YORUMLAR
Toplam 44 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Murat işlek 23 Kasım 2018 Cuma 00:38

Bugüne kadar halkta karşılığı olmayan arkadaşlar bakıyorum da bir olmuşlar neden acaba diye sormazmı bu halk size.bu parti babanızın malı değil.kazanmak istiyorsanız işte size aday Özkan karadiken.böyle eski defterleri açarak bir yere varamazsınız.bi düşünün bakalım sizler hiçmi hata yapmadınız.unutmayın hatasız kul olmaz. Tek adatımız var o da Özkan karadiken. Nokta

Yorumu oyla      9      5  
Bergama 22 Kasım 2018 Perşembe 23:27

Sizler (ak parti Bergama ilçe teşkilatı) davul tutup oynamanız lazım çünkü özkan karadiken aday olursa Bergama da ak parti kazanacak ama sizin şahsi menfaatleriniz partiden Bergama dan üstün geldiği içi n kabul etmiyorsunuz kaç tane aday çıktı neden özkan karadiken çünkü diğerlerinin pek önemi yok özkan karadiken ismi sizde korku yaratmış

Yorumu oyla      9      5  
mustafa durmaz oku 22 Kasım 2018 Perşembe 17:44

Dört tane ilçe başkanı açıklama yapıyor ne yazık bir tanesi ortalarda yok oda bizim ağabeyimiz dediğimiz Mustafa Durmaz. Kendisinin bu seçimde biriz, diriz, hep beraberiz diyeceğine Özkan Karadiken ile iş birliği içinde olduğun besbelli. Yalansa çıksın açıklama yapsın. Ben bu seçimde Ak aprtinin için elimden ne gelirse yapıcam desin. Eski yönetim kurulu üyeleri ( toplumda karşılığı olmayanlar) Fehim Özmemer,(CHP) Ertuğrul Kaptan (MHP), Fadıl Cıvlan (MHP) gibi isimler Özkan Karadiken'i başa getirip tekrar partide göreve gelmenin peşindeler. Siz yönetimde iken ne yaptınız ki şimdi ne Özkan aday olursa ne yapacaksınız. Hakan Koştu'nun yerinde olsam bu isimleri partinin kapısından içeri sokmam. Mustafa Durmaz, siyasi hayatın hep yanlışlar içinde yine yanlış ata oynuyorsun. Demokrat parti olmadı başaramadın. iyisin ama siyasette değil.Lütfen hatandan geri dön ve partiye zarar vermekten vazgeç!! Yoksa zamanında sana inanmış tüm insanları kaybedeceksin.

Yorumu oyla      9      5  
Kader 22 Kasım 2018 Perşembe 14:22

tek ve gerçek başkanımız HAKAN KOŞTU

Yorumu oyla      9      6  
Önder 22 Kasım 2018 Perşembe 13:51

AK Parti'ye aday olmuş bundan önce Bergama'nın sokaklarında önderimizi Recep Tayyip Erdoğa'na küfürler eden, seçimlerde ülkücü gençleri ayakkakbı kutuları nerede diye üzerimize salan sizler değil miydiniz? Şimdi size kim talimat verdiyse partiyi yine bölmeye geldiniz. Özkan Karadiken neden MHP'den istifa ettiğinde bu partiye gelmedi. Parti oradaydı.Genel merkez olurda bu adam AK Parti'den aday gösterilirse. Vay AK Parti'nin haline. İleryen yıllarda AK Parti'den istifa edip İYİ PARTİYE GEÇMEYECEĞİ NE MALUM.

Yorumu oyla      9      5  
XQW 22 Kasım 2018 Perşembe 13:47

Akparti ile MHP Bergama da seçime birlikte girmezlersetek aday çıkarmazlarsa maalesef yine kaybedecekler.. Bu gerçeği görmezden gelemezsiniz.. Çünkü Bergama oy vermez.. 10 yıldır bergamadayım.. Bundan sonra da değişeceğini hiç zannetmiyorum.. Bekleyip göreceğiz..

Yorumu oyla      9      5  
zaza 22 Kasım 2018 Perşembe 13:44

Ahsen Balta önce dürüst olacaksın. Dik duracaksın, adam olacaksın. Bergamalılar bilmiyorlar mı sizin belediyeyi talan edeceğinizi. Bergama'yı mafyaların eline bırakmayacağız.

