YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
VatandaÅŸ 14 Mayıs 2017 Pazar 16:25

Ege de Sonsöz : Neden gönderdiğimiz düşünceleri paylaşmazsın.. Hakaret yok, bir şey yok. Sadece izmirin yararına olan düşünceleri yazdık... Amacınız gazetetecilik değil de başaysa Bir daha hem sayfanıza bakmam, hem de tüm çevrelerimize tutumunuzu anlatırız..Ayıp yani..

Yorumu oyla      11      5  
istemezük 14 Mayıs 2017 Pazar 00:44

Belediye tünel inşaatına başlamış, yok mu mahkemeye verecek 😀😃😆☺😂

Yorumu oyla      13      7  
14 Mayıs 2017 Pazar 00:19

TC misafir, Konak Tüneli-Buca Onat Tüneli ve çevre yoluna kadar olan yolun gereksiz olduğunu mu söylüyorsun ? 😀😃☺ aklınca bir de alay ediyor 😀☺😃😊 belediye- bakanlık yetkililerinde akıl yok Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi , çevre yolu, Konak' tan çevre yoluna kadar yol için çuvalla para harcıyorlar. Bunların mantığına göre şehre yol yapmaya gerek yok. Bunların mantığına göre çevre yolunu şehrin göbeğine yapacaksın. Bunların mantığına göre mevcut çevre yolu Aydın , Denizli trafiğini rahatlatıyor.

Yorumu oyla      13      6  
TC misafir 13 Mayıs 2017 Cumartesi 22:33

20:00'da yorum yapan arkadaşım tünel trafiğe çare olmadı bırak çareyi yara bandı bile olamadı gözlerimize mi inanacağız senin söylediğine mi? Konak tüneli Ankara caddesini rahatlatmakla kalmayacak güzel arkadaşım İstanbul-İzmir otoyoluyla da İstanbul trafiğini de rahatlatacak bak bu daha faydalı. Ayrıca yapılacak olan körfez geçişi de kentin güney aksında İzmir-Çeşme otoyolu bağlantısıyla Çeşme trafiğine, kuzey aksında da İzmir-Çanakkale yolu bağlantısıyla öncelikle Balıkesir sonra da Çanakkale trafiğini rahatlatacak bir proje.

Yorumu oyla      15      9  
Bülent isik 13 Mayıs 2017 Cumartesi 20:58

Istemezükçuler herşeye karşı diye ilk defa eski belediye başkanı söylemişti.Yaptigi iş montrö meydanından Buca ya troleybüs hattı döşeyip troleybüs çalıştırmak ve Kordonu doldurup 3 şerit geliş gidiş otoban yapma teşebbüsü oldu.

Yorumu oyla      14      8  
kurtarmış ! 13 Mayıs 2017 Cumartesi 20:07

"kordonu kurtardık." İzmir' in bütün sahilleri doldurma, neyi kurtardın ?

Yorumu oyla      13      10  
13 Mayıs 2017 Cumartesi 20:00

"Zamanında Konak tüneli için aynı uyarıları yaptım o zaman da aynı şeyler söylendi "trafik bitecek", "istemezükçü" sonuç ne oldu? Bitti mi trafik? Hayır." konak tüneli olmasın, körfez geçişi olmasın, bu olmasın, şu olmasın ... trafik nasıl rahatlayacak ? konak tüneli ankara caddesi ve paralelindeki caddeleri rahatlatacak. tünel daha 1.etap. otogara, çevre yoluna kadar olan 2.etap tünel ve yolun çalışmaları da devam ediyor. yüzbaşı ibrahim hakkı caddesi nin tünelli hali. bugün dağların içinden geçen çevre yolu olmasa altınyol her saat kilit olur. yeşillik caddesi , sahil bulvarı, bornova ... nın hepsinin kesiştiği yer altınyol. sen alternatifini yapma sonra niye trafik var de.

Yorumu oyla      12      7  
son altaylı 13 Mayıs 2017 Cumartesi 19:08

Bu projenin yapılmasını isteyen rantçı zihniyet ile zamanında kordonu otoban yapmak isteyen zihniyet aynıdır. kordonu kurtardık. körfezi de kurtaracagız. körfezin ortasına 1km lik ada istemiyoruz.

