YORUMLAR
Toplam 35 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
murat 10 Aralık 2018 Pazartesi 10:10

AKP ne İzmir il başkanına nede izmir milletvekillerine Belediye başkanlığına aday götermiyorsa, bu beylerin o partiden hemen istifa etmrsi gerekir.

Yorumu oyla      12      5  
Reis dinle 10 Aralık 2018 Pazartesi 09:54

Reis bırak chpyi de düşün bir dakika! TC hiç bir döneminde bunca aşağılanmadı, hiç bir döneminde dalga geçilmedi, karikatürleri çizilmedi, efelenip ardından fırçayı yiyince mahpusları salıvermedi! Hiç bir döneminde tarım ürünleri ithalatı tavan yapmadı, rüşvet vardı, evet, ama hiç bu kadar açıktan ve utanmazcasına değildi! Biz feto derken hocaefendi diyorlardı, şimdi sevmediklerini fetöden tıkıyorlar içeri. Damatlar ve parası olanlar dışarıda, yoksulluktan fetö okullarından mezun olanlar hem kendileri hem akrabaları işten atıldı. Efelenip, fırça yiyince ne isteniyorsa yapmak mı diplomasi? Tarım ürünlerini bile dışardan almak mı? Samanı bile ithal etmek mi? Nesini beğeniyorsunuz ki? Gelelim CHP'ye, korkmana gerek yok, isteseler de bu kadar rezilce, bu kadar beceriksizce bu kadar zalimce yönetemezler! Sorsam Türküm dersin, sorsam PKK düşmanısın, sorsam yahudi düşmanısın! Peki, andımızın nesi battı? TC ünvanına PKK ve sempatizanları gıcık, seninkiler neden gıcık? Neden KK'nı hdp ile ittifak yapmakla suçlarken İngilterede açılım görüşmeleri başladı? Neden mütahit Cengizin 200 milyon avro vergi borcu affedilirken Sarnıç'taki garibanlara rayiç bedelden arsa borcu çıktı? Neden memura %4-%5 zam yapılırken biri %26 zam yaptı maaşına yetmedi örtülü ödenek tavan yaptı?

Yorumu oyla      15      5  
ergen misin 10 Aralık 2018 Pazartesi 03:24

Merkez sen ergen misin? Gürkan neyden korkacak? AKP seçimi alamayacağına göre, yerel seçimin nesinden korkacak Gürkan ya da biz? Sizi okuyan da etiketlerin size dokunmadığını falan sanır! Yahu bize giren size de girdiğine göre, girenden zevk almayı, girdikçe keyiflenmeyi nasıl öğrendiniz bize de anlatsanıza! Gördüğünü, okuduğunu, yaşadığını bir insan nasıl yok sayabiliyor, bu işin sırrı ne? Bugün ak dediğine ertesi gün kara diyen, aldanmadığı kişi ya da kuruluş ya da devlet kalmayan birine nasıl güvenebilir insan? Nasıl beceriyorsunuz bunu eyyyy yandaşlar?

Yorumu oyla      17      5  
Oğuz Kaan 10 Aralık 2018 Pazartesi 00:34

Atma Recep din kardeşiyiz, diyeceğim ama Recep hep atıyor, haliyle il başkanlarıda atıyor. En iyisi ufak at da civcivler de yesin diyelim.

Yorumu oyla      16      5  
REİS 9 Aralık 2018 Pazar 23:09

CHP ülkeyi nasıl yöneteceğini,belli başlı problemlerin neler olduğunu ve bunları nasıl halledeceğini bilmiyor,yani bu konuda bir planı yok ben bunları diyorum..bu sözleri kim söyledi acaba..bence bu sözleri Aziz Kocaoğlu söyledi,onun için CHP bıraksın ülkeyi yönetmeyi, 3-5 belediye yeter ona

Yorumu oyla      9      13  
Ahmetsezai 9 Aralık 2018 Pazar 22:03

SAYIN ŞENGÜL,SİZİ ANLAMAK ZOR DEĞİL,İZMİR'DE OTURAN,İŞİ GÜCÜ İZMİR'DE OLAN BİR ADAY ÇIKARAMAMIŞ OLMANIN DAYANILMAZ SIKINTISINI YAŞIYORSUNUZ.İTHAL ADAYA İZMİR ASLA PRİM VERMEZ BUNU BİLİYORSUNUZ.İZMİR BAŞKA YERLERDEN GÖÇ EDİP GELENLERİ BAĞRINA BASAR ONU İZMİRLİLEŞTİRİR,LAKİN İTHAL YÖNETİCİYE ŞAŞI BAKAR...