Yorumu oyla      9      5  
Reis 22 Kasım 2018 Perşembe 13:41

Suan bakiyorum yorumlara herkez birilerini savunuyor bu yanlis politila hakan baskan ozunde iyi biri olabilir ama belediye baskanligi ve bu siyat isi baska bir olay sizce 22 bin bir oy almis bir kisiye basarisiz demek ne kdar dogru elinizi vicdaniniza koyun yapilanlar yapilmayanlar ortada özlan karadiken bu ise talip olduysa eger bergamayi degistirmek icin halk cok istedigi icindir

Yorumu oyla      9      5  
yunus 22 Kasım 2018 Perşembe 11:19

ak partinin bergamada teşkilat harici aday aramasına gerek yoktur.hele 4 bucuk ay önce genel seçimlerde yanımızda olmamış. bu ikdidarın yıkılması için bekleyen kişilerle işimiz hiç bir zaman olmaz. bergama da ak parti kazanakcaksa hayırlısısa olur.ak partinin bergama ya hükümet olarak yaptığı yatırımlar ortada ve akpartinin bergamaya geldikden sonra yapacaklarıda bergama için bir hizmettir.ve kaderine terk edilmniş bir şehirden kurtarmaktır.belediyecilik hizmetleri olarak.

Yorumu oyla      9      5  
Bergamalı 22 Kasım 2018 Perşembe 11:13

Raşit Ürper ikinci kez aday olduğunda İlçe başkanıydı Hasan Şahin çalışmadı, Hasan Şahin aday olduğunda Raşit Ürper ilçe başkanıydı ve torun seve seve çalışmaya fırsat bulamadı, Ali Yazıcı desen geçtiğimiz seçimlerde Hasan Şahin kazanmasın diye elinden geleni yaptı.Hakan Koştu ise hiçbirşey yapmadı. Ne oldu da birbirlerine söven adamlar kaynaştı birleşti can ciğer oldu. Tabikide menfaat, koltuk kavgası, benlik.Bergama seçmeni bunları görüyorinşallah Ak Parti başkan adayımız ve başkanımız Özkan Karadiken olacak ve Bergamamıza hizmet gelecektir.

Yorumu oyla      12      5  
Ahsen Balta 22 Kasım 2018 Perşembe 00:25

Siyaset şaklabanlık işi değil , isminin halk üzerinde oy karşılığı olmasıdır . Bu meziyet özkan karadikende mevcuttur . Özkan bey daha önceki seçimleri kaybetmesine ramen halk üzerindeki oy karşılığını rakiplerine hissettirmiştir. Bu dönem ÖZKAN KARADiKEN AK PARTİ adayı olup seçim yarışını çok önde bitirecektir.

Yorumu oyla      11      6  
Misafir 22 Kasım 2018 Perşembe 00:23

Akparti ile Özkan gelecek Bergama değişecek Malesefki Bergama akparti İlce teşkilatı zayıf Kendi içine kapalı hakan Koştu dürüst insan ona lafım yok lakin bergamada akparti ile seçim kazanması mümkün değil bizler akpartiye gönül vermiş kişiler olarak Bergama yı chp partisinden kurtarmak için el birlik olmalıyız bunun karşılığı da Özkan Karadiken Eski ilçe başkanlarına gelince Bergama 4 den büyük hangi eski yönetim ile istişare yapıldı kimle konuştunuz Özkan olmaz diyorsunuz Ne mutlu sizi bir arada görmek Özkan olmasa bunuda göremiyecektik.

Yorumu oyla      12      6  
gürkan 22 Kasım 2018 Perşembe 00:14

yahu bu adam bu kadar seviliyordu da seçimlerden niye sürekli mağlup ayrıldı. komediye bak!

Yorumu oyla      9      8  
Büşra Yaman 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:50

Bu yerel seçimlerde böyle bir aday adaylığı başvurusu tüm parti teşkilatı olarak bizi şaşırttı. Koltuk sevdası olduğu zaten belli oldu. Sn. Hakan Koştu başkanımız bu seçimlerde Allah’ın izniyle Bergama’yı Ak Belediyecilikle tanıştıracak ve daha önceden yapılması gereken çalışmalara start verecek. Hakan başkanımızın yanındayız.