Yorumu oyla      16      11  
i.P. 13 Mayıs 2017 Cumartesi 18:19

PARA nerden geliyor? Yine yap işlet geçen olmazsa vergiden öde sistemi mi? Ayrıca bu kadar çok paranız varsa öncelikli o kadar alan varken neden böyle bir ölü yatırım?..

Yorumu oyla      13      10  
TC misafir 13 Mayıs 2017 Cumartesi 18:12

Atilla Kaya, olumsuz raporlardan onlarcası mevcut, sizin olumlu raporlarınızı hep taş ocaklarından, heslerden, madenlerden biliyoruz. 6,5 milyar TL'lik proje ve garanti geçişlerle kimlerin cebini dolduracaksınız? Trafik sorununu mu bitirecek bu proje? Hangisini? Bornova, Yeşildere, Şirinyer, Eşrefpaşa, Hatay, Yeşillik caddesi, Çankaya, Alsancak, İkiçeşmelik, Balçova, Altınyol bunların hiçbirine çare olmayacak. Zamanında Konak tüneli için aynı uyarıları yaptım o zaman da aynı şeyler söylendi "trafik bitecek", "istemezükçü" sonuç ne oldu? Bitti mi trafik? Hayır. Hatta Damlacık mahallesinin zarar göreceğini bile söyledim ne yazık ki haklı çıktım. Körfezin tek yakasından yaklaşık 200 kişilik bir grubun desteklediği şehrin önceliği olmayan tamamen israf bir proje. Birilerinin arazilerinin değeri artacak diye, sadece çok cüzi bir kesime fayda sağlayacağı körfezi iki buçuk yıl içinde kirleteceği uyarısında bulunulan bu kadar pahalı bir projeye ben evet demem arkadaş. Bu kentin tek sorunu karşıya geçmek mi? Ülkedeki genç işsiz oranının en yoğun olduğu kent İzmir, saçmalıklara ayıracak ne paramız ne de zamanımız var herkes elini vicdanına koysun. Arazi sahipleri, kimse size hakkınızı aramayın demiyor ama hakkınızı aramak için de böylesine işleri de alet etmeyin mücadelenizi kirletiyorsunuz benden söylemesi.

Yorumu oyla      16      10  
sezarın hakkı sezara 13 Mayıs 2017 Cumartesi 16:25

İZmir köy diyenler geri kalmış diyenler bunların hepsi AVM mangalcılarıdır. muhtemelen en fazla 5 yıl içinde mecburen izmire gelmiş anadolu kökenli. izmirin özgürlüğüne alışamamış yada yazın izmir sıcagından beyinleri erimiş insanlardır. türkiyenin hiç bir yerinde havalimanı ulaşımı bukadar kolay olan bir şehir daha yoktur. devlet desteiği minumumda olupta bukadar ulaşım yatırımının altından kendi kendine kalkan başka bir şehir daha da yoktur. her şeyi bir kenara bırakın ATATÜRK ü bukadar çok seven başka bir şehirde yoktur. İzmire geri kalmış demeniz için ülkedeki bazı şeyleri sindirmeniz gereklidir. oda bu ülkenin tek gerçegi olan istanbuldur. 16 milyonluk istanbul ile 4.5 milyonluk izmiri kıyaslamakta cahilliktir. bunun dışında başkent olma özelliği dışında bir özelliği olmayan ankara ve binlerce yıllık yaşama ev sahipliği yapmış izmiri kıyaslamakta cahilliktir. Aşşağıda arkadaş güzel demiş. akşam 8 de hayatın bittiği sıradan anadolu şehirlerini de izmir ile kıyaslamak ta cahilliktir. yeni gelişen anadolu şehirlerine gidip blok blok imarları ,hepsi bahçeli otoparklı vs.. bunları görüpte izmir böyle değil. izmir gelişmemiş diyorlar. oysaki izmir in merkezi kısımları neredeyse 1960 lı yıllarda oluşmuştur yani çok eski imarlardır. anadolu şehirlerinin imarları ile genellikle 90 lı ve 2000 li yıllara dayanıyor. bu bile izmirin nekadar eski köklü bir şehir oldugunu . kötü bile olsa şehirleşme konusunda sadece 3 büyük şehrin esas oldugunu gösteriyor. gerçekten artık izmir köy,izmir gelişmemiş vs. diyen trollerden bıktık. wowturkey den çıkan buraya geliyor sanırım ! hayır uraya konus hakkında yorum yapmaya geliyoruz. seviyoruz egedesonsöz. altta izmir köy izmir gelişmemiş diyen troller.

