YORUMLAR
Toplam 58 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
9 Eylül 2017 Cumartesi 22:38

15 yıldır 9 EYLÜL ü hatırlamaya in deyince inen bin deyince binen atanan sözde başbakan kendini ATATÜRK yerine koymaya kalkanlar için fazla orasını burasını yırtmasın oda ötekiler gibi çöpe gidecek davutoğlu en yakını gül kıvranıyor bülent arınç şu an için harita önünde nereye gidiyim diye düşünüyordur heke rahmetli türkeş oğlunun dediklerini duyuyorsa mexarında ters dönmüştür

Yorumu oyla      12      5  
Merih Yücel 9 Eylül 2017 Cumartesi 16:40

Aziz Başkan''a yapılanları kınıyorum.Hem provakotorleri hem de onları susturacak makamda olup da, susturmayanları. Izmir''in Belediye Başkanı bu yapılan saygısızlığı hak etmiyor.

Yorumu oyla      12      5  
sezarın hakkı sezara 9 Eylül 2017 Cumartesi 13:57

Kimse kusura bakmasın ama burada hata Aziz kocaoğlunun dur ! yahu en başta senin orada ne işin var! hadi oraya gittin konuşmaya niye çıkıyorsun ? yani oradaki insanların bindirilmiş kıtalar oldukları çok belli. onların eline 50TL verirsin bagırır. yuhalar, küfür eder. yani burada aziz kocaoğlunun iyi niyetini kullanmışlar. güzelde yapmışlar umarım kendisi bir daha AKP törenlerinde konuşma yapmaya kalkmaz. İşin kötü yanı ne biliyormusunuz? BAşbakan dahil AKP heyeti izmire geldi. senelerdir bitmeyen tüneli sanki zamanında bitirmiş gibi show la açtılar. Sanki izban sadece onların projesiymiş gibi show ile açtılar. Butik stadları KSK ve göztepe taraftarlarına çok güzel kakaladılar. birde üstüne AZiz başkanı ve izmiri aşşagıladır. karizmayı da yerle bir ettiler ve gittiler. Ancak ber zaman söylerim izmir ve izmirli asla unutmaz. referandumda gelen hezimet 2019 da tekrarlanacaktır.

Yorumu oyla      11      5  
Türker Tunalı 9 Eylül 2017 Cumartesi 13:25

Körle yatan şaşı kalkar

Yorumu oyla      11      5  
HİKMET TEKCAN 9 Eylül 2017 Cumartesi 13:07

chp liden çok deger verdiğin için oluyor bunlar

Yorumu oyla      11      5  
izmirli 9 Eylül 2017 Cumartesi 12:52

aziz kocaoğlu devlet erkanı izmire geldiğinde özellikle fuar açılışlarında kendi partililerini azarlamış bir devlet adamıdır. Aynı olgunluğu binali bey gösteremedi dün. Çok üzücü.

Yorumu oyla      13      6  
İzmirli 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:49

Yazıklar olsun.Bir Büyükşehir Başkanına hakaretler yapılıyor ve bazılarıda rahatlıkla izliyor.Gerçek İzmirliler bunu unutmaz.İzmirlilerin gönlünde gerçek Mustafa Kemal Atatürk sevgisi vardır.

Yorumu oyla      13      7  
Bürokrasi 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:08

Belediye bürokratlarımız bu tür haberlere yorum yapmak yerine vatandaşın işiyle uğraşsalar sen ben kavgası çoktan biterdi.

