YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
18 Mayıs 2017 Perşembe 13:05

"Çiğli'de göremiyoruz Folkart'ı." deyip sonra da "Bir tek Çiğli koçtaş yanindaki Folkart mavişehir projesi var." demek. 😀😆

Yorumu oyla      11      5  
18 Mayıs 2017 Perşembe 13:03

"avrupa şehrinde bu akdar gokdelen var yaw.." beton manyağı olduk deyip Avrupa'yı örnek göstermek. Canım benim Avrupa'nın merkezleri bildiğin beton. İç içe geçmiş yapılar dolu, sadece çarpık değil. Bizde de beton ama hem çarpık hem de dandik bina dolu, aradaki fark bu. Burada konu sancak grubu değil, yapılacak her projeye rant var yapılmasın gözü ile bakılması.

Yorumu oyla      11      5  
18 Mayıs 2017 Perşembe 08:42

Folkartın yönetimi bornova'nın deniz bile görmeyen yer olduğunu biliyormu acaba? Çiğli'nin denize yakın konumu dururken, denizle alakası bile olmayan bornovaya betonu gömmek boş işler. İzmir, bir deniz şehridir. Duyurulur.

Yorumu oyla      12      6  
18 Mayıs 2017 Perşembe 08:39

İzmir'de bornovadan başka yer yokmu? Çiğli'de göremiyoruz Folkart'ı. Bir tek Çiğli koçtaş yanindaki Folkart mavişehir projesi var. Başka yok.

Yorumu oyla      13      6  
volkan 18 Mayıs 2017 Perşembe 03:56

ne kadar betona meraklı toplumuz yaw ..sankı sancak grubu babasının oğlu savunuyor..yaw adam yapıp satıyor.. ankara cad sırayla gokdelen doluyo istanbul bitti sıra izmire geldi gokdelen manyagı olduk hangı avrupa şehrinde bu akdar gokdelen var yaw..

Yorumu oyla      12      6  
sezarın hakkı sezara 18 Mayıs 2017 Perşembe 02:28

şehrin merkezi çankaya falan değil artık. o 10 sene önce falandı sanırım. çankaya ve alsancaktaki orta ve üst grup şirketlerin hepsi bayraklı hattına taşındı. şu an çankayadaki iş merkezlerinin çoğu ya merdivenaltı çağrı merkezleri yada kira uygunlugundan dolayı duran alt ve orta ölçekli şirketler. tabi çukurda yapılsın zaten ikon bir proje geliyor ama İzmirde gökdelenler sadece Yeni kent merkezine yapıalcak diyipte izmirin her yerine ayrı yar gökdelen dikmek kötü olacak. haliyle hilton o bölgede ilk göz ağrımızda olsa ,tek başına baya kötü durdu. şimdi folkart oraya 270m lik bina dikecek oda haliyle kelebek konmuş gibi duracak. örnek point bornova o bölgede nekadar absürt duruyorsa aynı işte. her yere gökdelen dikilmemeli !!! bu projeye gelirsek yeri güzel,kendisi güzel, aşşağıda altaylı arkadaş demiş. o bölgede zaten yeterli büyüklükte park izmir yapıldı. her yere park yapmakta olmaz! ayrıca şu projeye karşı çıkanı anlamak mümkün değil . renderlar da mimarisi gayet güzel gözüküyor.

Yorumu oyla      11      6  
17 Mayıs 2017 Çarşamba 22:53

"bir önceki tariş prozesi dava yüzünden iptal oldu dogru ancak. YKm onayı büyükşehirden geçti bence siz uyuyorsunuz. YKM nin önünde şu an hiç bir engel kalmadı. Tariş projesini okuyunuz %40 ı konut olabilecek ." Yahu daha önce YKM onayı Büyükşehirden geçmemiş miydi de proje iptal oldu ? 😀 Daha dün yeni projeyi de onaylanmıyoruz diye odalar açıklama yaptı. Resmen şehrin göbeği, liman arkası bölge yıllardır atıl duruyor. Dünyada başka bir şehirde örneği yoktur. ☺

Yorumu oyla      11      5  
izmirli 17 Mayıs 2017 Çarşamba 20:14

ha ha ha ... adam daha haberi okumamış gelmiş burada ezbere yorum yapıyor. bu basmane projesi değil önce bunu bil. basmane projesi de yapılmalıdır ki zaten yapılacak. new york manhattan' da central park vardır, etrafında da onlarca gökdelen ... kültürparkı tamamen yeşil alan olup etrafında gökdelenler olabilir. dünyadaki en gelişmiş şehirlerin merkezi yüksek yapı dolu, bizde de şehrin merkezi çankaya' da pazar malı kıyafet satan mağazalar, dönerciler, 2.el telefoncular var.

