YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Seferihisar lı Akigo 21 Mart 2018 Çarşamba 08:22

En son 13 Ocak 2018 de medyadan Ulaştırma Bakanlığı ile TCDD yetkililerinin 624 kilometrelik Ankara-İzmir YHT hattı, Ankara-Afyonkarahisar, Afyonkarahisar-Uşak ve Uşak-Manisa-İzmir olmak üzere toplam 3 etaptan oluşuyor.Ankara - İzmir hızlı tren hattının Manisa ili merkezinden geçerek İzmir - Menemen de son bulacağını defalarca belirtmelerine rağmen İzmir in yerel iktidar partisi sözcülerinden hâlâ Halkapınar -Otogar hattı inşaası ile ilgili söylenen bu sözleri duyunca insanın eşofmanlı Şevket hoca olup " ama biz bunları anlattık, biz bunları gupaylan, gannallan, televizyonlan anlattık" diye isyan edesimiz geliyor.Biraz ciddiyet yahu.

Yorumu oyla      10      5  
MURAT 21 Mart 2018 Çarşamba 01:30

RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ

Yorumu oyla      9      7  
Gürkan 20 Mart 2018 Salı 23:54

Metro konusunda şehri yönetenler de akp cephesi de doğruyu söylemiyor. Aziz Kocaoğlu kaynak problemi yok, onay gelsin metro yapacağım diyor, sonra da faizler yüksek demeye başlıyor. Onayın geç gelmesi bal gibi de işine geliyor. Zaten yapma niyeti yok, onay da geç gelince onay vermiyorlar deniyor. Akp cephesi de biz yapacaktık ama belediye istemedi diye insan aklı ile alay edercesine açıklama yapıyor. Aziz Kocaoğlu metro konusunda başladığım işi yarım bırakmam dedi, yapacaksanız şu şu projelerimiz var dedi. Adam aptal mı ki üçyol - üçkuyular metrosunda işi bitirme aşamasına geldiğinde bakanlığa devretsin. İzmir' de yapılacak metro hatları belli; bakanlık ihaleye çıktı da engel olan mı oldu ? Yıllardır otogar metrosuna ödenek ayrılıyor ama çivi çakılmadı. Faizler yüksek deyip metro konusunda yan çizmeye başlayan sayın başkan 450 milyona tramvay , 400 milyona opera binası ihale edeceğinize metro niye yapmadınız ?

Yorumu oyla      12      7  
Siyaset 20 Mart 2018 Salı 22:15

Demokrasinin idame edebilmesi için siyasi partiler vazgeçilmezdir.Ak Partide en küçük bir seçim için bile isteyen aday olamıyor bir kişi görevlendirme yapıyor.İstediğini görevden alıyor, istediğini göreve getiriyor, istemediğinin istifasını istiyor.Bunun adına demokrasi diyebilen herhalde çıkmaz.Seçmen değişti farkına varın, ne o anket şirketleri nede sizi destekleyen basına kanmayın milletin desteği bitti.2019 da net görülür.Saadet‘e gel onurlu insan ol eskiden olduğun gibi.

Yorumu oyla      11      5  
Seydiköylü 20 Mart 2018 Salı 20:20

Milletin, kartına yükleyecek 10 lira parası yok sayın Doğan siz önce onun hesabını verin ! Döviz almış başını gidiyor, ekonomi batmış, siz saray saltanatı yaşıyorsunuz. Keşke Kocaoğlu’nun tırnağı olsanız !

Yorumu oyla      13      8  
antilayik 20 Mart 2018 Salı 20:08

izmirde cehape dönemi sona ermiştir

Yorumu oyla      13      14  
balçovalı kahraman cengiz 20 Mart 2018 Salı 16:44

artık yeter dünya çağ atladı izmir yerinde sayıyor atadan chpli olarak söylüyorum izmirdeki tüm chpli belediyelerin revizyona gitmasi şart kocaoğlu kazanamaz kesinlikle bu gidişle balçova belediye reisi çalkaya 15 senedir balçovayı mahfetti bir tane bile otopark yok trafik berbat şimdiden utanmadan ağaçı yeşili katlediyorlar heryerini betona çevirdi güzel balçovamızın tek kelimeyle rezalet her taraf pislik içinde ne düzen var ne temizlik kaldırımları genişletti esnaf malzeme koyuyor vatandaş kaldırımda yürüyemiyor. bir başkan düşünün kendi ilçesinden vatandaşından bi haber umarım toplum olarak bilinçlenir ve başımızdakileri ona göre seçeriz teşekkürler

Yorumu oyla      15      17  
bu nasıl ortaklık 20 Mart 2018 Salı 16:24

İzmir büyükşehir belediyesi ve Ulaştırma bakanlığı (Tcdd) İzban için ortak.Fakat Tcdd İzmir büyükşehir belediyesinden 5 milyon euro ve 5 milyon dolar hat kirası istiyor.Allah aşkına bu nasıl ortaklık.Türkiye'de özellikle de Ak Partinin olan belediyelere böyle bir uygulama var mı? Dünyada böyle bir gariplik olmaz.İzban'da meydana gelen her olumsuzluk belediyenin üzerine kalıyor Ak Partili olarak konunun farkındayız merak etmeyin.

