YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Avrupa şampiyonası ne oldu? 29 Eylül 2018 Cumartesi 11:24

Konya, Kayseri, Trabzon, Gaziantep, Avrupa şampiyonası için aday il olarak gösteriliren. Türkiye'nin üçüncü büyük şehri niye aday değildi? Bunu İzmirlilere açıklayın da görelim.

Yorumu oyla      12      5  
süleyman 28 Eylül 2018 Cuma 22:47

Bak sizde başbakanlar ,belediye başkanları bir dakikada görevden alınıyor yani sizlerin durumu bu .Makamlarınız size bahşedeliyor haliniz içler acısı.

Yorumu oyla      12      5  
Planlama mı? 28 Eylül 2018 Cuma 22:27

Bayraklı ve Karabağları planladınız yıllardır yanlıştan dönmüyorsunuz oralardan oy alamıyoruz. Chp ye üye olmanın zorluğundan bahsediyorsunuz: kimsenin dayatmadığı isteyenin aday olabildiği ilçe kongreleri ve il kongresi neden yapılamadı?

Yorumu oyla      11      5  
Gezdim geldim 28 Eylül 2018 Cuma 21:49

İzmir’de Ayrancılar -Menderes Havaalanı arası 13 km Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım bedeli 6.00.- TL (705 nolu Otobüs 3.00.-TL+ İzban 3,00.-TL= 6,00.-TL. ) Ankara - Esenboğa Havaalanı 30 km . karşılaştırma yapılınca 11,00.-TL. normal .Ankara’nın havaalanı otobüsleri bildiğimiz şehirlerarası otobüslerden. Ayakta yolcu alınmıyor . İzmir’de İsteyen Menemen İlçesinden Havaalanına tek bilet 90 dk aktarma hakkı ile tam 3,00.- TL. ye gelinebilinir. 800 nolu otobüs hattı .Bornova metrodan Hilal aktarmaya oradan İzban la ver elini 3,00.- TL’ye Menderes Havaalanına . Nasıl İzmir,de adil bir toplu uygulaması değilmi ? 13 km 6,00.-TL. 45 km 3,00.-TL.

Yorumu oyla      9      6  
kabak tadi verdi 28 Eylül 2018 Cuma 21:05

Allah cc bize bahsettigi Istanbul Bogazi varken Kanal Istanbulun, Izmirin metroya ihtiyaci varken korfez gecisi diretmesini aklim almiyor. Milletin hali perisan sizin Meclis lokantasinda etli yemege verdiginiz paraya disarida simit alinamiyor. Vekil maasi ile asgari ucrette malum. Su Meclisteki yemek fiyatlari da aciklansa da bilsek. Secimler simdi olsaydi baraj alti kalirdik sagolasin Sayin Bahceli

Yorumu oyla      12      5  
belli mi 28 Eylül 2018 Cuma 20:33

Sanki Izmirin baska sorunu yokmus gibi surekli olarak bu korfez gecisi gundeme getiriliyor acaba birilerine sozmu verildi de soz verlen muteahhit insaata baslayamadi diye huzursuzlaniyor bazilarida gundemde tutmak icin mi surekli anlatiyor. Izmirin metroya ve tarima destege ihtiyaci var

Yorumu oyla      12      5  
teseli 28 Eylül 2018 Cuma 20:14

Sayin Kaya sunu diyor yeni bir isime karsi secimi kaybedersek Sayin Cumhurbaskanimiza hesap veremeyiz Aziz Bey olursa bizim icin iyi olur ne yapalim 2014 te partinin 2 numarali ismi Sayin Binali bey devletin butun imkanlarini kullandi secimi kazanamadi diye savunma yapilir Izmirliler belediye baskani yapmadi siz Basbakan simdi Meclis Baskani yaptiniz

Yorumu oyla      11      5  
Semih 28 Eylül 2018 Cuma 20:04

İzmir’de çeketimi koysam seçilir dönemi bitmiştir, halk bilinçlendi, sorunlar devam ediyor, yeni yönetim istiyoruz

Yorumu oyla      9      7  
Mustafa Narin 28 Eylül 2018 Cuma 19:20

Menderesi övmüş arkadaş, sahillere beton dökerek doğayı mahvettiniz, çukuraltı, ondört evler rezil oldu.