Yorumu oyla      19      5  
kapi kullari 9 Aralık 2018 Pazar 21:50

Herayin 10 gunu Izmir disinda olmak zorundayim ve toplu ulasim kullaniyorum. Toplu ulasim maliyeti Izmire gore cok pahali, ozel halk otobusu denilen eziyet var artik renkleri belediye otobusleri ile ayni araclarin sahipleri belirli kisiler belediye otobusleri etkisizlestirilmis. Istanbulda IDO deniz otobusleri ozellestigi icin hem cok pahali hem rezalet. Izmirin toplu ulasimi ulkemin lideri. Inanmayan arastirsin.

Yorumu oyla      16      5  
Ozzy 9 Aralık 2018 Pazar 21:02

Zübükten beklenecek bir açıklama

Yorumu oyla      21      5  
utanmaz demokrat 9 Aralık 2018 Pazar 19:42

Bir de adına demokrat diyor iyi mi! Güler misin, ağlar mısın? Biat edenlerden demokrat çıkmadığının farkında bile değil! Trolün biri de aklınca Kılıçdaroğlu'na giydirmiş! Yahu KK kimi kandırdı? Sınıra mahkeme mi götürdü? Andımızı KK mı kaldırdı? Rahipi KK mı beraat ettirip gönderdi? Oslo'da KK mı görüştü? Açılım kimin işiydi? Zenginlere teşvik verip, işsizlik ödeneklerine KK mı el koydu? Sözde dünyaya meydan okuyup kurları fırlatan KK mıydı? Atatürk düşmanlarını sarayda KK mı ağırladı? KKnın varsa zararı kendisine ve partisine, size ne bundan? Gümbür gümbür giriyor hepimizin bir yerlerine, siz zevk çığlıkları atıyorsunuz! Nasıl bir kafadır, nasıl bir vicdandır anlayan beri gelsin!

Yorumu oyla      28      5  
gürkan 9 Aralık 2018 Pazar 18:21

yürüyen merdivene ters binmek, sürekli kandırılmaktan iyidir :) Merkez, senin nerede çalıştığını sorduğumu hatırlamıyor. İlgilenmiyorum da.

Yorumu oyla      28      7  
sezarın hakkı sezara 9 Aralık 2018 Pazar 18:12

Bilgili ,gündemi takip ve eleştiren vatandşı hemen CHP belediyesi çalışanı,vatan haini, fetöcü diye suçlamak bir AKP siyasetidir. Bu tip siyaset yapanlar malaesef hayatların hiç kitap okumamış, haberlerin sadece başlıklarını okuyan ,a haber izleyen insanlardan oluşmaktadır. bunu nerden anlıyorsunuz dersen çok basit! arkadaş yazıyor. eleştiriyor. yazdıkları dogru ve cevap siteyen şeyler! e diğer arakdaş bunu okuyup cevap verecek nitelikte olmadıgı için " sen belediye çalışanısın itiraf et " diyor. ucuz siyaset başka bir şey değil.