Yorumu oyla      19      5  
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz 20 Mart 2018 Salı 16:19

İstanbul büyükşehir belediye başkanı hafta sonu 'Yeni metro yatırımlarımızı en fazla oy aldığımız yerlere yapacağız' işte sizin ak belediyeciliğinizin gerçeği.Ülkenin en büyük ilinin belediye başkanı açıklaması bu.Diğer büyükşehirlere hafif raylı sistem ve metro yatırımları için hazineden İzmir haricindeki illere yardım yapıyorsunuz.Ak belediyecilik İzmir'den uzak dursun.Her ortamda sizi destekleyen Sayın Melih Gökçek artık belediye başkanı değil farkındamısınız? 15 yıldır kayıtsız şartsız destekleyenler artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor sebebi yaptıklarınız.Etrafınızda kalanlar beklentisi olan kapıkulları başka kimse yok.Ötekileştirmeden vazgeçin millet ben yok biz varız diyenleri artık dikkate alıyor.Afrin'de canını dişine takan mehmetçiktir onlarda Tsk personelidir, Tsk Türkiye Cumhuriyetinin ordusudur Ak partinin değil iç politika malzemesi yapmaktan vazgeçin.Bu millet ülke bütünlüğü ve nereden gelirse gelsin terör karşısında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gövdesini siper etti ve etmeye devam eder.Milletin cüzdanı boş mutfağı boş siz hala inşaat peşindesiniz.Neyse ki dimdik ayakta duran kimse tarafından kandırılmayan özünden gelinen Saadet Partisi var birde İyi Parti var.

Yorumu oyla      21      6  
komik 20 Mart 2018 Salı 16:12

Laf ola beri gele! Verilecek hesabı olup, hesabı veremeyenler bu kente hizmet edenleri, başkanından işçisine, eleştiremez! Önce kendine bakacaksın, herkesin dile getirdiği hizmetler neden yapılmadı hesabını vereceksin. Sonra bütçeye geleceksin, neden ödediği verginin yarısından geçtim, çeyreğini bile bu kente vermiyorsun, onu açıklayacaksın. Vicdanımız yok diyeceksin, balıkçı barınağına İzmirlinin malı gemilerin demirleme iznini vermiyoruz diyecekksin. Sonra, başkana gıcığız, onun dediği trafik sorunu yaratmayacak yerlere stad yapmayacağız, yapmasına da izin vermedik demelisin. Daha sayayım mı? Yandaşlar ve muhalifler oy vermeyin zaten, sizden gelecek Allahtan gelsin.

Yorumu oyla      20      7  
Bülent ışık 20 Mart 2018 Salı 14:59

Yarıda kalan,bitiremediginiz metro projeleri olursa destek olacaklarmış. Aynı Izban'da yaptıkları gibi bitiremediler bize geldiler biz bitirdik masalı gibi yanı.izban'a bugünün parası ile 80 kilometre ray döşesen 1 metresi 50 kilo kilosu 3 liradan 80 kilometre rayların fiyatı 40 milyon lira yapıyor.Izmir bb nin 2010 yılında Izban'a yaptığı yatırım 800 milyon lira.

Yorumu oyla      23      6  
Lombak 20 Mart 2018 Salı 13:33

Hep diyorum. Tıpış tıpış dönemi bitti.

Yorumu oyla      11      13  
m.y. 20 Mart 2018 Salı 13:20

sn.doğan, İstanbul belediye başkanınız, başbakanın önünde açıkladı, "metroda öncelik akp. ye oy veren ilçeler" dedi, izmirde de toki aynısını yapmıyor mu?

Yorumu oyla      21      6  
Nurizade 20 Mart 2018 Salı 13:04

Artı para sistemini İstanbul Metrobüsünde neden uyguluyorlar o halde?

