YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bürokrat 13 Aralık 2018 Perşembe 15:08

36 senedir Bşk.koltugunda oturup;Grev,işçi hak ve menfaatları konusunda ilgisi ve bilgisi olmayan bürokrat sendika ağası şb.bşk.nı,kimlerin KONTROLÜNDESİN.?

Yorumu oyla      11      5  
Ercan 13 Aralık 2018 Perşembe 13:17

Hak aramak başka bir şey.Siyaseten kullanılmak başka bir şey.Bu haklar ulkemizin diğer şehirlerinde de aransa bir lafımiz olmaz.Seçim öncesi olmasaydı bu grev olmazdı arkadaşım.Seksen öncesi bir çok grev yapılırdı.Cogu hak değil siyaseten yapılan grevlerdi.Sendika başkanınız başka hangi şehirde hakkını aramista istediğini alamayınca greve gitmiş.Aziz kocaoğlu bu işletmenin sahibi olmadığını bildiğiniz halde devamlı onun ismini kullanmanız zaten bu grevin siyaseten yapıldığının göstergesi Trol falanda değiliz.Bu şehire bıkkınlık veren haksız uygulamaların karşısındayız.bilmem anlatabildim mi.

Yorumu oyla      12      5  
Mustafa -Buca 13 Aralık 2018 Perşembe 12:23

Bold kardeşim bir konu hakkında bilgin yok galiba, İzban Devlet Demiryollarına bağlı, Belediye ye değil, dolayısıyla görüşmeler DDY ile İzban sendikası arasında oluyor .. Sen ise Belediye ye vuruyorsun doğru yere vurmak istiyorsan hükümete eleştirini yap Belediye ye değil..

Yorumu oyla      10      5  
mami 13 Aralık 2018 Perşembe 11:57

trol saldırısı var galiba bu çocukların maaşı asgari ücret. sen hakkını arayamıyor olabilirsin ama gece gündüz çalışan bu çocuklar hakmücadelesindeler. Kocaoğlu hükümet ağızlarında.

Yorumu oyla      10      10  
13 Aralık 2018 Perşembe 10:11

İzban işçilerinin hepsi kapı önüne konmalıdır. İzmirin kuzeyi her zaman bu şekilde mağdur ediliyor. Acilen Egekent-BornovaEvka3 metrosu inşa edilmeli ve izban bypass edilmelidir. Bizim selçuk torbalı vs hattına ihtiyacımız yok. şehiriçi ulaşımı sağlayın. F.Altay-BornovaEvka3 3-4 dakikada bir çalışıyor. İzban fıss bu ne rezillik. Kapatın gitsin.

Yorumu oyla      12      12  
bold 13 Aralık 2018 Perşembe 00:54

işçinin emekçinin hakkını verse böyle işlere gerek kalmıyacak çocuklar asgari ücrete çalışıyor neredeyse gidin alsancak garında bordrolarını görün inanmıyorsanız. çok büyük ayrımcılık yapılıyor . hem halkı rezil ediyor hem işçiyi. nerde kaldı chp sosyal demokratlık işçinin hakkını vermeyen kişiler chp genel başkanı açıklama yapıyor en az 2200 olucak belediyelerde asgari ücret diye gelsin alsancaktaki işçilerin halini görsün. çocuklar sonuna kadar haklı .

Yorumu oyla      12      14  
Ercan 12 Aralık 2018 Çarşamba 23:19

Buca metrosuna izin daha cikmadi bir ikinciside ülke ekonmik olarak sıkıntıda.Bazen gerçekten ne olup ne olmadığının farkindamiyiz acaba diye düşünmeden edemiyor insan.

Yorumu oyla      16      6  
Adalet 12 Aralık 2018 Çarşamba 22:30

İzmir''de İZBAN AŞ ile Demiryol-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin sonuçsuz kaldığını biliyoruz. Bu nedenle de iki günden bu yana İzmir’de en büyük toplu taşıma aracı olan İZBAN’da çalışan işçiler greve çıkmışlardır. Grevin galibi olmaz. İşçilerin yarısı açlık sınırının altında yarısı ise yoksulluk sınırının altında çalışırken, bir an önce işçilerin ekonomik, demokratik, siyasi, sosyal ve sendikal taleplerinin yerine getirilmesi sağlanmalıdır. Günde 500 bine yakın insan sabah evinden çıktığında işine gidememekte, akşam evine dönememektedir. Yüzlerce öğrencimiz okula gitmekte zorlanıyorlar. Aynı şekilde hastalar hastaneye gidemiyorlar. Üstelik kışın en soğuk günlerindeyiz ve özellikle de yaşlılar ve hastalar için bu durum kabul edilebilir değildir. Bu durum çözüme kavuşturulmalı, insanların seyahat özgürlüğünün önündeki engeller kaldırılmalıdır. Ulaştırma Bakanı da bu konuda kendisine düşen görevi yapmalıdır. Kani Beko CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ

Yorumu oyla      13      7  
Metro yazana 12 Aralık 2018 Çarşamba 22:07

Ulaşımı takip ediyorsun belli ki, ama Buca Metrosunu iy takşp etmemişsin. Google da basit bir arama ile haziran başındaki haberlerde 6 aydır kalkınma bakanlığında onay beklediğini görebilirsin. Yani günümüz itibariyle 12 Aydır. Önceki adımında da yılı geçkin beklemişti. Bu arada kalkınma bakanlığı da uçtu gitti, yerine hangi bakanlık bakıyor belli değil. Bu arada grev nedeniyle eklenen yeni ulaşım alternatifleri seni bir şekilde rahatsız ediyor, neden acaba?

Yorumu oyla      14      5  
Metro yazana 12 Aralık 2018 Çarşamba 22:07

Ulaşımı takip ediyorsun belli ki, ama Buca Metrosunu iy takşp etmemişsin. Google da basit bir arama ile haziran başındaki haberlerde 6 aydır kalkınma bakanlığında onay beklediğini görebilirsin. Yani günümüz itibariyle 12 Aydır. Önceki adımında da yılı geçkin beklemişti. Bu arada kalkınma bakanlığı da uçtu gitti, yerine hangi bakanlık bakıyor belli değil. Bu arada grev nedeniyle eklenen yeni ulaşım alternatifleri seni bir şekilde rahatsız ediyor, neden acaba?

Yorumu oyla      16      5  
İşçi 12 Aralık 2018 Çarşamba 22:00

Bu sefer İzban grevine ben müdahalede bulunmayacağım.Geçen sefer siyasete alet edildi.Kararı TCDD versin. Aziz Kocaoğlu

Yorumu oyla      16      5  
İşçi 12 Aralık 2018 Çarşamba 21:56

Benim bu işe müdahale etmemenin sebeplerinden bir tanesi de bugün içinde yaşadığımız sürece ister finansal darboğaz deyin, isterseniz kriz deyin, bu süreçte merkezi hükümetin toplu iş sözleşmelerinde, memura, işçiye zamlarda vermeyi düşündüğü, tasarladığı rakamın üzerinde bir emsal teşkil edecek bir karar içerisinde olmamak. Devleti, milleti koruma açısından bir düşüncem vardı. Bunu TCDD Genel Müdürüne ve heyete de açık açık ifade ettim.".Aziz Kocaoğlu

Yorumu oyla      15      5  
Ali Yörük 12 Aralık 2018 Çarşamba 21:22

yağmurda soğukta bu insanlara eziyeti bırakın sendika ağalarına hizmet etmeyin. işinizi başına dönün. aldığınız maaşı beğenmiyorsanız bırakın gidin zorla değil.kamu yarırı varsa grev olmaz. olsa polis asker doktor hemşire de yapardı. o zaman batardın

Yorumu oyla      14      5  
Bucalı 12 Aralık 2018 Çarşamba 20:57

İşte sosyal demokrat belediye..bravo izban çalışanlarına...hakkınızı sonuna kadar arayın.belediye karsısındakileri izelman şoförleri sandı...çünkü onlar grev yapamadılar yaptırmadılar...anlayanlar anladı sanırım...

Yorumu oyla      9      10  
Metro 12 Aralık 2018 Çarşamba 19:55

Belediye otobüsleri yetersiz mi kalıyor ? Otobüs varda , sürücüleri mi yok ? İzban ; yolcunun yoğun olduğu saatlerde Çiğli İlçesi ile Adnan Menderes Havaalanı arasında 24 dk arayla sefer yapmıyor mu ? 3 dolmuş hattından 2 si Şirinyer’e .olduğuna göre yaklaşık 500 bin nüfuslu Buca ilçesine metronun ne kadar elzem olduğu ortada, ama öncelik Narlıdere oldu . Buca metrosu ise muamma .

Yorumu oyla      12      17