Yorumu oyla      26      5  
REİS 9 Aralık 2018 Pazar 16:08

YÜRÜYEN MERDİVENE TERS BİNEN,KAĞITHANEYE KAĞITTEPE DİYEN,DÜNYA SİYASET TARİHİNDE YAPILMAYANI YAPARAK BİR PARTİ GENEL BAŞKANI OLARAK ANAYASA REFERANDUM DA OY KULLANAMAYAN KİŞİ ÜLKEYİ YÖNETMEYE TALİP..AZ KALDI 31 MARTa))

Yorumu oyla      13      23  
utanmak 9 Aralık 2018 Pazar 16:06

Ankara ya da İstanbulda akp muhalifi olup da belediyede çalışabilen var mı acaba? Merkez yaptığın trollükten kaç para alıyorsun? Almıyorsan, neyin yalakalığı bu? Hani kafan çalışmıyor olsa neyse, Gürkan'a laf yetiştirdiğine göre kafan da çalışıyor! Ama bile bile bildiğinin tersine yazmaktan nasıl bir zevk alıyorsun? Zamlar ortada, bekleyen izinler ortada, söz verilip yapılmayan yatırımlar ortada, beydağdan su geldi yanlışı ortada, dibi delik gördes barajı ortada, Cengizin 200milyon avro vergi affı ortada, Sarnıç rayiç bedelleri ortada, daha neyin cazgırlığı bu? Senin ya kendine de saygın yok ya da bu işi para için yapıyorsun!

Yorumu oyla      25      6  
Bucalı 9 Aralık 2018 Pazar 15:50

Siz burda kavga edin durun sonunda kaybeden gene biz olucaz kazanan büyükşehir i alıcak kazanamayan milyonluk evine geri dönücek biz ise yine zamlı hayatımıza devam edicez ah ah. Birlik olmaktan başka çare yok.

Yorumu oyla      16      5  
Gürkan 9 Aralık 2018 Pazar 15:24

Cumhur İttifakı değil de "zamlar" gümbür gümbür geldi. Elektrik, doğalgaz fiyatları başta olmak üzere zam gelmeyen hiçbir şey yok. Ha ha ha ...

Yorumu oyla      27      6  
volkan 9 Aralık 2018 Pazar 15:00

yandaş sitelerin parali trolleri burayi basmis:)) o kadar gurursuz bir izmir akp teşkilatı recep beye tek laf edemediler zeybekci icin. recep o kadar eminki iZmiri alamayacagina turist Zeybekci yi aday yapti. sizden olmayan hep vatan haini oldu hep fetocu Ergenekoncu oldu belediye calisani oldu sizin isinizde zor gerçekleri gorup kivirmak icin ugrasmak trolluk Zor is valla biz objektif iz biz sadece izmirliyiz!!

Yorumu oyla      28      6  
Merkez 9 Aralık 2018 Pazar 14:50

Gürkan Ben belediye çalışanıyım bu sana yeter herhalde.

Yorumu oyla      11      23  
Demokrat 9 Aralık 2018 Pazar 14:27

Gürkan Cumhur İttifakı gümbür gümbür geliyor

Yorumu oyla      13      23  
90 dk 9 Aralık 2018 Pazar 14:17

90 dk mı ? Nerelerde olduğunu , nerelerde olmadığını da yazsaydınız ! İzmir BB de Nasıl ayrımcılık yaptığını öğrenirdik !

Yorumu oyla      12      17  
Gürkan 9 Aralık 2018 Pazar 13:52

Belediye çalışanı mıyım? Benim niye haberim yok. Bugüne kadar bırak belediyede çalışmayı kapısından dahi girmedim. Herhangi bir siyasi partinin de ... Ha ha ha ... Ayrıca beni boşver, sen yazdıklarımın aksini ispat et. Edemezsin, çünkü hepsi de doğru. Bunu sen de çok iyi biliyorsun ama aman partiye bir şey olmasın diye yazamıyorsun. Ha ha ha ... birde korkunun ecele faydası yok demişsin de İzmir'de cidden AKP' nin kazanacağını mı düşünüyorsun?

Yorumu oyla      23      6  
Orhan Mor.. 9 Aralık 2018 Pazar 13:14

Sayın şengül artık İzmire hiç bir akp li başkan olarak ayak basamaz neden m? * İzmire yarar hiç bir projeye katkıda bulunmadığınız gibi baya baya köstek olup belediyeye ne kadar zarar veririm düşüncesinde olup halkı gram düşünmediniz. * Sırf izmire inat olsun diye turist cruiser gemilerini engelleyip izmir kazanmasını engellediniz. * Sizin bağcıyı döven zihniyetiniz olduğu sürece bu böyle olacak. * TCDD İZBAN İLE krizi belediyeyi etkileyecek zannediyorsunuz ama biz her yerde haykırıyoruz sözleşme tcdd ile İzban arasında akp uzlaşmaya yanaşmıyor diye etkilenen siz olacaksınız izmirli bu tuzağa düşmeyecek.

