YORUMLAR
Toplam 41 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
6 Ocak 2017 Cuma 21:57

Biran önce olur

Yorumu oyla      11      5  
Olgun 24 Kasım 2016 Perşembe 18:34

İzmir'in gelişimi için harika bir haber. Hayırlarla inşallah.

Yorumu oyla      11      5  
İzmir'in önceliği ne? 16 Kasım 2016 Çarşamba 12:14

Bu iş iyi düşünülmeli? İzmir'e Buca-Üçyol , Halkapınar-Otogar, Üçkuyular-Narlıdere Metrosu mu gerekli yoksa İnciraltı- Çiğli köprüsü mü? Şehir içi trafik kilitlenmiş. Sanki, kadın Kalp krizi geçiriyor, biz kalbine müdahale edeceğimize, göğüslerini büyütmek için estetik yapmaya çalışıyoruz gibi birşey. Buraya harcanacak para da milli servet. Harcamadan önce öncelikler iyi düşünülmeli.

Yorumu oyla      11      5  
Trafik rahatlayacak 16 Kasım 2016 Çarşamba 10:56

Bu alanda yapilan planlama ile trafik sorununa da cozum getirildigi goruluyor. Bu bolgeye yapilacak saglik merkezleri ve egitim tesislerine ulasim icin genel anlamda narlidere-konak hattini dahi rahatlatacak uc serit yollarin yapilacagi ifade ediliyor.

Yorumu oyla      11      5  
Yapılan Fedekarlık... 16 Kasım 2016 Çarşamba 09:47

Merhaba , Konu Hakkında İmara Karşı olanların Bir kez Daha Gidip Mavişehir veya Atakent'i Gezmesini Öneririm.. En Azından Burada Kafanızı kaldırdıgınızda Bina Görmüceksiniz..!!! İlçeniz ve İliniz Kalkınıcak O Sebebten İzmirimiz İçin Katkı Koyucak Herşeye EVET... Birde Şöyle Düşünün Lütfen Empati Yapın ; Buaradaki Yer Sahibinin Ksk Deki Gibi Mavişehirdeki Gibi Yüksek Kat İstemeye hakkı Yokmu ? Orasıda Denize Sıfır ? Zemin Aynı ? Yada Bayraklı Aynı Deilmi ?? Ama Buranın İnsanı Emaneteni Korumuş Ve Kendiside Faydalı olucak Herşeye Katılıyor,lütfen Sizde Yanlarında olun.. Saygılar...

Yorumu oyla      11      5  
ozan 16 Kasım 2016 Çarşamba 09:20

Bu köprü yap işlet devret modeliyle yapılırsa ve yalova izmit arasına yapılan yeni köprü gibi 90 tl geçiş ücreti koyulursa bir kişi bile geçmez o köprüden , izmir'in önceliği köprü değil metrodur bu paraya metro yapın boş işlerle uğraşmayın

Yorumu oyla      11      5  
Kent ormanındaki dut ağacı 15 Kasım 2016 Salı 23:47

Deniliyor ki trafik sorununu cozecekmis iki yakayı birleştirme projesi...çekim merkezi yapınca o bolgeyi nasıl düzelecek oradaki trafik biri izah etsin, bırak düzelmeyi kat kat artacak...

Yorumu oyla      11      5  
5. Nesil inciraltililar adina 15 Kasım 2016 Salı 23:33

İnciralti'ni bu bölgede yasamayan ya da gayrimenkulu bulunmayan birinin disaridan anlamasi ve konu hakkinda fikir uretmesi mantikli olmadigi gibi kamu yarari acisindan da itibar edilmesi gereken bir deger degildir. Soyle ki, inciralti'nda degil tarim yapmak yasamak bile guc hale gelmistir. Henuz islah edilmis bir dereye disaridan getirilerek atilan hayvan lesleri yuzunden parazit kaparak ölen hayvanlar mi dersiniz, yoksa maddi imkansizlik yuzunden kiraya verilen arsalar uzerine konulan iki tugla ile orulu odalarda gorulen isler mi... İnciralti, İzmir'in goZbebegi olacakken kanayan yarasi olmustur. Disaridan gorenler yesil oldugunu sansa da, gercek sudur ki inciralti her gun acilan dugun salonlariyla zaten yesilini teslim etme noktasindadir. Hal boyle iken, varsin olsun imara acilsin ki, okullar yapilsin, hastaneler cogalsin, yesil alanlar duzenlensin. KAMU YARARİni gozeterek boyle anlamli bir proje icin yola cikan herkesi tebrik ediyoruz.

