YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Eshot 3.Bölge 15 Eylül 2017 Cuma 13:28

Siyaset nick name ile yazan arkadaş.Bence Ali Rıza bey için yorumunu ifade etseydin.Olayı tam öğrenip yorumlama yapman daha iyi olurdu.Kaldı ki Ali Rıza beyi tanımam.Ama görüyorum ki konuyu kişiselleştirmissin.Bahsettiğin husustaki görüşünüz yok başka bir arkadaşı konuşmussunuz.demek ki ön yargılı birisisiniz.ama şunu bilinki biz işçiler koordinatörümüzden memnunuz.adam 2 Üniversite mezunu iken gocunmadan bizlerle birlikte seve seve kaçmadan usanmadan otobüs şoförlüğü yaptı.Sağlık problemleriyle direksiyondan indi torpille inmedi.Bizim birimimizde bölgemizde her yerinde görev yaptı.bize abilik yaptı.hiç birzaman farklı görüştekini ayırmadı.işi işte yaptı esas olanı yaptı görevini yaptı.sonra atama geldi bizlerin yani işçinin emeğin en altından geldi ve şuan bizim gururumuz oldu.Başkanımızda bizlere şunu gösterdi ki emek gösteren kim olursa olsun hakketiği yeri alır.bizleri umutlandırdı daha çok umutlandık.burada çalışana her zaman görev var.keşkede genel müdür olsa tarih yazar otobüs şoförlüğünden genel müdürlüğe.. bizleri iyi anlayan emekçiyi iyi anlayanlar kurumları daha iyi yönetirler burada görüşünü bildir.bence burada arkadaşımızı eleştirmen yerine alkışlaman gerekir.mutlu olman gerekir emekçiye değer verildiğinle ilgilen başka kötü niyetlere girme.Yada dürüst ol git ne sıkıntın varsa ona söyle bak bakalım nasıl bir adam olduğunu görürsün.ama unutmaki en azından bizim hemen hemen tüm garajımız onun arkasında eshotta 4000 kişi varsa 3990 kişisi sever koordinatörümüzü.keşke bankamatik memurlarına lafını söyleseydin.bu adam bizle birlikte sabah 5 te yanımıza geliyor gece karakola 3 te düşelim yanımıza geliyor.yada siz siyasetten anlıyorsanız siyaset adıyla kullanılan arkadaş iyi araştır adam baltalanmak için adam baltalanmaz.biz memnnunuz kurumların memnun olduğunu düşünüyoruz üst yönetiminin memnun olduğunu düşünüyoruz ve bizlerde sonuna kadar arkasındayız.Eshot 3. bölge çalışanları

Yorumu oyla      14      7  
siyaset 15 Eylül 2017 Cuma 01:30

Izelmanda siyasetcilere yol mu verilecek simdi. Siyasi tanidiklariyla izelmana is basi yapan eshot soforu, siyasi tanidiklariyla eshotta birimleri degistirdi o da yetmedi koordinator oldu. Belki de yakinda genel mudur yardimcisi olur. Siyaset yapmak onemli degil belediyede. Hangi tarafta oldugun onemli ne de olsa

Yorumu oyla      15      6  
Vahit 14 Eylül 2017 Perşembe 23:35

Sayın Koçer açıklamasında Belediye başkanları kamu gücüyle partiye müdehale edilmemesinin doğuru olduğunu bu konuda Aziz başkanla aynı düşündüğünü söylüyor. Aziz başkanın il ve ilçe kongrelerine alenen karıştığını tüm partililer biliyor. Sayın Aliriza Koçer bile Aziz başkana karşı kral çıplak diyemiyorsa başka söze gerek yok.

Yorumu oyla      12      7  
Şemsi Paşa Pasajı 14 Eylül 2017 Perşembe 23:22

Sn. Başkan Bu karariniz son derece size yakisan ve artik belediyeyi ve belediyeciliği sindirdiğinizin kanitidir. Peki Sn Baskan diger sirketlerinizde siyaset yapan Gen Md. Ve Mudurleriniz hakkinda karariniz ne olacak. Siz cok sene once "Belediye de benden baska kimse siyaset yapmayacak" demistiniz. Bir sirketinizde isler artik calismaktan cikip entrika ve siyaset ustu bir hal almistir. Bu konuda lutfen gerekli calismalari da yapin Sn Baskan. Simdi sizi daha iyi anliyorum kimse siyaset yapmayacak lafini neden kullandiginizi. Allah saglik omur versin siz Baskanliga lutfen devam edin. Sirket arabalariniz ve imkanlarinizla Allah kimseye kisisel cikar saglayip siyaset yapmayi nasip etmesin Insallah. Baskanim tekrar umitlendim bu kararinizdan sonra.