Yorumu oyla      22      6  
TC misafir 9 Aralık 2018 Pazar 13:08

Bir kente, bir bakanın kentin belediye başkanından daha fazla katkı sunması gerekir normalde ama böyle bir durum da yok ki ortada. Binali Yıldırım ve Nihat Zeybekçi ne hizmet, ne zihniyet ne de köken olarak zerre kadar İzmirli değiller asla da olamazlar. İzmirli özgür düşünür özgür yaşar birilerinin karşısında el pençe divan durup "hay hay efendim" demez, sorgular doğruyu ve yanlışı. İzmirli asla peşkeşe prim vermez, ömrü boyunca maaşla çalışıp gemi filosu kuranlara da suratına kapıyı çarpar. Yalancılar ise sorgulayan İzmirlinin karşısında eğlencelik ve oyuncak olur her daim. Sizler de bizim için eğlenceliksiniz bol bol gülüyoruz size.

Yorumu oyla      17      5  
Gürkan 9 Aralık 2018 Pazar 12:34

Aslında doğru söylüyor. Hizmet anlamında bakarsak; Fuar İzmir, Adnan Saygun Sanat Merkezi, Opera İzmir, Buca-otogar arası tünel, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi, Karabağlar Dostluk Bulvarı , sosyal yaşam kampüsü, süt kuzusu, arıtmalar, çamur çürütme ve kurutma tesisi, metro, tramvay, İZBAN, 90 dakika, otoparklar, 18 yeni gemi, altgeçitler, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, İnciraltı Kent Ormanı, doğal yaşam parkı, kırsal kalkınma, kentsel dönüşüm ... gibi çok sayıda projeyi hayata geçiren Sayın Nihat Zeybekçi Kocaoğlu'ndan daha fazla İzmirlidir.

Yorumu oyla      23      5  
Merkez 9 Aralık 2018 Pazar 12:25

GAZİEMİR rumuzlu yorumcu Kocaoğlu İzmir''de doğdu da bizim mi haberimiz yok Sayın Zeybekci en azından Egeli.

Yorumu oyla      10      26  
Merkez 9 Aralık 2018 Pazar 12:23

Gürkan Büyükşehir Belediyesi çalışanısın biliyorum korkunun ecele faydası yok.

Yorumu oyla      10      22  
test 9 Aralık 2018 Pazar 12:06

Bir kisiyi degerlendirirken siyasete girmeden sahip oldugu mal varligina bakarim su anda ki mal varligina bakarim siyaset sayesinde ne kadar zenginlestigini gorurum. Malum cok soz yalansiz aniden cok kazanc haramsiz olmaz. Kocaoglu bu testten sorunsuz gecti yillardir ona laf soyleyenler kendi test sonuclarini biliyorlar aynaya baksinlar yeter

Yorumu oyla      18      5  
saka mi 9 Aralık 2018 Pazar 11:43

Sayin Zeybekci Izmire Sayin Kocaoglundan daha cok yatirim yapti sozu saka mi? Aydin Sengul den saka

Yorumu oyla      21      5  
Gürkan 9 Aralık 2018 Pazar 11:13

Yav he he ... İzmir'e 1 metre metro yapma, hızlı tren adına çivi çakma, liman yapacağım diye yola çık, 697 milyon para çöpe gitsin, sanat adına hiçbir şey yapma, belediyenin yapacağı projeleri engellemeye, geçiktirmeye çalış sonra da İzmir'i hak ettiği yere getirmek istiyoruz de. 16 yıldır iktidarda olan siz değil misiniz? İzmir'e doğru bir yatırım yaptınız da engel olan mı oldu? Ankara'ya 4 hatlı, yer yer 6 hatlı banliyö hattı yap, iş İzmir'e gelince 2 hat üzerinden çalışan sisteme doğru düzgün sinyalizasyon bile yapma. Ankara'ya metro yap, İzmir'de çivi çakma. Ankara'ya çok yerden hızlı tren bağla, İzmir'e çivi çakma. Ankara'da kentsel dönüşüm yap, İzmir'e çivi çakma. İstanbul'a kongre ve opera binası yap, İzmir'e yapma , İzmir'in dibindeki Manisa ile teşvik sorununu bile çözmediniz. İzmir'de büyük bir işsizlik var. 16 yıldır niye çözmediniz ?

