YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
7 Eylül 2017 Perşembe 18:09

Sezar, ne wowturkey ı canım kardeşim ? Sana yazılmayan mesajı da üstüne alınıp cevap vermen ayrı bir komedi. Okuma yazman yerinde ise yazılan mesajları iyi oku, bak bakalım kim ne yazmış.

Yorumu oyla      12      6  
sezarın hakkı sezara 7 Eylül 2017 Perşembe 13:33

isimsiz wowturkey trolleri gene iş başında. gen eokumadan yorum yapıyorlar. @02:18 yani öyle komik bir yorumki yaptıgın cevap vermeyecektim ama yazıcam. Dostum bak ege perlanın oldugu bölge Yeni kent merkezi. yeni kent merkezinde zaten yükseklik sınırı yok. bu türkiyede ilktir. rahmetli piriştina burayı hazırlarken GÖkdelen bölgesi oalrak hazırladı. amaç izmirde yapılacak gökdelenlerin buraya yani yeni kent merkezine yapılmasıydı. Bende dedimki; Yeni kent merkezi hariç gökdelen yapımı yasaklanmalı. gökdelen yapmak isteyene YKM teşvike dilmeli. Sen diyorsunki "Piriştina yeni kent merkezi yapacaktı, gökdelen değil" ben böyle demişim !!! arkadaşlar lütfen okuma yazmayı tam öğrenin . bakın zaman zaman gazete yazaralrı bile bize buradan cevap yazıyor ama siz daha sıradan bir yorumcunun yazdıgını bile okuyamıyorsunuz.

Yorumu oyla      14      8  
7 Eylül 2017 Perşembe 08:54

binayı birşeye benzetemedim. mimari güzellik diye birşey yok. çirkin ve bir o kadar gereksiz

Yorumu oyla      15      7  
7 Eylül 2017 Perşembe 02:18

Bu şehirde cidden garip insanlar yaşıyor. Adamlar sistematik istemezükçü. Biride yazmış : Piriştina yeni kent merkezi yapacaktı, gökdelen değil diye. Atış serbest mi ?

Yorumu oyla      13      10  
Komedi 7 Eylül 2017 Perşembe 02:10

Altta yorumcunun biri ciddi ciddi fuarı taşıyıp otopark yaptınız demiş. Beyefendi şu an Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi İzmir'de, ne hikaye anlatıyorsun! Yok boruları satmış da falan ... komediye bak ! Fuarcılık kültürparkın içine ucube holler yapmakla olmaz, adam gibi tesis yapmakla olur.

Yorumu oyla      14      5  
AYHAN TUNCA 6 Eylül 2017 Çarşamba 23:57

Binanın 12 Kat üzerinin yıkılması, traşlanması,

Yorumu oyla      15      6  
VATNDAŞ 6 Eylül 2017 Çarşamba 22:35

Herşeyi ama herşeyi bilen Aziz başkan Güzel İzmir e yeni bir ucube daha kazandırdın hayırlı olsun. Yüreğin varsa bukadar çok biliyorsan birgün bu kentin meslek odalarının karşısına çıkta bu kenti nasıl yönettiğini bilim insanlarına anlat ta görelim. Haaaa onlarda anlamaz demi.

Yorumu oyla      19      10  
6 Eylül 2017 Çarşamba 20:33

izmiri istanbul yapmayın.gecen ay gaziemirden bostanlıya otobandan 2 saatte girdim.

Yorumu oyla      21      9  
sezarın hakkı sezara 6 Eylül 2017 Çarşamba 20:16

Aziz kocaoğlu madem gökdelen seviyor. RAhmetli Ahmet piriştinanın milyonlarca TL dökerek hazırlattıgı yeni kent merkezi planına sagdık kalsın. İzmirde yeni kent merkezi sınırları haricinde gökdeln yapımı yasaklansın. Bugün bakıyorsun Yeşilova tarafına ayrı gökdelen. OTogarın oraya ayrı mavişehire ayrı gökdelenler yapılıyor. Aziz kocaoğlu izmiri biraz düşünüyorsa bunun önüne geçer. yoksa bu gidişle istanbuldan beter oluruz. mutlaka Yeni kent merkezi haricinde gökdelen yapımı yasaklanmalaı. YKM içinde kolaylık sağlanmalı. m2 fiyatları biraz geriye çekilmeli.

