YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Son Söz 20 Mart 2018 Salı 15:20

Selçuk''ta CHP de seçim kazanmak için tek şans Filiz Ceritoğlu SENGEL''DİR.Başarılı çalışmaları ve herkesimden oy alabilecek olması sebebiyle desteklenecek tek aday.

Yorumu oyla      10      6  
Ali Cengiz Kurt 20 Mart 2018 Salı 09:34

Siz bu ilçelerden başka diğerlerini de ciddiye alın.DİKİLİ de belediye yok.Çalışacak bir adam bulamazsanız Dikili gidecek.Hatta dikili BB hemen istifa etsin yeni birini görevlendirin.zararın neresinden dönerseniz kardır.

Yorumu oyla      10      5  
Selcukta sonsoz FİLIZ CERITOGLU SENGEL 20 Mart 2018 Salı 03:09

Belediye meclis uyesi olarak akp ye karsi mecliste partiyi en iyi sekilde temsil etti..Hukukcu ve egitimli..Selcuka kadin eli degmeli..

Yorumu oyla      10      6  
Gülümser 20 Mart 2018 Salı 01:22

Bırakın 8 ilçeyi de Gaziemir gibi iktidar olunan belediyelerde kötü duruma düşmüşsünüz, önce oraları da kaybetmemenin formülünü bulun, adam gibi anket yapın, halk kimi istiyor sorun !

Yorumu oyla      9      5  
Menderes li 19 Mart 2018 Pazartesi 23:21

25 yıl menderesde esnaflık yapan canan pala nın kocası ahmet pala 1 yıl ssk müdürlüğü yapan Bülent Soyluya seçim kaybetmiştir.Seçim kaybeden ahmet pala tekrar aday yapılmamalıdır.Bu seçimde menderes chp belediye başkanı adayı Musa Çam olacaktır .

Yorumu oyla      9      6  
Ali Bakır 19 Mart 2018 Pazartesi 22:40

Ben Aleviyim dernekte bizden bir aday olsun diye birşey konuşmadık Aliağada. Özcan Durmazı duyduk, Ümüt Devran diye biri aliağa da yaşamıyorki onu burası için mi yazmışsınız anlamadım

Yorumu oyla      9      5  
19 Mart 2018 Pazartesi 21:17

yine eskilerle mi gidilecek?

Yorumu oyla      9      5  
Mustafa 19 Mart 2018 Pazartesi 21:09

Chp hiç hayal görmesin 15 in üzerinde ilçe kayıp gibi görünüyor.Iyi parti ile ittifak şart yereldede geneldede cumhurbaşkanlığı seçimindede aklın yolu birdir.Yoksa izmirli sizi asla affetmez.

Yorumu oyla      9      8  
SEÇMEN 19 Mart 2018 Pazartesi 21:02

Görünen oki cumhur ittifakı yerelede yansıyacak.Şu anda izmirde görünen tek şey izmirli seçmenin iyi partiye ilgi gösterdiği ve bu ilginin her geçen gün arttığı bence hiç düşünmeden iyi parti ve chp biran önce adını ne koyarlarsa millet ittifakı halk ittifakı yapıp biraraya gelmeli ve ilk ittifak yerelde yapılıp izmirde 30 ilçeyi alıp diğer iki seçime yüksek moralle gidilmeli ve bu ittifakı tüm ülkede yapıp diğer büyükşehirlerde alınabilir.

Yorumu oyla      9      8  
Selcuklu 19 Mart 2018 Pazartesi 20:19

Selçukta en guclu aday Filiz Ceritoğlu Sengeldir. Bunu tum selcuk kamu oyu biliyor. Deneyimli basarili uzlastirici bir kadin kendisi CHP neden bir secimdaha kaybetsin selcukta.Diger partiler vefa yada adayi olsundiye dua etmekte ama bu secim bu olmayacak ve CHP yeni biyat etmeyen kimsenin adami olmayan Filiz hanimla bu secimleri cok rahat kazanacaktir kendisini taniyor ve destekliyoruz.Hep dogma buyume selcuklu hem ozu sozu bir insan.

Yorumu oyla      15      6  
Sait Turan 19 Mart 2018 Pazartesi 19:15

Merhaba öncelikle Seçim herkese hayırlı olur inşallah.Ödemiş ile ilgili yorumları okıuacağından emin olduğum değerli il başkanı ve ibb Aziz Kocaoğlu na açık mektup olarak yazıyorum.Bu yazıda ismi geçenler ile hiçbir şahsi ilişkim yoktur.Ödemiş gibi kritik bir ilçede yukarıda ismi geçen sadece bir kişi ile seçim kazanılır ''Mehmet Eriş '' diğer isimler sadece parti yönetiminde bulunabilir.Ödemiş''ten okuyanlar sakın kızmayın bunu aday adayı gösterilen isimlerde çok iyi biliyor,Mehmet bey in ismi sadece Ödemiş değil diğer İlçeler tarafından bilinir,sevilir ve saygı duyar.Aziz bey burada hata yapmayacaktır.Ön seçim mutlaka yapılmalıdır , yapılmasını istemeyenler ise bu partiye ve Ödemiş''e ihanet eder.Sevgi ve saygılarımla

Yorumu oyla      9      5  
19 Mart 2018 Pazartesi 18:09

Selçuk için en büyük şans filiz sengeloğlu

Yorumu oyla      13      5  
Genç 19 Mart 2018 Pazartesi 18:02

Selçuk ta kaybedilen seçimlerde en büyük sorumlu ilçe başkanı özge yıldırım ve vefa Ülgür dür.Bu seçimlerde chp başarılı ve herkes tarafından kabul gören fliz sengel ile seçime gitmelidir.Adayimiz filiz sengel.

