YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bülent ışık 10 Ekim 2017 Salı 18:42

Egekent evka 3 metrosu diye temcit pilavı gibi aynı şeyi yazan yorumcu herhalde evka 3 te tanıdıkların var gelip gittiğin. Yoksa bu kadar saçma ve olmayacak istekte bulunmazdın.

Yorumu oyla      11      5  
Ercan 10 Ekim 2017 Salı 12:30

Bir yorumcu arkads demiş ki izmirliler uyumaya devam etsin.Bir izmirli olarak çok güldüm Sanırım farkında olmadan kendi ve kendi gibilerini tarif etmiş .Bir km bile metro yapılmaya layık görülmeyen bu şehrin sakinleri neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.Keske bizim farkında olduğumuzun yüzde birinin farkına varsanız senin ve senin gibi dusunenler

Yorumu oyla      11      5  
BUCALI 10 Ekim 2017 Salı 11:37

Adamlar İzsu konusunda haklı sadece para almasını biliyorlar ama hizmet yok bir ton adam doluşmuşlar oraya tüm izmirde arızalara 2 ekip bakıyor onlarda yetişemiyor bu şekilde olmaz ama tabi nasıl olsa izmir çantada keklik,dibimizdeki manisa çöp sorununu çözdü biz hala yer bulamıyoruz değilki arıtma tesisi kuralım sadece şikayet dinliyoruz sürekli mağduru oyanayan bir belediye başkanı yeter artık bıktık Meral Akşener iyi bir aday koyarsa İzmire artık bunlardan kurtulma zamanı geldi yoksa çok geç olacak..

Yorumu oyla      13      7  
Mustafa Can 10 Ekim 2017 Salı 11:25

Ah trollerim benim, Akp ile ilgili olumsuz hiç bir haberin altında sizi göremiyorum, büyükşehir belediyesi söz konusu olduğunda nasıl da yuvalarınızdan çıkıyorsunuz !

Yorumu oyla      12      6  
Mutlu Son!! 10 Ekim 2017 Salı 09:27

Melih GÖKÇEK bile Başkanlıktan alınırken artık senin koltuk derdin kalmamış olmalı. İzmirli için mutlu gelecek yakın inşallah.

Yorumu oyla      16      7  
10 Ekim 2017 Salı 08:49

Aziz Başkan, bak 29.06.2014'te uygulamaya koyduğun aktarma sistemi çöktü. Özellikle kuzeyin en büyüğü Egekent mağdur oldu. Hiçbir yere gidemiyoruz. Aktara aktara daha önce yarım saatte gittiğimiz yere eziyetle bir birbuçuk saatte gidiyoruz. Gelin dönün bu yanlıştan. Bir an önce Egekent-BornovaEvka3 metrosunu yapınız. Trafik felç.

Yorumu oyla      17      11  
efe 10 Ekim 2017 Salı 06:20

Eskiden belediyede çalışıp sonra işini şükürler olsun ki kurabilmiş eski bir ibb işçisi olarak öncelikle başkanın işçisine saygısı yok çalışan başkanın tutumları yüzünden aidyet duygusu oluşmuyo mesela 15 senedir Aziz Başkan saraydaki katları dolaşmamıştır 5 senedir ibb çalışıp başkanı hiç görmeyen personel var yada personelin başkanım bu iş erken bitsin grev olaylarına girmeyelim aşağıda hep birlikte davul çalıp halay çekelim demesine rağmen orta yolu bulmayıp siz beni grevle tehdit edemessiniz elinizden geleni yapın diye bağırıyor ne işçisini ne izmir halkını düşünmeyip sonra grev olunca sanki bu işin hukuki süreçlerini bilmiyormuş o grev olacağını o sabah duymuş gibi basından yanlış oranla işçisini izmir halkının önüne atyor biraz uzattım ama başkan uzakdoğu ülkesi gibi dışarda biton işsiz var kafasında 15 senedir kadrosunu oturtamayan bir başkandır ne yazık ki

Yorumu oyla      20      10  
Bülent ışık 10 Ekim 2017 Salı 00:39

Ankara otogar-Esenboğa havaalanı arası 32 kilometre otobüs ile 11 lira.Aliağa-Adnan menderes havaalanı arası 80 kilometre İzban ile 2.60 lira.En ucuz ulaşım Izmir'de.

Yorumu oyla      16      10  
10 Ekim 2017 Salı 00:31

akp yi hiç sevmem. Ama adamların siyaseti gercekten iyi. İzmirde iyi muhalefet yapıyorlar. Çogu konuda da haklılar. Kocaoglu izmirde tayyip gibi oldu. Ben dedim oldu mantıgı izmire kaybettiriyor. Binali 2 ayda 1 izmire geliyor. Kocaoglu hiç söyledimi izmirin metrolarını neden onaylamıyorsunuz. Çöp tesisi yapamıyorum bi el atın dedimi ? Sonra kalkıp hükümet birsey yapmıyor diyo. Sen istemiyorsun ki. Onlar zaten sen istemeden yapmaz, muhalif sehir burası. İzmir tek adam rejimine döndü izmir. Kocaoglu basarısız ve çok yıprandı. Eskişehir ufak birsehir ama avrupa kenti gibi. İzmir büyük bir kent ama bunu kullanamıyor. chp de köklü değişimler şart. Yoksa izmirli artık değişim istiyor. Yeni partilerin kuruldugu bugunlerde chp nin kalesinde ters rüzgarlar esmeye basladı.

Yorumu oyla      16      9  
Chp seçmeni 9 Ekim 2017 Pazartesi 20:55

Sayın Kocaoğlu ben bir chp üye olarak İZSU konusunda malasef katılıyorum.İZSU çalışanlarını bir denetleyin özellikle Karşıyaka izsu sayaç okuma gelen adam işi bırakmış 3 ay gelmemiş sonra emekli adama toplu fatura çıkarıyor niye diye sorduğunda fırça yiyorsun.Onu için başkan İzsu için acil bir yönetim getirin sadece kahve çay içerek günlerini dolduruyorlar

Yorumu oyla      19      7  
erhan moroğlu 9 Ekim 2017 Pazartesi 20:54

hiç uğraşmayın cevap vermeye eleştirmeye. olan oldu biz derdimize yanalım. zaten eleştireceğim diye akpyi savunur duruma düşecek de değilim. ama helal olmuş beyfendi iyi biliyormuş siyaseti ayak oyunlarını. çuhuyla çarığıyla gelip güç sarhoşu olacak noktaya getirdi kendini. olan oldu olan güzelim memleketimize oldu. koruyamadık doyuramadık anadolunun aç çocuklarını. zaten izmirlinin de uyanacağı yok bundan sonrakiler de bunun gibi olacak. seriteceğiz yanını yöresini izmire taşımasını seyredeceğiz saf saf. bir şey soracağım şimdi bu beyin sevenleri cumhurbaşkanına ve yandaşlarına hakaret ediyorlar değil mi? bir aynaya baksınlar bakalım bu adamın ve kendilerinin farkı ne? hiç farkı yok. olan oldu tek şansımız rahmetli de kurban gitti. artık düzelmez kemirir dururlar. yüzleri de kızarmaz böyle güler caka satarlar. vah gülüm izmir. ne yapalım kızsak sinirlensek yapacağını yaptı adam.

Yorumu oyla      17      10