Yorumu oyla      11      5  
muhalif 15 Kasım 2016 Salı 22:50

2-bu proje YİD. modeliyle ihaleye çıkarsa devlet güvencesi(geçiş)olsa da rantabl olmadığından hiç bir firma bu işe girmez.USD.üzerinden belirlenecek geçiş ücreti konusunda tereddütlerim var....

Yorumu oyla      11      5  
Ertan 15 Kasım 2016 Salı 22:48

izmir için güzel haber fakat şehir içi içinde çözüm üretilmeli günün her saati gaziemir yeşildere trafiği zulüm. İnsanlar trafikte saç baş yoluyo...

Yorumu oyla      11      5  
muhalif 15 Kasım 2016 Salı 22:46

körfez geçiş projesinin maliyeti 1 milyar 100milyon USD. verilmiş, bu maliyete hem köprü hemde tüp geçişi yapılabileceğinimi sanıyorlar? bu proje devlet tarafından yapılırsa belki olur, ancak bu proje

Yorumu oyla      11      5  
Elif 15 Kasım 2016 Salı 21:50

Planı sabırsızlıkla bekliyoruz. İzmirimiz için çok güzel bir haber.

Yorumu oyla      11      5  
İnciraltılı 15 Kasım 2016 Salı 21:45

İnciraltı kent ormanı dışındaki yerler bizim..buraya İzmir düğünü olursa gelir başkada gelemez..Ancak biz burada yıllardır yaşıyoruz..Lütfen söz hakkı bizde olmasına rağmen kamuoyuna Şehrimize katkı koyacak çevreci her plana destek verdiğimizi ilan ettik..Daha ne yapalım dostlar.

Yorumu oyla      11      5  
15 Kasım 2016 Salı 20:38

Denize sıfır bir bölge olan İnciraltı niye imara açılmasın? kür merkezleri, geriatri merkezleri, sağlık oteller, tıp merkezleri, sağlık okulları, lüks rezidanslar niye olmasın? Bayraklı gökdelen bölgesi, burası da sağlık merkezi olacak. termal kaynaklar var deniyor. Değerlendirmek varken sadece ağaç mı eksinler? Bölge çok büyük. Lagün var, kent ormanı var. Bölge planlanırken buralarda en etkili biçimde kullanılması gerekiyor. Koşu yolları, bisiklet yolları sağlık merkezi olacak denilen yerde mutlaka olmalı.

Yorumu oyla      11      5  
Hüseyin GÜVEN 15 Kasım 2016 Salı 19:49

Yapılacak olan imar planıyla toprak sahiplerinin yüzleri gülecek yıllardır çekilen çile bitecek karşı duranlar yeşil alan gidecek diyor yeşil alanmı kaldı gitsin mavisehir e ses cıkarmayanlar inciraltina ses çıkarıyor bu is bitti izmire hayırlı olsun emeği geçen katkı koyan herkese teşekkürler

Yorumu oyla      11      5  
TC misafir 15 Kasım 2016 Salı 19:29

Geçen hafta cumartesi akşamı Urla'dan geldiğimde üçkuyular iskele tarafı İstanbul trafiğini aratmayacak kadar kötüydü Balçova ona keza. Bu akşam üzeri gökdelenlerin yer aldığı yeni kent merkezinden geçiyorum hem trafiğe bakıyorum hem de yapılan yeni gökdelenlere ve bu kadar yoğun bir yapılaşmayı bu trafik ne kadar kaldırır sorusu aklıma takılıyor. Aynı şey İnciraltı için yapılırsa oradaki kaosu bizden sonraki beşinci nesil bile çözemez yapılacak olan körfez geçişi de sadece yapılaşmaya katkı sağlayacak olup trafiğe hiçbir katkı sağlamayacaktır buradaki amaç ülkedeki iki sektörü ayakta tutabilmek birincisi inşaat sektörünü, ikincisi ise yapılan yeni konutlar için alınacak kredilerle banka sektörünü. Burada yok efendim istihdammış, yok efendim şehre yeni bir kimlik veya merkez kazandırmakmış falan hikaye.

Yorumu oyla      11      5  
İnciraltı 2265.Nesil Toprak Sahipleri Platformu 15 Kasım 2016 Salı 18:57

yaşasın çok sevindik. böyle inciraltı gelişip ileride mars ın kapılarını açacaktır. Güneş sisteminden çıkışın yolu inciraltından geçiyor.

