YORUMLAR
Toplam 35 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
altuğ alatli 25 Ocak 2018 Perşembe 11:35

amaç tek vede sabit izmirde sonu kalan ziraat alanlarıyla imar rantı açıp betonlaşmak yol köprü hikaye baktığınızda her tarafın özdilek gibi olması peşinde kosturan akpli umarcılar....Betonlaş para kazan.......

Yorumu oyla      11      5  
25 Ocak 2018 Perşembe 08:49

Körfez geçişi yerine buna harcanacak paralarla, Egekent-BornovaEvka3 metrosu, Buca metrosu, karşıyaka-yenigirne metrosu yapılırsa daha faydalı olur. tüp geçide sadece araçlar girer kamyon giremez.

Yorumu oyla      11      5  
25 Ocak 2018 Perşembe 08:48

Tüp geçit olmaması gerekir. Petrol tankeri kamyonlarının tünele girmesi yasak. Bu yüzden Anadolu caddesi altınyol trafiği devamlı yoğun. Tamamen köprü şeklinde olmalı ve balçova çevreyoluna bağlanmalı. Tüp geçidin faydası yok.

Yorumu oyla      11      5  
Hak sahibi 24 Ocak 2018 Çarşamba 23:13

Kesinlikle olmalı ...Her şekilde yakışır izmirimize...Zorunluluktan dolayı ksk tarafındaki hastaneye gitme durumumuz olmuştu, o anki acelemi yaşadığım paniği ben bilirim .İnşallah olmasın diyenler muhtelif bir acıdan dolayı keşke demezler.Saygılar....

Yorumu oyla      11      5  
Gönül 24 Ocak 2018 Çarşamba 21:58

Devletimiz yapacağız dedilerr yapıcaklar da bu güne kadar dediklerini yaptılar gerisi boş laf konuşsunlar dursunlar izmir körfez geçişini kazanıyorr

Yorumu oyla      11      7  
İzmir‘liye sorulsun 24 Ocak 2018 Çarşamba 21:50

Referandum yapılsın "körfez geçişi mi" "İzmir‘e metro mu" yapılsın bütün İzmir‘de yaşayanlar oy versin herkes sonuca razı olsun.Değişik isimlerle aynı yorumu yapanlar, perde arkasında onlara destek veriyormuş gibi yapanlar, aslında yapımcılara söz verenler hiçbiri referandumu istemez çünkü perde arkası farklı.Görün artık gerçeği.

Yorumu oyla      13      5  
İstemezükçü değil istemiyorum 24 Ocak 2018 Çarşamba 21:33

Açık ve net istemiyorum.İnciraltının tohum üretme merkezi için ideal yer olduğunu kimse inkar edemez.Bırakın ton,kilogram fiyatını tohumun gram fiyatına bir bakınız gözleriniz yerinden oynar.Devlet geçiş garantisi verdi Osmangazi köprüsünü yapan müteahhite 760 milyon dolar hepimizin borcu var.Önerim; bu körfez geçişini isteyen siyasiler ve isteyen bir kısım insanlar istiyorlar o zaman ceplerinden para verip yaptırsınlar bitince de ortak işletsinler.Devleti milleti işin içine karıştırmasınlar.Bitince kimi getirirlerse getirip anlı şanlı açılışta yapsınlar.İhale için söz verilen yapımcılar zaman geçtikçe huysuzlanıyor çünkü 2019‘a az kaldı, söz verenler temcit pilavı gibi zaman zaman gündeme getiriyor oradan devede kulak nemalanacaklar da veryansın ediyor.Körfez geçişi için milletvekilinin biri "BU KERVAN YÜRÜYECEK KÖRFEZ GEÇİŞİ YAPILACAK" diyor o deyimin tamamını İzmir‘li biliyor.Devlet İzmir‘in heryerine metro yapsın.Bugün yine akaryakıta zam geldi hazinede para varsa çalışana emekliye zam verilsin.Çocuklarımızı geçtim doğmamış torunları müteahhitlere döviz cinsinden borçlandırmayalım.

