YORUMLAR
Toplam 40 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sadık bolel 5 Ocak 2018 Cuma 15:46

Sayın sayın Atilla Kaya tek yapılacak olan hamle kaldıraç kanunu taşın altına bir Ankara okeyi son hareket olur bu iş te biter kimsede Bir şey diyemez

Yorumu oyla      11      5  
4 Ocak 2018 Perşembe 08:56

akepe denen kurucusu siyonistlerin olduğu partiye müslüman diye oy vermek ve bu numarayı 15 senedir yemek. hahahaha!

Yorumu oyla      11      5  
Levo 4 Ocak 2018 Perşembe 08:24

Hükümet bilerek İzmire yatırım yapmıyor.Artık trafiği falan düşünecek halde kalmadı aslında .Emekli adamım.Üniversitede okuyan çocuğumuz var.Bana yapılan zam yüzde 5.Bizim asıl derdimiz geçim sıkıntısı.Gençlerimizin çoğu işsiz.geleceğe umutsuz bakıyorlar.Siz asıl bunlarla uğraşın sayın vekiller.

Yorumu oyla      13      5  
gülelim mi? 4 Ocak 2018 Perşembe 00:54

Hayırdır, Aklınızca Diyorsunuz İzmirli Laflarınızdan Etkilenecek, Nasıl !!!

Yorumu oyla      12      5  
Vatandaş 4 Ocak 2018 Perşembe 00:32

Çin işkencesi sn KAYA Trafik arttı tefe Tüfe arttı, yakıt fiyatları arttı, vekillerin maaşları arttı, İzmir nüfusu göç alarak arttı seçimler yaklaşıyor İzmir''i daha ne kadar dolduracaksiniz engelleyin şehirler arası göçü yaratın istihdam alanları tüm ülkede, yapılan yatırımlara destek olun. trafik çin işkencesi olduysa şapkayı bir önünüze koyun bizler sizleri oraya getirdik ki bir çözüm olun diye ve İzmirin milletvekiliyseniz sahip çıkın

Yorumu oyla      13      5  
Resmi rakamlar 3 Ocak 2018 Çarşamba 23:37

2017 yılı ihracat 13 milyar dolar sayın vekil bu millete bayram gibi açıklanıyor elbette gurur duyuyoruz.Ama aynı açıklamayı yapanlar ithalatın 23 milyar dolar dış ticaret açığı 10 milyar dolar.Yapılan hata "Hatipler sadece ihracatı" anlatıyor insanlar ithalatı ve dış ticaret açığının eziyetini yaşıyor.2023 te ihracat 500 milyar dolar olacak vaadini de millet unutmadı.İhracat kalemlerine bakın ilk sıralar sanayi ürünü değil montaj ürünü gelin bunu sanayi ürününe çevirelim.Gelin şu ithalat sevdasından vazgeçin.İlk işte tarım ve hayvancılığın ayağa kaldıralım ama lafla değil.Bunuda başarmak için ötekileştirmeden acil vazgeçilsin toplumun tamamı kucaklanılsın, ben yok biz varız denilebilsin.Başka Türkiye yok.Enflasyon ve işsizlik, büyüme rakamları dünya standartlarına göre hesaplama sistemi kullanılsın, ısmarlama rakamlar bizi yanıltmasın.

Yorumu oyla      12      5  
hadi ya 3 Ocak 2018 Çarşamba 23:26

Buca rumuzlu kardes, bunun din düsmanligi ile ne alaksi var ? Izmir hizmeti sadece Belediyeden degil Hükümettende bekliyor. Yazdiklarini bir daha oku. Utanacaksin.

Yorumu oyla      12      5  
ST 3 Ocak 2018 Çarşamba 22:58

Olmayacak yerlerde trafiği artıran AVM'lere izin verenler, Mavişehir'de normal yükselti dışı yapılaşmaya izin verenler, belediyenin imar planları dışı uygulamalara yol açanlar trafik konusunda konuşamaz. İzmirli her şeyin farkında. Şurada çok kısa süreli tramvay hattı yapımından kaynaklanan sıkıntıları kimse öne çıkarmaya kalkmasın.