Yorumu oyla      11      5  
sezarın hakkı sezara 15 Kasım 2016 Salı 18:39

İlla inciraltının imara açılması neden söz konusu? Projenin geçeceği yerler kamulaştırılıcaksa . kalan yerler oldugu gibi kalsın. niye imara açılıyor? hayır inciraltının imara açılması ile izmirin gidişatı nasıl değişebilirki? finans merkezimi olacak? ticaret merkezimi olacak? son derece lüks residance lar mı yapılacak? hayır izmir inciraltı ile nasıl değer kazanacak anlamak mümkün değil! Bir kere izmirde yeni kent merkezi denen bir bölge var! İzmirin atılım yaptıgı yer burası. finans ve ticaret buraya kaydı. her yıl yeni projeler açıklanıyor. Türkiyenin en büyük firmaları buradan arsa aldı ve alıyor. Bunun dışında yeni bornova diye adlandırılan yeşilova altındağ ve mevlana mah. kapsayan bir bölge var izmir buralarda gelişiyor. Şimdi inciraltı nasıl sözde değer katacak söyleyim. Körfez geçiş projesi kapsamında. sözde sağlık turizm i kapsamında inciraltı konut imarına açılacak. düşük katlı son derece lüks residance lar yapılacak . ne sanıyorsunuz Hilton,shereton,radison vs. gibi dünya zinciri oteller burada fink atacak mı sanıyorsunuz? Binlerce kişi iş sahibi mi olacak sanıyorsunuz? öyle olmayacak işte biz buna yol bahanesi ile rant oluşturmak diyoruz.

Yorumu oyla      11      5  
Private35 15 Kasım 2016 Salı 17:29

Temelı 4 defa atılan ama harcı bıle olmayan bayraklı sehır hastanesı gıbı olmasında.

Yorumu oyla      11      5  
Bahattin 15 Kasım 2016 Salı 16:46

Güzel İzmir'imizin hak ettiği çözümlere kavuşmasına yönelik çok memnuniyet ve umut verici bir haber. İnşallah hayırlı sonuçlara ulaşacak plan ve uygulamalar en hızlı ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilir ve hem şehrimizin hem de ülkemizin hizmetine başarılarla sunulur.

Yorumu oyla      11      5  
Haşim Uslu 15 Kasım 2016 Salı 16:37

İnciraltı betonlaşır,İzmir'e yazık olur. Arsa sahipleri sevindirik olmuş.Yazık günah, başka İnciraltı yok.Bırakın bu tamahkarlığı da torunlarınız da yeşil mandalina bahçelerinde temiz havada oynayıp büyüsünler.

Yorumu oyla      11      5  
Uğur K. 15 Kasım 2016 Salı 15:53

Planın askıya çıkmasını dört gözle bekliyoruz...

Yorumu oyla      11      5  
Mustafa 15 Kasım 2016 Salı 15:49

İzmir'i İstanbul'a benzetmeye çalışıyorlar, İzmir büyüyecek de ne olacak ! Karşıyaka tarafında çalışan zaten orada oturuyor, iki yakayı birbirene bağlamanın alemi yok. Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez.İnciraltının planlanması başka bir şey !

Yorumu oyla      11      5  
Bu sefer kesin mi ? 15 Kasım 2016 Salı 14:13

Proje "11 yıl önce" açıklandı. Her seçim yaklaştığı zaman köprü görselleri ortaya atılıyor. Şimdi de başkanlığın konuşulduğu bir dönemde görseller yine ortaya çıktı. Önce otogara metro yapın da ... 4 yıl önce bakanlık üstlendi daha ortada metro yok, ihalesi ne zaman olacak belli değil. Sözde hızlı tren 2017'de İzmir' de olacaktı. Konya' ya , Ankara' ya metro, hızlı tren , yeni modern garlar yapanlar 10 yıldır köprü görselleri göstermekten başka bir icraat İzmir'de yapmadı. İzmir' de hızlı tren garı olmayacak mı ?

Yorumu oyla      11      5  
Tuba 15 Kasım 2016 Salı 14:11

Dedelerimizden , babanenelerimden kalan kıymetli bu topraklarımızı bu zamana kadar çok mağdur olduk artık Başbakanımız Binali Yıldırım ve sayın vekilimiz Atila Kaya sayesinde değer kazanacak emeği geçen herkeze çok teşekkürler 🙏

Yorumu oyla      11      5  
Ülker kaşkanlılar 15 Kasım 2016 Salı 13:58

Emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler..

