YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ibrahim 23 Kasım 2017 Perşembe 10:07

Ömrüm boyunca CHP ye oy vermedim. Bir defa 2002 seçimlerinde AKP ye oy verdim. Sonrada seçime dahi gitmedim. Bu sefer gidip yine AKP ye oy vereceğim. AKP çok mu iyi, elbette hayır. Ama İzmir'de CHP ile olmuyor, olamıyor.

Yorumu oyla      11      5  
!!! 23 Kasım 2017 Perşembe 09:37

Ben ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına süt dağıtılmasına karşı değilim. Bizzat destekliyorum. Ancak; Bornova''nın merkezinde kendi evlerinde oturup, altlarında en son 2017 model lüx araçlarla gezen, evlerine düzenli temizlikçi gelen, çocuklarını kolejlerde okutabilen ailelerin evdeki küçük çocuklarına süt verilmesine karşıyım. Süt dağıtılan ailelerin ekonomileri hiç mi araştırılmıyor. Belki de gerçekten ihtiyacı olan çocukların hakları bu insanlara gidiyor. İnanın her gördüğümde isyan ediyorum. Lütfen verilen destekler araştırılarak ihtiyaçlı insanlara yapılsın.

Yorumu oyla      11      5  
vatandaş 22 Kasım 2017 Çarşamba 23:55

İzmir'de sorun yokmu dedin İzmir'in ekonomisi iflas durumunda

Yorumu oyla      11      5  
izmirli 22 Kasım 2017 Çarşamba 23:47

izmir'de ticaret bitti esnaf kan ağlıyor lokantalar bom boş sokaklar bom boş vah İzmir'im vah

Yorumu oyla      12      5  
reaLİST 22 Kasım 2017 Çarşamba 22:20

bazıları da tutturmus bebklere süt diye. 2,5 tl lık süt alamayan bi zahmet dogurmayıversin. Benim vergilerimle alınıp verilen bu sütlere ben karsıyım. Adamlardan kimse süt dagıtmasını, koyun keci dagıtmasını istemiyor. Metro yapsın, vaat ettigi opera binasını yapsın, hayvanat bahcesini büyütsün, yeni yollar acsın.

Yorumu oyla      12      6  
Muhalif 22 Kasım 2017 Çarşamba 20:27

Parti genel başkanı ve İzmir millet vekili olacak birde. İzmir de yaşamayıp izmirden vekil olursa olacağı bu. CHP li ve İzmirli olarak bıktık ulan sizden. Bir genel başkan düşün kendi memleketinden millet vekili olamayıp garanti gördüğü izmirden olsun. Sonra o genel başkanın ağzından demokrasi eksik olmasın ancak tüm belediye başkanları kendi atasın. İstenmeyen adamları sırf garanti diye Başkan yapsın. Sonra da iktidari tek adam diye eleştirsin. İlk önce parti için de demokrasi sağlayın, ön seçim yapın görelim. Bana kimse millet vekili seçimlerin de ön seçim yaptı demesin alnını karışlarım. Ön seçim yaptı da ne oldu. İlk sıralara kontenjyandan adam atadılar. Bazı bölgeler de zaten 2 milletvekili çıkarıyorsun ve ikisi kontenjyandan. Ön seçim adayı 3. Sıra da ama seçilemiyor. Bumu önseçim. Aziz gibi bir basiretsizi, gizli iktidar yanlısı başımıza diktiniz. Adamın izmire genel sekreter seçtiği adam bile İzmirli değil. İzmiri tanımayan adam izmire şekil veriyor Ankara kafasıyla. Sorun mu arıyorsun o tramvayın rayları gözüne girsin CHP den soğuttunuz adamı. Bu adamlarla 2019 da kaybedecez. Sende bırak git şu genel Başkanlığı. Ama olur mu seni kullanan ne dediyse yaptıran hamuduyla götüren Zühre izin verir mi bırakmana. Tarih seni CHPnin başına gelmiş geçmiş en kötü genel başkan olarak yazacak. Eğer görevi yerine getiremiyorsan bırakacaksın. Ben akp ile baş edemiyorum, yapabilecek olan gelsin demesi bileceksin. Bunca seçim kaybet ama sorsan başarı. Koltuk sevdası başka bişey değil. Bu vatanın bütünlüğünü, bağımsızlığı, laiklik için çırpınan insanların partisine yakışmayan , sadece koltuğunu düşünen birisin. Bu yüzden bu davada yerin yok. Benim gözüm de vatan hainisin

