YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz Kaan 24 Aralık 2018 Pazartesi 00:46

Aydın Şengül CHP için büyük bir şanstır. Her konuşması kendisine ve partisine zarar veriyor.

Yorumu oyla      12      5  
Bülent ışık 23 Aralık 2018 Pazar 21:54

Karşıyaka spor kulübünün başarısızlığından stadı sorumlu tutmuş. Göztepe aynı statta süper lige çıktı.

Yorumu oyla      13      5  
Ahmetsezai 23 Aralık 2018 Pazar 21:22

MÜHENDİSLİK BİLİMİ VAR.NE OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN BARAJIN ALTINA BAKMAK ÇOK TUHAF..BARAJDA YAPIM HATALARI OLDUĞU BİLİNİYOR.BİR YANDAN ZEMİN SAĞLAMLAŞTIRMASI YAPILDIĞINI SÖYLÜYORSUNUZ DİĞER YANDAN ALTINA MI BAKTINIZ...

Yorumu oyla      16      5  
akp li 23 Aralık 2018 Pazar 21:18

SN.Şengül siz ve sizler vatandaşın ALTINI oydunuz.

Yorumu oyla      17      5  
sezarın hakkı sezara 23 Aralık 2018 Pazar 17:52

Merkez isimli yorumcu ! yani burada CHP nin trolü diye bir şey söz konusu değil. şu izmir çukurunda zaten CHP ve diğer muhalif partiler toplamda %75 civarı oy topluyor. yani neden trollük ihtiyacı hissedilsin ki.

Yorumu oyla      22      5  
volkan 23 Aralık 2018 Pazar 17:02

merkez nickli arkadaş lafım sana esas yanıldıgın nokta şu biz chp li değiliz aziz tranway konusunda becerksizliği metrolara geç başlaması koordinasyonsuzluk gibi sürü ile hatası var olmasıda gayet doğal biz objektifiz..sizin gibi koyun değil..ama tayyıp (akp değil) böyle baktıkça asla izmiri kazanamaz biz laf değil icraat istiyoruz bize hakaret eden pislik atan zihniyet asla izmirde kazanamaz

Yorumu oyla      18      7  
Mevlut Demir 23 Aralık 2018 Pazar 16:00

Şu İzmir'de AKP il başkanı olarak aklı başında birini hiç göremeyecek miyiz? Türkiye'nin bugün geldiği içler acısı durumun nedenini anlamak isteyenler bu Aydın Şengül'e ve söylediklerine baksınlar,yeter.

Yorumu oyla      19      6  
sınırlar 23 Aralık 2018 Pazar 15:39

Terbiye sınırlarını da aşmış, bazı tanımları hakediyor yani :) Sizin nasıl biri olduğunuzu anladık, altınıza bakmaya gerek duymadan anladık! Gördesin dibinin delikliği %10'u bir türlü aşamayan doluluk oranından belli! Tamamlanmayan su hattından belli! Getiremediğiniz sudan belli! Reisinizi de kandırımış yalan yanlış konuşturuyorsunuz! Daha kötüsü İzmirliyi kendin gibi sanıyorsun Şengül! Biz talimatla ne bıyık bırakırız ne oy veririz! Okur, anlar, düşünürüz. Bilmediğimizi sorarız, takım tutar gibi de oy vermeyiz, hakedeni de biliriz, soytarıyı da! Yazık, size inananlara yazık ettiniz! Sen yürü, önünden ye, karışma kente emeği geçmiş insana!

Yorumu oyla      26      7  
Merkez 23 Aralık 2018 Pazar 13:30

chp trolleri görevini iyi yapıyorsunuz ama nafile az kaldı chp adayı açıklansın bakın cümbüşe...

