YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
selçuk 13 Ocak 2018 Cumartesi 00:41

Siz mhp oylarınızı ancak rüyanızda görürsünüz. Türk Milliyetçilerinin oyları İYİ Partiye

Yorumu oyla      12      5  
Kasketi önümüze koyalım 12 Ocak 2018 Cuma 22:28

Chp kongre yaptı adaylar çıktı ama öyle ama böyle seçim yaptı delege oy verdi insanların istediği seçildi.Ak Parti‘de böyle seçim olur mu? Olmaz neden biz kavga etmeyiz, gerçeği genel merkez belirler delege oy verir.Sayın Delican‘ın koltuğuna 7 haziran seçimlerinden beri göz koyan koltuk düşkünleri bilinmesine rağmen zaman zaman isimlerini açıklamadan görevden alındı, alınacak diye basına haber servis edenler kim? En azından Sayın Başbakanımız çıkıp il başkanımız 2019 sonuna kadar görevinin başında dedimi, hayır.İnsanlar metro istiyor, vekiller çıkıp körfez geçişi yapılacak diyor.Millet İzmir diyor genel merkezden gelenler Ak Partili 3-4 ilçeyi ziyaret edip gidiyor.Vatandaş dava diyor, dilinde dava gönlünde makam-mevki olanlar ön planda görünüyor.Millet tek çare hayvancılık diyor; yetkililer ithalat diyor.Hayat pahalılığı insanları perişan etti, çözüm %4 zam mı? Ak parti gerçekten İzmir‘i istiyor mu varın muhasebeyi yapınız.Sayın Delican‘ın dürüst-saygın-efendi olması yetmiyor.

Yorumu oyla      12      5  
sezarın hakkı sezara 12 Ocak 2018 Cuma 22:23

@halimize bak Biz nasılsa onlardan ithal edeceğimiz için.Bizim çalışmamız bir şey ifade etmez :) Ben anlamıyorum ülke ekonomisi bu haldeyken AKP li vekil ve İL başkanları nasıl oluyorda kafayı izmir ile bozabiliyorlar. Yani Türkiye de gündem çabuk değişiyor olabilir ama İzmirde çabuk değişmiyor. şahsen biz dışarıda kahvede, barda,restoran da. ne olacak bu AZiz kocaoğlunun hali, yada ne olacak bu stad işleri diye konuşmuyoruz. Ne olacak bu Ekonominin hali, ne oalcak emekli zamları, ne olacak bu akaryakıt fiyaları, sebze meyve fiyatları, Verigiler ne olacak ? NE OLACAK BU ÜLKENİN HALİ !!! diye konuşuyoruz sayın Delican.

Yorumu oyla      16      5  
Nerelerdeydiniz 12 Ocak 2018 Cuma 21:45

Yarımada da zeytin ağaçlarını zararlı sinekler kurutmaya başladı üreticiler feryat etti; ne ziraat fakültesi, ne il tarım müdürlüğü nede zeytincilik araştırma enstitüsü yardıma gitmedi bunlar size pardon kamuya bağlı değil mi, Kiraz‘daki kestane ağaçları aynı, belediye tarım ve hayvancılığa destek veriyor, bebelere süt dağıtıyor uyanık belediye başkanı.Toplu ulaşımı gerçekten ülkenin en iyisini yaptı.Ne yapıyorsunuz; faydalı birşey yapınca destek olun yanında yer alın.Nasıl alınacak İzmir? Genel merkezden gelenler Torbalı-Kemalpaşa-bazen Menderes -Torbalı- bazende Selçuk hop İzmir bitti istikamet havalimanı.Hatipler ağzını açıyor Kocaoğlu ağzını kapatıyor Kocaoğlu.Doğru yaptığı çok şey var millet farkında inatlaşmayın.İki sayın vekilimiz var zaman zaman insanların karşısına çıkıp belediyeyi eleştiren; Allah rızası için sen İzmir için ne yaptın? Bu zihniyet ve yaklaşımla İzmir belediyesini almak hayal ötesi.

Yorumu oyla      14      5  
Poyraz 12 Ocak 2018 Cuma 21:20

Ankara'da havaalanına toplu ulaşım ile gitmek 11 lira.indirimli bilette yok.Izmir'de havaalanına toplu ulaşım aracı ile gitmek tam 2.86 lira indirimli 1.65 lira.

Yorumu oyla      15      5  
Bülent ışık 12 Ocak 2018 Cuma 21:15

İzban'a 2010 yılında belediyenin yaptığı yatırım 800 milyon lira.Aliağa-Menderes arası 80 kilometre rayların gidiş dönüş değeri bugünkü para ile 45 milyon lira.Ayrica belediyenin yaptığı işleri sayarken 400 milyon liraya yapılan Yeni Fuar alanını,Kadifekale kentsel dönüşümü, Türkiye 'de arıtmada izmirin birinci olduğunu ve belediye otobüslerinin yaş ortalamasının Avrupa ortalamasının altında olduğunu unutmuş.