Yorumu oyla      18      7  
taşeron 22 Kasım 2017 Çarşamba 19:40

taşeron çalıştayı yapıyorsun tebrik ediyorum ama izmir kalemiz diyorsunuz büyükşehir belediyesinde çalışan binlerce çalışan taşeron işçiler var onlar için de bir çözüm üretirseniz samimiyetinize ozaman inanacağız.

Yorumu oyla      14      7  
Belediyenin görevleri 22 Kasım 2017 Çarşamba 19:27

Bazı yorumculardan rica ediyorum önce belediyenin görevlerini öğrenirlerse daha bilinçli yorum yapabilirler.Yatırım yapmak devletin onun yerine görev yapan hükümetin görevidir.Ama hükümetin kendi partisinden olmadığı özde değil sözde yatırım yapmaktadır.Belediyede gördüğü eksiklikleri ve yeni projeleri iç işleri bakanlığı müfettişlerine ve sayıştaya rağmen yapmaktadır.Evet Tire‘li sütçülerin sorununa ön ayak olmak, fakirlerin bebeklerine süt dağıtmak, zeytin ağaçlarını kurtarmak, tarım ve hayvancılığı canlandırmak belediyenin görevi değildir ama devlet kurumları yapmayınca belediye yapıyor.Eleştirilecek olan belediye değil bunları yapmayan iktidardır.İzmir‘liler toplu ulaşım çözümü başka hiç bir ilde yok.Soracağımız hesabı belediyeden değil iktidar partisinin milletvekillerine soralım.

Yorumu oyla      16      9  
iyi parti 22 Kasım 2017 Çarşamba 18:39

Ne akp ne chp oylar iyi partiye.

Yorumu oyla      14      7  
22 Kasım 2017 Çarşamba 18:35

adam haklı. İzmirde yatırım mı var. koyun keci dagıtmaktan baska ne yaptı belediye baskanı. Yıllardır chp ye oy veriyorum sırf akp gelmesin diye. Bu sefer yine kocaoglu aday olursa baska partiye oy vermeyi düsünüyorum. AKP ye değil baska partiye. Burda belediye baskanını kötüleyenler direkt akp li olarak algılanıyor belediye baskanının vasatlıgından dem vuran yok nedense.

Yorumu oyla      17      8  
konuk 22 Kasım 2017 Çarşamba 18:34

ne çok trol var. Düşününce haklılar da, şu İzmirlileri bi kandıramadılar, içlerinde evlat acısı oldu! onca aksiliğe, gecikmeye, sıkıntıya rağmen Kocaoğlu denmesini sindiremiyorlar! en komiği de Chp nin seçimi kaybedeceği tehdidi! Neden? Çok basit, Kocaoğlu parti ayrımı yapmadan, tezgahlara da gelmeden iş yapıyor, yasalara uyuyor, yaptim_oldu demiyor!

Yorumu oyla      14      10  
metin 22 Kasım 2017 Çarşamba 17:16

ilçe belediyelerin bir kısmında sorun yok açısından halkla bütünleşme sağlanmış...Ancak sorun büyükşehir de veya kısaca Aziz beyde umarım tekrar aday olmaz eğer olursa bilinki bu sefer hem büyükşehir hemde daha fazla ilçe CHP den ak partiye bir kısmı da iyi parti tarafından alınır....