Yorumu oyla      11      5  
balçova 15 Kasım 2016 Salı 13:44

İnciraltı sahiplerinin dedelerinden kalmış tapulu hak etmiş oldukları malidir.artik hak yerini bulsun.bunca senedir çekilen sıkıntılar son bulsun.Herşeyin güzel olacağına inanıyoruz.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorumu oyla      11      5  
Hakan 15 Kasım 2016 Salı 13:41

Izmir icin çok önemli iki proje. Gün geçtikçe artan trafiğe çözüm olacak İzkaray ve 30 yılı aşkın süredir atıl galdeki İnciraltı'nı İzmir'e kazandıracak olan imar kararı. Başbakanımız Yıldırım başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Başbakanımız sayesinde İzmir için artık kalkınma ve büyüme devri başlıyor!

Yorumu oyla      11      5  
uğur 15 Kasım 2016 Salı 13:39

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu projenin; görüntü, güzellik,ekonomi ve ulaşım olarak şehrimize çokşey katacağına inanıyorum.

Yorumu oyla      11      5  
Deniz 15 Kasım 2016 Salı 13:35

İnciraltı'nın planlanması İzmir'i uçurur, inşallah kimse çelme çakmadan, İzmir'in ve Türkiye'nin çıkarına bu planlar tamamlanır... bu yolda çalışan herkese başarılar dilerim.

Yorumu oyla      11      5  
15 Kasım 2016 Salı 13:29

Projeyi destekliyorum ancak kesin davalık olur.

Yorumu oyla      11      5  
Celal bayraktarroglu 15 Kasım 2016 Salı 13:29

Fuarlar ve turizm kenti guzel izmirimizi icin cok hayati bir adim . Bolgeye ve sebrimize yapteni bir cehre ve istihdam kazandirabilecek gecikmis bir inisiyatif. Emegi gecenlere Sn basbakanimiz ve belediye baskanimiza tesekkur ederim. Adil bir planninn yapilacagindan suphemiz yok. Sehrimize hayirli olsun .

Yorumu oyla      11      5  
Tuğba akyol 15 Kasım 2016 Salı 13:28

Amaç inciraltı olsun ve arkasından izmir olsun..o topraklar izmirin, orada yaşayan,tapusu olanlar Türkiye vatandaşı..Teşekkürler emeği geçenlere..

Yorumu oyla      11      5  
Volkan bayik 15 Kasım 2016 Salı 13:08

En bastan belliydi amac korfez geçişi degil inciralti ranti 14 senedir akinuz nerdeydi inciralti simdimi akinuza geldi

Yorumu oyla      11      5  
semih yalçın 15 Kasım 2016 Salı 13:01

Aracımla her geçtiğimde üzüldüğüm bir yer inciraltı..Umarım çevre korunarak güzel projelerle İzmir'e katkı sunar..

Yorumu oyla      11      5  
salih tanalı 15 Kasım 2016 Salı 13:00

Teşekkürler İzmirli Başbakan Binali Yıldırım , Teşekkürler Büyük Başkan Aziz Kocaoğlu , Teşekkürler İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve Teşekkürler emeği geçen herkese..Salih tanalı (Dedesinin babasından kalan toprak sahibi)

Yorumu oyla      11      5  
seçil akın 15 Kasım 2016 Salı 12:57

İnciraltı toprak sahipleri olarak,İzmir'in bizleri görüp çözüm noktasında olması bizi çok mutlu etmektedir..İzmir'in faydasına olmayacak hiçbir projede İnciraltı toprak sahipleri olmayacaktır.Bunu zaman kanıtlayacaktır..Teşekkürler Emeği geçen herkese..

Yorumu oyla      11      5  
İlker Şimşek 15 Kasım 2016 Salı 12:55

Çok güzel haberler bunlar.İnşallah tez zamanda İnciraltı hakkettiği değeri kazanır. Emeği geçen herkese teşekkürler

Yorumu oyla      11      5  
İlker Şimşek 15 Kasım 2016 Salı 12:55

Çok güzel haberler bunlar.İnşallah tez zamanda İnciraltı hakkettiği değeri kazanır. Emeği geçen herkese teşekkürler

Yorumu oyla      11      5  
ali tanıl 15 Kasım 2016 Salı 12:55

Harika haber..Bir İzmir'li olarak,şehrin en büyük sorunlarından bir tanesini,toprak sahiplerini katarak çözüme ulaştırmak,özlenen bir tablodur..Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorumu oyla      11      5  
Tayfun 15 Kasım 2016 Salı 12:45

iki sorum var: 1) Yap işlet devret seklinde mi kredi bulacaksınız? 2) yap işlet devret le yapılırsa geçiş ücreti anormal yüksek olmaz mı? 3) Yılın 2-3 ayı yazlıkçıların geçiş yapacağı tunelden kışın geçişler dusunce yine devlet mi gelir kaybını odeyecek?

Yorumu oyla      11      5