Yorumu oyla      14      6  
Demokrat 19 Mart 2018 Pazartesi 16:35

2014 yerel seçimlerinin Selçuk’ta kaybedilmesinin en büyük mimarlarından biridir O dönemin Selçuk ilçe başkanı Özge Yıldırım. İsmini ciddiye bile almamak gerekiyor . İlçenin adayı olacak kişi donanımıyla deneyimiyle ve insan ilişkileri ile yeterli vasıflara sahip olmalıdır.

Yorumu oyla      14      5  
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz 19 Mart 2018 Pazartesi 16:03

Dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal'ın bir konuşması var 'Yeni metro yapımlarında önceliğimiz en çok oy aldığımız yerlerdir' Hem hazineden hafif raylı ve metro sistemleri için İzmir'e verilmeyen yardımı al hemde böyle konuş. Millet artık ötekileştirme yerine birleştirici yönetici istiyor. Chp dünkü bu konuşmayı niye gündeme getirmiyorsunuz?

Yorumu oyla      12      5  
Bence 19 Mart 2018 Pazartesi 15:59

Bu ilçelerde pırıl pırıl en fazla 35-40 yaşında hukukçu, mühendis, mimar, şehir plancısı gençler var bazıları henüz siyasete girmemiş.İl başkanı bunları araştırınca bulur çünkü oralarda yaşayan vatandaşla konuşmaya başladığınızda isimler ortaya dökülüyor. Ak Partide olan bazı büyük ilçelerde Chp veya İyi Parti hatta Saadet Partisi belediye başkanlığını alması hiç zor değil çünkü vatandaşla konuşunca basında yazılanların tam tersi söyleniyor.

Yorumu oyla      13      6  
Selcuktan 19 Mart 2018 Pazartesi 15:47

Selçukta İsmi geçen özge arkadaş 2014 te selçuk CHP ilçe baskani degilmiydi ve Selçukta CHP seçimi kaybetmemismiydi o ilçe baskaniyken? Selcukta basarili biri aday yapilmali.

Yorumu oyla      16      5  
Menderesli 19 Mart 2018 Pazartesi 15:08

25 yıldır menderes de esnaflık yapmış canan pala nın kocası ahmet pala ,menderesde 1 yıl ssk müdürlüğü yapmış Bülent Soyluya Seçim kaybetmişdir.Seçim Kaybeden aday ile tekrar YARIŞA ÇIKILMAZ.Bu defa izmir milletvekili Musa Çam menderes belediye başkan adayı olacak.

Yorumu oyla      11      5  
8 İlçe 19 Mart 2018 Pazartesi 14:44

Torbalı’nın merkez dışı mahalle ve köylerindeki toplu ulaşımdaki ücret ve tarife sorunu çözülmedi ! İzban da gittiğin kadar ödeme sistemi getirildi, bu uygulamayı destekliyorum. Ama otobüslere aktarma hakkı niye verilmiyor. İzban aktarmalara kadar 10- 15 km mesafeden tek bildiler 2.86.-TL. alıyorsun , izban da tekrar herhangi bir indirim yapmadan İzban tarifesi alıyorsun. Bu hak mı ? Adalet mi ? Bu haksız uygulamayı adaylarınız seçmene nasıl izah edecek ?

Yorumu oyla      10      5  
torbalı kadın aday istiyor 19 Mart 2018 Pazartesi 13:41

torbalı'da ismail uygur yıprandı ve kendisine çok tepki var. çünkü 2014 yılında chp'nin kaybetmesinin sorumlusu İsmail Uygur'dur. Ufuk Yörük'ün aleyhinde çalıştı, "ben olmayacaksam kimse olmasın" dedi. övünç demir de iyi bir partilidir seçimi rahat bir şekilde alır ama torbalı halkı kadın aday istiyor. chp eğer Torbalı'da kadın aday gösterirse mhp'den ve ak parti'den de oy alır, iyi parti'ye de oylarını kaptırmaz. torbalı'da kadın ve genç seçmen çok fazla, o nedenle övünç demir ve sıla ilgi akkaş Torbalı'da rahat bir seçim kazanır.

Yorumu oyla      14      7  
Selcuklu 19 Mart 2018 Pazartesi 13:31

Selcuk icin Genç kadin bir aday olsun. Selçukta Bagimsiz ve ozgur iradeyle hareket eden. Belediyeciliği çok iyi bilen ilce ve buyukşehir belediyesi tecrubesi olan en onemlisi selçukta kimseyle kavga etmeyen herkesle herkesimle barisik, yaptigi basarili sosyal etkinliklerle selcukta taktir toplayan, liyakat anlamindada 10 seneye yakindir meclus uyeligini basariyla yapan Filiz Ceritoglu Sengeldir aday olmayi hakeden.

Yorumu oyla      17      6