Yorumu oyla      13      5  
KayımOKUR 9 Eylül 2017 Cumartesi 10:16

'İzmir Azizdir, Aziz kalacak' elçuk’ta İZBAN Hattı’nın açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yuhalanmasına Bir izmirli olarak kınıyorum. “Yapılan tamamen siyasi bir nezaketsizliktir. Selçuk’ta Aziz Başkan’ı yuhalayanların İzmirli olduğuna inanmıyorum. Onların İzmirliliklerinden şüphe ediyorum. İzmir halkı ilk seçimde AKP’ye gerekeni tekrar yapacaktır.İzmirliler, dürüst ve çalışkan belediye başkanı Aziz Kocaoğlu’na her zamankinden daha fazla sahip çıkacaktır. İŞİMİZ İZMİR GÜCÜMÜZ İZMİR

Yorumu oyla      13      8  
Tayfun 9 Eylül 2017 Cumartesi 09:59

Bugun ZBAN ,varsa Izmir Buyuksehir sayesinde vardir ve Aziz beyin bu projede muthis bir emegi vardir. Gerek rahmetli Pristina gerek Aziz bey bu sehrin ulasim sisteminin dunya standartlarina cikartilmasi icin yogun mrsaisi vardir. Selcuk da bir takim edepsizlerin yaptiklari terbiyesizligi siddetle kiniyorum...

Yorumu oyla      13      8  
ahmet kerimol 9 Eylül 2017 Cumartesi 08:46

Binali Yıldırımın uslubuna bakın yeter.

Yorumu oyla      15      8  
Tayfun 9 Eylül 2017 Cumartesi 08:40

İzban Selcuk'a gidiyor Selcuk da acılıs var ama Buyuk Sehir acılısa son anda davet ediliyor ,TAM BİR REZALET !! ardından Belediye baskanı kursuye konusmaya cıkıyor bindirilmis kıtalar yuhalayıp konusturmuyor ama Basbakan ve iktidar yoneticileri yuhalayanları susturmuyor .TAM BİR REZALET!!! bugun İzban varsa bu İzmir Buyuksehir Belediyesinin bu buyuk projeyi once olusturdu ,sonra TCDD den tren hatlarının kiralanmasını istedi ,olmayınca TCDD ile ortak hayata gecirdi ...kimin malını kimden calısyorsunuz h....lar..

Yorumu oyla      16      8  
Tarih 9 Eylül 2017 Cumartesi 07:29

Izban ın fikir babası büyük başkan Piristina dır. Bu asla unutulmamalıdır !!!

Yorumu oyla      16      6  
9 Eylül 2017 Cumartesi 02:41

50 milyon meselesi selçuk hattı içindir. Hattın genelinden bahsedilmiyor.

Yorumu oyla      12      5  
Ahmet Bat 9 Eylül 2017 Cumartesi 02:38

Syn Kocaoğlu zaten söylemiş , devlet adamı olsan zaten bu esnada belli ederdin diye ,seviye ortada ... BU ŞEHİR ATATÜRK''Ü EN ÇOK HAK EDEN ŞEHİR ucuz siyasetçileri hiç sevmiyor ,durum ortada

Yorumu oyla      13      7  
BİRAZ ÎZAN 9 Eylül 2017 Cumartesi 01:20

Aziz başkan, İZBAN''''da para hesabı ile hiç vurmaya çalışmamıştır. Ama gerçekten pes artık. Gerçekten belediye misli ile fazla yatırım yspmıştır İZBAN''''a. Sadece Selçuk, Belevi, Sağlık istasyonları yaklaşık 25 milyon, geride var 38 istasyon daha, Nasıl utanmadan belediye 50 milyondan az para yatırdı derler anlamak mümkün değil. Tcdd 300 milyon yatırmak bir yana İZBAN''''a 275 milyon hat kirası yazdı bu güne kadar. Bunun yarısını da belediyeden alacak. Yaptıkları 350 milyon hesabında, hattın arsa değerini hesap ediyorlar. İzmir''''in toprağını İzmir''''e yatırım diye hesap ediyorlar. Hiç mi utanmaz insan? Hiç mi yüzü kızarmaz? Bu halkın aklıyla alay etmektir. İzmirli yer mi bunu? İzmirli''''ye İzban üzerinden işkence yapıyorlar, sinyalizasyon yatırımı yok! Seferleri sıklaştırmsk yok! UTANIN!.

