YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Hür Düşünce 27 Şubat 2017 Pazartesi 11:57

Nasıl ki metro - izban bitince milyonlarca insan taşındı- dolmuşçuların- otobüsçülerin ellerinden kurtarıldı- tramvay projesi de yolcularını trafik yoğunluğundan kurtaracak. Eğitimli KSK dahil çok yerde otomobiller tek kişi ile trafiğe çıkıyor- yollar yetmiyor.

Yorumu oyla      12      6  
EMRE 27 Şubat 2017 Pazartesi 11:51

izmir tarihine gecek bir proje basarı ile yapılmakta odenekleri zamnında odenmekte calısmalar hızla ilerlemekte ,verilen tarihler icinde işler ilerlemekte, sehir merkezinde bu kapsamda calısmalarda işin doğası gereği bazı rahatsızlıklar cıkması kaçınılmaz ama bazı İSTEMEZUKCULER çıkıp nasıl eleştirebilirim diye bahane aramaya çalışıyor ya ne kadar komik duruma düşüyorlar , bir kere de takdir etmesini bilsek ne guzel olurdu...

Yorumu oyla      11      6  
muhalif 27 Şubat 2017 Pazartesi 11:23

sn.bilal doğan ın amacı " üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek." bu da izmirde hiç bir zaman işlerine yaramadı hep 2.parti oldular......

Yorumu oyla      11      6  
nurettin 27 Şubat 2017 Pazartesi 11:11

Çok iyi bir iş nasıl bu kadar kötü yönetilir anlaşılır değil. Nasıl olmuş en iş görmez insanlar bu işin planlamısında çalışıyor anlaşılır değil.

Yorumu oyla      12      7  
Megaköylü 26 Şubat 2017 Pazar 23:24

ya ne tramvayı,bunların işi gücü şov yapmak.devlet olmasa,üçkuyular metrosu dahi bitmiyecekti. bu tramvay rüyası 10 yıl daha sürer zaten.

Yorumu oyla      26      18  
26 Şubat 2017 Pazar 17:59

Bilal Doğan kendine güveniyorsa, ben bu işi iyi yaparım diyorsa buyursun 2019' da aday olsun; gerçi yüzde 1 bile ihtimal yok ama belki seçilir. Yalnız aday olurken dikkat etsin geçen ki gibi "ortada" kalmasın 😆

Yorumu oyla      21      24  
Merve Sucu 26 Şubat 2017 Pazar 17:14

Belediyenin hangi işi olmuştur ki Bilal Doğan Bey sazını eline almasın.Bilal Bey bir de şu Karşıyaka eski istasyonunun TCDD tarafından 5 yılda bitmeyen restorasyonuna,kaldırılmayan inşaat panolarına ,pislik ve rezalete değinsin.Hayırlı iş yapmış olur.

Yorumu oyla      20      27  
Serdar ÖZKAN 26 Şubat 2017 Pazar 16:45

Akp nin izmir de yapılan işleri karalama siyasetini terk etmesi gerekiyor. Zira bu çok itici geliyor. Ve sürekli kaybetmelerine neden oluyor. Bunun yerine, iktidar olarak izmir e söz verdiklerinin peşinde dolasmalisiniz. Neden sözlerin tutulmadigini, Ankara ve Istanbul a iktidarinizin yaptıklarını izmir e de yaptirmalısınız..

Yorumu oyla      23      20  
sezo 26 Şubat 2017 Pazar 16:45

proje bittiğinde ilk binen sayın Bilal doğan olur merak etmeyin.

Yorumu oyla      25      20  
sezarın hakkı sezara 26 Şubat 2017 Pazar 16:38

Buca ,bozyaka vs.. felç diyen arkadaşları anlamak mümkün değil. Hayır sanki bucanın çarpık kentleşmesinden Aziz kocaoğlu sorumlu. Afedersiniz ama buca taaa 1970 li yıllarda bu hale geldi ve işin içinden çıkılamıyor. yok yani alt yapı çalışması yapmanın imkansız oldugu sokaklar var. Alternatif yol güzargahları geçiremiyorsun çünkü maulaştırma yapman lazım. kamulaştırma yapacagın yerlerde 8-10 katlı apartmanlar var. bu insanları evlerinden çıakrtamazsınki! Sürekli buca deniyor ama ülkemizde herkes mimar ,herkes mühendis,herkes şehir plancısı olmuş. Şimdi şunu sormak istiyorum tramvay projesini AKP belediyesi yapıyor olsaydı nereden geçirecekti acaba ? geçirdikleri yerlerde sorun çıkmayacakmıydı? ozaman izmir yönetilmiyor diyen arakdaşlar ne diyeceklerdi . yetmez ama evet! değilmi?

Yorumu oyla      24      20  
26 Şubat 2017 Pazar 16:00

"Buca Bozyaka felç " bir ara binali yıldırım Buca'ya metro yapıyordu ama lafta kaldı. 😀 Şimdi büyükşehir belediyesi 12,5 km derin tünel ile metro yapacak. Proje çalışmaları devam ediyor. Bu yıl yapım ihalesine çıkılması hedefleniyor. Projeye göre Üçyol - Bozyaka ve yağhaneler kısmında da birer istasyon olacak. Hat burada bir çember çizerek şirinyer tarafına gidecek. Üçyol'da ki istasyon 40 metre aşağıda olacak ve mevcut istasyona yer altında bağlanacak. Yolcular yer yüzeyine çıkmadan aşağıda diğer istasyona aktarma yapacak. Bu arada yıllar önce Buca için tramvay projesi de yaptırıldı ama bakanlık biz yapacağız demişti , hala daha yapacaklar 😀 Adamlar hem yapmadı hem de yaptırmadılar. 😈

