YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
aydo 23 Temmuz 2021 Cuma 14:53

müsilajada çare buldum dostlar. temizlemesi sorun diil zaten ama, denizi pisleyenleri radarla tespit edip evlerinden geceyarısı alınıp kafaları zorla müsilaja sokulur ve yedirilirse Allah'ın izniyle boğazağrısı ateş gibi hastalıklara tutulurlar ve bi daha yapamazlar.

Yorumu oyla      2      3  
aydo 10 Temmuz 2021 Cumartesi 18:42

ölüme de çare buldum arkadaşlar. biçok doğal zehri araştıralım. fareler üzerinde deniyelim. dnalar üzerinde filan. kalbin 1000 yıl durmadan atmasını beynin 1000 yıl canlı kalmasını sağlıyan süper bi aşı geliştirelim. Daha sonra hayattan bıkıp ölmek istiyenleri de morfinle bayıltıp tıbbi yolla yaşamına son verelim. Zaten azrailin aldığı can binbir feryatla çıkıyo tatlı tatlı çıkaralım canı. Kokmamamız için de derimizi yüzsünler ve çanta , derimont imal etsinler organları da bağışlarız. geriye kalan şeyleri de petrole çevirtelim.. yaşasın geridönüşüm:)

Yorumu oyla      2      3  
aydo 7 Temmuz 2021 Çarşamba 17:03

tabi bu ortam karanlık ve hava geçirmez olduğundan basıncı tümüyle dengeleme sistemlerine sahip olmalıdır. yoksa basınçtan kısa sürede tüm dünya yaşamını da yitirir ayrıca güneş yerine de ışık kaynakları kullanılacaktır. epey maliyetli bi sistem olur. bunlardan erzurumluları feda etmek lazım geberesiceleri. dünyanın tümünü yaşatır erzurumu imha edersek zaten fetö de bitcektir..

Yorumu oyla      2      3  
aydo 7 Temmuz 2021 Çarşamba 14:22

ahiret olayına karşı da çözüm ürettim arkadaşlar. kıyamet için çok kalın paslanmaz çelikten yapılmış ve içi oksijen üretme cihazlarıyla donatılmış sığınaklar yapılırsa. insanlarımızı da kıyamet günü içine doldurursak dünya yansa bile içerde epey hayatta kalabiliriz ama tüm kenti içine taşımalıyız atmleri. bakkal manav hastane vs... artık dünyamız ora olur.

Yorumu oyla      2      3  
aydo 7 Temmuz 2021 Çarşamba 12:41

fakat efendim o belirttiğim cihazıların filtrelerinin 6 ayda bir bakımdan geçirilmesi , bu süre zarfında da temiz suyun depolanması ve damıtılması gerekmektedir.

Yorumu oyla      2      3  
aydo 6 Temmuz 2021 Salı 20:25

kanalizasyon suyunu iyice arıtıp özel bir göl oluşturmak lazım. tabi diğer göllerle de birleştirilebilir. o sularıda komple cihazlarla tekrar arıtıp süzüp son bir kez daha arıtınca artık içilebilir:)

Yorumu oyla      2      3  
Yağmur suyu 7 Kasım 2017 Salı 23:41

Bugün dünyanın bazı ülkelerinde yağmur suyu kanalizasyona gitmiyor.Ayrı bir sistem yapılmış yağmur suyu oradan oluşturulan göle gidiyor sonra filtre işlemine tabi tutuluyor.Bunu yapanlarda denizlerin doğal yapısını bozmamak için, yağmur suyu kanalizasyona gidince boşyere arıtma miktarının vede maliyetin arttığı söyleniyor.Üzerinde çalışılabilir.

Yorumu oyla      11      5  
Deniz suyu 7 Kasım 2017 Salı 23:32

Projeler gerçekten mantıklı ancak deniz suyunu tuz ve ağır metallerden arıtarak şimdiden sulama suyu olarak kullanmanın 2 avantajı vardır.Yumurta kapıya gelmeden bu konuda tecrübe ederiz, sulama suyu olarak tarımda kullanmaya başladığımızda toprak mineral olarakta güçlenir.

Yorumu oyla      11      5  
muhalif 7 Kasım 2017 Salı 11:38

stratejik plan böyle olur, bilim ve tekniği kullanarak plan yapan izsu yu kutlamak gerekir. İsrail halen denizden içme suyu elde etme projesini uyguluyor.

Yorumu oyla      14      6  
TC misafir 7 Kasım 2017 Salı 11:29

İzmir 8 milyon nüfusa ulaşırsa burası istanbuldan beter olur. Sadece kişibaşına düşen su miktarı azalmayacak, ulaşım, sağlık, güvenlik, işsizlik, gıda... Nüfus planlaması ve göç üzerine acil önlem alınmalı.

Yorumu oyla      16      5  
7 Kasım 2017 Salı 11:13

Artık şehirden kaçma zamanı gelmiş. 8 milyonmu? Şaşırmış bunlar.

Yorumu oyla      15      5