YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
karadenizli 5 Temmuz 2018 Perşembe 07:13

daha düne kadar izmir belediyesini örnek gösteriyordunuz.ne olduda ayrıştınız bìrde diyorsunuzki kılıçdaroğlu başarılı hiç matematik bilginiz yokmuş.ha normal tabi atanmıış milletvekili değilmisiniz bu kafa ile chpnin işi çok zor yazık

Yorumu oyla      9      5  
arda 4 Temmuz 2018 Çarşamba 22:33

siz parti içinde kemal beyi koruyun biz dışarda halk olarak değişim istiyoruz

Yorumu oyla      9      5  
izmirli 4 Temmuz 2018 Çarşamba 20:02

Bayıra ilk fırsatta Aziz Beye yüklenmek yakışmadı.

Yorumu oyla      15      9  
Beydağlı 4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:23

Genel başkan tarafından aday gösterilen sizler Aziz Kocaoğlu’nun ulaştığı makama hiç bir zaman ulaşamayacağınız için yıpratma politikası uyguluyorsunuz yazık size sayın vekiller... Siz 14 kişisiniz Aziz Kocaoğlu tek başına yeter size

Yorumu oyla      19      12  
Merkez 4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:22

Ha ha ha siz birde ülkeyi yönetecekseniz Azîz başkan değişim diyor kendi adayım diyor Bayır Aziz başkan çok başarılı her yer İzmir gibi olsun diyordu şimdi önce ulaşım sorununu çözsün diyor onun için iktidar olmak kim chp kim tabanına vatandaşına yalan söyleyenin hali bu daha bunlar iyi günleriniz.

Yorumu oyla      19      10  
REİS 4 Temmuz 2018 Çarşamba 18:40

Aziz başkan İzmirin ulaşım sorununu çözememişsin Tacettin başkan öyle diyo:DD

Yorumu oyla      21      8  
Adem BALCI 4 Temmuz 2018 Çarşamba 18:31

Gerçekten şimdi bu yapılan yorumlara ve mecliste izmirimizi temsil eden vekillerimizi bu konuşmalarından dolayısi kınıyorum fakat bana hep söylerlerdi insanoğlu nankördür işi bitince seni bitirinceye kadar hep olumsuz yönlerini anlatırlar derlerdi en ise o şekilde düşünmeyin Yapılan iyiliği yapılan çalışmayı verilen desteği ve hizmeti İnsanoğlu unutmaz derdim Güler geçerdim Fakat şu vekillerimiz in haline bak Daha yeni maaşını dahi almamış vekillerimiz in haline bak Doğmamış çocuğa don biçiyorlar yani koltuklarını bir sonraki seçime garanti olsun diye partimizin ülkemiz genelinde ve Avrupa da en iyi şekilde temsil eden bir milyon 200 bin in üzerinde bir oy potansiyelini yakalayan her yerde Her platformda genel başkan tarafından övülerek ismi zikredilen Sayın Aziz Kocaoğlu'na yapılan söylemlere bak çok ilginçtir durum peki Aziz başkanımız gece gündüz köy demedi ilçe demedi il demedi genel seçim için elinden gelen tüm imkanları ile seferber olurken milletvekillerimizin ve cumhurbaşkanı adayımızın her daim yanında dururken Şimdi ise vekillerimiz in yaptığı söylemlere bakın yazıklar olsun ?zmir genelinde Aziz başkanımın vermiş olduğu hizmetler takdir ile onay alırken Şimdi ise çıkmış genel başkanın arkasına sığınarak Tan hepsinin büyükşehir belediye başkanını rencide eder duruma gelmiş yazıklar olsun Kimisi Kılıçdaroğlu'nu yedirmeyiz Kimisi yanındayım Kimisi ortak duruşunu söylemiş Evet gündemimizde yerel seçimler olması gerekiyor fakat Parti Genel Merkezi tarafından sağlıklı ve iyi düşünenler olmadığı müddetçe Yerel seçimde de nasıl genel seçimde Boyumuzun ölçüsünü aldık O zaman da Boyumuzun ölçüsünü alırız Parti içerisinde mezhepsel ve etnik Köken ayrımcılığı yapıldığı müddetçe biz ne Cumhuriyet Halk ilke ve inkılaplarına sahip çıkabiliriz ne de Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet etti partimize bu düşünceleri fikirlerimizi hep birlikte il ilçe ve Genel Merkez yöneticileri olarak bir arada ortak akıl fikrinde insanlara yansıtma mız gerekirken düştüğümüz hale bakın Siz bu şekilde gidin durumumuz ne olur hep beraber oturup deniz kenarında balık tutarız kolay gelsin ?yi çalışmalar arkadaşlar Sayın partililer

Yorumu oyla      17      6  
Mustafa Narin 4 Temmuz 2018 Çarşamba 17:30

Beni de vekil yapsalardı, bende genel başkanın yanında olurdum, çıkarın at gözlüklerinizi !

Yorumu oyla      22      6  
vatandaş 4 Temmuz 2018 Çarşamba 17:17

'doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ' Aziz bey yanlış bir şey söylememiş değişim şart ama piyangodan vekil olan kişiler hem nalına hem mıhına laf söylerken hiç parti menfaatlarını düşünmeden konuşuyorlar bence...

Yorumu oyla      21      5  
Fikret ASLAN 4 Temmuz 2018 Çarşamba 17:03

Bu beceriksizler yüzünden Ülkemiz cahil cühelanın elinde oyuncak oldu. Devam edin böyle... Siz böyle koltuklara yapıştığınız sürece daha çoooook cahillerin altında ana muhalefet olarak yolunuza devam edeceksiniz. Afferin size.