Yorumu oyla      9      7  
İskender KUTLU 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:27

Geçmişi kurcalamak kimseye fayda sağlamaz aksine sıkıntılara sebep olur. Sorun geçmiş değil sorunumuz Bergamanın geleceğidir. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. Gün el ele olup güzel ilçemizi hizmete kavuşturma günüdür. Hizmet yönünde güven yönünde Özkan başkan biçilmiş bir kaptandır. Gün her kesimin gönlünde taht kurmuş olan Özkan başkanın yanında olma günüdür...

Yorumu oyla      10      6  
Eşref sencer 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:26

Hakan başkan teşkilatın içinden gelmiş her kademesinde görev almış bi adam onu görücez inşaAllah belediye başkanlığında ??????

Yorumu oyla      9      6  
Oğuzcan 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:24

Bergama Adına Tek Çare HAKAN KOŞTU!

Yorumu oyla      9      6  
Mehmet tez 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:22

Parti parti dolaşıp boy gösteren kişi ne kadar faydalı olabilir halka bunlar koltuk sevdası için var bariz belli bi şey bu , bize bizi bilen isteklerimizi yerine getirebilecek halkın sesini duyuracak insan lazım o da Hakan Koştu başkanım sonuna kadar arkasındayız

Yorumu oyla      10      6  
Ayse 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:19

Tek ve gercek baskanimiz HAKAN KOŞTU??

Yorumu oyla      9      6  
Bergama sevdalıları 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:12

Koltuk sevdasına düşen kim ve son gelişmelerden sonra tutuşanlar kim acaba aynaya baksınlar,davasını satıp koltuk için parti parti dolaşan Özkan Karadiken mi yoksa davası uğruna hiçbir görevden kaçmayan ve mücadelesini devam eden hakan Koştu mu,komik olmayın lütfen

Yorumu oyla      9      5  
Myk 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:08

Nedense bir korku sardı herkesi evet bizim gönlümüzdeki aday çok kıymetli abimiz başkanımız sayın Hakan Koştu anca sürekli algı yaparak Adalet ve Kalkınma Partisi üzerinde oluşturmak istenen bu baskıya boyun eğmeyiz.Burda biz nedesekte siz yalan yanlış ne yazsanızda sayın genel başkanımız cumhurureisimiz başkomutanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN kimi aday görmek isterse bizde parti olarak o kişinin kazanması için çalışacağız yani eyyyy cehape ve yandaşları bu oyuna düşmeyiz...

Yorumu oyla      9      5  
Bergamalı 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:04

Güzel Bergama için ak belediyecilik artık gelmeli bence buda Hakan Koştu ile olucak ben buna inanıyorum

Yorumu oyla      9      6  
Bergama sevdalısı 21 Kasım 2018 Çarşamba 23:02

İyi akşamlar arkadaşlar. Süleyman Soylu’yu kimse ile kıyaslayamazsınız. Kafa karıştırmayın. 17 - 25 Aralık Yargı darbesi, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında Süleyman Soylu aslanlar gibi mücadele verdi. Özkan beyde bu mücadeleyi verdiyse sonuna kadar arkasındayız.

Yorumu oyla      9      6  
HASAN Hüseyin 21 Kasım 2018 Çarşamba 22:59

Özkan Karadiken davasını satan Adam belediye Bsşkanı oldumu Akpartiğide satar. MHP yi sattı arkadaşları sattı dava arkadaşlarını sattı.

Yorumu oyla      10      5  
İbrahim 21 Kasım 2018 Çarşamba 22:21

Hayırlı Akşamlar tüm aday adayları için hayırlı olsun

Yorumu oyla      10      6  
Bozkurt 21 Kasım 2018 Çarşamba 21:55

Iyi aksamlar dilerim özkan karadiken bergamanin sevilen sayilan bir şahsiyetidir bu seçim tamamen parti seçimi degil sahis secimidir ve temenlimiz bergammamizin yillardir terkedilmis kaderini değistorecegine cani gönülden inaniyoruz bu secim herseyden önce bergamayi düşünenlerin seçimidir artik terkedilmis bu kaderinden kurtulmasi en buyuk temenlimiz olacaktir hak bildigi bu yolda kendinin herdaim yaninda olacagiz basarilar dileriz parti buyukleride herseyden once bu celisikli siyaseti bir kenara birakip guzel bergamamizi dusunmesini dilerim