Yorumu oyla      15      5  
Halimize bak 12 Ocak 2018 Cuma 19:39

Dünya küresl ısınma nedeniyle tarım-hayvancılık için karınca gibi çalışıyor, biz ağustos böceği gibi 24 saat konuşuyoruz.Yazıktır bu ülkeye yazık.

Yorumu oyla      16      5  
Hassasiyetler 12 Ocak 2018 Cuma 19:33

Herkesin hassasiyet gösterdiği konular vardır.Bizimki de bu vatan toprağı ve onu kurmak, korumak için şehit olanlardır.Kısacası rengini şehitlerimizin kanından alan albayrağımızdır.Küçücük "Kardak kayalıkları" için zamanın başbakanı Sayın Tansu Çiller "Bu asker gidecek o bayrak inecek" demişti ve gereken yapıldı.Şimdi Ege‘de yunanlılar ada-adacık ve kayalıklara asker çıkarıyor yerleşime açıyor sonrada kıta sahanlığı öne sürerek gemi ve uçaklarımızın Ege‘ye çıkmasını engelleyecektir.Bu konuda tek kelime etmeyenler milliyetçi-muhafazakar oyların kendilerini destekleyeceğini zannetmesinler.El eli yıkar elde yüzü yıkar.Mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır.

Yorumu oyla      16      5  
Alen35 12 Ocak 2018 Cuma 19:31

AK partililer de şöyle bir mantık var! eğer izmirli Aziz kocaoğlundan bıkmışsa ,CHP den Bıkmışsa kesin AKP ye oy verecek zannediyorlar. Okuyun işte SAyın delicanın açıklamalarından bunu anlamayan varmı? İZmirli bu şehri asla ama asla AKP ye teslim etmeyecek. Sosyal medya ile sokak çok farklı! sosyal medyada paylaşınların altına yapılan yorumları okuyun! İzmir büyükşehir belediyesi Çok kötü, Aziz kocaoğlu çok kötü! bütünşehirler newyork ,izmir mumbai gibi gösterilmeye çalışılıyor ama işte AKP nin unuttugu birşey var. seçimi sosyal medya değil sokak belirler. İzmir sokakları da hiç AKP ye oy verecek gibi görünmüyor.

Yorumu oyla      18      6  
Sayın Delican 12 Ocak 2018 Cuma 18:59

İzmir‘de yapılanlar ortada karşı partinin yaptıklarını alkışlarsanız zaten sizi o koltukta oturtmazlar.Kimsenin sizin şahsınızla ilgili sorunu yok.Altınızı oymaya çalışan koltuk düşkünlerini sizde biliyorsunuz.Gerçek olan ise; 15 yıldır konuşmayan, her şartta Ak Partiye oy veren, kimse ile dirsek teması olmamış, siyaset sayesinde zenginleşmemiş büyük bir kesim var ki onlar artık soru soruyor, konuşuyor ve eleştiriyorBunun tek sebebi hayat pahalılığı insanların canına okudu.İnsanların cebi ve mutfağı boş.Tuik rakamları vatandaşın halini yansıtmıyor.İhracat rekor kırdı çok güzel ama ithalat uzaya vardı dış ticaret açığı felaket.Çalışana emekliye %4 zam neyi karşılayacak.Dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde kazanılacak-kazanılmış para olanlar rahatsızlık yaratıyor.Hani şu siyaset sayesinde normal ofislerden plazalara-villalara sıçrayanlar.Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları İzmir‘de hala çok büyük sorun.Bu ekonomi ile 2019 da %50+1 varın siz düşünün.

Yorumu oyla      15      5  
ibrahim 12 Ocak 2018 Cuma 17:34

AKP hükümeti, kendi belediyelerine daha çok kaynak ayırıyor, bu doğru ama doğru olmayan şey, İzmir'e sırt çevirdiğidir. Denklem çok basit arkadaşlar, belediye ister, makul ise hükümet yapar, şaşalı bir törenle devreye alınır veeee o belediye borçlandırılır. Borcu bitene kadar da yapılan tesisten kesinti yapılır. Şimdi bu döngüye Aziz Kocaoğlu yanaşmıyor. Neden, çünkü AKP İzmir'de tesis, yatırım yapıp açılışını yaparsa kısacası kendi reklamını yaparsa bu CHP nin işine gelmez. Ama aynı Kocaoğlu kalkıyor, İzmir yeteri kadar pay alamıyor diyebiliyor. İnsanda biraz utanma olur. Çık ben şu şu nedenlerle isteyemiyorum de. İnsanları yanıltma. Oy uğruna bu şehrin içine ettiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. İzmir'li de garibim, bir onun dediklerine, bir diğerine bakıyor inanmak istediğine inanıyor. Aziz Kocaoğlu bu şehre belediyecilik anlamında birşey veremiyor. Yetmediği gibi olan yatırımları da engelliyor. Ama en çok kendi ağlıyor. Olan tabi ki bu şehirde yaşan bizlere oluyor.