Yorumu oyla      17      7  
rüya görüyor diyen vatandaş 22 Kasım 2017 Çarşamba 16:10

onu bilemem ama biz ne gördüğümüzü bilecek kadar akıllıyız.Eğitimin nedir bilmiyorum ama merkezi hükümetten yardım almadan neler yapıldığını nereye doğru evrildiğini görecek kadar da eğitimliyiz.İzmir toplum taşım ve yeşile önem veren bir belediyeye sahip .nokta.

Yorumu oyla      14      9  
Ang 22 Kasım 2017 Çarşamba 14:34

Angaradan bakınca İzmir‘e yatırım yapmak angarya.Bize oy yokya ondan.

Yorumu oyla      18      9  
nicolas 22 Kasım 2017 Çarşamba 14:03

elektrikli otobüse konforlu hızlı yenı gemilere 90 dk bedava biniyorum memnunum..amaa bitmeyen sahilyolu alt geçid tranway yeşildere altınyol çilesinden memnun değilim..izmirli kıme ne kadar oy vereceğini çok iyi bilir trolluk yapmaya gerek yok

Yorumu oyla      18      8  
sezarın hakkı sezara 22 Kasım 2017 Çarşamba 13:52

kimlerin rüya gördüğü çok belli ! izmir halkı metro,izban,vapur,otobüs ve tramvay dan oldukça memnun. izmir halkının memnun olmadığı şey trafik malesef! 4.5 milyon nüfusla neredeyse istanbul gibi trafiğe sahibiz. Kılıçdaroğlunun açıklamalarına gelince. KEnt ile kırasl arasındaki uyumdan bahsediyor. şehirleşmeden , izmirin sorunalrından bahsetmiyor. kendinzice sadece başlığa bakıp yorum yapıyorsunuz! türk halkının klasik okuma sorunu bu! yazının tamamını okuyunuz. başlıga bakıpta "rüya görüyor" demek cahillikten başka bir şey değil kusura bakmayın.

Yorumu oyla      21      6  
adalet 22 Kasım 2017 Çarşamba 13:38

genel başkan onların anlattıklarına değil, halkın anlattıklarına bakın birde gözlerinizle görün

Yorumu oyla      16      13  
Güldürme 22 Kasım 2017 Çarşamba 13:29

İzmir''de sorun yok mu?Sn.Kılıçdaroglu insanı güldürme Allahaşkına!

Yorumu oyla      15      13  
sagduyu 22 Kasım 2017 Çarşamba 12:49

trafik den sikayet edenler neden Ulastırma Bakanlıgına cagrı yapıp izmir e ilave metro hatları yapılmasını istemiyor ?? izmir de metro dan baska trafik sorunu iyilestirelemez her evde nerdeyse iki arac oldu bir de ticari araclar , kaldi ki trafik artık bir milyonluk kucuk sehirlerin bile sorunu oldu , her gun aynı saatler arası binlerce arac yollara dokuluyor ve dogal sonucu yollar yetmiyor , her yeri oto yol yapamayacagınıza gore METRO sistemlerini yaygınlastıracaksınız , İzmir buyuksehir belediyesi kendi butcesi ile Narlıdere ve Buca hatlarını yapımına baslayacak proje*onay-ihale vs prosedurleri teker teker bitiriyor ,ama sorulması gereken su neden Ulastırma bakanlıgı tek kilomete Metro yapımında bulunmuyor , tum izmir liler yuksek derecede vergi veriyor ve vergiden dengeli payını da almalı , Bakanlık acele baska hatlara Metro calısması yapmalı ...

Yorumu oyla      18      6  
22 Kasım 2017 Çarşamba 12:33

rüya görüyor. Gel birde izmir halkına sor, bin otobüslere ve izbana bakalım kim memnun, kim mutlu. Görülen o ki aziz yine aday yapılacak. Ama unuttukları birsey var. İzmir artık tek kale değil. Meral aksener chp den rahat %20 oy alır izmirde. Oylar %30 a düsünce görecegim izmirde chp yi.

Yorumu oyla      16      19