YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Metro 11 Eylül 2017 Pazartesi 21:09

İzmir metro konusunda sayın vekillerinden açıklama bekliyor.Daha ne kadar duymazlıktan gelinecek? Ak Parti seçmenide İzmirin neden diğer şehirlere yapılan metro yardımının yapılmadığını, onay için gönderilen projelerin onaylanmadığı konusunda açıklama bekliyor.Sizlerin söylediğini dinliyoruz ama seçmeninde soru sorması en doğal kaktır.

Yorumu oyla      11      5  
Vekalet 11 Eylül 2017 Pazartesi 20:44

İzmirin metro ve tüm konularda hakkını Ankarada savunmayanların hiç biri belediye başkanlığına adaylığı düşünmez, bilir ki İzmirli lütuf değil özel değil emsali olanlara yapılanların neden bu şehired e verilmediğini sorar.Son iki seçimde Ak Partinin adaylarını hepimiz biliyoruz.Bu şehirde büyükşehir seçimlerinde Kocaoğluna oy veren Ak Partililerin olduğu gerçektir.Hayat pahalılığı bu halde iken ekonominin toparlanması için birşey yapılmıyorken 2019 çok zor.Birde artık alternatif siyaset sahnesine tabandan destek alarak geliyor.İstensede istenmesede.

Yorumu oyla      11      5  
11 Eylül 2017 Pazartesi 19:39

Sayın vekil de 2019'da İzmir' de başkanlığa sanırım aday. Devamlı gündeme gelmeye çalışıyor da önce partisi FETÖ terör örgütüne ne verdi onu bir açıklasın. Devletin hangi sırları bu örgüte verildi? Ne istediler de herşeyi verdiniz ? Niye verdiniz ? Kozmik odaya bu yapı niye sokuldu?

Yorumu oyla      11      5  
Sayın vekilimiz 11 Eylül 2017 Pazartesi 19:32

İki haftadır Sayın Gökçek yine İzmiri hedef alan beyanatlar vermeye başladı. İzmirin milletvekilleri var ki bunlardan bir tanesi Sayın Başbakanımızdır, saygın-kültürlü il başkanımız, her kademede siyasete hakim kişiler ve vatandaşlarımız varlığı var iken, İzmirde alkışlanacak veya eleştirilecek konulara gerekli hassasiyet itina ile gösterildiği malumunuzdur. Chp‘lilerin anılan kişinin söylediklerini ne kadarını dikkate alacağı bellidir.Lütfen İzmir hakkında yorumları İzmirliler yapsın.Sayın Gökçek Ak Partili İzmirlileri kırdığını bilmelidir.Vekilimiz siz olduğunuza göre vekaletimizde sizdedir.

Yorumu oyla      12      5  
11 Eylül 2017 Pazartesi 19:04

merkez, olmadı fetö vurmuş derseniz. uludere, rus uçağı gibi

Yorumu oyla      11      5  
Sayın Vekil 11 Eylül 2017 Pazartesi 18:57

Suç ise hukuk gerekeni yapar terörün her türüne karşı omuz omuza veririz.Birgünde şu soruya cevap verirmisiniz? Diğer Ak Partili büyükşehirlere metro yapımı için hazinedenn yardım yapılırken neden İzmirede yapılmıyor? Belediyenin kendi yapması için Ankaraya gönderdiği metro projeleri neden onaylanmıyor?

Yorumu oyla      12      5  
Merkez 11 Eylül 2017 Pazartesi 18:27

Bazı yorumcular siha lar kimleri vurdu ispat edin diyor bu kadar boş konuşma olurmu? İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir vatandaşı vurduğunu söyleyen ispat etmeye mecbur yalnız şu chp üyesi sahte müftü hanımı gibi olmasın haa

Yorumu oyla      13      8  
kazım emir 11 Eylül 2017 Pazartesi 18:06

güleyimmi halinize ,ağlayalımmı diyarbakırda NEWROZDA meri meri ,silopide seyyar mahkeme,osloda görüşme,dolmabahçe mutabakatını ben yaptırdım sizin hiç günahınız yok

Yorumu oyla      12      6  
11 Eylül 2017 Pazartesi 17:13

hdp, bilmem ne diyeceğinize adamın söylediklerinin aksini ispat edin. yıllar önce de köylüler vurulmuştu. sağa sola saldırarak konuyu değiştirmeye gerek yok. vurulan şahıslar şu kişilerdir, şu örgüttendir diye bir açıklama yapıldı mı ? 9 Eylül diyenler tören alanında Erdoğan diye niye bağırıyorlar ? ne alaka ?

Yorumu oyla      12      5  
izmirli 11 Eylül 2017 Pazartesi 17:10

açılım süreçinde hdp ve pkk ile yaşanan aşk ne ile açıklanır sayın vekilim.Buna osloda yaşanan gizli buluşmada dahil.

Yorumu oyla      13      6  
emre 11 Eylül 2017 Pazartesi 17:06

bu şekildemi izmiri kazanacaksınız başkasına pislik atarakmı? yerel seçimlerde daha da düşük oy çıkacak sizden bundan emın olun..otogar metro? baraklı hastane? yarım kalan menemen çevre yolu? hepsi bekliyor...

Yorumu oyla      13      5