Yorumu oyla      30      6  
volkan 9 Aralık 2018 Pazar 10:53

nihat zeybekciyi konak meydanina götür iskeleyi bulup ksk ya gecemez!! esas konu recep beyin sizi tercih etmemesi ve buna itiraz etmemeniz izmir akp teskilatinda adammi kalmadi da Zeybekci yi aday yaptı? demek teskilatta adam yokmus!!!! insanda biraz gurur olur ya

Yorumu oyla      28      7  
GAZİEMİR 9 Aralık 2018 Pazar 10:51

Sn. Aydın bey,aklımızla dalga geçmeyin siz aday olmayı beklerken gol yediniz.İzmir de doğmamış hiç kimse İZMİRLİ O LA MAZ nokta

Yorumu oyla      28      6  
vaat mi icraat mı 9 Aralık 2018 Pazar 10:43

Ak parti İzmir'e hep vaat etti yapmadı, Sayın Kocaoğlu yaptı.İşte bu yüzden İzmir'de Ak Partili seçmen seçimde oyunu Kocaoğluna veriyor anlayın artık.

Yorumu oyla      31      6  
varsayalım 9 Aralık 2018 Pazar 10:37

Varsayalım Sayın Zeybekci Sayın Kocaoğlunda daha İzmirli olsun neyi değiştirir? Yıllardır adının önünde İzmir milletvekili veya İzmir il başkanı olanlar Ankara'da İzmir'in hakkını savunmadılar. İzmir'e 1 metre bile metro yapmadılar, Halkapınar-Otogar metro hattını bakanlık olarak yapacağız dediler yapmadılar. Belediyenin kendi yapması için gönderdiği metro projeleri onaylanmadı. Neredeydi Ankara'da İzmir'i temsil edenler. Birileri sayın hocaefendi derken fetö kumpası ile Sayın Kocaoğlu uğraştı, tarımda kalkınma ile uğraştı, okul sütü ve süt kuzusu ile uğraştı, metro yaptı Ak Partili seçmen bile kendisine oy veriyor şimdi kim 'İzmir' li

Yorumu oyla      29      5  
unutmadık 9 Aralık 2018 Pazar 10:28

İzmir'in yaşam tarzı sorunu yok ama daha geçen hafta 'İstesek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz' sözünü unutmadık. İzmir'in isteği sadece metro ama sizde yapacak niyet yok. İthal aday istemiyoruz diye bayrak dikenler şimdi Sayın Zeybekci yi nasıl savunuyorsunuz? Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları hala en büyük sorun. Yıl 2009 da yaşananlar 2019 da tekerrür edecek bilesiniz.

Yorumu oyla      30      5  
adalet 9 Aralık 2018 Pazar 10:24

Partinin adının ilk cümlesi ADALET 16 yıldır iktidar olan bir parti ve İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız bırakın onu İzmir'e ne yaptınız? Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para aktarırken İzmir'e 1 tl bile vermedniz. Niye İzmir'in hakkını savunmadınız? Diğer illerde grev yapmayan sendikalar sıra İzmir'e gelince niye grev yapıyor? İzdeniz ve ardından İzban grevlerinde niye sesiniz çıkmıyor? Ak belediyecilikten Allah İzmir'i korusun.

Yorumu oyla      31      5  
Halil kabasakal 9 Aralık 2018 Pazar 10:07

Ülkeyi ne hale getirdiğiniz ortada. Şimdiye kadar izmire yaptıklarınız da. Izmir''e zarar vermeyin yeter.

Yorumu oyla      27      5