Yorumu oyla      12      5  
17 Mayıs 2017 Çarşamba 19:36

Kordon' daki tüm binaları ve altındaki işletmeleri yıkıp çim ektik mi dünyanın en gelişmiş şehri oluruz. :) merkez halkındır :)

Yorumu oyla      11      6  
kafayı rant ile bozmak ! 17 Mayıs 2017 Çarşamba 19:24

efendim şehrin merkezi halkınmış ( daha projenin nereye yapıldığını bilmiyor ), gelişmek de bu değil yeşil alan yapmakmış. kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun ? tüm merkezdeki evleri yıkıp yeşil alan mı yapalım ? yol yapma, tünel yapma, köprü yapma, gökdelen yapma ... niye? bunlarla gelişme olmazmış, rant varmış. sen çok meraklı isen yık evini park yap, tutan yok. folkart ın utanç çukuruna yapacağı basmane projesinin dibinde koskoca kültürpark var, adam yeşil alan olsun diyor. adam 80 milyon dolar verip arsayı almış sanki birileri hediye etmiş gibi yorumlar yazılıyor. bu tipler yüzünden şehrin göbeğinde 15 yılı aşkın çukur duruyor.

Yorumu oyla      12      6  
son altaylı 17 Mayıs 2017 Çarşamba 19:19

@16:06 bir önceki tariş prozesi dava yüzünden iptal oldu dogru ancak. YKm onayı büyükşehirden geçti bence siz uyuyorsunuz. YKM nin önünde şu an hiç bir engel kalmadı. Tariş projesini okuyunuz %40 ı konut olabilecek . bunun dışında folkartçılar sizi demişler ya. buna bende hak verdim ama o bölgeye ne yapılmasını bekliyorsunuz. kendiniz söylüyorsunuz "altın degerinde arazi " diye! AM mi olsun ? devlet dairesimi( ki bölge adliye mahkemesinin mimarisi tam bir ucube) park diyorsunuz da oraya park olmaz . zaten oranın hemen yakınına karşı tarafına "park izmir" yapıldı.

Yorumu oyla      12      5  
ahmet 17 Mayıs 2017 Çarşamba 18:50

Sayin mesut sancak kavuklar Bornova projesi mağdurları olarak folkartin bu projeyi devralmasıni ve bizim magduriyetimizi sonlandırmanizi sosyal bir sorumluğu yerine getirmenizi ve devletimizin gücünü fetocu örgüte göstermesini istiyoruz.su anda proje kat karşılığı satışta 07 haziran 2017 ye kadar

Yorumu oyla      14      6  
folkarçılar sizi 17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:10

Bu şehrin merkezinde altın değerinde bir arazi,neden Folkarta verilip rant için feda ediliyor.Yahu gelişmek bu değil bir anlayın artık.Merkez halkındır.Sonra da İzmir de yeşil yok dersiniz,yapın şehir ormanı,hyde park benzerini insanlar biraz nefes alsın.Zenginler oturacak,folkart dünyaları kazanacak,eee halk?

Yorumu oyla      13      7  
17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:06

bir önceki tariş projesi davalar yüzünden iptal oldu. siz herhalde o sırada uyuyordunuz, size günaydın. burada yorum yapanlar almıyor diye ( alan da olabilir, nereden biliyorsun? ) İzmir 'e proje yapılmasın mı ? bu nasıl bir mantık ?

Yorumu oyla      13      7  
son altaylı 17 Mayıs 2017 Çarşamba 14:05

Folkart a güçleri yetmiyor gençler rahat olun. Folkart bugüne akdar ne istediyse yaptı. da ben şunu anlamıyorum burada yorum yapanlar bu tip projelere hep "oooo mutlaka yapılsın" gözüyle bakıyor. şimdi folkart şu projeyi bitirse 3+1 daire fiyatı 1.500.000 TL den aşşağıya olmaz. yani oo yapılsın diyorsunuz da alacakmısınız? mesela mistral de 1+1 daire fiyatı 800.000 TL bukadar zenginmisniz hepiniz ? Bu arada tariş arazisi YKm snırları için de kalıyor. istdikelri kadar karşı çıkabilirler. dava açamazlar . TAriş projesi Yeni YKM kuralları kapsamında yapıalcak sıkıntı yok.

Yorumu oyla      15      7  
ne gerek var gelişmesin izmir 17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:53

mimarlar odası ve sehir plancıları odası şuan itibariyle elinde dosyalarla adliyeye girmişlerdir bile.

Yorumu oyla      13      8  
17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:35

Kesin dava açılır. Alsancak Tariş arsasına yapılacak yeni projeye de karşı çıkılmış. Amacınız nedir oğlum sizin ? Derdiniz nedir ?

Yorumu oyla      15      11  
istemezük 17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:19

Şehircilik planlarına aykırı , yapılmasın , ne gerek var ! 😀☺😃😊😄

Yorumu oyla      12      11