Yorumu oyla      18      8  
13 Mayıs 2017 Cumartesi 16:00

"ARkadaş sanırsın ülkede Londra,barcelona,milano gibi şehirler varda . yok izmirin etrafı gecekonduymuş ,yok izmir büyükşehir özelliğini kaybedecekmiş, yok estetik yoksunu partmnalarmış vs" Mantığa bak ! Ülkede Londra vs diğer şehirler gibi şehirler yok diye İzmir'de mi olmasın ? İzmir niye bir Barcelona olmasın ? İzmir'de kaçak, niteliksiz bina dolu. Yalan mı ? İzmir' in en kalabalık iki ilçesi Buca ve Karabağlar' da doğru düzgün yol yok, raylı sistem yok ne ulaşımın rahatlığından bahsediyorsun? 1 milyon kişinin yaşadığı iki ilçede metro yok. Buralarda 4 şeritli gidiş geliş yollar olmalı. Var mı ? Sahilden içeri gir şehir çürümüş. Merkez ilçe Konak'ın çoğu semti çarpık, gecekondulardan oluşuyor , düzgün denilen semtler bile niteliksiz binalar ile dolu, başta Alsancak.

Yorumu oyla      14      8  
yapacağız ama ... 13 Mayıs 2017 Cumartesi 15:17

Son "10 yıldır" İzmir' de bu proje konuşuluyor , her sene ihaleye çıkılıyor ama ortada yapılmış bir şey YOK. Son 10 yılda ihaleye çıkıldı da projeyi durduran bir mahkeme kararı mı oldu ? Bırakın bu işleri ! Yapacaksanız yapın. 2007'de Binali Yıldırım 2008' de proje başlıyor dedi ama yapılmadı , 2011 öncesi proje unutulmadı, yapılacak dendi ama yine yapılmadı. Daha sonra 2011'de sanki yeni proje gibi ortaya tekrar çıktı ancak 2017'ye gelmemize rağmen tek bir çivi çakılmadı. Yapmak isteyen 10 yılda çoktan yapardı. Kaybedilen süreye bak ! Aradan geçmiş 10 yıl, bu yıl ihaleye çıkılsa, 2023 gibi de bitse 16-17 senede bitecek.

Yorumu oyla      15      5  
sezo 13 Mayıs 2017 Cumartesi 14:56

ARkadaş sanırsın ülkede Londra,barcelona,milano gibi şehirler varda . yok izmirin etrafı gecekonduymuş ,yok izmir büyükşehir özelliğini kaybedecekmiş, yok estetik yoksunu partmnalarmış vs.. Türkiyenin 3 büyük şehrinde de yaşadım. ve konya gibi bursa gibi anadolu şehirlerinde çok vakit geçirdim. arkadaş gezdiğim onca şehir arasında en iyi ulaşım sistemi izmirde. yaşadıgım onca şehir arasında mimari olarak hiç bir fark yok. çünkü türkiye mimari olarak kötü. Yahu bugün sosyal medyada bile sitanbuldan sonra ençok haberi yapılan ve fotografı paylaşılan şehir izmir !!! türkiyede inşaat sektöründe istanbuldan sonra ankara sonra izmir geliyor. türkiyede lojistik sektöründe istanbulda sonra izmir var. türkiyenin en lerinde ve ilk lerinde ya en başta oluyor, yada istanbuldan sonra hep 2. konumunda. siz neyin geri kalmışlıgından bahsediyorsunuz???? hayır Ülkede hangi şehir mükemmel yada çok gelişmiş te siz utanmadan izmiri eleştiriyorsunuz??? beğenmeyen gitsin akşam 8 de hayatın bittiği konyada yaşasın!!! çok isteyen gitsin avm ye gitmekten başka yapıcak hiç bir şey olmayan bursa ve ankara da yaşasın. her hafta sonu aynı şeyleri yapmaktan sıılıp işi istanbula gitmeye kadar uzatanlar var buralarda. Lütfen saygı duyun izmire ve yalan yanlış geri kalmışta , gecekonduymuşta, bilmemneymişte. zaten bu şehrin sınırlarındaki 4.5 milyon insana saygısızlık etmeyin . resmen yalan söylüyorsunuz. her türlü veri ve belgeyle izmirin türkiyedeki bir çok konuda ya 1. ya 2. yada 3. oldugunu ispatlarım. yeterki bir forum adresi verin orada tuik verilerinden tut.. vikipedia ya kadar ramakamlar ortada. Bu proje yapılır yada yapılmaz ama orada yalan yanlış izmir köy izmir geri kalmış algoritması gütmeyin. rezil olursunuz.