Yorumu oyla      11      28  
sezarın hakkı sezara 23 Aralık 2018 Pazar 12:50

adam karşıyakanın başarısızlıgını da Aziz kocaoğlunun üstüne atmış :)

Yorumu oyla      24      6  
Gürkan 23 Aralık 2018 Pazar 11:29

Gördes barajinda sorun yok muydu? Yok ya ! Ha ha ha ... AVM konusunda da adamlara her türlü imar kolaylığını sağla; adam projesini yapsın, bitirsin; hakkı olan ruhsatı belediye vermesin mi ? Ne yapsın ? Vergi dairesini AVM olsun diye kim taşıdı ? Yeşil alanı AVM yapılsın diye planlarını kim değiştirdi ? Üçkuyular'da belediye pazaryerini sattı diyenler var. Pazaryeri zaten adamların arazisiydi. Satılan benzinlikti. Yıllar önce imar planlarını yapanlar da belli. Van depreminde Van'a gidip, "buraya bir AVM lazım" diyen de, Ankara, İstanbul'a adım başı AVM yaptıran da sizlersiniz, başkası değil. Stat meselesinde de; Karşıyaka Örnekköy'e yapılması planlanan 40 bin kişilik stadı kim engelledi ? Semtinize stat yapıyoruz ayağına 15 binlik bir stat ihale ettiniz. Maliyeti 10 milyon dolar bile değil. Layık gördüğünüz stat budur ! Çiğli'ye de 10 bin kişilik salon yapacaktınız, ne oldu ?

Yorumu oyla      28      7  
olmuyor 23 Aralık 2018 Pazar 11:07

Yıllardır Sayın Kocaoğlu'nu eleştirdiniz olmuyor sonuç alınamıyor. İşin ilginç yanı bırakın belediye başkanını eleştirmeyi oylar daha fazla düşmeden eldeki oyu muhafaza etmeye bakın çünkü Ak Parti seçmeni İzmir'e birşey yapılmadığı ve sadece konuşulduğu için sizleri eleştirmeye başladı bilesiniz

Yorumu oyla      31      7  
Patlattınız 23 Aralık 2018 Pazar 10:56

Artık İzmir'deki Ak Partili seçmenide patlattınız biliyormusunuz? 16 yıldır dava diye sadece kendi aralarında konuşanlar artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız sürekli körfez geçişi nedir bu? Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para veriliyor İzmir'e 1 tl bile verilmiyor İzmir'in hakkını neden savunmadınız? Çandarlı limanının arazilerini kim planladı? Yeter artık hep cek cak söyledikleriniz incir çekirdeğini doldurmuyor.

Yorumu oyla      31      5  
Nurizade 23 Aralık 2018 Pazar 10:52

1980 li yıllarda bu barajın etütleri yapılıyordu. Görevli mühendisler Gölmarmara ya geldiklerinde benzinlikte konuşurduk. Söyledikleri şuydu. Burada baraj olmaz. Arazi kevgir gibi. Birilerine peşkeş çekiliyor. Şu kaçırıp kaçırmadığını anlamak gayet kolay. DSİ doluluk oranına baksınlar.% 30 ve üzerine gelmiş ise sorun yoktur.

Yorumu oyla      28      5  
Seydiköylü 23 Aralık 2018 Pazar 10:48

Sayın Şengül, size bir soru : Gaziemirdeki Optimum AVM’ye kat yüksekliği vererek bina yoğunluğunu arttıran kim ? Araştırmanıza gerek yok ben söyleyeyim, Akp hükümetine ait Çevre ve Şehircilik Bakanlığı !

Yorumu oyla      26      5  
iZmirli 23 Aralık 2018 Pazar 10:39

otogar metroyu yapmak icin10 senedir kim tutuyor sizi kim engelliyor ha? baskanla gidip dosya verdin noldu takip ettin mi? ki dosya vermeye gerek yoktu... noldu gemiler icin siginak izni? noldu buca metro izni? hani bornova opera binasi noldu?devlet tiyatrosu ksk sahnesi noldu? sizde biraz gurur olsaydi tayyip Zeybekciyi aday gösterdiği zaman partiden istifa ederdiniz . koca izmir teşkilatinda adammi yoktu ya yazik

Yorumu oyla      27      6