Yorumu oyla      22      6  
volkan nicolas 20 Mart 2018 Salı 13:03

elestiri yaparak kostekleyerek İzmir''den oy alinmayacagini artik bilmeniz lazim icraat gorelim!! artik dilimizde tuy bitti otogar metro hem hizli tren niye ankaradan basladi? f.altay metrosu KİK yuzunden bitemedi durmadan sudan bahanelerle ihaleyi iptal ettiniz unutmadik.. çevre yolu menemene gelmedi daha.. siz kiskancliginizdan fuar izmire kavsak yapmadiniz.. Bornova Opera binası 20 senedir bitmedi.. devlet tiyatrosu ksk sahnesi 5 senedir yikildi yapılmadi selcuga kongre merkezi yaptınız izmire bi kongre merkezi yapmadiniz 52 milyar tl vergi oduyoruz karsiligini almıyoruz bayrakli sehir hastanesinin temelini 10 yilda yeni gorduk.. siz izmirliyi saf ve unutkan saniyorsunuz ama degiliz

Yorumu oyla      18      10  
Hür Düşünce 20 Mart 2018 Salı 12:19

Sayın Doğan birincisi, Urla artık İzmir şehrinin bir parçası- Bir gün git orada bir balık ye ve kendin de gör- Metronun neden geciktiğini- neden Otogar ve Buca metrolarının yapılmadığını cümle alem biliyor- Ayrıca lütfen eften püften sözlerle yani sadece tenkid olsun diye demeç vermeyin-Susun daha çok puan toplarsınız. Allahın bir lütfu olsa gerek , Kocaoğlu belediyesinde yaşıyoruz.

Yorumu oyla      18      9  
Gürkan 20 Mart 2018 Salı 12:18

Sayın Bilal Doğan otogar metrosu niye yapılmaz ? Narlıdere' yi büyükşehir ben yapacağım dedi. Narlıdere 'yi bakanlık ben yapacağım, Buca'yı da ben yapacağım dedi mi ? Bakan sadece otogar hattını yapacağız demedi mi ? Her yıl otogar hattına bu yıl başlanıyor deniyor ama aradan yıllar geçmiş. 11 yılda metro bitti diye eleştiri getirenler Sabuncubeli' nde "7 yıldır" tünel açmaya çalışıyorlar. Konak'ın göbeğinde 4 yılda 1,6 km'lik tünel yaptılar. Belediye 250 bin ayırmış , yeni yol yapmayacak denmiş de Buca'da içinde 2,5 km çift tünel, toplamda da 7 km' lik yolu kim yapıyor ? Tramvay konusunda özellikle Karşıyaka tramvayını hep ben de yazmışımdır. Hat yarım. Alaybey' de İZBAN ' a bağlanması değil, Bornova ve Halkapınar' a kadar hattın uzaması gerekiyor. Çiğli' ye de uzayacağı için yetersiz gelen İZBAN ' a alternatif olmuş olur. Ayrıca Çiğli, Karşıyaka , Bornova , Konak tramvay ile birbirine bağlanmış olur. İZBAN konusunda da artı sisteminin baştan belli bir miktarı bloke etmesi doğru değil. Birden fazla mağduriyet yaratıyor. Kredi derecelendirme kuruluşları bedava iş yapmazlar. Para verildi diye algı yapmaya da gerek yok. Aziz Başkan da 2019' da aday olursa rahat seçimleri alır. İzmir kime oy vereceğini bilir. Siz merak etmeyin. Atatürk' ü yok etmeye çalışanlara bu şehirden oy çıkmaz.

Yorumu oyla      20      10  
Ali 20 Mart 2018 Salı 11:39

Bilal Doğan ın dedikleri çok yerinde ve doğdu sözler, seçimler yaklaşıyor izmirliler ideolojiye oy vermeyecektir

Yorumu oyla      17      23  
izmirli 20 Mart 2018 Salı 11:34

Sayın Başkanın İzmir'e yaptigi hizmetleri oldu bittiye getirerek, eleştiriyi dinlemeyen ve kabul etmeyen bir yapısı var. Artık kabul etmesi lazım ki izban'da uyguladığı bu yeni sistem İzmirliler tarafından benimsenmedi ve çok yoğun mağduriyet yaratıyor. Şehir merkezi neredeyse bir bütün olarak varoş halini aldı. en güzel denilen yerlerin bir sokak arkasında gecekondular, yol olmayan sokaklar, trafik karmaşası....Kısaca Sayın Doğan'a katılıyorum. Bir daha da Aziz Bey'e oy vermemmmm

Yorumu oyla      20      16  
ozzy 20 Mart 2018 Salı 11:28

Yıllardır yanışdığınızı herkes görüyor.Aday olursa tekrar seçilecektir.Yeterki projeleri engellemeyin

Yorumu oyla      21      12