Yorumu oyla      10      8  
erhan gündüz 21 Kasım 2018 Çarşamba 21:15

dürüst erdemli çalışkan bergamalının gönlünde ve hizmet adamı özkan karadiken bu arkadaşlar alıştı yan gelip yatmaya çalışacak adamında önünü kesmeye çalışıyorlar akparti sizin babanızın çiftliği deyil insanların önünü açın artık bırakın beni biz diyelim artık özkan karadiken gelecek bergamaya hizmet gelecek saygılarımla erhan gündüz

Yorumu oyla      10      8  
Fikret Ferecik 21 Kasım 2018 Çarşamba 21:05

Öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. Aday adaylığı sürecinde böyle siyaset yapılması yanlış , tarafsız olarak konuşuyorum sayın :Özkan karadiken ve sayın : Hakan koştu Bergama için değerli siyasetçilerdir bence bunların konuşulacağına ,Bergama için koşturmamız lazım bu tarz siyaset sadece partiyi zora sokar seçmenlerin kafasını karıştırır hepimiz bergamalıyız Bergama’nın bekası için elimizden geleni yapmalıyız bu bunu yapmış öyle demiş böyle demiş değil Bergama için kim aday olacaksa arkasında durmak ta değil yanında saf tutmak erdemliktir . Saygı ve hürmetlerimle Fikret Ferecik....

Yorumu oyla      10      6  
Hasan Hüseyin köken 21 Kasım 2018 Çarşamba 21:01

İstanbul Times Haber Merkezi Ana Sayfa Kategoriler Galeri Video Yazarlar Künye İletişim Kapat Hüseyin ÇETİNER - İyi bir belediye başkanı nasıl olmalı ? 17 Eylül 2018, 12:46 YAZARIN DİĞER YAZILARI 31 Mart 2019'' da yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine siyasi partiler en iyi adayı seçeceklerini söylüyorlar. Peki gerçekten öyle olabilecek mi yoksa Aşık Mahsuni Şerifin dediği gibi Ankara''da dayısı olanlar yine ön plana mı çıkacak ? Benin kanaatim odur ki Ankara''da dayısı olan adaylar hiç şüphe yok ki yine allem edip kallem edip aday olacaklar. Tabi olan yine yönetilen halka olacak. Oysaki Belediye başkanı için daha önce başkanlık yapan bir çok başkan ile yaptığım görüşmede BİR DÖNEM AZ İKİ DÖNEM fazla diyenlerin sayısı oldukça fazla idi. Değişim ve yenilenmede heyecan ve şevk olduğu biliniyor. Önceki başkan da tecrübe var ama yenisinde heyecan, aşk ve bir şeyler başarma hırsı olduğunu unutmamak gerekir. İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANI NASIL OLMALI ? -Samimi ve içten olmalı.. -Halkı sevmeli ve şefkatle yaklaşmalı -Gönüllere hitap etmeli...Halkın acılı ve tatlı günlerinde mümkün mertebe yanlarında olmalı ... -Garip gurebayı dinlemeli sorunlarına çare ve çözümler bulmalı... -Kadrosunda egoları ile hareket eden yönetici bulundurmamalı -Bütçeyi kullanırken gerçekten yönettiği yerin asli ihtiyaçlarına harcamalı -İhtiyaç sahibi kişilere yapılan yardımları gizlilik içinde ve hak edene yapmalı -Yönettiği yerdeki STK, Muhtar ve düşünürlerin fikirlerine önem vermeli, -Ben yaptım oldu değil de ortak akla önem vermeli... -Danışman adı altında başka yerlerde çalışanlara maaş vermemeli liste çok daha uzatılabilir ama özeti şudur halktan alınan vergiler yine halkın en önemli temel ihtiyaçlarına harcanmalıdır Bu kriterlere kim uygunsa o olsun ancak Özkan karadiken''in hepsine olmasa bile ekseri çoğunluğu layık ve uygun olduğu Bergama halkınca doğrulanmıştır.oyle olmasa idi seçime girdiği Parti''nin oyundan fazla oy alirmiydi.

