YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lale sen 20 Ekim 2017 Cuma 00:03

Urkmezde yaz kis oturan birisi olarak bu guzelim sahile marina yapilmasi doganin katliamindan baska bir sey degildir tertemiz suyu olan guzelim kumsallarimizin bozulmsini istemiyorum biz yillardir buralardan denize giriyoruz ve disaridan gelen herkez denizine ve kumsalina hayran kalip yerlesmeye karar veriyor cunku hala bu sahiller bakir sekilde korunuyor buyuk oteller fazla yok kucuk isletmeler de buranin her turlu ihtiyacini karsiliyor kisin dahi acik olan cafelerimiz sicacik cayimizi kahvemizi icebildigimiz, elimize kitabimizi alip banklarda dalga sesleri ile okuyabildigimiz, deniz kenarinda uzun bir yuruyus parkurumuzun olmasida harika bir yasam alani sunuyor bize ve bu guzellikleri yore halkina kirlilikten baska bir faydasi olmayacak marina yapip bozmak isteyen zihniyeti anliyamiyorum baska ulkelerde olsa bu kumsallar altin kiymetinde olur ve bozulmamasi mavi bayrakli denizin kirletilmemesi icin her sey yapilirdi lutfen bodrum gibi marmaris gibi sigacik gibi sehirde oturanlarin denize girebilmek icin baska yerlere gitmesi gibi bizim 5 dakikada denize sahile ulasabildigimiz denizimizi sahillerimizi bozmayin doga katliami yapilmasin biz marina istemiyoruz

Yorumu oyla      11      5  
Semra öztürk 19 Ekim 2017 Perşembe 17:50

Ürkmez doğa harikası denizi muhteşem mavi bayraklı kesinlikle yatlimanı olmasını istemiyoruz .

Yorumu oyla      11      5  
18 Ekim 2017 Çarşamba 08:40

İzmirin merkez Çiğli ilçesi denize kıyısı olupta halka yararlandırılmayan tek yerdir. İlçeye Vapur iskelesi yapılması için baskı kurulmasına rağmen büyükşehirdeki kodamanların keyfi için mavişehire iskele yapılacakmış. Dibindeki bostanlıda iskele var zaten. Çiğli'ye vapur iskelesi yapsanıza. Yok ürkmeze plaja yaparsınız anca.

Yorumu oyla      13      6  
sezarın hakkı sezara 17 Ekim 2017 Salı 22:46

İZmir merkezine yat limanı yapmak varken neden halen daha çevre ilçeler tercih edilmekte? seferihisar-sığacıkta zaten güzel ve büyük bir yat limanı bulunmakta. ürkmeze yat limanı yapmanın amacı nedir. zaten konaklama yada kışlama yapıcak tekneler senelerdir sığacık limanını tercih etmekte. kendi teknem yada yelkenlim yok . fakat olan arkadaşlarım var . Ortak fikirler genelde konaklama için hiç bir şekilde ürkmez- özdere hattı tercih edilmeyeceği. para vermek istemezseniz urla-sığacık hattında bir çok doğal liman da bulunmakta. ÜRkmez kesinlikle ölü yatırım. zaten aksi olsaydı buzamana kadar setur ve d-marin gibi heryere marina konduran firmalar boş bırakmazlardı.

Yorumu oyla      11      5  
berrin aksaray 17 Ekim 2017 Salı 22:19

kıyımız, toprağımız, denizimiz, insanımız gözetilmeden karar alıyorlar. şirket düşük maliyetle yat limanı sahip olsun, yat sahipleri ucuz liman bulsun amaçları. ya orada yaşayan insanlar, ya doğamız, denizimiz? Seferihisar belediyesi alternatif yer öneriyor. ille halk plajı.

Yorumu oyla      12      5  
Bircan özkan 17 Ekim 2017 Salı 21:52

Ürkmezde ikamet etmekdeyim duruşmaya katılamafım ancak bende bu projeye itaz ettiğimi belirtmek istiyorum..

Yorumu oyla      12      5  
Gönül Özdil 17 Ekim 2017 Salı 21:34

1995 yılindan beri sadece yazlari 2012 den bu yana sürekli ikametim olan bu doğa harikasi beldenin rant için heba edilmesini istemiyorum.... Büyükşehirlerin gürültüsünden keşmekeş halinden ve özellikle Kış aylarında nefes almamızı imkansız kılan havasından kaçmak isteyenlerin ,özellikle emekli bireylerin huzurlu bir ortamda yaşantilarıni idame ettirmelerine engel olunmasina izin vermemeliyiz !

Yorumu oyla      13      5  
Alim Çetin 17 Ekim 2017 Salı 21:12

Ürkmez sahil şeridine yat limanı istemiyoruz. Mavi bayrakla taçlandırılmış denizi birileri rant sağlasın diye kirletilmesini istemiyoruz.

Yorumu oyla      13      5  
Alim Çetin 17 Ekim 2017 Salı 21:06

Kesinlikle ürkmez sahil şeridine yat limanı yapılmasını istemiyoruz. Tertemiz denizimizi, mavi bayrakla taçlandırılmış denizimizi kirletilmesini istemiyoruz.

Yorumu oyla      12      5  
Nuray Şanlısoy 17 Ekim 2017 Salı 21:02

Ürkmez''de, yaz kış yaşayan biri olarak. Buraya Marina yapılmasının Ürkmez halkına hiç bir katkısı olmayacağı gibi. Yer Seçimi de çok yanlıştır. Umarım yetkililer sağduyu ile karar verir ,Denizimizin katili olmazlar.

Yorumu oyla      12      5  
Ürkmezli 17 Ekim 2017 Salı 21:02

Gerekçelerin tamamı yalan ve istemezükçü zihniyetin mahsulü. Ne zaman iyi bir şey yapsan hayır diyenlerin gerekçeleri. Zaten içine edilmiş bir sahil kasabasını iyi bir geleceğe taşıma ve sınıf atlatma projesidir ve destek olunmalıdır. O sahil bandı uçsuz bucaksız ve tamamı ücretsizdir.

Yorumu oyla      11      11