Yorumu oyla      12      6  
Misafir 9 Eylül 2017 Cumartesi 01:12

Sayın Başkana yapılan saygısızlığı kınıyorum. Hizmetin partisi ve partili olmaz. Sayın Başuana naçizane önerim belediye üst kadrolarında bulunup bu duruma sevinen MÜDÜR ve DAİRE BAŞKAN larin veya MÜDÜR, DAİRE BAŞKANI atanacak kişlerin sosyal medya hesaplarına bakarlar durumu daha iyi anlayacaktır. İzmir in vergileriyle yapılan hizmetlerden kimlerin rahatsız olduğunu görecektir. Partizanlık yapmayın ama gerçek partilileri biraz dinleyin. LÜTFEN

Yorumu oyla      13      5  
9 Eylül 2017 Cumartesi 01:11

Erhan Moroğlu'da söz AKP karşıtı ama bu nasıl karşıtlık ? Trollük yapmayı beceremiyorsanız yapmayın. Bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmayın. İzmir' in metro projelerini çöpe atıp ucube izban projesini yapmaya çalışan Ahmet Piriştina 'dan başka kimse değildir. Üçyol -F.Altay metro hattının projesi de zamanında evlere şenlik yapılmış. Apartman altına çıkış vermişler. Ne hikaye anlatıyorsun canım kardeşim ! Bilgin yoksa hikaye anlatma. Tire stadında , Bornova stadında nasıl bir rezillik bekliyorsunuz ? Anlatın da bilelim.

Yorumu oyla      12      5  
Yorum 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:46

Aziz başkan sonuçta İzmirli kimseye boyun eğmez, ezilmëz. Dik durmuş bravo aldığı oyumun hakkını vermiş . Orda izmiri temsil etmryen kuru kalabalık da dersini almıştır .

Yorumu oyla      13      5  
Gozgoz 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:35

İzmirde 6 ah geçirip giden kişi dinle, burası izmir bize göre burasi dünyanın en güzel yeri , biz bu kentin her şeyine aşığız dertlerine bile. Bizi burda tutan bu kente yaşam tarzına olan sevgidir, bu sevgiyi anlamak kolay değil ne sen ne de senin gibiler anlayamaz. Hangi kentte biranı açıp sahilde huzurla içersin, o dediğin kentlerde artık otobüste kadınlar tekmeleniyor.

Yorumu oyla      12      5  
erhan moroğlu 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:20

izmir ulaşımı adı altında aziz bey''i savunanlara soruyorum: izmir''in ulaşımını aziz bey''mi tesis etmiştir? izmir''in ulaşımı eskiden beri örnek olduğu gibi mevcut tüm projeler tramvay hariç hepsi rahmetli priştina''nın projeleridir. aziz bey rahmetlinin projelerine ihanet etmeyip içlerini boşaltıp talan etmeseydi ne iktidar bu kadar söz sahibi olacak ne de izmir''li mağdur olacaktır. allah kitap aşkına gözünü aç izmir''li. mevcut izmir yöneticileri bir ilizyonu yaşatıyor. kendi yapmakdıkları şeylere dahi sahip çıkıyor. yapılacaklara engel olmak eski projeleri değiştirmek için elinden geleni yapıyor. izmir''in imkanlarını belli zümrelere tahsis ediyor. daha ne kadar uyuyacaksınız. kanal projesini niye kimse konuşmuyor fuarı izbanı metroyu daha durun bornova stadı tire stadı rezillikleri ortaya çıkacak. yahu siz niye takım tutar gibi parti tutuyorsunuz. nolur biraz yaşadığınız yerden yana olun. kahroluyorum rahmetli aklıma geldikçe vay gidene.

Yorumu oyla      11      11  
Cem CANSIN OĞUZ 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:17

Sayın Kocaoğlu aynı siyaseti siz kendi içinizde değerli Pristina''dan sonra devam ettirdiniz. Nedir şimdiki şikayetini. Kaç kişiyi hiç acımadan yerinden ve işinden ettiniz. Sadece menfaatler için? Yazıklar olsun sikayetiniz buysa!

