YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Yasemin 6 Ekim 2017 Cuma 14:29

Ne trafikte devrim mi bir saattir otobüs içerisinde adım adım gidemiyoruz Narlıdere askeriye önü ne zaman yemin törenleri yapılsa trafik felç Narlıdere şehitlikten sonra deniz tarafını tek yön geliş kara tarafı tek yön konak gidişi yapmak askeriye belediye trafik bu koordinasyonu yapamıyor mu yazıklar olsun boşa geçen zamana benzine yetişeceğiniz yere yetişememek insanı ihtiyaçlar ???!!!

Yorumu oyla      11      6  
6 Ekim 2017 Cuma 08:37

Kuzeyde trafik kilit. Sabahları görmüyorlar galiba. Koskoca İzmirin trafiğini taşıyan Anadolu caddesini kapatıyorlar karşiyaka denen mahalle çıkacak diye. Çiğli çevreyolları tüneller bile trafik kaos. Tek çare Egekent-BornovaEvka3 metrosu. İzban tek başına yetersiz. Bunlar neyin devrimini yapmış?

Yorumu oyla      13      7  
fırtına 6 Ekim 2017 Cuma 00:58

çankayada tramvay yolun ortasından geçiyor. tamam öncelik tramvayında arkadaş.., arkasında o sıkışıklıkta araç içinde bekleyen şöförlere bunu anlatacak bir babayiğit çıksında görelim.kaldı ki ambulans,itfaiye vb tramvay arkasında kaldığında, burada yandaşlık yapanlar cevabını verir herhalde.

Yorumu oyla      13      5  
Öurat 5 Ekim 2017 Perşembe 22:39

İzmire gelmiş geçmiş yapılan en güzel proje. Çok sayıda olumsuzluklar a rağmen bu projeyi hayata geçiren başta belediye başkanı olmak üzere tüm emeği geçen herkesi kutluyorum izmir bu dürüst başkanıyla avrupa nın en güzel kenti haline gelir.

Yorumu oyla      12      10  
Asg 5 Ekim 2017 Perşembe 22:19

İzmir’e önce düzenli yol lazım yoksa ithal sistemler ile izleseniz ne olur? Otoparklar yapılmadığı sürece bu yollar asla yetmez her zaman bir şerit kapalı

Yorumu oyla      15      5  
akılsızdelii 5 Ekim 2017 Perşembe 19:43

Tramvayı Alsancak sahil üzerinden gidiş ve Alsancak mahallesi içinden gidiş ve dönüş şeklinde olacak şekilde geçirilse bu kadar sıkıntı olmazdı.

Yorumu oyla      11      6  
Kemal 5 Ekim 2017 Perşembe 17:01

Karşıyaka’da duraklar arası mesafe çok uzun• yaşlı insanın yürümesi çok zor•

Yorumu oyla      16      6  
misafir 5 Ekim 2017 Perşembe 16:04

kendi otosunun tramvayla eşit geçiş hakkına sahip olduğunu sananlar var! Avrupayı görseler toplu taşıma araçlarının önceliğini ve üstünlüğünü bilirler, görmeseler de yaşayarak ogrenecekler. yolları genişletmenin trafiğe çözüm olduğunu sananlar var, Ankara ve İstanbul ortada, çözüm, raylı sistem!

Yorumu oyla      17      9  
ibrahim 5 Ekim 2017 Perşembe 15:49

Şimdi inceledim biraz ama fiyasko diyebilirim. Otobüsün nerede olduğunu (güya) anlık olarak gösteren bir sistem yapmışlar. Hatta öyle ileri gitmeişler ki saniyesi saniyesine aracın gecikme durumunu bile yansıtmışlar. Ama gelin görünki otobüsün bulunduğu yer ile haritada gösterilen yer arasında İzmir içinde olması haricinde bir benzerlik yok. İşlek bir durakta durdum ve en az 30 araç geçti ama bir tanesine yaklaşamadı bile. Vatandaşın bu verilere bakarak hareket etmesi demek yolda kalması demek

Yorumu oyla      17      5  
ibrahim 5 Ekim 2017 Perşembe 15:21

Söylemler oldukça süslü ama son 10 yıldır olacak, edecek, gelecek, gidecek.. cak cuk'tan başka birşey olduğu yok. Dün Alsancak üzerinden otobüsle Konak'a geldim, tramvay inşaatlarının olduğu güzergahı gördüm. Açıldığında (umarım yanılırım) tam bir kaos bizi bekliyor olacak. Başkan şimdiki serzenişler demiş ama açıldıktan sonraki hali düşünemiyorum bile.

Yorumu oyla      17      9  
Zafer 5 Ekim 2017 Perşembe 15:16

Teoriler, hedefler güzel ama, tüm ana caddeler kocaman kocaman kaldırımlar sayesinde tek şerit akar hale getirildi. Tramvay uğruna zaten yetersiz olan yolları daha da daralttılar. Konak tramvayı da bittiği zaman, kendi varlığı sebebi ile daralan yollarda, kendi varlığı sebebi ile sıkışan trafikte kilit olup kalacak. Böyle bir ulaşım aracının ne onu kullanana ne de kullanamayana faydası yok. İzmir'deki 1.200.000 kayıtlı araç için son derece yetersiz olan yollarımızdaki trafiği gözlemeye kurulan bu sistemin vereceği tek bilgi her zaman her yerde trafiğin sıkışık olduğundan ibaret maalesef...

Yorumu oyla      17      9  
deli bekir 5 Ekim 2017 Perşembe 13:18

iyide vatandaş olarak nerden nasıl takip edeceğiz? web adresi yada mobile dahil hiç bir bilgi yok. sözde kalmış herşey.

Yorumu oyla      13      8