Yorumu oyla      11      5  
gürkan 28 Eylül 2018 Cuma 19:10

Ayrıca bu açıklamalar şunu gösteriyor ki AKP cephesi seçimde karşılarında Kocaoğlu' nu istemiyor. Belli ki Kocaoğlu' nun kırsaldaki oy potansiyelini bildikleri için bu tür açıklamalar yaparak ters kontra yapma peşindeler :) 16 yıldır iktidarda olan bir partinin vekili belediyeyi alırsak şunları şunları yapacağız deme hakkına da sahip değildir. Adama 16 yıldır yapsaydın derler. Neyi bekledin? TCDD, Ulaştırma Bakanlığı İzmir'e metro yapmak için neyi bekliyor? 7 yıl önce temeli atılan hızlı trende çalışma yapılması için ne bekleniyor? Hızlı tren garı yapmak için ne bekleniyor? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm için neyi bekliyor? Kültür Bakanlığı İzmir'e de Ankara'ya, İstanbul'a yapmayı planladığı gibi bir sanat merkezi yapmayı planlıyor mu diyeceğim de 1993'den beri devlet Bornova Kültür Merkezi' ni bitiremedi. Bakıyorsun milli takım İzmir'de stat olmadığı için maç yapmıyor. Burası köy mü de büyük stat yok? Çiğli' ye yapılması planlanan 10 bin kişilik salon ne oldu? Çandarlı Limanı' nı geçtim Alsancak Limanı büyüyecekti, ne oldu? Çeşme-Karaburun arası kanal açılacaktı, ne oldu? ... bakıyorsun vaat çok ama yapılan iş bir elin parmağını geçmiyor. Tramvayı eleştirenlere bakıyorsun İnciraltı-Çiğli arası denizin içinden tramvay yapmaya çalışıyor :) hesabı yapılan iş bu mu?

Yorumu oyla      10      5  
içimden 28 Eylül 2018 Cuma 19:00

İçimden yorumcu İzmirliye ne konuşmuş diye sormak geçiyor :) Burası İzmir, İzmirli yutmaz, unutmaz, sevmesini de bilir sevilmediğini de anlar! Partiniz ve siz talimatla bıyık bırakanlar, İzmirlinin seçimini, kararını sorgulama yeterliliğinden çok uzaksınız! Kocaoğlu'nun adını besmele çekmeden ağzınıza alamazsınız, alırsanız, çarpılırsınız! Son olarak da talimatla bıyık bırakacak karaktere sahip olanlar CHP için hiç konuşamaz!

Yorumu oyla      9      5  
Bülent ışık 28 Eylül 2018 Cuma 18:38

Daha önce kazandığınız Buca,Aliağa ve Bayındır'ı niçin kaybettiniz. Izmirli seçmen bir Ankara gezisi yapsın Aziz Kocaoğlu yüzde 90 ile kazanır. Ankara'da havaalanı toplu ulaşım ile 11 lira.Aynı mesafe İzmir'de öğrenci 3 lira.

Yorumu oyla      16      9  
ege üni 28 Eylül 2018 Cuma 17:45

millet aç

Yorumu oyla      16      7  
ahmet 28 Eylül 2018 Cuma 17:35

sizin dediklerinizi anlamazlar sayın vekilim..onlar şimdi fırtına öncesi boyoz ve gevrek depolama derdinde..

Yorumu oyla      11      13  
Antalya değil Burdur a bakın 28 Eylül 2018 Cuma 16:51

10 yılı aşkın süredir Burdur Gölü yağış azalması ve bilinçsiz yeraltı suları kullanımı nedeniyle göl kurumaya başladı. Olay başladığında Burdur belediye başkanı Ak Partiliydi. Gölün durumu belediye başkanı, gelip giden bütün siyasetçilere bakanlara anlatıldı kimse birşey yapmadı. 2014 seçimlerinde insanlar kızınca belediye seçiminde Chp kazandı. O günden beri belediye başkanı uğraşıyor sesini duyan yok, belediyenin bütçeside yetmez gölü kurtarmaya. Kuruyan yerlerdeki tuzlar ve tozlar rüzgarın etkisiyle başta akciğer hastalıkları olmak üzere bütün hastalıkları tetikledi. 16 yıllık iktidar yine hiç bir şey yapmıyor. Belediye seçimleri öncesi mitingte 'Eyy Burdurlu kardeşlerim bak belediyeyi bizden alıp cehapeye verdiniz gölü bile kuruttular' lafına karnımız tok biz balık hafızalı değiliz diyor Burdur'lular. Göl bizim yaşama kaynağımız konu Burdur olunca siyasi parti ayırımı yapmayız diyorlar. 3 milletvekili var 2 si Ak Partili 1 i Chp li. Onun için Antalya'yı bırakın Burdur'a bakın.

Yorumu oyla      17      5  
Gürkan 28 Eylül 2018 Cuma 16:42

Sayın Kaya "2011’de Binali Bey ile 35 proje ve 2014’te hazırladığımız 1414’lük yatırım havuzumuz var. Bu seçim hangilerini kullanacağımızı belirleyeceğiz." demiş. Sayın Kaya yıllardır bu projeleri yapmak için ne beklediniz ? Açık açık oy yoksa hizmet de yokun itirafı. Ha ha ha ... ısıtıp ısıtıp İzmirliye aynı projeleri sunacaklar :)

