm ona hükümet samana varıncaya kadar ithal ederken , İzmir belediyesi taşra ilçelerinde üretim yapan köylülerimizin kooperatifle kurarak örgütlenmesine ve onların ürünlerini İzmir'lilere ulaştırarak büyük hizmetler yapan küçük yavrularımıza süt kuzusu projesi ile bedava sağlıklı süt dağıtımını gerçekleştirerek Tire Süt koop. nin gelişmesini sağlayan, Bayındır, kemalpaşa gibi ilçelerimiz vatandaşlarının çiçek üretimlerini değerlendiren satın alan, Süt ve yoğurt için Kuzu, keçi gibi insanlara yararlı hayvanları köylülerimize dağıtan, 90 dakika süre içinde tek bilet ücreti ile vatandaşın bütçesini sarsmayan, dünyada ve avrupa'da yaşanılabilir şehirler arasında hep ilk sırada yer alan bir İzmir'den bahsederken ve de İzmir'li bunları bilirken hesapsız kitapsız gerçek dışı beyanlarda bulunmak en hafif deyim ile İzmir'liye hakarettir, 31 Martta onlara elbette İzmir'li gücünü ve çadaşlığını ,hatta misafirperliğini gösterecektir , bahsettikleri 'Gündoğan meydanı' nerede ise orada !! onlara güleryüzle güle güle diyecektir..

Yorumu oyla      20      9  
Arif Koçak 6 Ocak 2019 Pazar 18:46

biz yaşam tarzımızdan dünya görüşümüzden küçük lütuflarla veya tehditlerle vazgeçecek degiliz izmir bu ülkenin aydınlık yüzüdür ve hep öyle kalacaktır.5 oy chp ye helal olsun.

Yorumu oyla      18      8  
NEDİR BU? 6 Ocak 2019 Pazar 18:45

Cuma akşamı bir arkadaşım telefon açtı: haber kanalının birinde yerel seçimler konuşuluyor 4 kişi sözüm ona gazeteci ve bir araştırma şirketinin sahibi beyaz saçlı ve sakallı bir zat. 'Millet ittifakı belediyelerde seçimi kazanırsa İstanbul'un adı konstantin, İzmir'in adı smrna, Trabzon'un adı pontus yapacaklar milletimiz bu oyuna gelmemeli' el insaf ayıptır yazıktır günahtır. Bu nasıl bir zihniyet, ben inanan bir insan olarak bu kapıkulları ile aynı dine mensup olduğumu kabul etmiyorum. Bunlar yalakalık yapacağız diye insanlıklarını da unuttular. Yaptıkları sadece ve sadece ötekileştirmek. Müslüman gıybetten, yalandan kaçınır ama bunlar menfaat için herşeyi mübah görüyorlar.

Yorumu oyla      15      7  
Gideceksiniz... 6 Ocak 2019 Pazar 18:09

Sayın Yücel Madem Öyle peki o zaman.Buca İzmir'in en büyük ilçesi Büyükşehir'e Buca'dan giden yani ödediği vergilerin karşılığı aldı mı? elbette hayır. 15 yılda Buca'nın ödediği vergiye karşılık büyükşehir ne yaptı bucaya. Buca şu kadar ödedi Büyükşehir ona karşılık bu kadar yatırım yaptı açıklayında bilelim. Yine ayrımcı bir dil kullanarak Boş boş konuşmuşsunuz..

Yorumu oyla      14      12  
Garip İzmir li 6 Ocak 2019 Pazar 18:07

Pardon ama nerde yaşıyorsunuz siz. Bir an uzayda yaşadığınızı düşündüm. Çünkü şu zamana kadar daha taş üstüne taş koymayan belediyeciliginizden mı bahsedelim. Yoksa genel başkanınızın sigorta yolsuzluğundan mı, yoksa terörist ve feto ile kol kola dolasmanizdanmi, yoksa belediye ye gönderilen ödeneğin 5 bakanlığa verilecek kadar büyük olan ödenek ten sonra İzmir''in buna karşı hiç birşey yapılmamış olup çektiğimiz zulümden mı bahsedelim. Siz nerede yaşıyorsunuz. Biz aç değiliz hükümetimiz den dolayı anlık yaşamadık. Ama siz doymamışsiniz ki bu kadar döktürmüşsunuz maşallah. Hakkımı size CHP belediyesine bir İzmirli olarak helal etmiyorum. Yeterin bırakın gidin artık bir belediyeyi bile beceremiyorsunuz. Hükümete laf arıyorsunuz utanmadan sıkılmadan yalan söyleyerek.

Yorumu oyla      14      16  
Eray 6 Ocak 2019 Pazar 15:02

Yav he he deniz

Yorumu oyla      14      12  
İzmirli 6 Ocak 2019 Pazar 13:58

Bayraklıda ilçe yönetimi bir an evvel görevden alınmalıdır. Bayraklıyı taşıyabilecek bir yönetimiyle yerel seçimlere girilmelidir.

Yorumu oyla      11      6  
Halk 6 Ocak 2019 Pazar 13:42

Chp batının hdp si oldu biz akp ye kızıyorduk ama chp daha sevici oldu yazık

Yorumu oyla      12      15  
ESKİ CHP Lİ ÖZ İZMİRLİ 6 Ocak 2019 Pazar 13:31

seçim sonucu tahminim..akp 14 chp 16 ilçe belediyesi alacak..

Yorumu oyla      12      13  
Mesut Ak 6 Ocak 2019 Pazar 13:13

Kutlarım Sayın İl başkanımı

Yorumu oyla      16      8