YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Partili 5 Ocak 2018 Cuma 08:25

Ortada yanlış bir algı var. Örgütün adayı Utku diye. Öyle bir şey yok. Bir o kadar da Deniz'e var. Murat Bakan, Atilla Sertel vs... Örgüt dediğiniz Tuncay Özkan'dan, Tacettin Bayırdan oluşmuyor. Ayrıca örgüt mü kaldı ? Paramparça her ilçe. Utkuyu destekleyen partinin ağır toplarının hepsi çıkarcı.

Yorumu oyla      12      5  
Ksk delege 5 Ocak 2018 Cuma 06:59

Arkandayiz UTKU GÜMRÜKÇÜ... bu örgüt dayatmalara oy vermez. Icin rahat olsun. Sana tuncay ozkan in adami diyenler denize baksin. Deniz kimin adami. Örgütü tanir mi.. il baskanligi yapabilir mi? Gecin artik bu pis siyaseti. UTKU GÜMRÜKÇÜ rüştünü ispatlamış örgütün icinden gelen biridir.

Yorumu oyla      12      5  
Muhalif 5 Ocak 2018 Cuma 02:22

Bırakın bu işleri Aziz başkanın çıkarcı adamları. Hedef genel başkanmışta öyleymişte böyleymişte. Genel başkanına okadar bağlıysanız yerel seçimler de Aziz başkanınız benim adamlarımı aday yapmazsanız bende aday olmam dediğin de genel başkanınıza posta koyduğun da sesiniz neden çıkmadı. Genel başkan seçimlere karışmayın demedimi onun bu sözüne rağmen ilk karışan kim oldu sevgili Aziz başkanınız. Baktınız Aziz gidiyor hedef saptırıyorsunuz. Seçim günü görüşeceğiz sizle. İlk İl Başkanlığı alacağız. Sonra da Aziz ve basiretsiz tayfasından kurtaracağız izmiri.

Yorumu oyla      12      5  
Çiğlili 5 Ocak 2018 Cuma 01:49

Sayın gümrükçü il yönetiminde olduğu sürede ne varlık gösterdi bir bilen varmıdır sade bir üye olarak şunu görüyorum chp iktidarı için deyil misyonunu bittirmiş grupların var olma çabası olarak öne çıkıyor sayın karataş bile hala partide bir koltuk kapabilirmiyim derdinde yazık partiye yazık

Yorumu oyla      11      5  
kirpi 4 Ocak 2018 Perşembe 20:26

Gümrükçünün partide mazlumların sesi olacağına inanmıyorum. Çünkü şu anda gümrükçünün yanında olanların cemaziyelevvelini iyi biliriz. bir de gümrükçü il yönetimindeyken mazlumların sesine kulağını tıkadı.

Yorumu oyla      12      5  
İzmirli 4 Ocak 2018 Perşembe 17:52

Gümrükçü, il yönetiminde iken bayraklı belediye sarayı ve ilçe yönetiminin seçim hilelerine karşı acaba nasıl bir tavır sergilemiştir? Bu bilen birisi varsa çok memnun oluruz.

Yorumu oyla      13      5  
Oyun büyük 4 Ocak 2018 Perşembe 17:43

Bakıyorumda önder savcılar baykalcılar hepsi utkunun yanında oyun büyük ama çok büyük asıl operasyon sayın genel başkanımıza bunu açık ve net şekilde söylüyorum bıraksınlar Aziz Kocaoğlu bahanesini ama örgüt bunu yemez genel başkanımıza sahip çıkıcaz tabloya bakarmısnız ya Kemal Karataş bile Utku dedi uyan örgüt uyan birlik olma zamanı bu oyunu hep beraber bozucaz geçmişde Buca İlçedede bu oyun oynanırdı Önder savcılar baykalccılar Ankara’da bir Araya geldi Bekdaş güle operasyon yaptılar yalanmı o gün tüm gazetelerde paylaşıldı ve genel merkez tarafından doğrulandı aynı operasyon il başkanlığı için başlatıldı pazarlıklar bitti Hasan Karabağ Büyükşehir adayı Kemal Karataş milletvekili varsa aksini inkar eden kellemi koyarım ortaya İzmirli gelme bu oyuna herkes iyi düşünsün geriye dönülmez bir yanlışa girmeyelim

Yorumu oyla      14      5  
Bornovalı Üye 4 Ocak 2018 Perşembe 17:02

Kardeşim Gümrükçü,Deniz Yücel geçen kongrede sana oy vermişse bu kez sen de ona destek olmalısın.Parti kardeşliği,yoldaşlık içi boş kavramlar değildir.

Yorumu oyla      13      9  
Delege 4 Ocak 2018 Perşembe 16:24

Denizi destekliyorum.basarilar.

Yorumu oyla      15      7  
narlıdere li 4 Ocak 2018 Perşembe 16:08

Burdan arkadaşlar konusmus 300 yılla yargılanırken neredeydi Sayın Utku Gümrükçü diye o da ergenekondan yargınayordu. bu millet için elini taşın altına koymus adam gibi adam Sayın Utku Gümrükçü. Burdan utanmadan eleştiri getireceğinize örgütün desteklediği Utku Başkanın yanında olun. Emin olun burdan eleştirenlerin yapamadığını meydan meydan il il dolaşıp yaptı. gün birlik zamanı...

Yorumu oyla      14      6  
bayraklılı 4 Ocak 2018 Perşembe 14:35

Sayın Gümrükçü, Kendi mahallesinde delege seçtirmeyenlerden birisi de maalesef basın açıklamasında sizin solunuzda duruyor. Kendi mahallesinde kendi listesi kazanamadığı için o seçimi iptal ettirmişti.

Yorumu oyla      15      5  
Ayıp 4 Ocak 2018 Perşembe 14:12

Sen aday olmasaydın oyunu kime verirdin onu söylesene Tuncay Özkan abin kimi işaret ederse ona verirdin demi sizin asıl amacınız genel başkanı devirmek bırakın Aziz Kocaoğlu’nu falan bahane etmeyi örgüt bunu yemez sen ne bedel ödedin onu açıkla aziz başkan adam gibi adammmm dünya onu konuşuyor dürüst ilkeli tarım politikaları övsenizya üreticiye verdiği desteği anlatsanızya binlerce partiliye iş verdi onu konuşsanızya baskı gördü zülüm gördü fetocular tarafından 300 yıllla yargılandı o zaman neredeydiniz gezin bakalım ilçeleri beldeleri yaptığı hizmetleri konuşup halka anlatsanızya tabi sende haklsın Utku ortanıza pasta koymadı bölüşemediniz değilmi i.b.b 6500 işçi işinden oluyorsu ihale yüzenden Deniz Yücel sabahlara kadar bu işçilerin yanında yer aldı siz nerdeydiniz omzman bırakın Bu işleri bırakın eline mikrofon almayla mikrofon kabadayılığı yapmakla CHP yönetilmez yönetilmez bunu billl

Yorumu oyla      16      8  
Delege 4 Ocak 2018 Perşembe 12:17

Bence bir kerede bu secimde oyunu sende deniz arkadasa ver.

Yorumu oyla      16      12