Yorumu oyla      12      6  
Hazine 3 Ocak 2018 Çarşamba 22:27

Hafifraylı ve metro sistemleri için İzmir haricindeki büyükşehir belediyelerine yapılan hazine yardımı benim milletvekili seçildiğim ile neden verilmiyor diye masaya yumruğunu vuran, bunu İzmir‘e vermezseniz insanların yüzüne bakamayız tekrar nasıl oy isteriz diyebilen İzmir milletvekillerini görmek isterdik. İzban konusunda nemalananlar kulvarında da malesef size sıra gelmedi.

Yorumu oyla      12      5  
Alen35 3 Ocak 2018 Çarşamba 22:00

Körfez geçiş projesinin izmirin trafik sorununa bir tek hafta sonu çeşme ve karunburun yarım adası dönüşlerine çağre olur. oda hangi izmirlinin karşıya geçmek için 10$ gibi rakamları ödeyeceği meçhul. hali hazırda feribot ile 10TL ,indirimli saatlerde 6tl ye bostanlıya geçmek mümkün. Körfez geçiş projesi sadece görsel olarak duracaktır. ASlında sayın kaya da ne oldugunu biliyor ama mecbur kendi partisini savunup muhalefet olmak durumunda. yoksa körfez geçiş projesi aklı başında insanların yapmaya kalkışacağı bir iş değildir.

Yorumu oyla      13      5  
Dikkat 3 Ocak 2018 Çarşamba 21:55

Sayın Kaya; yazılan yorumları lütfen dikkatli okuyunuz zira sizin hoşunuza gitmese bile dost acı söyler diye düşünün, özellikle ekonomi ile yorumların çoğunluğunun siyasi kulvarı sizinle aynı.Gerçekleri yazmışlar bırakın kapıkulu şakşakçıların sabun köpüğü desteğini.Zannedersem anlaşılmıştır.

Yorumu oyla      12      5  
trol 3 Ocak 2018 Çarşamba 21:43

Yorumcu Buca, sen iyi misin? Din düşmanlığımız nerden çıktı? AKPden önce din yok muydu da AKP düşmanlığı din düşmanlığı oldu? Bu kafalar bu kentte ne arar hala merak eder dururum!

Yorumu oyla      12      5  
Rica 3 Ocak 2018 Çarşamba 21:42

Sayın Kaya sizden bir ricam var; milletvekili olarak İzmir için hangi kanun teklifini hazırladınız ve bu sizin sayenizde kanunlaştı.Lütfen açıklarmısınız? Böyle birşey yapmaya niyetlenirseniz size önerim; zamanın il başkanı kimseyi dinlemeden Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını çizdi. Bırakın diğer partililerin sınırlara kızgınlığını bu sınırlar yüzünden o tarihten beri belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermeyenlerin sayısı çok fazla.

Yorumu oyla      12      5  
Ege81 3 Ocak 2018 Çarşamba 21:41

Trafik sorununu çözmek için bu gerekli. Bir yerden bir yere gitmek işkence sevdiğimiz şehrimiz de yaşamak izdirap oldu artık . Yapın yapacaksanız sizde kardeşim belediye rant peşinde..oralar belediyeye ait olsaydı köprü değil 2. 3. Köprüyü konuşuyor olurduk

Yorumu oyla      11      5  
Sayın vekil 3 Ocak 2018 Çarşamba 20:36

Ege bölgesinin en büyük şehri İzmir sizde buranın milletvekilisiniz; şu yunanlılar ada ve adacıkları işgal edip yerleşime açıyor yakında kıta sahanlığı öne sürüp gemi ve uçaklarımızın Ege‘ye çıkmasına engel olacaklar.Bölge milletvekili olarak yorumunuzu merak ediyorum.

Yorumu oyla      20      5  
Buca 3 Ocak 2018 Çarşamba 20:31

Hala bu soylenenlere kizan izmirlilere sasiyorum.adamin dediklerini hemen bir tarafa atip izmir gulgulustanik zanneten veya zannetmeye calisan chp kafalilar.biraz dusunun artik.yeter artik sizin akp din dusmanliginiz.hizmet bekliyor izmirrr.ataturk hepinizi gorse bu partiden atar..