Yorumu oyla      11      8  
Hatice Tatlı 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:10

AZİZ Başkana yapılan saygısızlık,AKP zihniyetinin göstergesidir.İzbanın yapım giderlerinin yüzde 90 nını Büyükşehir öder hükümet ben yaptım der,yüzde 50 de ortak oluverir,açılışta da bu kentin seçilmiş sevilen,sayılan başkanını yuhlatır.Orada oturan Başbakanın,Valinin gıkı çıkmaz,ayıptır yaptığınız ayıp,sizlere yuh olsun.Ne yaparsanız yapın siz asla İZMİRİ alamayacaksınız.İzmirlinin 9 Eylülde Başkanına nasılsahip çıktığını göreceksiniz,bu böyle biline

Yorumu oyla      13      5  
Konuk 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:09

2004 yılında göreve geldiğinizde izban projesi Ahmet Piriştina tarafından tamamlanmış, imzaya hazır haldeydi. Siz imzalamakta aylarca tereddüt ettiniz. Bu proje sizin değil Piriştina''nın

Yorumu oyla      11      8  
Vatandaş 9 Eylül 9 Eylül 2017 Cumartesi 00:03

6Ay yazan arkadaş, tabii ki İzmir sizi zorlamıştır. Kültür şoku; elektrik sonundan kötü çarpar insanı. Kentim adına üzüldüm 6 ay sana tahammül etmek zorunda kaldığı için.İyi ki yaşadığın yüksek ve bol gölgeli,sık ağaçlı yerlere,biraz kıllı da olsa iri komşularına kavuşmuşsun bir an önce??????

Yorumu oyla      13      5  
İbrahim 8 Eylül 2017 Cuma 23:55

Hiçbir hizmet üretmeyip, böyle gerginliklerle prim yapan, konuyu siyasi ve ideolojik mindere çekip buradan oy devşiren kişiye Aziz Kocaoğlu denir. Bana Kocsoğlu''nun bir tane hizmetini söyleyin, sadece bir tane! Yok... anca iktidar partisi ile kavga edip, şov yapıyor başka bişey yok..

Yorumu oyla      11      12  
ado 8 Eylül 2017 Cuma 23:52

türkiye nin büyükşehirleri İstanbul bursa adana ya gittim bu şehirlerin içinde en uygunu izmir evet aktarmada sıkıntılar var ben buca kozağaç sakiniyim gümrükten otobüs yok ya konak yada çankayadan bineceğiz bucalılar olarak evet kentleşmede geç kaldık ve şehir dışından gelen misafirler izmir in çoğu yeri aynı diyo misal bursalılar yollarımız çok iyi değil izmir içi buca da battı çıktı yolumuz yok ve konut fiyatları çok yüksek eleştiriyi açık olalım fakat aziz başkan ilçelere özellikle kırsala çok büyük yardımda bulundu ova yolları olsun hayvan ve fidan bağışları olsun iyi işler yaptı Selçuk da yapılanlar tamamiyele ayıptır haksızlıktır aziz başkan dürüst adamdır

Yorumu oyla      14      5  
şükrü 8 Eylül 2017 Cuma 22:39

aziz başkanda ak partililere inat aliağa bergama dikili metrosunun açılışını yapıp önde bitirsin.en güzel cevabı olur.niye yapılanlardan pay biçip sahipleniyorki....:) :)

Yorumu oyla      12      7  
8 Eylül 2017 Cuma 22:30

Erhan Moroğlu , İZBAN hattı TCDD'nin malı. TCDD' den izinsiz belediye o hatta bırak elektrik döşemeyi çivi çakamaz. Kaldı ki sistemin elektrik hattını da döşeyen TCDD. Ankara' da, İstanbul'da İZBAN benzeri banliyö hatlarını ( Marmaray ve baskentray ) aradan geçen yıllara rağmen hükümet niye bitiremedi ? TCDD' nin yanında İzmir belediyesi 1 milyara yakın para harcadı da bitti, yoksa bitmezdi. İZBAN'ı sürekli sahiplenen de belediye değil hükümet. Burada bir iş yapılmış, para harcanmış ama sen karşı taraf hiçbir iş yapmamış, para harcamamış gibi davranıyorsun. Madem ki öyle ver belediyenin payını belediye ile ortaklıktan çık, belediye de paralel metro hattı yapsın , bakalım İZBAN'ı kim kullanacak ?