Yorumu oyla      22      19  
ercan 26 Şubat 2017 Pazar 15:54

Bu arkdaş tunel yapılırken oluşan magduriyetler için bir cift lafını duydunuz mu.Sonbaharda o eziyetler bitiyor zaten.Daha yapımı suren porojenin nesini elştiriyorsun.Bir sorsana buca otagar hattını iktidara. Bir çift laf etmezsin kalkıp meyve veren agacı taşlarsın

Yorumu oyla      22      20  
26 Şubat 2017 Pazar 15:34

Tramvay parasına iki ilçeye metro mu yapacaksın? Hocam senin metro ve tramvay maliyetlerinden haberin var mı ? Narlıdere hattı 7,2 km , maliyeti 280 Milyon Euro. Tramvay 23 km, maliyeti 340 milyon TL. tramvay parasına bırak 2 ilçeyi tek ilçeye metro yapamazsın. Ayrıca Narlıdere hattı Ankara'dan onay bekliyor. Buca hattı da bu yıl onay gelirse ihale edilecek. Belediye kötü yönetilse borç içinde yüzer, bırak metroyu tramvay yapamaz.

Yorumu oyla      18      25  
İzmirli 26 Şubat 2017 Pazar 14:42

Ulaştırma bakanligi izmire 1km metro tramvay yapmadi. Ankara ve istanbulda onlarca km hat yapiyor. İzmirde belediye kendi olanaklariyla yapiyor ! Ona da her defasında bir camur atma çabası! Ksk hattı neredeyse bitti, yaza seferler baslayacak, konak hattinda çalışmalar devam ediyor ama bunlara bakarsan hicbisey yapilmiyor... camur at izi kalsın hesabi, yazik...

Yorumu oyla      27      24  
eray 26 Şubat 2017 Pazar 14:40

Biz izmir yönetilmiyor diyoruz. Arkadaşlar biz böyle iyiyiz diyor. Artık bu izmire yazık. Bu projeye harcanan parayi iki ilçeye metro yapılır trafik rahatlatilirdi. Buca Bozyaka felç bırakın sahili ilçelere bakın yada bırakın koltuğu is yapan birileri gelsin. Sizin acizliginiz yüzünden izmirin durumuna bak.

Yorumu oyla      28      20  
26 Şubat 2017 Pazar 14:17

Mithatpaşa' da yapılan altgeçit çalışması bittiğinde üstte kalan oldukça büyük alanda düzenleme olacak. Eleştiri yapacak olan nereye ne yapılacağını önce bilmesi gerekiyor. Ray çime gelmiş, Eyvah ne olacak deniyor. Yahu çimi kaldırıp rayı geçirmek çok mu zor ? Bula bula eleştiri yapacak konu diye bunu mu buldunuz ? 😀 dut ağaçlarının etrafı beton olmuş. Daha önce neydi ki ?

Yorumu oyla      20      5  
Çamur at izi kalsın ! 26 Şubat 2017 Pazar 13:42

Kardeşim kaldırırsın çimi geçirirsin rayı. Bunu mu dert yaptınız ? Çamur atayım da nasıl atayım ! Hükümetin "4 yıl önce" üstlendiği otogar metrosu ne alemde ? Hedef 2023 mü ? Hızlı tren 2017' de İzmir' de olacaktı , onda da mı hedef 2023 ? Manisa -İzmir arası 15 dakika olacak diye 2011' de Sabuncubeli'ne tünel yapımı başladı. 3 defa göçük oldu, ihale yenilendi , yüklenicinin borcu kamuya kaldı ama ortada hala tünel yok. Ne zaman bitecek ? 2008 yılında körfeze geçiş yapımına başlanacaktı. Binali Yıldırım açıklamıştı. Yıl 2017. Ortada geçiş hala daha yok. 2017' nin ilk iki ayı da geçti hala daha ihale yok. Çandarlı' ya dünyanın 10 büyük limanından biri yapılacak iddiası ile 2011' de limanın temeli atıldı, yıl 2017 ortada liman YOK. Ankara'ya, İstanbul' a metro yapanlar burada söz verdikleri işleri hem yapmıyorlar hem de sürekli yapanı eleştiriyorlar. Sizde yapın da sizi de görelim . Konak' a bir tünel yapıldı, tünelin uzunluğu 1,6 km ama 4 yılda bitti. 😀 Şehrin ortası sınır gibi telle ikiye bölündü. Üst mahalle karpuz gibi ikiye ayrıldı. Tünele başlanırken doğru düzgün zemin etütleri yapılmadı. Böyle bir projeyi belediye yapsa sabahtan akşama eleştirecek kişilerin tek bir sesi çıkmıyor. Konak Tüneli'nin çıkışında yer alan asırlık ağaçlara ne oldu ? Uçtu mu ?

Yorumu oyla      24      5  
26 Şubat 2017 Pazar 13:16

Bozuk plak gibi aynı söylemler. Aynı sözlerin sürekli haber yapılmasının sebebi nedir ? Konak tüneli yapılırken de bittikten sonra da şehrin merkezinin içine etmiştir. Çok sayıda ağaç kesilmiştir. Bu konu ve diğer konularda tek kelime yok sürekli Özür plak gibi tramvay. İstanbul da metro yapacağız diye milletin evini yıkıyorlar. Konak Tüneli yaptılar üst mahalle çöktü. Bilal doğan ı nedense bu tip yerlerde görmüyoruz.

Yorumu oyla      21      5