Yorumu oyla      11      19  
TC misafir 3 Ocak 2018 Çarşamba 20:12

Raylı sistem ağ gibi kenti sarmadıkça trafik sorunu bitmez. Mutlaka dış göçe de çare bulunmalı kentin nüfusu 5 milyona yaklaştı. Trafik sorunu çalışmalar yapılmadan önce de vardı yeşildere hep aynı, konak tünelini sabah 20 dk da geçiyoruz daha yapılmadan önce söyledik tüneli hızla geçen araçlar konakta yığılacak diye boşuna tramvay çalışmalarında kusur bulmayın. Buca-Bornova arasındaki çevreyolu da devletin yaptığı yol orası hangi sebeple tıkanıyor? Ya meşhur Ankara Caddesi? orada da var mı tramvay çalışması? Yandaşlarınızın gökdelenleri var orada o yüzden sesiniz çıkmaz. Daha bugün İstanbul belediye başkanınız ihaleleri iptal etti pahalı diye yahu bu yaklaşık 10 milyar maliyetli körfez geçişindeki ısrarınız niye? O proje trafiği zerre rahatlatmaz kimseyi kandırmaya kalkmayın.

Yorumu oyla      19      6  
misafir 3 Ocak 2018 Çarşamba 19:31

Zeynep Zeynep siz dalga geçiyorsunuz sanırım da maaşlara yapılan zamdan sonra hiç çekilmiyorsunuz!

Yorumu oyla      13      6  
Sizde yapın 3 Ocak 2018 Çarşamba 18:51

İzmir‘in acil metro ihtiyacı var bir tanede siz yapın biz eziyeti çekeriz.Arabın dediği gibi sayın vekilde külliyen toplantı icraat mağfiş.Bir günde Tbmm‘de İzmir için verdiğim bir teklifim var diyebilin.Bırakın öyle yatırım vs‘yi şu Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarına insanlar hala kızgın neden düzeltmiyorsunuz Olmuyor sayın vekil olmuyor herşey ithal ve pahalı, buna çözüm bulmuyorsunuz.Seçimlerde %50+1 hayalin ötesi.

Yorumu oyla      20      5  
Zagor 3 Ocak 2018 Çarşamba 18:50

Madem kent ici trafigi düzenlemek Hükümetin degilde Belediyenin isi, o halde neden Istanbul, Ankara, Antalyaya Hükümet Metro yapiyor ? Madem konuyu siz actiniz, her halde bir cevabinizda vardir.

Yorumu oyla      21      5  
sezarın hakkı sezara 3 Ocak 2018 Çarşamba 18:42

Trafik konusun da ge kim izmirin şu an nüfus olarak ankarayı geçmediğini söyeleyebilir ? bukadar trafik sizce sadece yol yetersizliği,tramvay inşaatı vb. sebeplerdenmi oluşuyor? İzmirde çok yüksek kayıt dışı nüfus var. yılda 60-70bin lik bir göç ile bukadar olması imkansız. 2016-2018 arasında milyon üzeri kayıt dışı göçlerden bahsediiliyor.sayın kaya daha önce de tramvay inşaatına suç atmıştı ancak orada bir gazeteci. Ankara cadesi,bornovanın ana caddeleri,çiğli,antınyol, akçar ve yeşillik caddeleri vb. bir çok ana ulaşım arterlerinde böyle bir inşaat olmadıgını söylediğinde kendisinin cevap veremediğini biliyorum. Tramvay,tünel, bilumum inşaatlar bahane. İzmir inanılmaz bir göç aldı gerçek budur. daha önce aynı şey istanbulda yaşandı ve yollar yetersiz kaldı. şimdi aynı şeyi İzmir yaşıyor. maksimum 5-6 sene içinde izmir 7-8 milyonlu nüfusları görecek.