Yorumu oyla      12      8  
adaylar 14 Eylül 2017 Perşembe 23:08

Delege seçimlerinde dikkat edilecek en önemli hususlar yıllarca partiye hizmet etmiş olanlar ve hizmet edebilecek etkinlikte olabilecekler yani partinin oyunu artırabilecek kişiler delege seçilmelidir.

Yorumu oyla      13      5  
Hakan 14 Eylül 2017 Perşembe 22:28

Maalesef adaylar tek elden belirlendikçe istediğiniz kadar adaylık açıklayın önseçim yapılmalı öyle arkadaşımdır, arkadaşımın oğludur diye aday göstermek olmaz, kimi aday gösterirsek alırız nasıl olsa halk Chpye oy veriyor diye bu şehri ziyan etmeyin çıkın kaldırım kaldırım gezin kim çalışıyor kim çalışmıyor görün halkı dinleyin çok mu zor halk herşeyin farkı da mesela bornova çöpten geçilmiyor

Yorumu oyla      11      5  
S E 14 Eylül 2017 Perşembe 22:14

Arkadaşlar bir yanlış haber var ortada ya kasıtlı yada kasıtsız bu tartışılır .. Koçer''in görevine son verilmedi koçer istifa etti hatırlarsanız ki Kocaoğlu''nun açıklamasında belediyeden kimse yerele müdahale etmesin diye koçer de dik durup yâ iş yâ siyaset seçimi yaptı ayrıca açıklamasında bütün belediyecilere ya delege seçiminden elinizi çekin yada istifa edin çağrısı yaptı.. DİK ADAM SENİ 14 YILDIR SEVİYORUZ

Yorumu oyla      16      5  
Büyükşehir 14 Eylül 2017 Perşembe 21:40

Büyükşehir Belediyesinde CHP li mi kaldı.

Yorumu oyla      14      5  
Aylin 14 Eylül 2017 Perşembe 18:49

Bornova belediyesi konusunda katılıyorum bence toptan değişim şart güzel İzmirimiz için

Yorumu oyla      13      5  
Chp li 14 Eylül 2017 Perşembe 17:50

Helal olsun Aziz başkanım kararınız güzel ve yerinde bir tespit bence geç kalınmış guzeltepede haketmeyen bir kaç kişiyi izelmana ise aldı.Ilce belediye başkan aday adaylığı zamanında kendisine çok destek verdik ama Ali Rıza KOÇER kendisini destekleyenleri bırakıp pohpohculari ise aldı.KIMSEYLE SAHSİ SORUNUM YOKTUR.

Yorumu oyla      11      9  
Ciglili 14 Eylül 2017 Perşembe 17:05

Sayin Kocaoğlu baskılara mi dayanamadı birilerinin hatırına mi kırmadan anlamadım ki..İzmir de birtek AliRiza Koçer mi belediyede çalışıp ta siyaset yapıyormuş. Aziz başkana bir sorun bakalım B Şehirde çalışıp ta Bornova da Buca da Çiğli de başka siyasete giren yokmuymus.Bu atakla zannedersem Aziz başkan da rengini belli etmiş oluyor biraz. Aziz bey lütfen onun bunun rızasıyla kişilerin ekmeği ile oynamayın. .Sizleri seviyoruz..

Yorumu oyla      15      5  
Veli DOĞAN 14 Eylül 2017 Perşembe 16:51

Büyükşehir Belediye başkanı bu yanlıştan dönmelidir. Kaybedilen 8 ilçe döneminde de bu tür yanlışlar ile parti emekçilerini kaybetmektedir. Ali rıza bey 14 senesini bu partiye vermiş, çiğlideki ilçe binasını kendi imkanlarıyla kazandırmış hatta ensari beyin geldiği ilk dönemde Eski başkanın belediyeye getirdiği hacizi dahi kaldırmış parti sevdalısı bir insandır. İzmirliden ulaşım konusunda tepki çeken kocaoğlu parti içindede küskünleri arttıırmaktadır. Ali kıran başkesen değil bu partinin nefheri olduğunuzu gösterin.

Yorumu oyla      17      6  
Merkez 14 Eylül 2017 Perşembe 16:43

Adalet isteyen parti...

Yorumu oyla      14      8  
İzmirli 14 Eylül 2017 Perşembe 16:00

İzmir Büyük Şehir Belediyesi gerek akademik kariyeri gerek profesyonel iş hayatı tecrübesi ile çok değerli,yeri doldurulamaz bir bürokratını kaybetmiştir.Bu hatadan en kısa süre de dönülmelidir.

Yorumu oyla      16      8  
Murat kara 14 Eylül 2017 Perşembe 14:33

Başkan bide Bornova''da prensi olgun atilla nın yaptıkları için iki kelime etse samimiyetine inanırdık.

Yorumu oyla      16      8