YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Yoğunluk ne olacak 31 Temmuz 2015 Cuma 15:55

Arkadaş belki bornovada oturuyor,ordan güzelyalıya stad istiyor.Sen maç günü gel,burada gez toz,trafik oluştur,olay çıkar sonra bas git.yılda 1 gün kutlanan yıldönümlerinde sahil ne hale geliyor kirlilikten,apartmanların camlarını kıranlar bile vardı.Aziz bey böyle bir saçmalığın önünü açacak bir karara imza atmaz.

Yorumu oyla      11      6  
izmir 31 Temmuz 2015 Cuma 14:00

Belediyelerin görevi bir yandan proje geliştirmek bir yandan da yanliş projelere,girişimlere karşı kenti korumaktir.22 bin insani daracik güzelyali sokaklarina göndererek ne burada yaşayan insanimiza zulüm etmek ne de buradan geçen izmirliye zulum etmek yönünde bir karar alinmasini beklemek dogru olmaz.

Yorumu oyla      12      6  
doğrucu 31 Temmuz 2015 Cuma 12:32

Şimdi yorum yazan arkadaşlar aslında hepinizinde yorumlarına katılmak mümkün.Bakın ben almanyada yaşadım ordada bu tür spor arenaları mevcut.Evet izmirin 2 güzide klübü güzel bir stadı hak ediyor.Şimdi hem ksk hemde göztepede yapılması istenen stadların aynı amsterdam veya monacodaki şekliyele yapıla bilir.Yer konusunda hiç bir sorun yok.Burada esas sorun maçtan önce ve esas maçtan sonra çıkacak her hangi bir olay sorun olur.Ne yazıkki her iki klübün taraftarıda kendilerini çabuk kaybeden bir taraftar izlemini veriyorlar.İlk önce adam gibi maç seyretmesini öğrenelim.Her takım maçını kaybedebilir ama bundan dolayı etrafa zarar vermemek lazım.

Yorumu oyla      12      6  
Halim 31 Temmuz 2015 Cuma 12:25

Arkadasim biz diyoruz güzelyali yapisi itibariyle böylesi bir kalabaligi kaldirmaz,insanimizin sosyo-ekonomik durumu avrupayla bir degil.Millet olarak Atatürk stadinda yenilip güzelyaliyi yerle bir ediyoruz,güzelyalida yenilsen ne yapacaksin kimbilir.Ya deplasmana gelenler nasil olacak.Yahu mehmet sepil kendisi demedimi buraya stad olmaz diye.Ondan sonra büyük sehir istemezukcu oluyor.Mantikli bir proje ile gelmiyorsunuzki.Belediye halkin genelinin cıkarini düşünmek zorunda.Yanlis bir projeye onay vererek yanlisa ortak olmaz.

Yorumu oyla      13      6  
Osman 31 Temmuz 2015 Cuma 11:30

Stadın altına otopark yapılacak diye yoğunluk olmayacağını zanneden Göztepeli arkadaşları anlamak mümkün değil. Gürsel Aksel'in etrafındaki yollar çoğunlukla tek şerit. İnönü, Mithatpaşa Caddeleri bile çoğu noktada tek şeride düşüyor (yola park eden araçlar vs.). 20.000-30.000 kişinin aynı anda maça gitmeye çalıştığını bir hayal edin. Maç günleri tüm bölge kilitlenecek.

Yorumu oyla      13      6  
egeden 31 Temmuz 2015 Cuma 10:44

zemin etüdleri vardı. gürsel aksele 40bin üstü stad yapılabiliyordu! tabi sorun stadın oraya yapılması. madem yapacaksınız araziyi sonuna kadar değerlendirin göztepe izmirdir ve izmire adam gibi bir stad lazım.