Yorumu oyla      11      5  
İzmirde 6 ay yazana yanıt 8 Eylül 2017 Cuma 22:28

Keşke hangi şehirden geldiğinizi yazsaydınız daha ayrıntılı yanıt veriirdim size.İzmir‘in toplu ulaşımı çözülmüş ve ülkeye örnektir.Ne iş yaptığınızıda bilemiyorum ama İzmir ulaşımını o kadar çok eleştirmişsiniz ki haksızlık etmişsiniz, belediye otobüsü en sınır köye bile gidiyor.Yoksa siz insanları balık istifi taşıyan ama Aziz Kocaoğlu ben vatandaşıma otobüslerle ulaşıyorum Özel halk otobüsüne izin vermem dediği firmalardan birinin temsilcisii misiniz veya Ak Partide görevli mi veya bir akrabanız Ak Partili belediye başkanı mı? Diğer seçimlerde Ak Partiye oy veren büyükşehir seçimlerinde Aziz Kocaoğluna Allah razı olsun diyen ve oy veren çok Ak Partili görürsünüz.

Yorumu oyla      15      5  
8 Eylül 2017 Cuma 22:16

Klimasız otobüs , çalışmayan metro mu ? Yalana bak ! :) Türkiye de en genç otobüs filolarına sahip nadir şehirdir İzmir , ne Klimasız otobüsü ! İssizlik sorunu direkt yerel yönetimin işi mi ya da maaşlar. Ülkenin en düşük maaşları izmir de veriliyormuş ! Adam trollük yapmayı da beceremiyor.

Yorumu oyla      17      5  
8 Eylül 2017 Cuma 21:59

Necmettin Yusufeli , helal olsun, şıp diye gerçekleri görmüşdünü :) . Kardeşim bu adam Erdoğan diye bağıranlara hakaret etse Cumhurbaşkanı'nı havaalanında karşılamaz, makamında koltuğunu vermez. Sen oraya partililerini toplayıp seçilmiş belediye başkanını yuhalatamazsın. İzban törenlerinde bu iş genelek oldu. İzban arıza yaptığında ortada gözükmeyenler, iş izban ı kimin yaptığına gelince biz yaptık diye ortaya çıkıyorlar. İzban bir daha arıza yaptığında havuz medyası bundan sonra belediyeyi suçlamasın.

Yorumu oyla      19      6  
İzmir''de 6 ay 8 Eylül 2017 Cuma 21:56

İzmir Aziz''miş ?????? aynen aynen o kadar Aziz ki o Aziz sayesinde ülkenin en kötü şehirleşmesine sahip kendinizi kandırmayı bırakın bence ey Aziz''ci İzmirliler. 6 ay zor dayandım İzmir''e. Klimasız otobüsler çalışamayan metro hattı çalışamayan vapur hattı karmakarışık yollar İşsizlik almış başını gidiyor ülkenin en düşük maaşları veriliyor ve hala İzmir aziz diyorsunuz. Komik

Yorumu oyla      12      18  
erhan moroğlu 8 Eylül 2017 Cuma 21:52

görüyorum ki yine çekete oy vermen izmir''li aziz diye kendinden geçmiş! öncelikle aziz bey''e yapılan rezalet kabul edilemez o ayrı. fakat izban''ı ibb''nin sahiplenmesine kargalar bile güler. hani şu muhteşem ihaleyle önce açık hat döşenen sonra bu olmadı ya denip başka bir ihaleyle tüm sistemi söktürülen. sonra başka bir ihale ile olması gereken sistem döşenmeye başlayan ve dahi bitirilemeyince hükümetin bitirdiği izban! ve bunun gibi bir çok proje. yahu tamam hepimiz hükümetin karşısındayız fakat biraz ağır olacak ama tezekten kaçarken çamur avuçlamak neyin nesi. her seferinde aynı hikaye gerilimden pay alma politikası. allah aşkına utan artık izmir''li!