Yorumu oyla      20      5  
İzmirli 4 Temmuz 2018 Çarşamba 16:42

Yav ben Şu Atilla Serteri Bir anlayamadım gitti geçen kaybedilen 8 ilçede önseçim olsaydı gene kaybeden başkanlar çıkmayacakmıysı sandıktan yav bir gidin gezin konuşun vatandaşla sandıkta sadece 35 bin seçmenin olduğu bir işlede 1900 partili oy kullanmıyor önseçim riskli kardeşim.

Yorumu oyla      16      5  
Gürkan 4 Temmuz 2018 Çarşamba 16:30

9 seçim kaydedilmiş ama genel başkan sorunu yok ( listeleri genel başkan yazınca tabi genel başkan sorunu da olmuyor:) ) , önümüzde yerel seçim var ama CHP'li vekiller CHP'li belediye başkanına sallıyorlar. Tebrik ederim. AKP' ye gollük pas attınız. Bakalım bu pası gole çevirebilecekler mi ?

Yorumu oyla      21      6  
Vatandaş 4 Temmuz 2018 Çarşamba 16:06

Yahu burda yorum yapanlar hep birilerinin taraftarı ben net konuşayım önceki seçümde aziz başkanı destekleyen çoğu insan artık aziz varsaoy vermem diyor bu bir ikinciside izmir chp örgütü içine kapanık tek merkezli ilçelerde başkanın ilde aziz beyin tek elinde inanmayan ilçe delegelerine baksin her ilçede delegeler ya temizlik işleri şefi ya bilmem ne şefi il dede hepsi büyükşehir beldiyede ve dokunulmazlıkları var .kimse burda bu yanlış şu yanlış diyip durmasın biz halk olarak hizmet bekliyoruz zümrelere değil halka.geçen büyükşehirde işe alım vardı yemin ediyorum 25 kişi hepsi tek elden gelmişti yanımda birilerini arayıp ve hepsi işe alındı .o kadar genç boşta hak huku adalet diyen başkanım bi açıklama yaparmı.

Yorumu oyla      10      9  
Sizi kim aday gösterdi? 4 Temmuz 2018 Çarşamba 15:47

Hepiniz tepeden inme olarak aday oldunuz? Size oy veren milyonlarca İzmirli kaçınızı tanıyor? Ama o İzmir'lilerin hepsi Aziz Kocaoğlu'nu çok iyi tanıyor. Onun için hiç birşey demeseler bile "DÜRÜST BAŞKAN" diyorlar.

Yorumu oyla      13      5  
KEMAL KURT 4 Temmuz 2018 Çarşamba 14:57

YAZIK, GÜNAH. AKP HÜKÜMETİNİN BİLE KOPYA ÇEKTİĞİ YERELDE KALKINMA PROJELERİNİN SAHİBİ AZİZ KOCAOĞLU İÇİN CHPLİ VEKİLİN ETTİĞİ LAFA BAK! İZMİR TARLASINDA 33 YIL ÇAPA YAPTIĞINI İDDİA EDEN SAYIN BAYIRIN ÜSLUBUNA BAKILIRSA BU CHPDEN ZATEN CACIK OLMAZ. İZMİR AZİZDİR AZİZ KALACAK YERİNE İZMİR CHPDİR CHP KALACAK DİYEN SAYIN VEKİLLER KILIÇDAROĞLUNUN BİZZAT ADAY OLDUĞU İZMİRDEN YÜZDE KAÇ OY ALDI PARTİNİZ? BU OYUN NE KADARINI MUHARREM İNCEYE BORÇLUSUNUZ? MUHARREM İNCE OLMASAYDI KAÇ VEKİL ÇIKARIRDINIZ Bİ DÜŞÜNÜN. TABİ Kİ BEYNİNİZİ İKBALİNİZİ BORÇLU OLDUĞUNUZ KEMAL BEYE KİRALAMADIYSANIZ

Yorumu oyla      22      9  
Bilmek istiyorum. 4 Temmuz 2018 Çarşamba 14:56

Önceki seçimlerde Tuncay Özkan'ı kontenjan adayı olarak İzmir'e kim getirdi? Bu arkadaşın İzmir Örgütünde etkin olmaya çalışmasına kim zemin hazırladı? Bu arkadaş bu seçimlerde İstanbul adayı iken son anda İzmir 1. Bölge 1. Sıraya yerleştirilmesinde kim nasıl rol oynadı? Neden? Hiçbirşey beklemeden sürekli CHP'ye oy veren bir seçmen olarak soruyorum ve debilmek istiyorum. 9 ay sonra CHP'in önümüze getireceği adaylara oy vermek için bu cevabı bekliyorum.

Yorumu oyla      25      7  
Gürkan 4 Temmuz 2018 Çarşamba 14:51

Bu kafayla yerel seçimlerden nasıl bir sonuç bekliyorlar? Ayrıca daha geçen hafta Kılıçdaroğlu İzmir'de Aziz Kocaoğlu' na övgüler yağdırıyordu. Söyledikleri yalan mıydı ? Sayın Tacettin Bayır bu konuda ne diyor ? İzmir halkına yalan mı söylediniz ? Böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için İzmir şanslı niye denildi ? Alay mı ediyorsunuz ? Madem başarılı değil, aday gösterilmeyecek ne diye İzmirli'ye yalan söylüyorsunuz?

Yorumu oyla      23      8  
vatandaş 4 Temmuz 2018 Çarşamba 14:49

Tacettin Bayır bir türlü hazmedemediniz Aziz Başkan'ın başarısını. Bu saatten sonra aday olmasa ne olur zaten artık mentor o İzmirli'nin gözünde.

Yorumu oyla      23      11