YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hala cek cak 19 Haziran 2018 Salı 16:52

Ak Partili milletvekili, bakan veya milletvekili adaylarının demeçlerine bakın hep cek cak beyler 16 yıldır tek başınıza iktidardınız elinizi tutan mı vardı yapmadınız da şimdi cek cak.Üzgünüm 16 yıl bekledik artık destek bitti.

Yorumu oyla      14      5  
istemezükçü değil istemiyorum 19 Haziran 2018 Salı 16:49

İnciraltına körfez geçişi istemiyorum; çünkü yine yap işlet devret modeli ile yapacaksınız, Osman Gazi Köprüsünde sadece devletin garanti verirken hesapsızlığından yapımcı müteahhite 760 milyon dolar borç var, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Boğaz geçişini saymıyorum.Burayada yapacaksınız yapımcıya dilin kemiği yok misali garanti vereceksiniz biz yine dolar olarak borçlanacağız işte bu yüzden istemiyorum.Para varsa çalışana emekliye zam verin milletin cebi de mutfağıda boş.Para varsa İzmir'e metro yapın, para varsa tarım ve hayvancılığı destekleyin.Sayın Başbakanım İzmir yarımadada zeytin ağaçlarına zararlı sinek dadanıyor ne ziraat fakültesi ne zeytincilik araştırma enstitüsü ortada yok, Kiraz'da kestane ağaçları aynı oluyor devlet yok hepsinde çözüm büyükşehir belediyesinden geliyor.16 sene sonunda biz bittik bizimle beraber destekte bitti.

Yorumu oyla      14      5  
muhtaçlık 19 Haziran 2018 Salı 16:41

Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir, 80 milyon da kimseye muhtaç değildir.

Yorumu oyla      13      5  
kulvar farkı 19 Haziran 2018 Salı 16:40

Sayın Başbakanım İzmir'e metro yaptınız da yapma mı diyen oldu.Ak Partili büyükşehirlere hafif raylı ve metro yapımı için hazineden yardım yaptınız İzmir'e neden yapmadınız? Belediyenin onay için gönderdiği metro projelerini neden onaylamadınız? İnciraltının tohum üretmek için ideal yer olduğunu herkes bilirken niye körfez geçişi diye inat ediyorsunuz? Tarım ve hayvancılık öldü, siz hala ithalat ve inşaat diye inat ediyorsunuz?

Yorumu oyla      14      5  
Bülent ışık 19 Haziran 2018 Salı 15:31

Kik iktidar partisi belediyelerinin kac tane ihalesini iptal etti ? Kik'in iptal ettiği birçok ihale yargıdan geri döndü.

Yorumu oyla      20      5  
volkan nicolas 19 Haziran 2018 Salı 15:18

ankarada melih ın yapmadıgı keçiören metrosunu yapmayı biliyonda otogar metrosunu neden 10 yıldır yapmadın? bayraklı şehir hastanesinde anca temel gördük bornova opera binası 20 sene oldu açılmıyor ıl ozel idare mallrını gasp ettiniz izmirden size o y yok sen git abin gelsin..biz seni geçen seçimde eledik zaten

Yorumu oyla      20      5  
19 Haziran 2018 Salı 13:50

sin sin sin kaf kaf kaf sin kaf sinkaf... ha ha haaa..

Yorumu oyla      22      5  
Uğur 19 Haziran 2018 Salı 13:21

İnciraltı vaatlerine artık inanmak istiyoruz, İzmir''in kalbi gecekondulaşmaya terkedilmeden ekonomiye kazandırılsın artık...

Yorumu oyla      9      15  
tokatçı 19 Haziran 2018 Salı 13:07

Binali amca nemrut körfezinin dili olsada konuşsa, hem siyasette şenlenir.

Yorumu oyla      17      5  
geçmiş olsun 19 Haziran 2018 Salı 13:06

Bunlar geride kaldı, kendinizi muhalefete hazırlayın, becerebileceğinizden de emin değilim. Söylediklerinizde hep bilgi kirliliği var. Balçova'yı belediyenin planını değiştirerek siz içinden çıkılmaz hale getirdiniz. Belediyenin planlarına kulak tıkayarak Konak tünelini yaptınız, Konak çıkışının hali ortada. Kocaoğlu rica etti, Homeros bulvarıyla birleştirdiniz, birleşim kavşağı ortada! Alsancak stadının yerine avm, otel yapacaktınız, STK'lar devreye girdi de stad kurtuldu, stadı yapıyoruz diye reklam yapıyorsunuz. Onun da otoparkı yoktu, zor bela çözüm buldunuz. Halkapınar boş yatıyor, kılınızı kıpırdatmadınız, rant için beklediğinizi herkes biliyor, neden adı Atatürk çünkü. Bütün Atatürk stadlarını yıktınız, burası İzmir, korkudan dile getiremiyorsunuz bile. Diğer stadlara hiç girmeyelim. Körfez geçişine İzmirlilerin itiraz edeceğini, geçmeyenin de ödeyeceği böylesine pahalı bir yatırıma hayır diyeceğini zaten biliyordunuz, sırf bu dediklerinizi diyebilmek için gündeme getirdiniz! Selçuk kendi başına utanç vericiydi, neden randevu vermediniz? Neden iller bankasının kullanamadığı krediyi belediyenin kullanmasına izin vermediniz? Neden izinler bekliyor? İzdenizin gemileri gavur malı mı da fırtınada Bostanlı balıkçı barınağına bağlanma izni yok? Otogar metro? Buca tramvayı? Özel idare malları? Daha sayayım mı?

Yorumu oyla      25      5  
Metrolar 19 Haziran 2018 Salı 12:59

Metrolardan haber verin Sayın Başbakanım. Tüm İzmirli Ak Partililer olarak, İzmirde başımız yukarda gezebilmek için "METROLARI" yapmanızı bekliyoruz. Diğer konuları kimse dinlemiyor.

Yorumu oyla      18      5  
Komedi 19 Haziran 2018 Salı 12:49

Binali Yıldırım : Kaf Kaf Kaf Sin Kaf Sin Kaf ...

Yorumu oyla      16      5