YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
güler abla 7 Aralık 2018 Cuma 10:29

yahu 10 yıldır Belediyede iş başında olanlar bugüne kadar hiç bir şey yapmadan halen bu sorunları bizmi çözeriz diyorlar anlamadım. Ben karga değilim ama En iyisi güleyim yada ağlayayım

Yorumu oyla      15      5  
Mehtap Sevinç 7 Aralık 2018 Cuma 10:25

Sayın Nazmi Yılmaz beyi tanımıyorum ama adını çok duyuyorum eğer dediği gibi Emlak Vergi değeri üzerinden yerlerimizin satışını sağlarsa tüm Sarnıç halkı minnettar kalır ömür boyu duacısı oluruz

Yorumu oyla      13      5  
Ergün Vatanagelen 7 Aralık 2018 Cuma 10:21

Bulgaristandan gelenlerin çokca olduğu Hürriyet mahallesinde oturuyorum. iki dönemdir CHP ye destek verdik. Ama Belediye başkanını 10 yıldır bizim mahallede gören varmı bilmiyorum ben görmedim. Benim derdimi bilmeden nasıl derman olacak

Yorumu oyla      14      5  
Aydın Genç 7 Aralık 2018 Cuma 10:14

Bizim sorunlarımızı en iyi bilen adamdır Nazmi Yılmaz Uzun zamandır gecegündüz emek verirken ben şahidim herkes destek olursa biterecek adam odur

Yorumu oyla      13      5  
yalanlara kananlar 7 Aralık 2018 Cuma 06:15

akp'lilerin bu işi çözmek için uğraştığına kim inanır? Kişiye özel KHK çıkaran AKP, kendi partililerinin isteklerini neden geri çeviriyor? Çünkü, bundan yararlanacak olanlar sıradan vatandaşlar! Sıradan vatandaşlar akp için oy deposu olmaktan başka anlam taşımazlar ve liderleri gibi her daim kandırılmaları gerekir! Yazık, bu işi çözmeye kalkan akp'liler hala partilerinin zenginden yana olduğu gerçeğini kavrayamamış! Tek kalemde müteahhit Cengizin ikiyüzmilyon dolara yakın vergi borcunu silenlerin Sarnıç'ta yaşayanlara destek çıkacağını sanacak kadar ahmak ve şaşkınlar! Kalkıp bir de bunu dile getirenlere saldırıp, zenginin dalkavukluğunu yapıyorlar!

Yorumu oyla      10      12  
kestirmeden 6 Aralık 2018 Perşembe 21:23

2b arazileri müteahhitlere peşkeş çekerken üzerinde vatandaşın yıllardır oturduğu arsalara biçtiğiniz değer neden yüksek? Müteahhitlere bedava, fabrikatörlere bedava, yoksul vatandaşın ev yaptığı arsa rayiç bedelden! Bu mudur sizin ahlak, adalet anlayışınız? İşadamlarının, müteahhitlerin teşvik edildiğini bilen bizler vatandaşın teşvik edildiğini ne zaman göreceğiz? Sorular bunlar, gerisi şovmenlik! Beydağ barajından su verdik diyenin yardakçılarısınız, her şey beklenir sizden!

Yorumu oyla      10      12  
Bülent ışık 6 Aralık 2018 Perşembe 20:34

Önce bir ilçe başkanı olda ondan sonrada ancak CHP ilçe başkanını açık oturuma çağırırsın. Siz önce imar barışından para gelecek diye şehiri ne hale getireceksiniz onu sorgulayın. İmar affının adını da imar barışı yapmışlar.

Yorumu oyla      10      12  
selim 6 Aralık 2018 Perşembe 17:00

Belediye başkanı sn.Halil ibrahim Şenol neden bugünlerde sarnıç'ı ağzına almaya başladı.Önce gitsin sarnıç ana caddesinin alsfaltının ne halde olduğunu görsün.

Yorumu oyla      23      10  
Ali Gökbudak 6 Aralık 2018 Perşembe 15:27

Kendi ismini bile yazmaktan aciz olan "sarnıçlı" güzel dostum; Nazmi Yılmaz bu işi çözüme kavuşturmak için gece gündüz koşturduğu için mi utansın? Tamam somut çözüm isteyelim ama Üslupsuz ve nankör olmanın alemi yok.

Yorumu oyla      34      10  
sarnıçlı 6 Aralık 2018 Perşembe 15:20

İki dönemdir belediyede yer işgal edenler 2B arazilerimiz konusunda Nazmi Yılmaz kadar koştursalardı bu iş çözülürdü. Seçim gelince oturup ta kılını kıpırdatmayanlara SARNIÇ HALKI iyi bir ders verecektir.

Yorumu oyla      28      9  
Sarnıçlı 6 Aralık 2018 Perşembe 14:31

Nazmi Yılmaz utanmadan birde gelip sarnıç meydanında fotoğrafmı çekiliyor. Seçim günü alacağınız fotoğrafa iyi bakın sayın eski ilçe başkanı..

Yorumu oyla      16      43