Yorumu oyla      10      9  
Kürşad Hacan 21 Kasım 2018 Çarşamba 20:26

Ozkan Baskanla acik ara secim kazanilir ve Bergamamiz Özlenilen hedeflenen hale gelir. Herkese güler yüzüyle yaklasan Özkan Karadiken bu önemli görevi Allahın izniyle layıkıyla yerine getirecektir.

Yorumu oyla      10      8  
Sabriye 21 Kasım 2018 Çarşamba 20:21

Öskan Karadiken Özü sözü birdir Seveni çoktur

Yorumu oyla      10      8  
Bergamalı 21 Kasım 2018 Çarşamba 20:17

Bunları söyleyenin partiyle felan işi yok Süleyman soylu yıllarca farklı partide koşturdu ak partiye onca laf söyledi şu anda iç işleri bakanı peki başka kimse yokmuydu akpartide yıllardır hizmet eden de onu değilde Süleyman soyluyu bakan yaptılar aynı şekilde Numan kurtulmuş şimdi Süleyman soyluya soyun soylansın diyorsunuz evet soylansın on numara adam... Ama siz şahsi menfaat güttünüz için özkan başkana giydiriyorsunuz orası menfaat için oturanların yeri olmamalı hizmet edenlerin yeri olmal... Şimdi kalkmış ÖZKAN KARADİKEN 2009 ve 2014 te ak partiye seçim kaybettirmiş diyorsunuz adamın tek başına o kadar çok seveni var demekki ki size seçim kaybettiriyor ve sizin adaylarınız o kadar seveni yok bu demekki özkan karadiken koskoca ak parti Bergama ilçe teşkilatı ve sevenleri ak partiye gönül vermişlerden daha büyük biri..

Yorumu oyla      10      7  
Oya kanzık 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:12

Birileri fena düşmüş koltuk sevdasına ?? Özkan başkanım aday adaylığını açıklayınca tutuşmuşlar ne yapacaklarını şaşırmışlar onlarca aday adayı varken tek rakip Özkan başkanım çünkü, bu yalan haberlere karnımız tok çok şükür, bergamalı halkımız kimin ne olduğunu çok iyi biliyor, sonuna kadar desteğiniz Özkan başkanım...

Yorumu oyla      10      8  
Mustafa okyay 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:12

Özkan karadiken Bergamada sevilen sayilan ve gecmisinde hic kotu durumu olmayan bir arkadisimizdir.Ak parti ve özkan karadiken adimin mustafa oldugu kadar eminim belediye baskanligini kazanacaktir.ve benim gibi dusunen sevinen bircok bergamali özkan karadikenin yanindadir.Allah yolunu bahtini acik etsin zaman birlik ve beraberlik zamanidir diyorum.

Yorumu oyla      10      7  
Deniz coşkun 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:11

koltuk sevdası, şehrimizin geleceginin onune gecmemeli. Bergama''nin gelişmesi, ilce olarak kendinden söz ettirmesi gerekir. Yapılan anketler de gösteriyor ki Özkan Karadiken her kesim tarafından şehrimizde başkan olarak görülmek isteniyor.

Yorumu oyla      10      7  
Hakkı 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:10

Okadar ak parti aday adayı varken neden özkan karadiken geçtimiz yıllarda mhp ilçe teşkilatının içind e yer alan özkan karadiken bergamanin sevilen sayılan simalarındandır akp suanki yönetimi bergamada koltuk sevdası pesinde koşmaktadır içlerinden birilerinle konustumuzda 500 oy alsın bizim içimizden biri olsun denilerek konuşmuştur burada zihniyet gerçekten kötüdür burda dava peşinden koşan deil iş pesinden koşanların yaygarasidir bu işler benim bu başkanla aram cok iyi ben buna kendimi ise aldirrim can çekişmesidir bu solelenler ama özkan karadiken herkezin yanında olmuştur ve her açılan bi fabrikada yaklaşık 30 40 kişi ise aldirmisligi vardır hiç menfaat gozetmeden bunun için herşeyin hayırlısı diyelim yalan yanlış şeylerle insan karalamasini bırakalım bi kenara davanın peşinden kosalim şahısların deil ne salladın be abi ortalığı harbi adam gbi adam özkan karadiken

Yorumu oyla      10      7  
Faruk Fidan 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:01

Evet yara alan birileri var ama ak parti tabanı değil ilçe yönetimindeki 3-5 kişi onların planları bozuldu maksat bergamayı chp den kurtarmaksa çözüm iktidar partisinden ÖZKAN BAŞKANIN aday olmasıdır.

