YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
gözden kaçmasın! 12 Aralık 2018 Çarşamba 20:37

Yorumcu yazmış ya galeri sistemini bakanlık yasakladı diye, neden diye araştırdım, sordum, soruşturdum. 2 nedeni olduğunu, birinci nedenin kaynak yetersizliğinden gündelik çözüm bulunması olduğunu, ikincisinin küçük-orta çaplı müteahhitlerin ekmek kapısını açık tutmak olduğunu öğrendim. Yani, o hepimizin şikayet ettiği, yolların defalarca kazılması akılsızlıktan değil, müteahhitlere iş çıkarmak arzusundan kaynaklanmış! Aynen demiryollarının ihmal edilip karayollarına yüklenilmesi gibi! Bunu öğrenince İzmir'in bu girişiminin sonucunu, engellenip engellenmeyeceğini daha bir merak eder oldum. Övünülecek proje olmadığını yazan sivri akıllı da sahip çıkılması gereken proje olduğunu öğrenmiş olsun böylece!

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 12 Aralık 2018 Çarşamba 15:17

Adamlar haklı. Övünülecek bir proje değil. Asıl şehre robot dikip, parsel parsel dağıtmak lazım.

Yorumu oyla      18      6  
sezarın hakkı sezara 12 Aralık 2018 Çarşamba 13:12

ARkadaş "övünülecek bir proje değil " demiş. yani tabi kafa güçlü türkiye, yeni türkiye kafası olunca. insan 3. dünya ülkesi oldugunu malesef kabul edemiyor. bizim bütün şehirlerimiz gibi izmir de malesef eksik. ne yapacaktı adamlar? her sene milyonlarca TL alt yapı yatırımı yapıyorlar ve bitmiyor! olmuyor. çünkü ne sokaklarımız sokak, ne caddelerimiz cadde. millet İzmir de iş yapmanın ,sokaklara girmenin kolay oldugunu sanıyor bu sebeple bugüne kadar neredeydiniz diyebiliyor! ülke de herkes teknik direktör ,herkes siyasetçi oldugu gibi , herkes te belediye başkanı. yani kendilerine versen 5 senede koca izmirin alt yapısını drenaj sistemleri ile birlikte yenileyip. +50km metro yapıp. imar planını yeniden düzenleyip izmiri baştan yaratacaklar. bazı arakdaşların hayallerini yıkıcam ama ülkemiz malesef gelişmiş bir ülke değil. dolayısı ile iyi yapılan şeyleri eleştirmeyin. destek çıkın. bu sadece CHP belediyeleri için geç.erli değil. diger parti belediyeleri için de geçerli.

Yorumu oyla      23      5  
bugüne 12 Aralık 2018 Çarşamba 13:11

Bakanlığın galeri sisteminin uygulanmasına izin vermediğini, bu projenin de engellememesini dilemiş bir yorumcu. Okumadan yazmışsınız! Yorumcunun dediği gibiyse, ki öyle olmasa şimdiye kadar en azından prestij projelerinde galeri sistemi uygulanırdı. O zaman ya yönetmelik değişti ya da Kocaoğlu ve ekibi bir yolunu buldu. Öyle ya da böyle, bunun ilk uygulayıcısının İzmir olması neden rahatsız etti, neden Kocaoğlu ismi batıyor sizlere de her şeye bir kulp bulmaya, küçümsemeye çalışıyorsunuz? Kaynakları israf edilmişmiş! Parsel parsel verenlere, canı sıkıldıkça saray yapanlara, tahterevanla ş'apmaya gidenlere soracaksınız onu! Kendi yağıyla kavrulup, onca engellemeyle boğuşan, buna rağmen hala yatırım yapabilen İzmir Belediyesine değil!

Yorumu oyla      24      6  
bet10 12 Aralık 2018 Çarşamba 13:11

Gidin Efes antik kentine adamlar 5000 sene önce yapmış bunu. Tamam güzel düşünce de bunu 15 yıldır yapmadınız seçim öncesi 240 metrenin projesiyle hava atıyonuz Karşınızda koyun seçmen yok

Yorumu oyla      9      25  
Hür Düşünce 12 Aralık 2018 Çarşamba 13:11

Yapılan veya yapılacak işleri mutlaka bir iki kişi laf olsun torba dolsun tarzında tenkid ediyor. Yani adamın görevi tenkid etmek. Sen de yap- alkışlayalım. Ama boş konuşma.

Yorumu oyla      20      6  
Bugüne kadar neredeydiniz ? 12 Aralık 2018 Çarşamba 12:00

Övünülecek bir proje değil , yeni de icat edilmiş değil ! Yıllardır yapılması gereken ama her nedense yapılmayan , kaynaklarımızın israf edildiği , sokakların aylarca toz ,toprak , çamur içinde kaldığı zamanlara yazık !

