YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
muhalif 25 Temmuz 2017 Salı 10:57

dikey kentleşmeye karşılık planlamada yeşil alan ayrılmalıdır, yani beton ve yeşil alan eşit olmalıdır.sel oluşmaması için suyun gidecek yol bulması gerekir.insanların ve çocukların nefes alacağı yeşil alan ve oyun parkları da unutulmamalı.

Yorumu oyla      11      5  
24 Temmuz 2017 Pazartesi 11:36

bu odalar artık sınırlarını zorlamaya basladı. cumhurbaskanı gerekeni yapacagını soylemişti ama halen birsey yapıldıgı yok.

Yorumu oyla      12      5  
24 Temmuz 2017 Pazartesi 10:59

Yağma ve talan projesi ! Alsancak limandan, Turan' a kadar yeni kent merkezi ilan eden Ahmet Piriştina'ydı. Herhalde buralarda bolca hissesi vardı :) her olayı beton diye değerlendiren süper zekalı arkadaşlar; opera binası da beton, fuar alanı da , havaalanı da , okullarda , metro da , spor alanları da , yollar- köprüler de , tiyatro-konser salonları da ... gelişmiş bir şehirde hepsinden var.

Yorumu oyla      13      7  
VATNDAŞ 24 Temmuz 2017 Pazartesi 03:20

Bu yağma ve talan projesini bu kentin gelişimiyle kıyaslayan yorumcuların galiba orada ciddi anlamda hisseleri var. Kentin gelişmişliğini sadece beton yığınlarıyla değerlendiren anlayış tabiki bu planı desteler.

Yorumu oyla      11      8  
23 Temmuz 2017 Pazar 20:51

kuruçay ve ege mahallesi nde gökdelene HAYIR. Bu arada İZBAN Hilal istasyonuna gidecekler uyuşturucu kullananlara dikkat etsinler :)

Yorumu oyla      11      7  
istemezük 23 Temmuz 2017 Pazar 18:21

Avrupa şehirlerinin alayı beton, tek farkları gelişmiş yerleri bizim gibi çarpık değil. Ulaşım , altyapı , kültür sanat , eğitim alanlarında ... bizden çok çok üstünler de konumuz bu değil. Bizde şehirler hem beton hem çarpık. Ne hikaye anlatıyorsun ! İzmir Londra, New York gibi şehirlerin yanında resmen kasaba kalıyor. İzmir' i bazıları Barcelona olur mu diye hayal ediyorlar. Barcelona resmen beton tarlası bir şehirdir ama düzenlidir. Ayrıca gelişmişlik sadece gökdelen-AVM ile olur diyen mi var da kendi kendine gelin güvey oluyorsun ? İzmir gelişmiş bir şehir değildir. Kışın kömür kokar, yolları yetersizdir , toplu ulaşım ülke genelinde olduğu gibi vasattır, alt ve üst yapı malum , kültür-sanat yetersizdir, iş olanakları kısıtlıdır ... Paşam birde bizde böyle kalsın istemiyoruz demiş. Biz ne diyoruz ? Farklı bir şey mi söylüyoruz ? Türkiye' nin 3.büyük şehrinin liman arkası uzun yıllardır bitik halde. Bir dereyi bile elden geçiremediler. Resmen lağım kokuyor. Şehrin ortası. Bir şehirde her halt davalık olur mu ? Bu bölgeye ya da farklı bir bölgeye ne yapılmaya kalkışılsa dava açılıyor. Şu an Karşıyaka tramvayı da davalık. İptal olsun diye dava açılmış :) Ve Alsancak liman arkasından Turan'a kadar gökdelen bölgesi , yeni kent merkezi ilan eden İzmir Büyükşehir Belediyesi değil mi ? Hükümet mi gelin buraya gökdelen, AVM yapın demiş ? Gökdelen bölgesi 2000' li yılların başında planlandı ama sürekli davalık oldu. Yapıla yapıla da 7-8 tane gökdelen yapıldı. 540 hektarlık alanda 7-8 tane gökdelen :)

Yorumu oyla      14      5  
emre 23 Temmuz 2017 Pazar 14:16

size kalsa zaten hukumet heryeri parsel parsel yandaşlarına satsın gelişmişliği inşaat avm gokdelen sanan kıt akıllıların oğreneceği çok şey var.biz oldugu gibi kalsın demiyoruz bırakında bunu biz değil uzmanlar karar versin..hiç mi avrupa şehri görmediniz

Yorumu oyla      11      9  
Güzel İzmir ! 23 Temmuz 2017 Pazar 12:46

Tariş'in eski arazileri yıllardır davalık , Ege Mahallesi rezillik , çürümüş Sümerbank yıllardır öyle duruyor , dere lağım kokuyor ... burası Türkiye' nin 3.büyük şehriydi değil mi ? :)

Yorumu oyla      16      5  
23 Temmuz 2017 Pazar 12:03

Gökdelen bölgesi iptal edilsin. Salhane tekrar aktif hale getirilmelidir.

Yorumu oyla      12      9  
İstemezük 23 Temmuz 2017 Pazar 10:37

Neymiş , yine her zaman ki gibi şehircilik ilkelerine aykırı bir durum mu varmış ? İzmir davalar ile özdeşleşmiş bir şehir oldu. Şehrin bugünkü perişan hali, işsizliğin yüksek olmasının 1.sebebi her projeye bir şey uydurulup dava açılmasıdır. Parklara bile dava açılıyor. Şirinyer parkı kaç yıldır davalar yüzünden yapılamadı.

Yorumu oyla      15      5  
23 Temmuz 2017 Pazar 10:28

Bu tip haberler artık şaşırtmıyor. Umarım planlar iptal olur da bölge böyle kalır. Kaç yıl oldu aynı bölgeye sürekli dava açılıyor, yatırımcı kaçıyor. Liman arkası terkedilmiş bölge gibi. Bence buraya da gecekondu yapılsın, hem şehre de uyumlu olur :)

Yorumu oyla      16      5