YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sak 23 Ağustos 2017 Çarşamba 08:37

Hikayeden bi stadla kahraman olacaklarını sanan bir parti ve Karşıyakanın yalakaları.Amacınız fidanlık.Karşıyakada o stadı isteyen futbolla alakalı ,alakasız 1000 kişiyi bulamassınız.

Yorumu oyla      11      5  
sak 23 Ağustos 2017 Çarşamba 08:30

Sizin bu stad yapılacak dayatmasıda Karşıyakalıların sinirini bozuyor.Siz Karşıyakayı temsil etmiyorsunuz.Sadece spor kulübü yöneticisisiniz.bu stad yapılacak başka emriniz .

Yorumu oyla      11      5  
22 Ağustos 2017 Salı 20:22

Sabrımız taştı derken? itiraz süresi belli değil mi? adamlar ister 1.gün başvurur ister son dakika. imar planları neyse ona göre iş yapın, ne diye itiraz edilecek şeyleri ısrarla yapıyorsunuz? herkes kafasına göre iş yaparsa imar planlarına ne gerek var? geçmişte çarpık yapılaşmadan hiç mi ders alınmaz! önce kızıyorlar ama sonra da düzeltiyorlar :)

Yorumu oyla      11      5  
Oda=isguzar=kina yak 22 Ağustos 2017 Salı 17:32

Soz yok isguzarligin bukadarina pes... izmir bu ihanetinizi unutmayacak....

Yorumu oyla      11      6  
22 Ağustos 2017 Salı 16:10

odalar arı gibi çalısıyorlar. Hiç boş durdukları yok. Her proje icin mahkeme mahkeme dolasıyorlar. Bunlardaki hırs kimsede yok :D

Yorumu oyla      11      7  
22 Ağustos 2017 Salı 15:07

Son Altaylı , Göztepe şanslıydı playoffta şampiyon oldu. 14 yıl sonra sanşta balda özelikle finalde yanındaydı. İte kaka süper lige çıkılmıştır. İzmir' de de futbol yönetim, anlayış , vizyon olarak amatör seviyeye düşmüş durumdadır. Tesisleşme açısından da sıkıntı var. Başarı zaten yok. Statlara bakıyorsun Buca Stadı bildiğin ucuz semt stadı. Alsancak Stadı aynı şekilde semt stadı , Karşıyaka Stadı da aynı şekilde olacak. 12-15 binlik statları artık semtlere amatör takımlara yapıyorlar. Göztepe'de itiraz edildi de kapasite 20 bine çıktı. Fena değil ama yetersiz. Kapasite 40 bin olmalıydı. 40 binlik stada şehrin de ihtiyacı var. Karşıyaka' ya 25 binlik bir stat ideal olurdu ama yapılmadı. Bu arada Göztepe Stadı 200 milyon euro değil, 218 milyon TL yani 53 milyon euro. 20 binlik bir stat için oldukça yüksek bir meblağ. İstanbul takımları 40 bin ve üzeri statlara , yüksek gelirlere sahipken , üstüne birde diğer bir çok şehre 35 bin üzeri statlar yapılmışken biz hala daha 15 binlik statlar ile uğraşıyoruz. Bu şehir zaten futbolda yıllardır geri kalmıştı, tesis olarak da geri kalacak. Burası Türkiye' nin 3.büyük şehri, ufak bir yer değil. İlerleyen yıllarda belki de eskisi gibi 2.büyük şehir olacak.

Yorumu oyla      12      5  
son altaylı 22 Ağustos 2017 Salı 14:19

Buradaki tek amaç Göztepeyi izmirin tek takımı haline getirmek!! göztepe stadına da itiraz geliyor ama hemen çözülüyor . 9 eylül de temel atma töreni yapıalcak ve başbakan gelecek! bu ne yalakalık? göztepe de yoksa proje takımı mı oluyor? TFF 1.lig te 2 milyon euro değeri olan göztepe. süperlig te 35 milyon euroluk takım olmuş ! seneye 60 milyon euro olacakmış ! 2 milyon nere 60 milyon nere! stadları 20bin kişilik ama maliyet 200 milyon euro ! buna ne demeli? Göztepe tabiki şansa bala gelmedi ama birileri tarafından destekleniyor ve izmirde en fazla taraftara sahip takım oldugu için Tek takım haline geitirlmeye açlışıyor. KSK ,altay gibi klüpleri yoke tmek sitiyorlar. GEriye tek büyük GÖztepe kalsın istiyorlar :)

Yorumu oyla      11      8  
22 Ağustos 2017 Salı 13:00

Kardeşim bırakın itiraz falan yapmayın da yapılsın şu dandik statta konu da kapansın. Adamlarda zaten vizyon diye bir şey yok, bırakın yapsınlar. İzmir' de futbol amatör seviyeye inmiş durumda. Göztepe şansa bala 14 yıl sonra süper lige çıktı , bari o düşmese de amatör seviyeye inmiş futbol biraz yukarı seviyeye çıksa.