Yorumu oyla      12      5  
Balçovalı 24 Ocak 2018 Çarşamba 21:21

Poyraz adlı yorumcu Allah seni İnciraltı’nda toprak sahibi yapsın inşallah.

Yorumu oyla      11      8  
Poyraz 24 Ocak 2018 Çarşamba 20:29

Çeşme Ovacık 'ta 3500 metrekare tarla 500 bin lira.Inciraltindaki arazilerde yaklaşık bu fiyattan kamulaştırılıp halkın kullanımına açılsın.

Yorumu oyla      14      5  
Bülent ışık 24 Ocak 2018 Çarşamba 20:17

Körfez geçiş projesine harcanacak para ile 60 kilometre metro yapılır. Petrol ithal eden ülkemizde hala tekerlekli ulaşımda ısrar etmek hangi akla hizmettir. Bu projenin şehir içi ulaşıma hiçbir katkısı olmayacak.Amaç izmir istanbul otoyol projesinin devamını sağlamak.Kanal Istanbul gibi bu projede tarihe kara harflerle geçecek.

Yorumu oyla      14      5  
Izmirli 24 Ocak 2018 Çarşamba 20:01

Yola köprüye geçide karşı olanlar kafan basmıyor anladıkta ülkeni şehrini seviyorsan bari dünyadaki gelişmiş modern şehirlere filmlerden bak bari... Bu şehirlerde yollar köprüler geçitler yani ulaşım ağı yok mu?

Yorumu oyla      11      6  
Adınız:ülker 24 Ocak 2018 Çarşamba 18:39

Ak parti sözünde durur.Yapacam dedimi yapar.İzmirin yararına...zöüjdeyi bekliyoruz

Yorumu oyla      11      7  
TANER 24 Ocak 2018 Çarşamba 17:02

Bu köprü yapılacak İzmir kazanacak gerisi geyik muhabeti.İnciraltı ve Bahçelerarası arsa sahipleride en iyi kazançlı imarı hakediyorlar.Bunca zaman burasını Uzundere ye çevirmedikleri için teşekkürler.Sizler her türlü kazancın en iyisine layıksınız inşallah her şey gönlünüze göre olur.

Yorumu oyla      12      11  
Sevgi 24 Ocak 2018 Çarşamba 16:37

Kerem Bey, körfez geçişinde raylı ulaşım da var. Bilginize.

Yorumu oyla      11      8  
Kerem 24 Ocak 2018 Çarşamba 15:56

Tüm gelişmiş batı ülkelerinde şehiriçi ulaşım raylı toplu taşıma esasına dayanır. Bu yüzden de insanların sehir merkezine araçları ile girmeleri teşvik edilmez, şehir içinde metro tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanmaları istenir. Bugün Atina'da şehir merkezine giriş için tek-çift plakası uygulaması vardır, aynı şekilde Londra merkeze girmek isterseniz ciddi bir ücret ödemeniz gerekir. İstanbul'a 3 köprü yapıldı da trafik sorunu çözüldü mü? Yapılan yeni karayolları ve köprüler sadece sehiriçi trafiği artırır. İnciraltı'ndaki arsa sahiplerinin arazlierinin değerini bulması/artması için bu köprü projesini desteklemeleri en tabii hakları olduğu gibi sehir planlama ilkeleri ve kamu yararı adına bu projeye karşı çıkmak da diğer yurttaşların en tabii hakkıdır. Kimse farklı düşündüğü için diğerine İzmir'i terk edin deme hakkına sahip değildir.

Yorumu oyla      13      5  
Sadık bolel 24 Ocak 2018 Çarşamba 15:20

Bizler sözlerin desteğiyle inşallah herşeyin juztesinden geliriz camiaya teşekkür ederiz

Yorumu oyla      11      6  
İzmirli 24 Ocak 2018 Çarşamba 14:56

Senelerdir boş kalan beş kuruş gelir getirmeyen yerlerimizi elimizde tutmak dedelerimizden kalan tapulu mallarımızı degerince vermek istemek mi rantçılık.Sizin gibi fesat zihniyetler yüzünden senelerdir planlanamadı.Asıl siz düşün yakamızdan.bi susun artık.

