YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Nizam Okan 5 Haziran 2018 Salı 13:24

2 kere denk geldim bu eylemlere. Pazarcıdan çok haberci var! Seçim öncesi birileri pazarcıları çok güzel kullanıyor en büyük ayıp bu. Birileri sürekli meydana çıkartıyoe pazarcıları. Şu pazarcıların sözcüsümüdür nedir sürekli bi partinin merkezinde ne hikmetse!

Yorumu oyla      10      5  
mustafa ali 5 Haziran 2018 Salı 09:07

Aziz kocaoğlu sen eğer bu sorunu çözmek istesen çözerdin. Bu olay bornovada yaşansaydı 1 gün sonra yer bulursun ne de olsa bornova senin evin! Hasan karabağ sana itaat etmiyor diye koskoca ilçeyi cezalandırıyorsun.

Yorumu oyla      12      12  
kamil 5 Haziran 2018 Salı 09:01

Bravo Bayraklı Belediye Başkanına.Pazaryeri Olmalı mı evet! Her ilçenin kendine has büyük modern çok amaçlı (Organik,Köy,Sebze-meyve,Tekstil) her gün yaşayan pazarları olmalıdır. Ancak semt pazarı nedir yahu... Sadece bir gün açılacak ve nerden geldiği ne iş yaptığı belli olmayan tipler kamyonları ile trafiği ve insanları mağdur edecek,sokak aralarında apartman bahçelerinde ihtiyaç görecek, müşteriye seçtirmeyecek, bağırıp çağıracak, hatta saldıracak işine gelmeyince. Ve bu bir gün için devasa bütçe ile pazar yapılacak. gidin başka yatırım yapın kardeşim, her semte pazar mı olur. olursa böyle mafyacılık olur. Özkanlar da oturanlara sorulsun bakalım böyle bişey istiyorlar mı. Koca marketlerde pazarlardan daha ucuz ve temiz alışveriş yapılabiliyor. gerek olmadığını ve o bölgede oturmayan 3-5 kendini bilmeze meydan bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Yorumu oyla      15      5  
İsyan 5 Haziran 2018 Salı 08:38

Özkanlar pazarını kapattınız tammam buradaki biz halkı hiç düşünmeden pazarcının sorununu çözmek elinizde neden suçu başkalarına atıp kısa yoldan sıyrılıyorsun başkan Gösterilen yeri geçici olarak ver yer buldunmu taşı şeçime ne kadar kaldı 8 9 aynı seninyerine gelen düşünsün gerisini tabi bu cesaretle sen aday olacağı biliyorsan

Yorumu oyla      10      10  
Yılmaz 5 Haziran 2018 Salı 03:16

Burda asıl meseleyi görmek istemeyip çeşitli yaftalamalarla hem belediye hemde partiyi koruma paniği sizleri insan yapmaz sadece sizi fanatik Yapar bir isan olarak birde onların yerinine kendinizi koyun empati yapın anlayacaksınız umarım insan ihtiyaçları hep aynıdır başkanlar gelir geçer belediye başkanın kirli tiçari ilişkileri var bunu sorgulayın

Yorumu oyla      9      9  
5 Haziran 2018 Salı 00:33

işallah izmirden bir ışık yanar da tüm türkiyeye örnek olur.mahalle arası faturasız fişsiz pazar istemiyoruzzzzzzzz.

Yorumu oyla      14      6  
Ercan 4 Haziran 2018 Pazartesi 20:35

Şehrin belli bölgelerine çağdaş pazar yerlerinin sayısını arttırmak gerekiyor.Tabi büyük alanli yerler yaratmak ne kadar mümkün bilemiyorum ama bu şart.Arkadaşlar bu pazar meselesi biraz karışık.Belediye bu alanları kiralıyor kiraliyanlar da gidip başka birilerine kiralıyor Yani bu alanlar bir rant kapısı haline gelmiş.Eskiden olduğu gibi pazarlarin aynı gun acilmaşı bazı sorunları cozecegi gibi başka bir gün başka yerde tezgah acilamayacagindan gerçekçi bir pazar fiyatıda oluşacaktır.

Yorumu oyla      15      5  
sorum var 4 Haziran 2018 Pazartesi 19:59

Emniyet müdürü nerede? AKP'li belediye önündeki gölgeye bile izin vermeyen emniyet nerede? Yasadışı park, trafik polisi yok, ormanı yak, polis yok, hakkını aramaya kalk, bak nasıl copluyorlar seni!

Yorumu oyla      18      6  
izmirlii 4 Haziran 2018 Pazartesi 19:45

Arkadaşlar pazarın kaldırılması belediyenin suçu değil. Bölgede yaşayan halkın hava açması sonucu olan birşey.

Yorumu oyla      18      5  
KÖYLÜ PAZARI 4 Haziran 2018 Pazartesi 19:24

PAZARLAR İZMİRİN GERÇEK KÖYLÜLERİNİN OLSUN HİZ PAZAR SORUNU KALMAZ.

Yorumu oyla      23      6  
KÖYLÜ PAZARLARI KURULSUN 4 Haziran 2018 Pazartesi 19:22

SAYIN BELEDİYE BAŞKANLARI PAZARYERLERİNİ İZMİRİN KÖYLÜLERİNE VERSEYDİNİZ BÖYLE MANZARALAR OLMAZDI.BOSTANLI PAZARYERİNDE KURULMAK ISTENDİ FARKLI GÜNDE BİR KÖYLÜ PAZARI PAZARCILAR İSYAN VAY BİZDE SATARIZ BURDA.BI ŞÜKRET SENİN ZATEN PAZARIN VAR KÖYLÜDEN NE İSTİYOSUN BAŞKANLARDA BU PAZARCILARDAN KORKUYOR HERHALDE KÖYLÜ NE YAPARSA YAPSIN.

Yorumu oyla      22      6  
Roman 4 Haziran 2018 Pazartesi 19:08

Görüldüğü gibi bir belediye esnafın sorununu çözemiyor, nerde halkı düşünen çözümcü belediye, seçim yaklaştı biz vatandaşlar da sandıkta size cevap vereceğiz

Yorumu oyla      9      18  
gürkan 4 Haziran 2018 Pazartesi 18:32

Ramazan günü çoğu insanın tadını bile bilmediğini meyveleri yere çarpmak da neymiş! Gidin adam gibi sorununuzu görüşün. İstenilen koskoca pazar alanı. Belediyenin elinde sihirli değnek yok ki 2 dakikada yer bulsun. Elbet sorun çözülür.

Yorumu oyla      21      6  
kaşınan 4 Haziran 2018 Pazartesi 17:51

Kaşınma giderek dozunu artırıyor, aralarında saf olanlar varsa da onlar da bu güruhla beraber hakettiği tepkiyi görecek! Yok öyle yağma, kuru gürültüye pabuç bırakma yok! Adama sorarlar, neden o insanlar sizi şikayet etti diye! Sizi sahaya sürenleri de sizi de zor günler bekliyor, dua edin ki Çakmur ya da Özfatura başkan değil, onlar olsaydı şu an kentte bile değildiniz, kaldı ki belediye önünde gösteri yapmak! Kibar, yasalara saygılı başkanlara dua edin!

Yorumu oyla      24      6  
Lombak 4 Haziran 2018 Pazartesi 17:38

CE-HA-PE zihniyeti.

Yorumu oyla      9      23