Yorumu oyla      11      7  
Sabriye 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:55

Önemli olan Bergama da bu saatten sonra sadece öskan Karadiken kazanacak Bunu kimse anlamıyor Sevenleri arkasında Öskan Karadiken nereye biz oraya Her zaman yanındayız başkanım

Yorumu oyla      10      7  
Ömer pehlivan 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:54

Şükrü Güngöre katılıyorum Özkan karadikenin şahsi oyunu ve MHP nin oyununda herkes cok iyi biliyor Ak partiden aday olduğu taktirde seçim sonucunu hesaplamaya gerek bile duymuyorum. Şahsi fikrim Ak partide de biraz kırgınlıklar olsada secimi kazanmak Özkan karadikenden gecer aksi taktirde mevcut iktidar aynı şekilde devam eder. Bence karadikenin adaylığı bergamada panik yaratmış bazılarının sancısı artmıştır.

Yorumu oyla      10      7  
İskender Ercan 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:52

Allah Allah ne kadar tuhaf bir durum ya Ak Parti Genel başkanı ve Cımhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan yolunu şaşıranlar varsa ya ıslah yada tasviye edeceğiz derken sanki dünkü açıklamalarında bizzat ak parti Bergama ilçe teşkilatına işaret ederek bu başkaldırıyı bir ihanet olarak gösterdi.

Yorumu oyla      11      5  
Caner 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:52

Ak partide özkan karadikenin adaylığını gördükten sonra içimizde umut yeşermiştir bazılarının rahatsız olmasının nedeni özkan karadiken bergama da yetişen ender siyasetçilerden dir karalama politikası ilerletmek yerine bergamayı ileriye taşıyacak adayı belirlemek daha önemli rahatsız olanlar ayrılabilir

Yorumu oyla      10      7  
Caner 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:52

Ak partide özkan karadikenin adaylığını gördükten sonra içimizde umut yeşermiştir bazılarının rahatsız olmasının nedeni özkan karadiken bergama da yetişen ender siyasetçilerden dir karalama politikası ilerletmek yerine bergamayı ileriye taşıyacak adayı belirlemek daha önemli rahatsız olanlar ayrılabilir

Yorumu oyla      10      7  
Mehmet 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:44

Bu Adaylık Chp’liler ve Bergama Ak Partisinde koltuk sevdalıları hariç kimseyi rahatsız etmemiştir. Mhp nin 6 bin oyunu 21 bin e çıkaran Özkan Başkan Bergama İçin bir şanstır, Reise ve Genel Merkeze ihanettir Derhal Ak parti ilçe başkanı İstifa etmelidir

Yorumu oyla      10      7  
ŞÜKRÜ GÜNGÖR 21 Kasım 2018 Çarşamba 18:07

BERGAMA HALKINDA DA AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ VE HAKAN KOŞTU'NUN VARLIĞI HUZURSUZLUK YARATMAKTADIR. HAKAN KOŞTU ADAY OLDUĞU TAKTİRDE AK PARTİ BERGAMADA 4. PARTİ OLUR. ÖZKAN KARADİKEN'İN 15000 KEMİKLEŞMİŞ ŞAHSİ OYU VARDIR. ADAYLIK İÇİN İSMİ GEÇTİĞİNDE BİLE BERGAMADA UMUT OLMUŞTUR. AK PARTİ BERGAMADA SADECE ÖZKAN KARADİKEN İLE GARANTİ VE AÇIK FARKLA SEÇİMİ ALIR... İLÇE BAŞKANINI BU KADAR TELAŞIN SARMASININ NEDENİNİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR. BU REİSE VE GENEL MERKEZE BAŞKALDIRMAKTIR VE DERHAL İSTİFA ETMELİDİR.

Yorumu oyla      13      6