Yorumu oyla      23      7  
Gürol Tulunay 6 Eylül 2017 Çarşamba 18:49

Ben yazınız dolayısıyla Sayın Başkana seslenmek istiyorum... İnciraltının sağlık bölgesi olmasını istiyorsunuz, size bundan evvelde bir kaç kere seslendim. Sesimi face book ve veya basında yer alan haberleriniz de ekleme yaparak seslendim. Yüz yüze konuştuğumuz enden zamanlarda da Size Agamemnon Kaplıcalarının önemini ve tarihini anlatmam gerekir, Yarımada içinde bir festival niteliğindeki projemi anlatmak isterim demiş ve randevu istemiştim. Siz talimat vermenize rağmen, beni bir ay sonra arayanlar sizin meşgul olduğunuzu beni falanca kişi ile görüştürmek istediler. Kabul etmedim. Ben 1977 yılından beri gazeteciyim. Çalıştığım gazete ve dergileri yazsam burası almaz. Sizinle ben bile görüşemiyorsam...Mutlaka çok meşgulsünüzdür. Ama ben olsan yahu bu adam ikidebirde ne demek istiyor, ne varmış bu kaplıcalarda diye düşünürdüm. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım, Agamemnonsuz Sağlık Projesi olmaz ve olmamalı, belki nedenini merak eden çıkar. Ümit eline sağlık, gözlerinden öper tüm ekip'e selam ve sevgilerimi iletirim...

Yorumu oyla      15      6  
erhan moroğlu 6 Eylül 2017 Çarşamba 18:09

tebrikler izmir''e bir ucube daha kazandırdınız. uzaktan bile ne kadar kötü görünüyor. rahmetli priştina kent merkezi yapıcam demişti gökdelen değil. ayrıca rahmetli izmir''i tekrar fuar şehri yapıcam demişti siz fuarı taşıyıp otopark yaptınız. ayrıca rahmetli büyük kanal projesi yapıcam demişti siz göreve gelir gelmez boruları sattınız. hala kahramanlarda kanalizasyon açığa akıyor. o yüzden rahmetli''nin adını ağzınıza almak haddinize değil beyfendi. siz ancak uyutma politikası bilirsiniz. size rağmen yapılan hizmetleri ben yaptım demeyi bilirsiniz. her yere kendi posterinizi astırmayı bilirsiniz. gizli gizli bazı zümrelerin işlerini görmeyi bilirsiniz. neyse bunun sonu gelmez.

Yorumu oyla      24      11  
Azim ve Hırs 6 Eylül 2017 Çarşamba 16:58

İkisi birbirine tamamen zıttır.Azimli insan liderlik ettiği toplumu götürür refaha, hırslı insan liderlik ettiği toplumu götürür bataklığa.Tarihte dünyada bu ikisininde örneklari bolca var. Türkiye Cumhuriyetinden sonra bağımsızlığını kazanan veya kazanmaya çalışan toplumlar Azim için örnek olarak Atatürk‘ü örnek göstermişlerdir.

Yorumu oyla      13      5  
tunalı 6 Eylül 2017 Çarşamba 16:49

İnciraltı sakinlerinin ağzına bir parmak bal çalan Aziz Kocaoğlu...Son İnciraltı planlarını da iptal ettiren Aziz Kocaoğlu...Bu zihniyet İnciraltı sakinlrine fayda getirmez...Sayın Başbakan ımız artık İnciraltı sakinlerini duyunuz lütfen...Ümidimiz sayın Başbakanımız..Kocaoğlu değil....

Yorumu oyla      24      13  
emrah metin 6 Eylül 2017 Çarşamba 16:41

sen alternatif yol yapma. orda bilmem kaç bin kişilik otoparkı ve yaşam merkezini aç ve bide bununla övün. İzmir İstanbul'dan daha beter olacak. Aziz efendi. Bide boy gösteriyosun oralar da.

Yorumu oyla      28      11  
seçil özen 6 Eylül 2017 Çarşamba 15:58

İnciraltı sağlık turizmi olarak hala neden bu kadar bekliyor?? Biran evvel planlanmalı, kurban kesim yeri olmaktan çıkarılmalı.

Yorumu oyla      18      19  
Kemal Dramalı 6 Eylül 2017 Çarşamba 14:49

Atatürkün Kalesi İzmirimize hayırlı uğur?u olsun bereket getirsin başta AZİZ Başkan olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Yorumu oyla      16      23