Yorumu oyla      19      6  
İnsanları duyun 3 Ocak 2018 Çarşamba 18:41

Rakamlar ile harika yaratan Tuik, müşteri veliinimetimdir diyen anket şirketleri, reklam ve yüksek gelirden olmak istemeyen yazılı ve görsel basın, onların para ile yazan kalemleri, kişisel beklentileri için her akşam kanal kanal gezip güya Ak Partiyi savunuyormuş gibi yapan akademisyenler ve hukukçular.Dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde kazanılmış-kazanılacak para ve menfaat olan bu kapıkulları yarar değil zarar veriyor Ak Partiye.Artık milletin halini görün millet perişan.Gerçekler sizden farklı.

Yorumu oyla      19      5  
İşte gerçekler 3 Ocak 2018 Çarşamba 18:32

15 yıldır kayıtsız şartsız destek veren ve hiç konuşmayan, siyaset sayesinde zenginleşmemiş, kimse ile dirsek teması olmamış, kandırıldımı her defasında anlayışla karşılayanlar artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor.Nedeni ötekileştirme ve hayat pahalılığı insanları canından bezdirdi.İnciraltını düşünüyorsanız tohum üretilmesi için neden önayak olmuyorsunuz çünkü derdiniz inşaat nedeni belli

Yorumu oyla      17      5  
Aynı hikaye 3 Ocak 2018 Çarşamba 18:19

İzmir‘dekinin adını siz koymuşsunuz.Ama insanlar asıl işgenceyi hayat pahalılığından çekiyor.Milletin cebi boş mutfağı boş.Bu işgenceye de isim koymak size yakışır.Körfez geçişini niye durup durup gündeme getiriyorsunuz söz verilen inşaat şirketi mi var? Hazinede para varsa şu yoksulluktan bunalan çalışana emekliye verin, Osmangazi Köprüsünü yapanlara devletin 760 milyon dolar borcunu ödeyin.İzmir‘e hizmetim olsun diye cebinizden yaptırın. Sizin inşaat sevdanız yüzünden körfez geçişi yapıp milleti daha fazla döviz borcunun altına sokmayın.Neden tarım ve hayvancılığı geliştirelim üretim arttıralım demiyorsunuz.Derdiniz ithalat ve inşaat.Çünkü ülkede üretim artarsa insanların refahı artar ülke büyür, herşeyi ithal edersen birkaç ithalatçı ve onu destekleyenler büyür.Bu arada Sırbistan‘da Belgrad‘da kasapta dana eti 2 euro ortalama 9 tl.Hani şu davul zurna ile gelen et.Tuik rakamları size en büyük kötülüğü yapıyor.

Yorumu oyla      18      5  
serap 3 Ocak 2018 Çarşamba 17:27

katılıyorum izmir trafiği artık işkenceye döndü, bir an önce düzeltilmeli yeter artık

Yorumu oyla      13      9  
Uğur 3 Ocak 2018 Çarşamba 17:23

Ak Parti de Sn kocaoğlu da istiyor körfez geçişini neyi bekliyoruz biri bize de anlatabilir mi?

Yorumu oyla      12      12  
meraklı 3 Ocak 2018 Çarşamba 17:17

Boş konuşuyorsunuz, siz de arkadaşlarınız da boş konuşuyorsunuz! Raylı sistem olmadıkça trafiğe çözüm olmayacağını biliyorsunuz ama Otogar metroyu yapmadığınız gibi Kocaoğlu'ndan yapalım diye aldığınız Buca tramvayını da yapmıyorsunuz! Eski tren yolunu vermemek için Kocaoğlu'nu oyuna getirdiniz, bunu biz biliyoruz! Siz harbiden sıkılmıyor musunuz gerçekleri bilip de bunları konuşurken?

Yorumu oyla      16      5  
volkan 3 Ocak 2018 Çarşamba 15:25

yae bu kadar otogar metrosu diye laf ediliyor sizi yolda gorsem sorarim bu ne duymazlik ya bi ses verin eminimki bakiyosunuz kendi haberlerinize siz İzmir''i cahilmi saniyosunuz

Yorumu oyla      22      5  
ÜMİT 3 Ocak 2018 Çarşamba 15:20

Trafik işi düzelmeli kim yaparsa yapsın düzelmeli

Yorumu oyla      19      5  
Lombak 3 Ocak 2018 Çarşamba 15:11

Sayın Bülent Işık, Ankara'nın havaalanına metro veya raylı sistem hattının olmadığı neden son 15 yıllık CHP muhalefetinde AKP'ye karşı hiç kullanılmadı. Ben yıllardır yazıyorum ama?! Bi cacık olmaz o partiden. Siz de bireysel olarak kasmayın bence.