Yorumu oyla      19      8  
İstemezük 13 Mayıs 2017 Cumartesi 12:53

Yapılmasın, ne gerek var !

Yorumu oyla      11      5  
13 Mayıs 2017 Cumartesi 12:29

İstemezükçü gruplara bakmayın. Bunlar her şeye karşı.

Yorumu oyla      11      7  
13 Mayıs 2017 Cumartesi 12:19

Bir taraf körfeze zarar verecek diyor , diğer taraf yok vermeyecek diyor. Şu bilimsel raporları halk olarak biz de görsek ne iyi olur ?

Yorumu oyla      11      5  
Gencler 13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:45

Izmir, bu vizyon yuzunden buyuksehir sifatini kaybetmek uzeredir. Izmirin cehresi gecekondular, estetik yoksunu apartmanlar ve betonla kaplanmis durumdadir. Izmir''e deger katacak hicbir projeye acik olmayan bu itiraz odakli insanlarin sesleri artik yoksayilmalidir. Korfez Gecis projesi maddi ve manevi boyutta Izmir''e cok sey katacaktir. Devletimizin bu ciliz itirazlara kulak asmayarak, bu projeyi biz Izmirlilere kazandiracagina eminiz. Projeyi buyuk bir hevesle bekliyoruz. Izmir artik ilerlemek ve gelismek zorundadir, biz Izmirli gencler olarak artik bu kohnemis zihniyetlerin sinirlamalariyla yasamak istemiyoruz. Izmir, hakettigi yere gelmelidir.

Yorumu oyla      12      8  
Balçovalı salih 13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:42

YETTİ ARTIK. BAŞLASIN İNCİRALTI VE KÖRFEZ GEÇİŞİ BERABER, BALÇOVAMIZ DA BÜYÜSÜN..

Yorumu oyla      11      7  
ali ermiş 13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:39

İzmir Milletvekili Atilla Kaya'da "9 Eylül'de temeli atacağız diyor" İzmirin Marmaray'ı geliyor. Teşekkürler.

Yorumu oyla      11      7  
salih tanalı 13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:38

İNCİRALTI TOPRAK SAHİPLERİ'Nİ KUTLUYORUM. MÜKEMMEL BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORLAR. SAYFALARINDAKİ SLOGANI PAYLAŞIYORUM. "İZMİR İNCİRALTI'NI VE KÖRFEZ GEÇİŞİNİ KAZANIYOR"

Yorumu oyla      11      7  
seçil özen 13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:34

Harika haber..Lütfen bu projeden geri dönüş olmasın artık.

Yorumu oyla      11      7  
13 Mayıs 2017 Cumartesi 11:04

"AK Parti iktidarı olarak İzmir'e 43,1 milyar liralık yatırım yaptıklarını vurguladı. " 43 milyara İzmir' e ne yapılmış ? Büyükşehir Narlıdere Metrosu için 841 milyon kredi kullanacak. 7,2 km. 43 milyara yaklaşık 370 km metro yapılır. İzmir' e yapılan projelere bakarsak YİD ile yapılmış havaalanı var, 300 milyonluk konak tüneli var, çevre yolunun kalan kısmı var, bir kaç hastane ve baraj var. Bunlar mı 43 milyar tuttu?

Yorumu oyla      13      5