Yorumu oyla      11      31  
Mustafa MOROĞLU - Buca 12 Aralık 2018 Çarşamba 11:40

İzmir'li Yerel seçimlerde de ne kadar isabetli, ileriye dönük düşüncelere sahip çıkmanın haklı gururunu yaşamaktadır. En temiz şehir şebeke suyuna sahip şehir İzmir, Atık arıtma tesisleri ile ülkemizin yüz akı İzmir, Köylülerini kooperatifleri eliyle destekleyen onların aşına, ekmeğine katkı koyan şehir İzmir, Küçük çocuklarına şefkat elini uzatarak ücretsiz Süt dağıtımını yıllarca yapan şehir İzmir, Metrosunu kendi öz kaynakları ile bitiren şehir İzmir, 90 dakika uygulaması ile halkına en ucuz ulaşım imkanını sağlayan şehir İzmir, Avrupada ve Dünyada yaşanılabilir şahirler arasında ilk sıralarda yer alan şehir İzmir.... Sağ olasın Aziz Kocaoğlu Sağ olsun CHP li belediyeler iyi ki varsınız İzmir halkı evlatlarının geleceği için ellerindeki imkanları, hakları ve dahi özgürlüklerini korumak için 31 mart yerel seçimlerinde sandığına sahip çıkacaktır. Ne mutlu İzmir'lilere ..

Yorumu oyla      39      7  
İzmirli 12 Aralık 2018 Çarşamba 11:36

Uzundere deprem bölgesi ve fay hattı üzerindedir. Böyle bir sistem çok değerli elbette umarım, deprem göz önüne alınarak yapılacak bir proje olur. Başarılar.

Yorumu oyla      19      6  
chp li 12 Aralık 2018 Çarşamba 11:17

ne zaman bu proje başlıyacak şimdi mi ?

Yorumu oyla      9      5  
Gönül'e 12 Aralık 2018 Çarşamba 10:56

Bir çok insan gibi doğal olarak siz de bilmiyorsunuz. Galeri sistemi defalarca gündeme geldi ama ilgili bakanlık her defasında reddetti! Hepinizin bildiği bir gerçek, evlerde alaturka tuvalet zorunlu, benimki de dahil, bir çok insan üstünü örtüp kiler olarak kullanır. Neden? Bakanlıktan birileri böyle buyurmuş da ondan! Ankara Batıkent'in ODTÜ'ye hazırlatılan altyapı planlarında galeri sistemi önerilir, bakanlık reddeder! Umarım ve dilerim Kocaoğlu ve ekibi bu kez bakanlığın bu ilkel yasağını geçmenin bir yolunu bulmuştur ya da bakanlık inadından vazgeçmiştir. Eğer bu örnek uygulama gerçekleşirse, diğer belediyelerin bu örneği izlemeleri kaçınılmaz olacaktır.

Yorumu oyla      21      6  
ferami KARATEKE 12 Aralık 2018 Çarşamba 10:42

ilklerin kenti İZMİR ,,,YAPILAN HER ŞEYLE GURUR DUYDUK, DUYMAYA DEVAM EDECEĞİZ,,,ÇÜNKÜ YAPILAN HER ŞEY İNSAN ODAKLI,,BİZLERE DOKUNUYOR,,,VERDİĞİMİZ VERGİLER YERİNDE VE ABARTISIZGERÇEK UYGULANIYOR,,,HELE--HELE KREDİMİZ ÜLKE KREDİSİNİN ÖNÜNDEYSE BIRAKIN OBUMU--ŞUBUMUYU TEBRİKLER YÖNETİM TEBRİKLER İZMİRLİLER,,ÖVÜNÜN,,,

Yorumu oyla      26      7  
seferiss 12 Aralık 2018 Çarşamba 10:40

Buda betonlaşma ama böyle kentsel dönüşüme yer altında betonlaşmaya, modern teknolojiyi kullanma ,altyapı düzenlemelerine can kurban..Teşekkürler İBB

Yorumu oyla      25      7  
İzmirli 12 Aralık 2018 Çarşamba 09:53

Bu sistem Türkiye’de her yere uygulanmalı önüne gelen kazıp kapatıyor diğeri gelip açıyor millet yolda yürüyemez oldu.

Yorumu oyla      25      6  
selim 12 Aralık 2018 Çarşamba 09:48

Mükemmel bir proje. Herkesin her zaman dile getirdiği ama kimsenin hayata geçiremediği bir proje. Tebrikler İzmir Büyükşehir.

Yorumu oyla      25      8  
Gönül 12 Aralık 2018 Çarşamba 09:41

Günaydın sayın bürokratlar,40 yıl evvel yabancı filmlerde izlerdik bu tünelleri siz yenimi uyandınız!önce alternatif yolları halledin de trafik çilesi bitsin biraz,sonra her yağmurda göle dönen İzmir'ime bakın biraz.

Yorumu oyla      12      28  
Ahmetsezai 12 Aralık 2018 Çarşamba 09:35

İZMİR VE AZİZ BAŞKAN ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR.TEBRİKLER

Yorumu oyla      34      8