YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
METRO 4 Kasım 2018 Pazar 22:28

Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı ve metro sistemleri için hazineden yardım yapıldı/yapılıyor ve yapılacak niye İzmir'in hakkını savunmadınız? Bu şehirde sadece Chp'li yok Ak Partilide var. Onun için kusura bakmayın bizi savunmuyorsanız biz sizi niye savunalım?

Yorumu oyla      9      5  
neden bitti 4 Kasım 2018 Pazar 21:32

Basindan beri DAVA diye destek verdim, olay oyle bir hale geldiki pazar ve market fiyatlari, dogalgaz ve elektrik ve diger zamlar canimdan bezdirdi. Bekledim birileri cikipta bu ulkenin tek caresi tarim ve hayvancilik iste ayagi yere basan bu projeleri uygulayacagiz diyen yok bunun yerine kulliyenin butcesi yuzde233 artiyor, vip jumbo jet aliniyor, ultraluks makam araclari vs bu sefer ben kendimi kandirilmis goruyorum nerede DAVA? Iste bu nedenle biti insaat degil tarim ve hayvancilik bu insanlarin karnini doyurur

Yorumu oyla      9      5  
melih akin 4 Kasım 2018 Pazar 21:09

Sn Şengül kendi deyimiyle zübuk siyaseti yapıyor ve ciddiye alınmıyor.

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 4 Kasım 2018 Pazar 14:18

Ankara Belediyesi'nin milyarlık bütçesi yok muydu da metroyu bakanlık yaptı ? İzmir kendi yaptı, yapıyor. TCDD İstanbul, Ankara, Gaziantep'de ... banliyö hattını tek başına modernize ederken, İZBAN'da asıl işi belediye yaptı. ( Karşıyaka-Şirinyer tünelleri ve çok sayıda istasyonlar, karayolu alt-üst geçitleri ile yaya alt-üst geçitleri.) Antalya'nın 2.etap tramvayını da bakanlık yaptı, İzmir' de belediye ... Merkez , sen bu şehirde yaşamıyor musun ? Şehrin hakkını isteyeceğine koyduk mu diyorsun ? Kim kime koyuyor gelen zamlardan belli ama belli ki senin tuzun kuru. Yazık.

Yorumu oyla      11      5  
muhalif 4 Kasım 2018 Pazar 13:21

sn.Şengül ün sözleri bize niye koysun ki?? önce AKP.nin izmire ne hizmetler yaptığını göstersin anlatsında, sonra "hizmetten" bahsetsin. sn.Kocaoğlunun yaptığı hizmetler, eserler ortada..şimdiye kadar izmirin menfaati için ne yaptınız, İzmirlinin seçtiği AKP. milletvekillerinin izmire ne katkısı oldu, büyükşehire muhalefetten başka,hala şunu anlamadınız büyükşehire yaptığınız muhalefet yerini doldurmuyor, size oy olarak dönmüyor, sizin parti politikaarınız, İzmirlinin düşüncesine ters. yani ne deseniz ne yapsanız nafile, hala akıllanmadınız.....

Yorumu oyla      11      5  
Merkez 4 Kasım 2018 Pazar 00:26

Sayın Şengül sözleriniz bazılarına çok koymuş.

Yorumu oyla      11      14  
destek bitti 3 Kasım 2018 Cumartesi 20:57

Izmirlinin hakkini dusenseydiniz Izmire metro yapilmasini savunurdunuz. Ak Parti Izmiri isteseydi yillarin hatasi Bayrakli ve Karabaglar ilce sinirlarini duzeltirdi musebbibinide il baskani atamazdi. Farkindamisiniz Ak Parti secmeni artik konusuyor, soru soruyor, elestiriyor sebebi hayat pahaliligi yoneticilerin luksten vazgecmemeleri. Vip jumbo jeti unutmadik

Yorumu oyla      18      7  
Mister No 3 Kasım 2018 Cumartesi 20:39

Ankaranin koridorlari Izmir dosyasiyla dolu. Maalesef Imza atacak Babayigit yok. Bekle babam bekle. Sonrada gel cözüm arayalim, bulalim nutuklari.Önce var olanlari imzalayin yeter.Denizi temizlemeye 2 sene sonra izin verirken , cevreyi kirletenlere 2 günde izin veriyorsunuz be kardesim. Insaf.

Yorumu oyla      20      5  
İzmirli 3 Kasım 2018 Cumartesi 20:32

İzmir''e merkezi hükümet neden yatırım yapmıyor.İzmire bu düşmanlık neden? Ankara İstanbul metrolarına milyarlarca lira ayrılırken neden İzmir''e 1 lira yok.

Yorumu oyla      17      5  
izmirli 3 Kasım 2018 Cumartesi 18:24

bu nasıl pişkinlik bu nasıl yuzsuzluk anlamıyorum..daha çevre yolu menemene ulaşmadı otogar metro yok buca metro izni yok ve kalkmiş konuşabiliyosunuz? bravo!!!!

Yorumu oyla      18      5  
Merkez 3 Kasım 2018 Cumartesi 18:02

Ne hizmeti sayın Şengül önce Kocaoğlu hurdaya ayrılan ama 6 tanesi odasında çıkan tabloların hesabını versin.

Yorumu oyla      10      16  
Gürkan 3 Kasım 2018 Cumartesi 16:37

İzmir'e "1 metre" metro yapmamışlar ama yapanı eleştiriyorlar. Otogar metro ne oldu ? Niye yapılmıyor ?

Yorumu oyla      23      5