Yorumu oyla      11      11  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 12 Ocak 2018 Cuma 17:01

Antalya gibi bir dönem İzmir'i Ak Parti yönetmeli. Sonra gördünüz değişen bişey yok gene azizi seçerseniz. Ya kardeşim deneme yanılma yöntemi bile bilmiyorsanız ne diyeyim ben size. Yoksa bu kafa ile İzmir 50 sene geçse gene aynı İzmir.

Yorumu oyla      12      13  
efe 12 Ocak 2018 Cuma 16:51

her yıl İzmirden 23 Milyar tl vergi çıkıyor uyudruk otogar metrosuu 7 senedir yapıcaksınız hakkımız olanı yıllarca alamadık bize Belediyeyi hedef gösterip durmayın not;chpli değilim

Yorumu oyla      17      5  
ado 12 Ocak 2018 Cuma 15:39

izmir chp ile türkiyenin en büyük köyü oldu pılansız yapılaşma otaparksız binalar yılaardır izmir aynı değişim şart

Yorumu oyla      11      16  
volkan nicolas 12 Ocak 2018 Cuma 15:03

delican oku bunları.. çevre yolu neden hala menemene ulaşmadı? havalanını sız yenılemediniz kullanım hakkı satıldı yanlış bilgi vermeyin bayraklıda temeli bile yok hastanenın kaç senedir yalan soluyorsunuz izmir istbul otoyolu sade ce izmire yaramıyor bursaya kadar bitti izmirde anca kemalpaşada kaldı vergi sisteminde çoğu firma istanbulda vergi oduyor dedğiniz yanlış istanbul turkıyeyı somuruyor izmir haketitğini almıyor sizin istanbulda yaptıgınız kentsel donuşumları gorduk mılletı yurdundan ettınız aziz başkan tam uzlaşmayla donuşum yapıyor adam selçukta yuhalandı fuarda bakan yuhalanırken başkan çıkıp chplileri azarladı siz naptınız ? izban selçuk hattı hala tcddın yuzunden tek hat belediye gorevini yaptı izmir ankara hızlı tren ankaradan başladı varmı elinizde izmir aşaması projesi? varsa metro kısmını yap hızlı tren gelince o kısmı yaparsın hızlı tren menemenden gelcek daha haberin yok rotası değişti yıllardır bunu bahane edip 4 kmlık metro yapmıyosunuz bornova opera binası noldu? narlıdere metrosu izni için 7 ay izin bekledik buca metrosu için kaç ay imza beklicez ? fuar izmire kavşak bile yapmadınız fuar izmiri zamanında muhurledınız açılışa valiyi bile yollamdınız kıskançlığınızdan selçuga kongre merkezi yaptınız bomboş duruyor izmire bi kongre merkezi yapmadınız..izmir devlet tıyatrosu ksk sahnesi yıllardır yapılmıyor haberin varmı? delican size izmirde oy yok samimi değilsiniz kımse kusursuz değil biz aziz başkandan da memnun değiliz ama elinden geleni yapıyor biz kralını (binali) başkan yapmamışız sizinlemi ugraşıcaz

Yorumu oyla      23      6  
esen 12 Ocak 2018 Cuma 14:43

mhp mi var sizin o mhp diye nitelendirdiğiniz partinin artık oyu mu var komik olmayın ama çok şanslısınız son kurultayda bölünmüş bir chp var izmirde

Yorumu oyla      16      7  
misafir06 12 Ocak 2018 Cuma 14:41

Ankara, İstanbul, Bursa ve Balıkesire baktığımızda neler yapılacağını görüyoruz, bu nedenle izinlerimizi bekletmeyin, kirlilik yaratmayın yeter!

Yorumu oyla      18      5  
semih 12 Ocak 2018 Cuma 13:31

mhp mi kaldı allahaşkına mhp de bahçelinin sözünü dinleyen kesim bir avuç yüzde 2 nin desteği birşey ifade etmez ama iyi parti faktörü iyi bir aday tüm dengeleri deiştirir şöyleki siyasi kutuplaşmadan chp fayda görmeyebilir. chp nin seçimi çantada keklik değil hele hele kocaoğlu ve son seçimdeki deniz yücel le birlikte örgüt küskün örgüt kızgın

Yorumu oyla      13      5  
MKARA 12 Ocak 2018 Cuma 13:23

Valla ben kocaoğluna oy verdim ama bi daha vermem.ne yapmadıklarındanziyade yapılanlara bakarım ben ve notum zayıf maalesef.

Yorumu oyla      12      12  
Bornovalı 12 Ocak 2018 Cuma 13:04

Allah her Türk şehrine Kocaoğlu gibi bir Başkan nasip etsin. İzmir'liyim deyip mutluluk duymamızın bir sebebi Kocaoğlu'dur.

Yorumu oyla      23      7