Yorumu oyla      12      7  
Kapakçı 31 Temmuz 2015 Cuma 09:01

Amsterdam Arena Stadının alanı Gürsel Aksel Stadından küçük. Stadın altında 3 katı yeraltında 2 katı yerüstünde otopark var. Stad 60 bin kişilik. O da kalabalık olarak tabir edilebilecek bir yerde inşaa edilmiş. Yani 22 bin kişilik Stadı yaptırmayan istemeyen zihniyet neyin kafasını yaşamaktadır ? İstemezük de istemezük...nereye kadar ?

Yorumu oyla      14      8  
sak 31 Temmuz 2015 Cuma 08:59

Rüştü isimli arkadaş Monaco yu görmüş.Gören insan başka oluyor.Ha Monaco ,ha Göztepe.Ha Monaco taraftarı ,ha Göztepe taraftarı.Ha Monaco ya gelen deplasman takımları taraftarı,ha Göztepe nin maç yapacağı takımların taraftarı hiç bi fark yok.Rüştü sen bir ikide Türkiyede maç seyret.

Yorumu oyla      13      5  
sak 31 Temmuz 2015 Cuma 08:48

Ne Karşıyaka ya,ne Göztepe ye o stadlar olmaz.Olmamalı.Oraya stad kararı alanlar hayatında maça gitmemiş.Karşıyaka taraftarınıda ,Göztepe taraftarınıda bilmiyor.Futbol seyircisinin yapısını bilmiyor.Ayrımsız her konuda olduğu gibi bu kararlardada cehalet akıyor.Tabiki buralardan kime nasıl çorba çıkaracaklar görücez.

Yorumu oyla      13      6  
Ali 30 Temmuz 2015 Perşembe 22:23

Alınan kötü bir sonuçtan sonra klüp binasının saldırıya uğradığı,güzelyalı sokaklarında terör estirildiği,kendi müzesinin bile yağmalanmaktan son anda kurtarıldığı bir topluluğun avrupa medeniyetinden örneklerle projeyi şirinleştirmeye çalışmasïni,elestirenleri baska takimli olmakla suçlamasini normal karşılamak gerek ama şunu da bilinki belirli bir grup taraftar dışinda kimse oraya stad istemiyor.Buyrun sorun bakalim burada yasayanlara.

Yorumu oyla      13      6  
Esnaf 30 Temmuz 2015 Perşembe 19:48

Aklın yolu bir.22-23 binlik stadı gůzelyalı fiziksel konumu itibari ile kaldirmaz.Sosyal problemler bir yana mac öncesi,sonrası bu kadar insanin ortaya cikaracagi trafik sikisikligi bile basli basina büyük problem.Belediyenin sorumlu davranip en azindan projede kisitlamaya gidilmesi,bu kapasiteyle projeye destek cikmamasi gerekir.

Yorumu oyla      15      7  
SAGI 30 Temmuz 2015 Perşembe 19:22

Bir anda ortalığı bizden gözüken kesekeli yorumcular sarmış. 15 bin üzeri olmaz orası kaldırmaz vs. vs. Kıskanmayın arkadaş. Oraya olacak ve gerekirse 25 Bin olacak. Orada oturan biri olarak itirazımız yok. Rahat bir otoparkımız olacak. Biz otoparka abone olacağız klübümüz de para kazanacak. Evlerimiz değer kazanacak.Zaten o kapasite ile sadece kombinesi olan maça girebilecek. Klüp serseri takımından da kurtulmuş olacak. Dünyada daha dar alanlarda daha büyük statlar bile var. Özellikle İngiltere deki statları ve konumlarını bir inceleyin bakalım.

Yorumu oyla      14      12  
Rüştü 30 Temmuz 2015 Perşembe 18:26

Gidin Monaco stadını görün. Daracık alanda nefis bir stad yapılmış. 22.000 kişilik stad Göztepe için az bile.