Yorumu oyla      11      8  
Mahmut 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:56

"Belediyenin hazırladığı plana itiraz etmek" mi? Hangi belediye, hangi plan, hangi itiraz? Ey cahil, bari bi sus!

Yorumu oyla      11      5  
Ömer 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:53

İnsan biraz bilgili ve edepli olmalı. Rant nedir ne değildir ayrıca tartışılabilir. Fakat, atalarından kalan, şehrin, ve belki ülkenin en güzel kesimlerinden birindeki yerlerinin hak ettiği değerin gasp edilmesine son verilmesini isteyenleri "rantçılık" ile suçlamak, bilgisizlikten de öte edepsizliktir. Hele ki bir de bu insanlara "Düşün yakamızdan" gibi lakırdılar etmek edepsizliğin dik alası ve de densizliğin ta kendisidir! Sen ve senin gibiler düşün artık İzmir''in yakasından, ey edepsiz, ey cahil, ey densiz!

Yorumu oyla      11      7  
24 Ocak 2018 Çarşamba 13:52

istiyoruz bu projeyi

Yorumu oyla      11      8  
24 Ocak 2018 Çarşamba 13:52

yapılsın. İzmire görünüm olarak da deger katar. İstanbula 3 tane yapıldı. İzmire cok mu. bazı koyu chp liler sırf oy kaybederiz korkusuyla karsı cıkıyorlar. İzmirin gelişmesi icin yapılmalıdır.

Yorumu oyla      11      7  
Snm 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:44

Trafik çilesini çözmenin başka yolu yok artık,bu proje biran önce gerçekleşmeli yoksa ömrümüz yollarda geçiyor..

Yorumu oyla      11      7  
Kemal 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:34

Körfez geçişinin, doğru bir plsnlama ve uygulama ile, İzmir''e katkı sağlayacağını ben de düşünüyorum. Fakat, bu bir tarafa, İnciraltı bölgesi artık hakettiği gibi her yönüyle layığınca hazırlanmış bir plana hemen kavuşmalı, bölgeye yaşatılan haksızlıklar artık sürdürülmemelidir!

Yorumu oyla      11      6  
Aslı 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:31

Cumhurbaşkanım başbakanım izmir sizden müjdeli haberler bekliyorr

Yorumu oyla      11      7  
Selin 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:30

Hükümetimizz görün artık izmiri lütfen türkiyenin en güzel şehri izmir sizi bekliyorrr

Yorumu oyla      11      7  
Köfte 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:26

Arkadaşın biri düşün artık izmirin yakasından demiş ne kadar enterasan değil mi ?? Şuan doğalgazlı yada jeotermalli evinde sıcacık oturup klavye delikanlılığı yapmak ne kadar güzel !! Akşam yemek vakti geldiğinde hemen dairesinden inecek aşağı karşıdaki marketten istediklerini alacak ve yine doğru evine sıcacık dairresine !!! Biri şu “MERAKLI “ rumuzunu kullanan arkadaşa desin ki inciraltıda yaşayan insanlar izmirin göbeğinde sobayla ısınıyor markete gitmek için taksi dolmuş yada araba olması gerekiyor çoğu evde belediyenin suyu yok imar durumu olmadığı için çivi çakılmıyor evlere lütfen artık izmirin diğer yüzünüde görün flamingolar veya delta havza bizim işimize yaramıyor biz izmirli gibi yaşamak istiyoruz bu geçiş yapıldığı takdirde izmirin çehresi değişecek neden bunun farkında değilsiniz ?? Biz izmirli olarak incirlatılı olarak bu köprüyü sonuna kadar istiyoruz

Yorumu oyla      11      8  
Yeter artık 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:26

