YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen 5 yorum var.
süleyman 16 Eylül 2017 Cumartesi 08:25

Ben doğma büyüme Karşıyakalıyım.Kolay ,kolay maç kaçırmam,basketbol ve voleybol müsabakalarınıda giderim.O stad oraya olmaz.Oraya stad yapmak cehalettir.Bu bir dayatmadır.O projenin devamı fidanlığı yemektir.Ülkeyi yediniz ,bitirdiniz aklınız ,bilginiz yetiyorsa körler sağırlar birbirini ağırların dışında bir ortama çıkın.

Yorumu oyla      11      5  
Hey Troll! 16 Eylül 2017 Cumartesi 00:51

Troll efendi, aşağıdaki yorumlara ne kadar olumsuz oy verirsen ver, Metro konusunda AKP'nin tüm İzmirlilere kazık attığı gerçeğini inkar edemezsin. Bu kazıkları unutmuyoruz ve unutmayacağız.

Yorumu oyla      11      5  
Merkez 15 Eylül 2017 Cuma 23:05

Yorumlara bakıyorum hep istemezükçüler doldurmuş ama yapılan hizmetleri en çok onlar kullanıyor bunların dedeleri de zamanında boğaz köprüsüne karşı çıkmıştı İzmir''in neden kasaba gibi olduğunu yorumlar açıklıyor.

Yorumu oyla      11      5  
Troll 15 Eylül 2017 Cuma 19:55

Son beş yoruma biraz önce bi troll girdi hepsini olumsuz olarak yorumladı.Troll sana üzüldüm,saygılarımla

Yorumu oyla      11      5  
murat 15 Eylül 2017 Cuma 17:45

Sayın Kaya "İnat ta bir murattır" sloganı tutmaz "İzmire inatla metro yardımı yoksa "inat ta boş bir murattır" İzmir sizden lütuf istemiyor metro konusunda diğer illere yaptığınızı İzmir‘ede yapın diyor.Dün bir söz okudum "Ankara sadece aday gösterir oyu İzmir‘li verir.

Yorumu oyla      15      6  
2 tl mi %20 mi 15 Eylül 2017 Cuma 16:39

-Tavuk etinin kilosu yılbaşında 8 tl idi şimdi 10 tl millet hayat pahalıloğından şikayet ediyor ne diyorsunuuz? +Kardeşim biz dünya sorunlarından bahsediyoruz ülkeyi tüm dünya kıskanıyor sen kalkmış alt tarafı 2 tl tavuktan bahsediyorsun biraz ufkunuzu açın -Çalışana emekliye %3-4 zam verildi tavuk etine bile gelen zam %20 kırmızı et alamıyoruz diyor insanlar onun için hatırlattım. +Bizim toplantımız var millet merak etmesin ithal edilir. Sayın millet sizce alt tarafı 2 tl mi, %20 mi?

Yorumu oyla      15      6  
Körfez geçişi 15 Eylül 2017 Cuma 16:26

Marmaraya 2 köprü 1 tane sualtından boğaz geçişi yaptırdınız anlı şanlı törenlerle açtınız dünya kıskanıyor dediniz.Hala övünüyorsunuz millet bunu geçti ve şu sorunun yanıtını istiyor "Bu işleri yapan firmalara ne garanti verdiniz zararlarına karşılık hazineden ne kadar günlük para ödeniyor ve ne daha kadar süre daha ödenecek?"Eğer İzmire yapılacak körfez geçişide bu sistemle yapılacaksa ben istemiyorum, körfezi dolaşarak geçerim hazine benim yüzümden müteahhitlere para ödemesin hazinede para varsa çalışana emekliye versin.Anlı şanlı tören yapacak birileri açılış yapacak diye milletin olmayan parasının harcanmasını istemiyorum.

Yorumu oyla      19      6  
Aynı hikaye 15 Eylül 2017 Cuma 16:05

Metro? Niye cevap veremiyorsunuz? Diğer Ak Partili belediyelere metro yapımı için yapılan yardım niye İzmirede yapılmıyor, belediyenin hazırlayıp onay için gönderdim ama onaylanmıyor dediği metro projeleri hakkında net açıklama bekliyor bu şehir.Sayın Dağ ve siz basının karşısına çıkıyorsunuz ama bu soruyu duymamazlıktan geliyorsunuz, diğer milletvekilleri zaten törenler haricinde yoklar.Bayraklı Karabağlar ilçe sınırları daha ne kadar Ak Partinin önünde engel olmaya devam edecek? Sayın Gökçek İzmir hakkında yorum yapmayı bırakmalıdır İzmirde hertürlü donanıma sahip Ak Partili mevcuttur.Bugüne kadar konuşmayan Ak Partinin eğitim düzeyi yüksek olan seçmeni konu İzmir olunca artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor herhalde dikkatinizi çekmiştir.İl başkanıda Sayın Delican‘dır entrika düşünenlere hatırlatmadır.

Yorumu oyla      17      6  
Metrolardan ne haber? 15 Eylül 2017 Cuma 15:50

Habire atıp tutuyorsunuz ama engellenen Metrolardan bahsetmek aklınıza bile gelmiyor. Size pas veren Kent radyoda program röportaj yapan sevgili İZMİRLİ VATANDAŞ'ın da aklına gelmiyor.Yahu siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Yorumu oyla      15      6  
Utku Koç 15 Eylül 2017 Cuma 14:36

Sayın Vekille aynı siyasi görüşü taşımıyorum. Ancak İzmir''in kötü yönetildiği ortadadır. İstanbul''da okuyorum. Belediyecilik nasıl olur gidin öğrenin. Sayın Kocaoğlu aday olmayın artık gidin evinizde torunlarınızı sevin CHP nin gençlerine bir şans verin, önünü açın!!!

Yorumu oyla      13      11  
Ercan 15 Eylül 2017 Cuma 14:02

Çürümeye bırakılan Ataturk stadı için bir düşünceniz bile yok .Alsancak stadını yapmanız için engelleyen mi oldu ki bu kadar yıl izmiri statsiz bıraktınız. Yuhulanmakçin bile tek bir lafınız yok.Izmir görüyor bu kente bakış açınızı gerisi lafıguzaf

Yorumu oyla      18      7  
Kerem Sergi 15 Eylül 2017 Cuma 13:40

Akp nin 2019 izmir büyükşehir belediye başkan adayı hayırlı olsun. bakalım bu sefer yüzde kaç alacaklar.

Yorumu oyla      16      5