YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
9 Ağustos 2017 Çarşamba 01:08

Üçkuyular metrosunun projesini hangi başkan yaptırmışsa hesabını ona sormak lazım. Apartman altına çıkış verilmiş. Proje revize edilmek zorunda kalindi. Ayrıca Japonlara işi ver ne demek ? Keyfine göre şirket mi seçiyorsun ? Türkiye' de , dünyada metro yapan çok sayıda Türk şirket var.

Yorumu oyla      11      5  
Bucalı 9 Ağustos 2017 Çarşamba 00:11

Buca nın gayette ana arterlerinden 220 sokak 4 dolmuş hattı 9 otobus hattı çalışan sokakta iki otobüs yanyana geçemiyorsa yasadışı inşaat ruhsatlarından dolayı bu trajedidir. Güce tapanlar istedikleri kadar hükümeti ya da belediyeyi savunsunlar. Kral çıplak ister görün ister görmeyin. Bana özel araç kullanmayın diyen belediye başkanı da kendisi makam arabasını bırakıp toplu taşıma kullanmalıdır. Yok bunu yapmıyorsa bu ne yaban çelişkidir.

Yorumu oyla      11      5  
8 Ağustos 2017 Salı 17:33

Buca' nın ana arteri de zaten 220 sokak :)

Yorumu oyla      11      5  
8 Ağustos 2017 Salı 17:13

Trafikten şikayet edip zahmet edip de toplu taşıma kullanmayan tipler trafikten şikayet etmesini başkan kibar olarak söylemiş. Evinin önünden metro geçen adam bile özel aracı ile trafiğe çıkıyorsa trafik demesin. Yol genişlet nereye kadar ? Çevre yolu bile kilit.

Yorumu oyla      11      6  
AHMET GÖZEN 8 Ağustos 2017 Salı 16:38

Sayın Baskan, Gerçekten bu büyük kenti çok yordunuz. 7 yıl Geciken Üçkuyular metrosu le İzmir''e çok büyük gelir kaybı yaşamasının sebebi olduğunuz 7 yıllık gelir kaybı Onun dışında Metro bir Yüzyıllık yatırım en azından dünyada bu işi en iyi yapan Japonlar ve Japonların verdiği tekliften daha yüksek bir maliyete ulaştı Üçkuyular metrosu bunda bir gariplik ve çelişki yok mu.

Yorumu oyla      12      6  
türker 8 Ağustos 2017 Salı 16:22

peki toplu taşımacılık sadece karada mı olur. niçin deniz kıyılarını kullanmıyor sayın başka n güzelyalıdan alsancağa kadar niçin vapur çalıştırılmaz.. deniz bize bakıyor biz denize ...halkın arasında bir gün göremezsiniz yöneticileri....

Yorumu oyla      13      6  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 8 Ağustos 2017 Salı 15:06

Aziz bey haklı. Ülkemizde maalesef toplu ulaşım aracı kullanma kültürü yok denecek kadar az. Büyükşehir merkezinde yol alan araçlara bakıyorsunuz 5 kişilik araçlarda sadece 1 kişi oda aracı kullanıyor.Toplu araç kullanmalıyız arkadaşlar yoksa mevcut yollar araçları kaldırmıyor.Kapısının önünden metro geçen evin önünde araç olmamalı.

Yorumu oyla      11      5  
alsancak 8 Ağustos 2017 Salı 14:41

işte çözüm bu kadar basit..araba kullanmayın.başkana da bu yakışır.

Yorumu oyla      13      6  
Bucali 8 Ağustos 2017 Salı 14:39

Buca yı bilmeyenler gelmiş burda ahkam kesiyor. 220 sokak ve hoca ahmet yesevi caddeleri üzerinde ki yeni yapıların ruhsatını da mı hükümet verdi? Adamlar yolun içine ev yapıyor 220 sokakta iki otobüs yan yana geçemiyor. Ben vatandaşım talep ederim. O yapmadı bu yapmadı beni ilgilendirmez. Birileri yapsın artık. Eski evler yıkılıyor geri çektirip yolu genişletmek varken yolu daha da daraltan ruhsatlar veriliyor. Acaba birileri rüşvet mi yiyor? Ben aldığım hizmete bakarım ne devletten ne belediyeden hizmet görmüyorum. Birde utanmadan akıl veriyor özel araçla çıkmayalım diye. O zaman paşamda makamına metro ile gelsin kullanmasın makam arabasını trafiğe yük yapmasın.

Yorumu oyla      11      7  
8 Ağustos 2017 Salı 13:24

Buca'da çok sayıda özel araç trafikte olduğu için zaten trafik var. Vergi verdim kullanırım kafası devam ettikçe de metro da yapsan trafik devam eder.

Yorumu oyla      11      5  
8 Ağustos 2017 Salı 13:23

Buca' da hangi yolu genişletmeyi düşünüyorsun ? Menderes Caddesini mi ? Mümkün değil de ! Bazı yerlerde tescilli binalar da var. Buca' da cezaevi yolu bölüyor. Sözde cezaevi kalacaktı ama lafta kaldı. Hiç olmazsa yol üstündeki yapıları kaldıralım, yerine başka yere lojman yapalım teklifi de yapıldı ama sonuç ne oldu bilmiyorum. Lojmanlar yıkılsa Buca yeni bir yola kavuşacak. Diğer yandan yıldız mahallesinden çevre yoluna bir bağlantı yapılacaktı , karayolları ihaleye çıkmıştı ama henüz bir icraat yok. Diğer taraftan otogara bağlantı yolu çalışmaları ve Gürçeşme yolu genişletilmesi çalışmaları devam ederken , metro projesinin dosyası Ankara'ya gönderildi. Buca' ya ulaşım için 5 milyara yakın bir kaynak ayrılmış durumda iken verdigimiz vergiler demek ! Bu kadar yatırım nereye yapılmış ? Bakanlık hiçbir halta yaramayan tünele 300 milyonu gömeceğine Buca' ya metro yapsaydı çok daha faydalı bir proje olacaktı. Ankara' ya 4 milyarı gömdüler, bize bir şey yok. Sorsan belediye metroları vermiyor diyorlar. Otogar kaç yıl oldu tık yok. Sözde hızlı tren ile yapılacakmış ama ortada hızlı tren çalışması da yok.

Yorumu oyla      11      5  
Bucalı 8 Ağustos 2017 Salı 12:18

Buca da toplu taşıma ile bile trafik sorunu yaşıyoruz onu ne yapacağız? Yolları genişletmek yerine alırken vergi ödediğimiz, senelik vergi ödediğimiz, yakıt için vergi ödediğimiz özel araçlarımızdan mı feragat edeceğiz? Alınan vergilerin karşılığını bize sunsanız yeter. Artık yolları genişletmek için istimlak çalışmalarına başlasanız iyi olur. Vergileri artık yolları genilletmek için kullanın bir zahmet.

Yorumu oyla      12      8