Yorumu oyla      12      14  
8 Eylül 2017 Cuma 21:50

başka haberin altına yazdım aynısını buraya da yazayım.devlet izmirden 10 vergi toplıyor.geriye 1 tl lik hizmet veriyor.istiyorlarsa onu da vermesinler.canları sağolsun.

Yorumu oyla      18      6  
izmir AZİZ DIR 8 Eylül 2017 Cuma 21:43

Izmide bir sonraki secimde recep tayip Erdoğani belediye baskan adayi yapinda AZİZ BAŞKANIN karşısında boyunun ölçüsünu alsin binali dersini aldi sira tayipte

Yorumu oyla      20      6  
Necmettin Yusufeli 8 Eylül 2017 Cuma 21:41

Burada yorum yazanları anlayamıyorum. Çok net: Aziz Kocaoğlu hakaret etti. Niye? Recep Tayyip Erdoğan diye slogan attı diye insanlar. Başbakanın mesajına bir bakın. Ne kadar naif ve temiz bir mesaj. Ayıptır. Tekrar izleyin programı.

Yorumu oyla      13      18  
Salatalık 8 Eylül 2017 Cuma 21:38

Böyle yaparak İzmir'i alabileceklerini zannediyorlar. Sayın Başbakan İzmir' de Aziz Kocaoğlu karşısında yenilince herhalde kendine yedirememiş ki böyle işlere tenezzül ediyor :) Binali Yıldırım şeker meker işlerini bıraksın da otogar metrosunu yapsın , Narlıdere metrosunun kredi onayını versin.

Yorumu oyla      14      7  
efe 8 Eylül 2017 Cuma 21:34

işte bu boş siyasetiniz yüzünden izmirden oy alamasınız duRduk yere Aziz kocaoğlunu daha güçlü konuma getirdiniz

Yorumu oyla      14      7  
Poyraz 8 Eylül 2017 Cuma 21:11

Yolu,tüneli,köprüyü anladıkta üniversite öğrencilerine niçin yeterli yurt yapılmıyor.Kyk yurdu çıkmayan öğrenciler nerede kalacak ?Birde Ankara'da ulaşımda tam bilet 2.50 indirimli 1.75 .üstelik her aktarma paralı.

Yorumu oyla      15      6  
Bülent ışık 8 Eylül 2017 Cuma 21:05

Izban in yüzde 70 ini TCDD yapmış.izmir bb nin yaptığı yatırım o zamanki para ile 800 milyon.Tcdd nin döşediği 80 kilometre rayın bugün kü değeri 40 milyon lira.bu fiyatı Iran a satılan ray fiyatlarından çıkardım.

Yorumu oyla      15      6  
8 Eylül 2017 Cuma 20:55

Milli irade deyip milli iradenin seçtiği başkanı kendi adamlarına yuhalatmak ancak akp ye yakışır.

Yorumu oyla      14      6  
Bindirilmiş Kıt'alar 8 Eylül 2017 Cuma 20:42

İzmir'den oy alamayan AKP'nin bindirilmiş kıt'alarının haltı.

Yorumu oyla      23      6  
8 Eylül 2017 Cuma 20:39

2011 den beri 6 yılda 8 proje bitirmişler .. yap işlet devret kazıklarını çıkar yılda BİR proje bile yapmaz.Sağ olun zahmet etmişsiniz.

Yorumu oyla      21      5  
Gozgoz 8 Eylül 2017 Cuma 20:32

Aziz başkana yapılan saygısızlık aslında izmir halkına yapıldı Aziz başkan izmir seninle

Yorumu oyla      22      6  
Gozgoz 8 Eylül 2017 Cuma 20:32

Aziz başkana yapılan saygısızlık aslında izmir halkına yapıldı Aziz başkan izmir seninle

Yorumu oyla      18      6  
Ne kadar olmuş 8 Eylül 2017 Cuma 20:22

Yevmiyeler afedersiniz şehirdışı olunca adı harcırah oluyordu değil mi?

