YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Ali Cengiz Kurt 10 Temmuz 2016 Pazar 21:02

Metronun çalıştığını göz ardı mı ediyorsunuz.İstanbula ankaraya kepçe ile veren akepe neden izmirimize zırnık koklatmıyor.

Yorumu oyla      11      5  
TC misafir 10 Temmuz 2016 Pazar 14:33

Sade Vatandaş isimli arkadaşım kamu ihalelerine bir bak hangisini chp'liler almış? Üçyol-F.Altay metrosunu belediye 9 yılda bitirdi Ankara Keçiören metrosu 16 yıldır bitirilemedi. Sorun Bilal Doğan'ın sorunları dile getirmesi değil bu şehirde sadece belediye kaynaklı sorunlar yok kendi partisinden kaynaklanan sorunlar da var onlara değinmeli Halkapınar-Otogar metrosuna koca devlet bunca yıldır neden tek çivi bile çakmadı diye sormadı? ya da bazı projelerde çed raporu neden bu kadar gecikti diye sormadı? Ama geçtiğimiz kış 3 yetişkinin çektiği kurmaca fotoğrafla sanki ilkokul çocukları yokuş yukarı koca servisi itiyormuş gibi algı yaratmayı çok iyi biliyorlar onun için Bilal Doğan artık samimiyetini yitirmiştir yaptığı her eleştiri karalama ve oy devşirme içindir İzmirliyi düşündüğü yoktur eğer düşünseydi sorduğum soruları kendi partisinin ilgili bakanlarına da sorar bir şeyler için çabalardı.

Yorumu oyla      11      5  
Seydiköylü 10 Temmuz 2016 Pazar 13:35

Bilal Doğan konuştukça batıyorsun, bu çıkışlar size asla puan kazandırmaz bilesin istedim. Bu yaz sıcağında takım elbiseyle fotoğraf çektirip komik duruma düşme !

Yorumu oyla      11      5  
10 Temmuz 2016 Pazar 13:22

Sade Vatandaş, benim zoruma giden bir şey olsa "yıl sonu bitecekti. bu nasıl ihale yapmak?" diye önceki ihale haberinde yorum yazmam. http://www.egedesonsoz.com/haber/sahil-bulvari-nda-altgecit-icin-bir-ihale-daha/929855 Amaç İzmir projeleri mi yoksa şov mu? Altta saydığım bakanlık projelerini söyleyince AKP cephesi son gaz devam ediyor diyorlar :)

Yorumu oyla      11      5  
10 Temmuz 2016 Pazar 12:59

"ŞAKA GİBİSİNİZ SAYIN YORUMCU METRO ORTADAMI KALDI DİYORSUNUZ. KAÇ YILDA BİTTİ?" sonuçta bitti değil mi? Ortada kaldı ne demek ? Bir metro hattı da AKP İzmir'e yapsa da o da geç bitse ona da razıyım.

Yorumu oyla      11      5  
vatandaş 10 Temmuz 2016 Pazar 12:03

Evet sevgili kardeşim, biz İzmir'de bu işleri usul usul, acele etmeden, belki yavaş ama sağlam yaparız. Hakkıyla bitmeden, yarım yamalak açılış yapmayız, sırf hızlı yaptık diyebilmek için. Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor???? Siz de biraz daha gevşek, daha rahat olmayı deneyin. Hayattan biraz daha fazla tat alırsınız belki...

Yorumu oyla      11      5  
SADE VATANDAŞ 10 Temmuz 2016 Pazar 11:31

ŞAKA GİBİSİNİZ SAYIN YORUMCU METRO ORTADAMI KALDI DİYORSUNUZ. KAÇ YILDA BİTTİ? ŞEHRİN GÖBEĞİNDEKİ YATIRIMLAR ON YILLARCA SÜRMEZ. SORUNU BİLAL DOĞAN IN ORTAYA ÇIKARMASI ZORUNUZA MI GİTTİ? MUHALEFET İŞTE BUDUR? AKPARTİNİN BİTİRMEDİĞİ PROJELERİ DE ÇIKSIN BİR CHP Lİ AÇIKLASIN VE NEDENLERİNİ SORSUN. AMA NE GEZER. İHALE PEŞİNDE KOŞMAKTAN İŞ PEŞİNDE KOŞMAKTAN MUHALEFETE VAKİT KALMIYOR

Yorumu oyla      11      5  
10 Temmuz 2016 Pazar 11:29

Kalan işler için ihale yapılmış ve teklif değerlendirme tamamlanmış. Keşif artışına gidilmiştir. O da yetmeyince yeni ihale yapılmıştır. Zor bir arazide çalışılıyor. Normal bir yer olsa tamam da ... denizin içinde 400 metre yolu yeraltına almak kolay değil. Zaten kazık çakma işlemi büyük oranda bitti. Geçici yol açıldı. Sonraki iş kazım işi. Yıl sonu bitmese bile yeni yılın ilk aylarında biter.

Yorumu oyla      11      5  
TC misafir 10 Temmuz 2016 Pazar 10:41

Bilal Doğan, az dürüst ol da kendi partinin beceriksizliklerini de eleştir. Hani böyle fotoğraf çektiriyorsun ya eminim o zaman geniş bir albüme sahip olursun.

Yorumu oyla      11      5  
10 Temmuz 2016 Pazar 09:55

Bu projeyi engellemek için her türlü olayı yap ondan sonra ne oldu diye sor ? Havuz medyası bu projeyi şikayet etti mi etmedi mi ? Soruşturma açıldı mı açılmadı mı ? Bırakın bu işleri ? Önce gidin 35 projeyi yapın. Yıllar önce temelini attığınız projeleri biritirin. Kamu kaynakları hoyratça kullanılmış. Konak Tüneli ilk yapılırken 150 milyona yapıyoruz dediniz, bittiğinde 310 milyona mal oldu dediniz. Arada fark niye oluştu ? Sabuncubeli Tüneli YİD ile yapılıyor dediniz sonra ilk ihaleyi alan firma işi bıraktı ve oluşan borç kamuya kaldı. Tünel inşaatı aylarca durdu ki tünel inşaatları aylarca durmaz , çökme tehlikesi oluşur ki 4 defa girişler çöktü.

Yorumu oyla      11      5  
10 Temmuz 2016 Pazar 09:42

Metro ortada mı kalmış ? Hangi metro ortada kalmış ? Bilal Doğan'ı nedense bakanlığın yapacağı ama yapılmayan projelerde göremiyoruz. Amaç İzmir projeleri ise her projeyi takip etmesi gerekmiyor mu ? Yıllar önce yapacağız diye yapımı üstlenilen otogar metrosu ne oldu ? Temeli 2011'de atılan Sabuncubeli Tüneli' ne oldu ? Kaç yılda bitecek ? İlk firmanın zararını devlet niye ödemiştir ? Zarar nedir ? 2. bir ihaleye niye ihtiyaç duyulmuştur? 2 yılı aşkın bir süre önce temeli atılan Bayraklı Şehir Hastanesi bu yaz bitmesi gerekiyordu , ne oldu ? Bilal Bey bir zahmet yerinde incelesin. Temeli 2011'de atılan Çandarlı Limanı iptal mi oldu ? Bakanlığın yapacağı Karabağlar kentsel dönüşüm de büyük ihtimal iptal mı oldu ?

Yorumu oyla      11      5