Yorumu oyla      11      8  
Ercan 22 Ağustos 2017 Salı 12:52

Izmirin tarihi stadı yıkıldı.Bu kadar yaygara koparılması.Kac yıldır da yapılmıyor.Mahalle statlariniı izmire layık görmeyi nasıl içinize sindiriyorsunuz.Samsuna bile kaç binlik stat yapıldı.Politik oyunlara alet olmayın lütfen.Karsiyaka yönetimi futbolda ki büyük başarısızlığını örtmek için bu stat polemiğini kullanıyor.Batik kulüp bu mahalle stadiylami şahlanisa geçecek.Hadi canım siz de

Yorumu oyla      14      5  
Bülent ışık 22 Ağustos 2017 Salı 12:12

Alsancak stadının temelleri ne zaman atılacak.oturduklari yerde stad isteyenler eskiden bu kadar otobüste yoktu Atatürk stadından Eşrefpaşa'ya maç çıkışı yürüyerek giderdim.

Yorumu oyla      14      5  
22 Ağustos 2017 Salı 11:46

İzmir AKP - CHP ve istemezükçü gruplar arasında sıkışıp kaldı. Yapılacak her proje sıkıntılı. Basit bir stat meselesi bile yıllardır çözülemedi. Bunun baş sorumlusu da bakanlıktır. Bu şehrin yerel yönetimini oyun dışı bırakıp iş yapmaya çalışmak milli iradeyi tanımıyorum demektir. Bakanlık kendi kafasına göre bir yere proje yapmaya çalışıyor, belediyeleri de alınan kararlar ile saf dışı bırakıyorlar. Ve bu çok sık olmaya başladı. Bu halk belediyeleri niye seçiyor ? İmar planlarını bile bakanlık yapacaksa belediye ne yapacak ? Ankara'dan müdahale geliyor hop belediyelerin, halkın itiraz ettiği yere AVM yapılıyor , hop başka bir şey. 10 yıldır bu halkın seçtiği belediye ile anlaşıp bir stat yapılamadı gitti , yoksa bu mahalle aralarına itiraz gelir, bize de buradan ekmek çıkar mı denildi , insan merak ediyor. Stat yapacaklar gider Atatürk Stadı'nı yıkar, yapar, Alsancak' ı yıkar yapar. Yapmak isteyen yapar. Diğer şehirlerde odalar yok mu ? Oralarda statlar , diğer projeler yapılıyor da iş İzmir'e gelince mi olmuyor ? Bakıyorsun karşıyaka stadına karşılık Alsancak Stadı Toki ye verilecek diye geçmişte anlaşmalar yapılmış. Alsancak Stadı stat kalsın denince mi semtinize stat yapıyoruz hikaye çıktı? Ne semti ? Herkes stadın dibinde mi oturuyor ?

Yorumu oyla      14      6  
izmirli 22 Ağustos 2017 Salı 11:35

yeri çok yanlış orası güzel bir park olur stat için yer çok

Yorumu oyla      16      8  
Yaziklar olsun 22 Ağustos 2017 Salı 11:30

Yaziklar olsun. Art niyetli sehir pilancilarina... goztepe stadina ses cikarma bizim stadimiza gozdik. Sizi cikarci arrt niyetliler sizi....

Yorumu oyla      14      11  
22 Ağustos 2017 Salı 11:20

İyi de geçen sizde itiraz ediyorsunuz , Göztepe stadı daha pahali büyük diye.

Yorumu oyla      14      6  
emre 22 Ağustos 2017 Salı 10:56

hukumetin gazina gelip bunlari yapiyorsunuz neden alsancak stadi ve yenilenmeyen Atatürk stadi icin sesiniz cikmaz bencillik ediyosunuz sadece kendi stadiniz onemli 15 binlik stada fit oluyorsunuz yaziklar olsun karşıyaka taraftarina

Yorumu oyla      17      7