İzmirli de bu zihniyet oldukça daha da köyleşmeye devam ederiz. Bir İzmirli olarak trafiğin geldiği berbat halden sıkılmıyor musunuz? Trafiksiz bir şehirde daha mutlu olmaz mısınız? Kocaman şehirde sadece 1 sahil yolu 1 çevreyolu olması mantıksız değil mi? Bu tarz geri düşüncelerle güzelim şehrimizi köye kasabaya çevirdiniz. Artık yeter! Göç alan İzmir''in yeni yollara ve gelişmeye ihtiyacı var. Bunu farketmemek elde değil. KÖRFEZ GEÇİŞİNİ İSTİYORUZ! Körfez Geçişi''nin ne çevreye ne doğaya ne de İzmir''e hiçbir zararı yok. Sade ve sadece İzmir''e değer katacak, İzmir''i güzelleştirecek bir proje. İZMİRİ SEVEN GERÇEK İZMİRLİLER OLARAK KÖRFEZ GEÇİŞİNİ İSTİYORUZ!

Yorumu oyla      11      9  
Deniz 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:26

Yatırımın iyisi kötüsü olmaz güzel izmire herşey yakışır bu yıl trafik o kadar kötü ki seneye nolucak acaba köprü yapılsın hatta 2 tane yapılsın izmir çok daha büyüyecek tvlerde bile izmir reklamları arttı hükümetimiz izmiri görsün artık

Yorumu oyla      11      6  
Murat 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:24

Sayın "Meraklı", sanıyorum sadece adınız " Meraklı". Gerçekten biraz merak edip doğru bilgilere ulaşabilseydiniz, bu yazdıklarınızdan önce siz utanırdınız!!!

Yorumu oyla      11      6  
Bahattin 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:20

Meraklı adıyla yorum yapan kişi, konu ile ilgili hem bilgisiz hem de saygısızca yazmış. O ve onun gibiler İzmir''in yakasından düşseler iyi olacak, çünkü bu bilgisizlik ve terbiyesizlikle, en iyi ihtimalle, birilerinin dolduruşuna gelip İzmir''e asıl zararı verenlere destek sağlamış oluyorlar!

Yorumu oyla      11      6  
Tuba 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:17

İzmirimizin acilen bu köprüye ihtiyacı var !Bu köprü trafiği inanılmayacak derecede hafifletmek ‘le kalmayıp , iki yakayı birbirine bağlayacaktır.

Yorumu oyla      11      6  
Uğur 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:13

Çok acil yapımına başlanmalı ki 5 yıl sürecek sanırım. İzmir trafiğinde araba kullanmak Çin işkencesi gibi artık, biran evvel ciddi çözümler üretilmeli.

Yorumu oyla      11      6  
Meraksız 24 Ocak 2018 Çarşamba 13:07

İzmir trafiği rahatlayacaksa hemen yarın ihaleye çıkartılıp başlanmalı bu gereksiz tartışmalar yüzünden izmir köy kaldı biz modern ve ulaşım sorunu olmayan bi şehir istiyoruz istemezcükler de gidip köylerinde yaşasınlar

Yorumu oyla      11      7  
Bornovalı 24 Ocak 2018 Çarşamba 12:56

İstanbullu beyler yazın Çeşmede ki- evlerine Cuma akşamı erkenden gidip sofralarına oturacaklar.

Yorumu oyla      12      5  
meraklı 24 Ocak 2018 Çarşamba 12:26

Bay uyanık, kendini uyanık bizi avanak mı sanırsın? Siz rant sağlayacaksınız diye geçmediğimiz, geçmeyeceğimiz köprünün parasını mı ödeyeceğiz? Madem o kadar karlı bir köprü, müteahhit neden geçiş garaantisi olmadan yapmıyor? Madem o kadar hayırlı, hükümet neden cebinden yapmıyor? Bir kaybolun artık, düşün İzmir'in yakasından, belediyenin hazırladığı plana itiraz etmeseydiniz çoktan sorun çözülmüştü! Tavsiyem, bulgura razı olun, pirince gideyim derken bulgurdan da olmayın, bizim de yakamızdan düşün!

Yorumu oyla      20      8