Yorumu oyla      14      9  
Mehmet bey 30 Temmuz 2015 Perşembe 17:36

Bir yerde metrekare uygun diye oraya büyük stad yapmak tek kriter midir ?Burada yaşayan halkın,esnafın onayı var mıdır ? Trafik,güvenlik yeterli düzeydemidir? Her ay sinsice kapasite arttırarak revize edilen bu projenin güzelyalıya getireceği eksileri tartışılmışmıdır ? Ya büyükşehir bu işin neresinde,Engelci damgası yememek için görmezden mi geleceksiniz ? Ben istemedim ama bi yandan da yol verdim demek yeterli olacakmı ileride ortaya çıkacak kaosta ? Buraya stad olmaz.Olursa da butik stad şartı mutlaka korunmalı büyükşehir tarafından.15 bin kapasiteyi geçmemesi şartı ile değerlendirmeye alınmalı.

Yorumu oyla      15      6  
ALİ 30 Temmuz 2015 Perşembe 16:14

Göztepe stad projesinin ivedilikle revize edilip ya kapasitesi ya da yeri değiştirilerek sürece devam edilmesi gerekmektedir.Tek tek sebeplerinin yazılması bile zaman kaybı.Sadece izmirin en yoğun bölgesi olması bile 22 bin kapasiteli bir stad için ne kadar mantıksız bir bölge seçimi olduğunu göstermektedir.

Yorumu oyla      18      6  
30 Temmuz 2015 Perşembe 16:08

250 milyon harcanacak ama ortada doğru düzgün yapılan bir eser yok. Belediye+devlet oturup, anlaşıp şu şehre adam gibi statlar yapamadı. Diğer şehirlere yapılanlara bakın bir de İzmir'e ... 😔

Yorumu oyla      16      5  
Işık Dikicigil 30 Temmuz 2015 Perşembe 15:51

SAYIN VALİ STAD ÖNEMLİ OLABİLİR, LAKİN İZMİR'İN MERKEZİ BASMANE VE KÜLTÜRPARK TA Kİ SURİYE'LİLER İÇİN BİR ŞEY YAPMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ. BENDEN SİZE BİR ÖNERİ GAZİEMİR DE BULUNANAN İL ÖZEL İDARE (KÖY HİZMETLERİ KAMPÜSÜ'NE BUNLARI YERLEŞTİRİN. ÖNÜMÜZ KIŞ.

Yorumu oyla      16      5  
30 Temmuz 2015 Perşembe 15:18

güzelyalı ya stat istemiyoruz

Yorumu oyla      20      10  
Stadlar 30 Temmuz 2015 Perşembe 15:01

Vali bey göztepe stad projesinin kapasitesi güzelyali icin uygun bir kapasite degil.22 bin kapasite buraya cok fazla.Dısardan seyircinin gelisi,gidisi,olaylari,trafigi herseyi ile burada yasayan insanlar icin sorun teşkil edecektir.Göztepe eger büyük stad istiyorsa farkli,müsait bir alana gitmek gerekiyor.Güzelyali halkina da bi danissaniz durumun vahimetini daha iyi anlayacaksiniz bence.

Yorumu oyla      23      11  
GÖZTEPE STAD 30 Temmuz 2015 Perşembe 14:50

Göztepe için iyi bir stad yapacaksanız bu stad kesinlikle güzelyalıda değil uzunderede olmalı.Güzelyalı 21-22 bin kapasiteli bir stadı kaldırmaz.Küme düştü diye bölgenin altını üstüne getirdiler,olası bir yenilgi ya da yüksek atmosferli bir maçtan çıkacak 22 bin kişi nasıl zapdedilecek.Kenti düşünüyorsak,hatay,göztepe,üçkuyular bölgesini ve burada yaşayan insanları düşünüyorsak buraya yapılacak olası bir stadın kapasitesi 14-15 bini geçmemeli.Hatta buraya stad olmamalı.İnsanların huzurunu kaçırmayın.Büyükşehire sesleniyorum,böyle bir hataya izin vermeyin.Burada yaşayan insanların hakkını hukukunu koruyun.Sayın valim sizden de ricam güzelyalıyı böylesi bir sıkıntının içersine sokmayın.

Yorumu oyla      23      10