Yorumu oyla      17      6  
SAYIN KAYA 28 Eylül 2018 Cuma 16:36

Uğraşmayın böyle işlerle: bizim halimiz perişan pazar ve market fiyatlarını görün ama siyasetçi cüzdanıyla değil bizim cüzdanımızla görün. Üzmeyin kendinizi: doğalgaz firması ne kadar çok müşteriye ulaşırsa daha fazla kar edecek bunun vekillikle ne alakası var? Siz gidin mahallelere doğalgaz müjdesi verin. Biz refah içinde yaşıyoruz karnımız doymaz ise KÜLLİYEYE, VIP JUMBO JETE, ULTRALÜKS MAKAM ARABALARINA, ŞATAFATA, KORUMA ORDUSUNUN çokluğuna bakınca bizim karnımız doyuyor.Ak Partili büyükşehirlere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para yardımı yapılıyor niye İzmir'e 1 tl bile yok. Olsa dükkan senin ama 16 yıllık destek bitti. Çünkü hep CEK CAK diyorsunuz. Körfez geçişi temcit pilavı gibi neden hep gündeme geliyor madem yatırım yapacaksınız İzmir'e metro yapın. Körfez geçişini yapınca Yavuz Sultan Selim, Osmangazi köprüleri ve Boğaz geçişi için müteahhitlere bol keseden geçiş garantisi verdiniz milleti dolar borcunun altına soktunuz. Körfez geçişi de aynı olacak pahalı olduğu için kimse geçmeyecek millet olarak daha da döviz borcuna gireceğiz. El insaf yahu

Yorumu oyla      19      5  
Gürkan 28 Eylül 2018 Cuma 15:55

FETÖ belediyeye operasyon yaparak CHP' nin seçimi kazanmasını sağlamış. Vay be ! Bu mantık ile yola çıkarsak 17-25 Aralık'ta, yerel seçimler öncesi FETÖ AKP'ye operasyon yaparak seçimi kazanmasını mı sağladı ? FETÖ CHP'li belediyeye operasyon yapıyor, mağdur AKP oluyor ; FETÖ AKP'ye operasyon yapıyor, mağdur yine AKP oluyor. Bu nasıl iş ? Ergenekonda da, balyozda da Türkiye bağırsaklarını temizliyordu, siz de bu davaların savcısı idiniz. Sonra bir baktık ki işin rengi başkaymış ve bu davaların sonucunda da TSK içinde iyice güçlenen FETÖ 15 Temmuz'u yaptı ancak mağdur olan yine AKP oldu :) Vatandaş yerel yönetim ile merkezi yönetim aynı olduğunda neler olduğunu görsünler demiş. Örneğin bakanlığın otogara metroyu yapması için illa ki belediyenin AKP' de mi olması gerekiyor ? Bu nasıl bir düşünce ? Açıkça oy varsa hizmet var, yoksa yok demek. 16 yılda şehrin verdiği ne aldığı ne ? Konak Tüneli , çevre yolunun kalan kısmı , YİD ile yapılmış havaalanı ... elle tutulur, "bitmiş" başka ne var ? Nerede metro , hızlı tren, kentsel dönüşüm , sanat merkezleri , kongre merkezleri ... tutturmuşunuz bir koku başka bir şey yok. Katı atık tesisinin ÇED onayını yıllarca vermeyen sizin bakanlıklarınız mi ? Güneyde yapılması planlanan tesisi engelleyen siz değil misiniz ? Körfez projesinin ÇED onayını yıllarca vermeyen de siz değil misiniz ? TCDD İZBAN' da sinyalizasyon yapacaktı , onu bile yapmadınız. Ankara'ya yer yer 6 hatlı banliyö hattını tek başına yapan TCDD İzmir'de 200 yıllık hatta elektrik çekti , uydurma sinyalizasyon yaptı. Diğer şehirlere büyük statlar yapılırken İzmir'de Atatürk Stadı'na boya badana yapıldı, Çandarlı' ya dünyanın en büyük 10 limanından biri yapacaktı yalan oldu ...

Yorumu oyla      17      8  
nicolas 28 Eylül 2018 Cuma 15:32

siz kimsiniz de oylarimizi sorguluyosunuz!!! yapmadiklarinizi goruyoruz otogar metro buca.metro izni. Çandarlı limani.menemen cevre yolu sayin vekil kimse izmirlinin secimini sorgulayamaz!!!

Yorumu oyla      17      5  
volkan 28 Eylül 2018 Cuma 15:29

cogu büyükşehir belediye baskaniniz istifa ettirildi madem iyidi neden ayrıldılar gorevden? ksk daki opera binasina laf edecegine Bornova da 15 senedir bitmeyen Bornova opera binası ni bitirin!! trafikten sikayet eden adam 1 senedir buca metrosu izni verilmiyor!! otogar metrosunu sormaya gerek yok! SiZ hangi hadsizlikle iZmirlileri yanlis secim yaomakla itham ediyosunuz siz kimsiniz İzmirlileri sucluyorsunuz!!!!

Yorumu oyla      19      5  
İzmirli 28 Eylül 2018 Cuma 15:15

Güzel konuşmuş Atilla Kaya helal olsun

Yorumu oyla      13      17