Yorumu oyla      19      5  
ahmet kerimol 8 Eylül 2017 Cuma 20:11

Aziz Kocaoğlu dürüst ve çalışkan.Bu çok rahatsız edici bir durum.

Yorumu oyla      20      5  
emre 8 Eylül 2017 Cuma 20:11

edepsizlik ayiptir yaw biz Tayyip i yuhalasak nolcakti acaba sandikla isbasina gelmiş birini yuhalamak? siz izmirde hic bir zaman oy alamayacaksiniz bunu bilin

Yorumu oyla      20      5  
hadi ya 8 Eylül 2017 Cuma 19:55

Izmir´i o halindemi birakacaktik !!!!! Onun icinmi Izmire 1 Kilometre olsun Metro yapmadiniz ? Onun icinmi her yapilani KIK´lediniz ? Onun icinmi her Rapor 1-2 yil bakanliklarda bekletiliyor ? he canim. Bizde yedik.

Yorumu oyla      20      5  
Gaziemirli 8 Eylül 2017 Cuma 19:42

İzban, rahmetli Priştinanın projesidir, İzbanı yapmak için alacağı dış krediye hükümet kefil olmamıştır, Priştina İzbanı belediyenin imkanlarıyla yapmaya kalkınca, bu defa hükümet yeri teslim etmemiş ve ancak birlikte yaparsak kabul ederiz demiştir. Priştinanın ani ölümüyle Aziz KOcaoğlu, yapılacak yatırımın İzmir'lilere faydası olacağı için ortaklık teklifini kabul etmiştir. Belediyenin bu projesi olmasaydı, biz hükümetten bu yatırımı daha 50 yıl görmezdik. Yaşasın CHP, Yaşasın Büyükşehir Belediyesi !

Yorumu oyla      21      5  
Siyaset bu değil 8 Eylül 2017 Cuma 19:42

Ben yok biz varız o halde hep biraraya gelir bu ülke için herşeyin en güzelini yaparız diye niye siyasetçiler konuşamıyor. Ötekileştirmekten bıktık.Her canlının ömrünün süresi her üretilen ürünün son kullanma tarihi vardır.Partilerin ömrünü de sandıkta seçmen karar vermesini bugüne kadar olduğu gibi iyi bilir.

Yorumu oyla      18      5  
KAZIM EMİR 8 Eylül 2017 Cuma 19:41

bugün akaryakıta zam geldi,ulaşıma zam geldi haberiniz varmı okul servislerine ,taksi ücretlerine zam geldi haberiniz varmı

Yorumu oyla      14      5  
Ayıptır 8 Eylül 2017 Cuma 19:24

Aziz Kocaoğlunu yuhalamak ayıptır.Kötü söz sahibine aittir.Sayın Kocaoğlu İzmir sizin arkanızdadır seçimlerde her partiden oy alıyorsunuz.Dün bir yorum vardı "Sırada İzmir için ne var" diye.Demekki bu varmış.Şekeri çıktı ise müsebbibleri sevinsin.

Yorumu oyla      13      5  
Ksk 8 Eylül 2017 Cuma 19:20

Bosver baskan..ne acilisina bile geldigini bilmeyen beyni yikanmis insanlarin isi...

Yorumu oyla      15      5  
ali 8 Eylül 2017 Cuma 19:16

Binali keşke halka kızsaydı yuhalama için. Kocaoğlu bir tanedir

Yorumu oyla      13      5  
Nurizade 8 Eylül 2017 Cuma 18:55

Kocaoğlu na yapılan tam anlamıyla terbiyesizliktir. Başbakan da maalesef buna destek vermiştir.

Yorumu oyla      20      8  
Izmirli 8 Eylül 2017 Cuma 18:47

Tek suçlu aziz başkan orda ibb başkanı olarak katılıyor adam yuhalaniyor ne yapti bu adam oluna gemi mi aldı

Yorumu oyla      18      7