YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Gürsoy 15 Aralık 2017 Cuma 11:38

Değerli arkadaşlar kısa bir soru sizce ben aday olabilirmiyim. Gencim Güzelim Partiliyim Eğitimliyim. Ben cevap hakkımı kullanmak istiyorum. HAYIRRRRR.

Yorumu oyla      11      5  
h. 15 Aralık 2017 Cuma 09:58

bu parti denenmişlerden vazgeçip,parti ideolojisine iğme kazandıracak yeni genç kadrolarla yol almalı.hep aynı karakterler bu isimler ancak yeni gelenlere deneyimlerini aktarmalı.

Yorumu oyla      11      5  
Turan sarisac 15 Aralık 2017 Cuma 00:56

Sn vekilim berber esnafiyim siyasi nabzı tutuyorum eleştiri çok bir tramvay çalışmaları ve trafigin durumu buca sn başkan hergun saat 14.30 dan sonra alkollü yerlerde imiş Bornova Yeşilova ilgisiz pazaryeri sorunu okul sorununu vs vs lütfen bizi hergun partimizi savunmak zorunda birakmasinlar CHP zihniyeti dedirtmesinler.

Yorumu oyla      11      5  
kerim özer 14 Aralık 2017 Perşembe 23:28

İnsanların aklıyla alay etmekdenir buna,Delegeyi özgür iradeylemi seçtirdinki il kongresini özgür iraderle sececeksin.Delege sahibi ne derse onu yapar .diyeri boş laf.

Yorumu oyla      12      5  
Barış 14 Aralık 2017 Perşembe 22:36

Tüm Örgütü kucaklayıcı, hiçbir zaman onun yanında bunun yanında söylemlerine maruz kalmamış, Delege seçimlerine müdahil olmamış, siyasette kirlenmemiş, Genel merkez İle uyum içerisinde çalışabilecek, Atatürkçü, laik çizgiden ödün vermeyen, uzlaşmacı, yapıcı, aktif bir KADIN adayın İzmirimize yakışacağı kanaatindeyim. Anaç ruhuyla tüm İzmir il örgütünü kanatları altına alabilecek kendine güveni tam KADIN adayın çıkmasını bekliyorum

Yorumu oyla      11      5  
kirpi 14 Aralık 2017 Perşembe 22:19

Bayraklıda ilçe başkanı demokrasi şöleni yaptık dedi. seçime tek adayla girildi. Kendi mahallesinde listesi kazanmadı diye sudan sebeplerle seçimi iptal ettirdi. onların bu tavrından dolayı partililerin yarısı delege seçimlerini boykot etti. Bu nasıl demokrasi şöleni?

Yorumu oyla      12      5  
Can 14 Aralık 2017 Perşembe 22:14

Bu kongreden çıkacak başkan ve yönetim eğer büyük şehir belediye baskaninin etkisinde kalmadan seçilirse parti izmirde büyük bir yol kateder . Bir önceki döneme benzer bir sonuç felaket getirir. Bunu görmek istiyorsanız sokaklara çıkın, insanları dinleyin, kendi ekseninizde dolanip durmayın

Yorumu oyla      11      5  
Hakkı 14 Aralık 2017 Perşembe 22:02

Kim ne derse desin İzmir CHP de Aziz başkana rağmem aday alanların kazanma şansı sıfır. Bir tek Hasan Karabağ vardı o da oyunu dahi alamadığı AKP lileri deleğe yazıyor iki dönem ilçe başkanlığı yapmış Levent Ölçeri deleğe yazmıyor.

Yorumu oyla      11      5  
cengiz cansız 14 Aralık 2017 Perşembe 21:58

yorumcu gürcan umut tekin aziz kocaoğlunun desteğini nıye alsın destek alan emir alır aday olan kendi gücüyle aday olsun delegenin güvenini kazansın

Yorumu oyla      11      5  
14 Aralık 2017 Perşembe 16:56

Hayır sayın sındır.ilçe seçimleri özgürce olmadı belediye başkanların dediği oldu.yani özgür irade kısıtlandı .CHP Karşıyaka ilçe kongresinde belediye başkanı öyle bir konuşma yaptıki her nedense kimse cevap vermedi ne dedi konuşmasında bugün ben oylanıyorum.kimse sen atanmış ve seçilmiş bir belediye başkanısın ilçe başkanı belediye başkanın üstün konumdadır çünkü partiyi temsil eder.belediye başkanı kamu görevlisidir.partili olsada.

Yorumu oyla      11      6  
Gürcan 14 Aralık 2017 Perşembe 16:23

Rıfat Nalbantoğlu ve Kemal Karataş bu makam için eskimiştir artık. Madem ki herkes gençlerin önü açılsın diyor, o halde Gaziemir'de başarılı işlere imza atmış Umut Tekin İl Başkanlığı için hiç kimsenin olmaz diyemeyeceği biridir. Genel merkez desteği ve Aziz Kocaoğlu'nun desteğini de alır. Genç olması nedeniyle örgüte de büyük heyecan katar. Başka birini aramaya gerek yok !

Yorumu oyla      11      5