Yorumu oyla      15      6  
Dilek 3 Ocak 2018 Çarşamba 14:54

Izmir milletvekili dogru soylemis izmir gercekten zor gunler geciriyor bizde kopru gecisi konusunda izmirlilere destek vermesini ve bu guzel projenin izmire kazandirilmasi konusunda daha hizli hayata gecmesi i cin desteklerini bekliyoruz simdiden tesekkurler

Yorumu oyla      13      18  
İZMİRLİ 3 Ocak 2018 Çarşamba 14:38

bir yorumcuda demişki körfez geçişi biran önce yapılsın?Yahu körfez geçişi hangi trafik sıkışıklığını kaldıracak?Ak parti hangi sözünde durdu?otuz projeden gerçekleşen bir tek konak tünellerini hatırlıyorum.Körfez geçişi yerine o parayla her tarafı raylı sistemle donatsın trafik sorunu falan kalmaz.

Yorumu oyla      22      6  
Poyraz 3 Ocak 2018 Çarşamba 14:36

Sayın milletvekili Kadıköy 'de konut fiyatlarında yıllık değişim yüzde 1 Şişli' de yüzde 2 Güzelbahçe' de yüzde 28 Narlıdere' de 27.Sizin dediklerinizin geçerli bir tarafı olsa İzmirde konut fiyatlarının düşmesi lazım.Istanbul'da 6 adet metro ihalesi iptal edildikten bence körfez geçiş projesi hayal olur.

Yorumu oyla      21      5  
mehmet 3 Ocak 2018 Çarşamba 14:15

Aynen katılıyorum. Konak, yeşildere sabah akşam kilit. Gece yapılsın çalışmalar, gece niye çalışmaz belediye anlamıyorum. 3-4 vardiya çalışılamaz mı?

Yorumu oyla      17      16  
nesibe dereli 3 Ocak 2018 Çarşamba 14:13

neden otogar metrosuna baslamiyorsunuz o zaman?

Yorumu oyla      26      6  
Zeynep Zeynep 3 Ocak 2018 Çarşamba 13:38

İşte budur. Sesimiz duyuldu.ÇOK şükür Teşekkürler halktan yana olan tüm yöneticilere

Yorumu oyla      15      25  
Seydiköylü 3 Ocak 2018 Çarşamba 13:36

Türkiye'de yaşamakta Çin işkencesi sayın vekil, bittik sizin haberiniz var mı ? Milletin yakasından bi düşün artık, kendinize geldi mi havutuyla götürüyorsunuz, biz emeklilere gelince % 5 zam, boş ver sen İzmir trafiğini biz açız, aç..

Yorumu oyla      26      6  
Ülker 3 Ocak 2018 Çarşamba 13:35

Körfez geçiş biran önce olmalı..Ak parti sözünde durur ,durmalı...

Yorumu oyla      15      17  
Ercan 3 Ocak 2018 Çarşamba 12:57

Madem izmir trafiğini kendinize bu kadar dert etmişsiniz buca otagar metro hattı ne oldu diye sormazlar mi adama.Trafigin çözümü raylı sistemdir.Buyuk şehirler bu kadar göç almaya devam ederse ne yapsanız boş. Bırakın büyük şehir belediyesini sizin izmire ne faydanız var.Isiniz gücünüz bitecek projelerin yarattığı geçici sıkıntıları öne çıkararak projeleri baltalamak.

Yorumu oyla      21      6  
Bülent ışık 3 Ocak 2018 Çarşamba 12:27

Kamyoncular ve kamyonetçiler odasına yatlar da olduğu gibi vergisiz mazot verileceğinin müjdesini vermiştir umarım.Ankara'da havaalanına toplu ulaşım ile gitmek 11 lira.indirimli bilette yok.Akp'nin Ankara milletvekilleri bu konu ile ilgilenirse çok iyi olur.

Yorumu oyla      19      6